Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Tyskland
  3. Hotelanmeldelser for Slesvig-Holsten
  4. Hotelanmeldelser for Flensborg
  5. Anmeldelser af Seemannsheim Hostel Flensburg

Anmeldelser af Seemannsheim Hostel Flensburg

40 Schiffbrücke Hinterhof, 24939 Flensborg, Tyskland

#2 af 22 hoteller i Flensborg

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 249 vandrerhjemsanmeldelser

9,2

Pointfordeling

  • Rengøring

    9,6

  • Komfort

    8,6

  • Beliggenhed

    9,4

  • Faciliteter

    8,9

  • Personale

    9,5

  • Valuta for pengene

    9,1

  • Gratis wi-fi

    8,8

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 26

  • Anmeldt: 8. december 2018

    10
    "Super"
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Jeg var super tilfreds, masser af valuta for pengene, jeg vender snart tilbage med vennerne. Og glæder mig til middag på restauranten i stuen. JA morgenmaden var perfekt.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 6. december 2018

    8,8
    "Super hyggeligt Hostel som ligger meget centralt, meget rent..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Super hyggeligt Hostel som ligger meget centralt, meget rent og pænt, det var sjovt at sidde ved langbord til morgenmad, en skøn og anderledes oplevelse.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 30. november 2018

    9,2
    "Vi kommer igen."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    At gulvet var så koldt i værelset. I den kolde tid: tag hjemmesko eller nogle tykke sokker med. ;-D

    I forhold til prisen var morgenmaden fremragende. Vi savnede ingenting. Det bedste ved morgenmaden var, at man lærer nye mennesker at kende, så snakken går lystigt omkring det fælles bord. Vi kan varmt anbefale restauranten til aftensmaden.

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 28. november 2018

    9,2
    "Rigtig fint overnatningssted."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Rigtig fint overnatningssted. Vi bookede et værelse til to personer med eget bad og det var fuldt ud lige så godt som et hotelværelse men langt billigere. Hyggeligt med fælles morgenmad. Morgenmaden er ikke kæmpestor ligesom på et hotel, men der er et fint udvalg af brød, ost og pålæg samt morgenmadsprodukter for bare 5 euro pr. person.

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 19. oktober 2018

    10
    "Det var meget pænt og rent."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Seng på sovesal med plads til 4 personer
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det kunne være en god idé med noget man kunne sætte ind mellem madras og sengesiden, så mindre børn (6 år) kan sove oppe i køjen.

    Det var meget pænt og rent.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 15. oktober 2018

    9,6
    "Beliggenhed perfekt ved havnen."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    For stejle trapper. Brosten på vejen lavede larm. Konstruktionsfejl på badeværelset (Dobbeltværelse) sendte vand ind på værelset på grund af forkert hældning.

    Beliggenhed perfekt ved havnen. God restaurant i stueetagen. Lækkert nyistandsat. Rigtig søde folk i receptionen og restauranten..

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 16. september 2018

    10
    "Vi fortalte, at vi fejrede min mands fødselsdag, hvilket..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    Vi fortalte, at vi fejrede min mands fødselsdag, hvilket bevirkede ekstra forkælelse ved morgenbordet med rose og kage. - Om aftenen havde vi bestilt middag i husets meget lækre restaurant. - Her fik vi en "Überraschungsmittag"

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 9. september 2018

    7,1
    "Som overnatnings sted en enkelt eller to nætter kunne jeg sagtens finde på at bruge det igen !"
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning

    Det var fint nok til at overnatte,men ikke et sted jeg ville holde ferie,der manglede lidt mulighed for at hygge på værelset,umiddelbart et hotel for det yngre publikum !

    Morgenmaden var fin og tilstrækkelig !

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 22. august 2018

    9,2
    "Alt i alt meget fint alternativ til hotel. Ligger lige ved det fine skibsmuseum med fin gårdhave."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Enkeltseng i sovesal med plads til 8 personer
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ottemandsværelset, som vi var nødt til at vælge, var meget trangt. Der manglede desuden ventilation, og larmen fra gaden var voldsom, især pga hedebølgen, der betød, at vinduerne stod pivåbne hele natten. Vi fik dog ørepropper af hostellet efter anden nat.

    Stedet overrasker med sin gennemførte stil. Helt nyt sted, fin betjening, lækker, lækker morgenmad omkring hyggeligt langbord med andre gæster. Fint bad og toilet. Fantastiske dyner og hovedpuder med betræk, som var med i prisen.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 20. juli 2018

    9,2
    "Helt nyt og rent, meget enkelt men stilfuldt indrettet og..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Ligger ved meget trafikeret brostensbelagt vej. En del trafik nattetid.

    Helt nyt og rent, meget enkelt men stilfuldt indrettet og meget serviceminded personale. Dog ingen tv på værelset. Ellers et fint og prisværdigt overnatningssted. Parkering indgår ej. Parkeringshus findes i nogle hundrede meters afstand. Der modtages ikke betalingskort i parkeringshus så hav euromønter klar. Ca 8 euro/døgn.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 11. juli 2018

    10
    "Vi kommer igen på Seemannsheim Hostel Flensburg!"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Enkeltseng i sovesal med plads til 8 personer
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der er ikke noget, vi ikke synes om. Vi er meget begejstrede.

    Meget venligt personale. Super dejlig morgenmad. Super dejligt værelse med skønne senge. Et super dejligt sted med den bedste beliggenhed. Desværre havde vi ikke tid til at spise i caféen, hvis spisekort så særdeles godt ud.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 4. juni 2018

    10
    "Fem stjerner, kort og godt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det eneste som man måske ka sætte en finger på er morgenmaden, som koster 5€ pr dag, -her kunne man godt ønske at der lidt mere udvalg fx æg, pålægschokolade etc., men det er småting!

    Vi har været på mange hostels og må sige at dette var over forventning. Ligger helt centralt, restaurant nedenunder, super venligt og hjælpsomt personale, som var så søde at ringe til steder vi gerne ville se, for at stille nogle spørgsmål vi havde. (Vores tysk er ikke det bedste) Hostellet er kun 3 mdr gammelt, så alt er nyt. vi fik værelse 47, udsigt lige ud til kanalen, -de varmeste anbefalinger her fra!

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 21. maj 2018

    9,6
    "Dejligt sted "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Mangler parkering (ikke altid nemt at finde en plads v havnen) Mangler større udvalg til morgenmad

    Super imødekommende personale Dejlig beliggenhed og udsigt Rent Nåede ikke at spise i restauranten men den var meget velbesøgt

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 5. december 2018

    9,6
    "Super godt ophold til prisen. Jeg kommer helt bestemt igen."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dejligt rent, flot og nyrenoveret værelse, med et dejligt badeværelse. Udsigt over Havnen. Lækker morgenmad til 5 Euro.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 3. december 2018

    10
    "Tæt på centrum."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Tæt på centrum. Dejlige værelser, med det mest nødvendige - en god seng. Nyrestaureret hostel. Fantastisk morgenbord. Jeg kan varmt anbefale det

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 3. december 2018

    10
    "Placeringen ved havnen, værelset, betjeningen, morgenmaden."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Placeringen ved havnen, værelset, betjeningen, morgenmaden. Stilen og stemningen var så gennemført.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 13. november 2018

    10
    "Rigtig dejligt ophold med udsigt ud over fjorden og de gamle skibe. Beliggenhed optimalt ved siden"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger

    En lille lampe på skrivebordet

    Rusikt og smukt istandsat hus med sjæl og varme.

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 20. oktober 2018

    9,6
    "Meget hyggelige omgivelser og super imødekommende personale."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    .

    Meget hyggelige omgivelser og super imødekommende personale. God beliggenhed

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 15. oktober 2018

    10
    "Fantastisk sted med fabelagtig beliggenhed, udsigt,..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Fantastisk sted med fabelagtig beliggenhed, udsigt, faciliteter og personale.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 9. september 2018

    10
    "Alt i alt et dejligt ophold"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Nogle p pladser i nærheden

    Rigtig god seng udmærket morgenmad

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 26. august 2018

    10
    "Rigtig hyggelig og god fælles morgenmaf"
    • Ferierejse
    • Par
    • Enkeltseng i sovesal med plads til 8 personer
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Rigtig hyggelig og god fælles morgenmaf

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 18. august 2018

    8,3
    "God stemning."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Støj fra Vejen

    God stemning. Fine værelser.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 15. august 2018

    9,2
    "Meget larm fra gaden."
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Meget larm fra gaden. Ihvertfald med åbent vindue.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 9. august 2018

    10
    "Over al forventning"
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var supergod. Der var alt hvad man kunne ønske sig. Hyggelig stemning omkring sømandsbordet.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 3. juli 2018

    9,6
    "Meget dejligt sted, fantastisk personale."
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der er ikke noget, vi ikke kunne lide.

    Meget dejligt sted, fantastisk personale.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 18. juni 2018

    9,2
    "Hyggelig atmosfære i gårdhaven."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Pant for nøglerne

    Hyggelig atmosfære i gårdhaven. “Hjemlig” hygge i forb. Med morgenmaden

    Overnattede: juni 2018

Der er også 27 anmeldelser uden tekst. De har også indflydelse på anmeldelseskarakteren.

Her vises 1 - 26