Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Landguthotel-Barbarossa-Garni Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Somborner Str. 24, 63517 Rodenbach, Duitsland

#1 van de 2 hotels in Rodenbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 126 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,8
    Klassieke kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel heeft sinds half 2016 geen eigen restaurant meer (diner). Daar staat tegenover dat er een meer dan goede kapsalon aanwezig is voor zowel dames als heren. Op zondag blijkt het hotel tijdens ons bezoek gesloten te zijn. Wij werden echter professioneel verwelkomt en er was een kamer voor ons.

    Een uitstekende ervaring wat betreft alle service onderdelen. Het ontbijt is uitstekend met een meer dan ruime keuze. De kamers zijn volledig ingericht en op klassieke wijze. Zo is immers het geheel uitgerust met voldoende zithoeken zowel binnen als buiten. De eigenaren doen hun uiterste best het je naar de zin te maken.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    9,2
    Vriendelijke mensen
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat het restaurant al vanaf juni 2016 gesloten is, nu moesten we buiten de deur eten. 50 meter lopen heb je een Steakhouse en daar kon je goed eten.

    Wij vonden het prima. Het was schoon en het ontbijt was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,2
    De gastvrijheid,attente personeel en het goede uitgebreide...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche gordijn ipv cabine

    De gastvrijheid,attente personeel en het goede uitgebreide ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    10
    Prima hotel voor een tussenstop.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeergelegenheid bij het hotel beperkt.

    Heerlijk uitgebreid ontbijt. Zeer gastvrij echtpaar.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,6
    Voor ons een prima overnachtingshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met een hond is het wat lastig uitlaten ivm weinig groen in de directe omgeving.

    De ruime kamer. Het ontbijt was formidabel

    Verbleven in mei 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    8,8
    Ondanks het feit dat wij de enige gasten waren, was het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij zaten op de bovenste etage en de wifi ontvangst was zeer matig. Een extra steunzender zou op zijn plaats zijn. Omdat het restaurant gesloten was, hebben we ergens anders moeten eten. Wij hebben het zelf niet als hinderlijk ervaren, maar geregeld komen er vliegtuigen over die starten of landen op Frankfurt AirPort.

    Ondanks het feit dat wij de enige gasten waren, was het ontbijt perfect.

  • Beoordeeld op: 23 april 2016

    5,0
    Het eten was goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Zeer sobere kamer

    Het eten was goed

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    7,9
    Zeer verzorgde kamer en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer verzorgde kamer en vriendelijk personeel. Mooi dorpje

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    9,6
    Waren op terugreis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen tegenmvallers

    Waren op terugreis. Lag dicht bij snelweg 45. Aardige ontvangst en konden uitstekend in het hotel eten.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    7,1
    Ontvangst was super, bediening super, gezellig ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matrassen mogen iets beter, veel ochtend verkeer, ontbijt mag wat meer, vooral de kaas.

    Ontvangst was super, bediening super, gezellig ingericht.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: