Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sheraton München Arabellapark Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Arabellastr. 5, Bogenhausen, 81925 München, Duitsland

#220 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2373 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 23

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    5,4
    Goed, op sommige belangrijke bovengenoemde punten na.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    stopcontacten werkten niet, plinten vielen van de muur af, leuk hoor balkon op de 20e maar maakt het dan ook schoon en verf het opnieuw. je moet voor wifi betalen, opzich niet erg maar je verwacht het gewoon niet, in deze tijd heeft iedereen overal gratis wifi.

    de bedden waren goed, zwembad ziet er prachtig uit, heerlijk om te ontspannen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    Kreeg kamer met rook stank.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kreeg kamer met rook stank. Werd direct omgeboekt maar wel in een kleinere kamer met minder luxe. Moest verder voor WIfi apart betalen omdat ik via Booking geboekt had. Via Sheraton direct had ik gratis Wifi gekregen. Bij bijna 200 euro per nacht absurd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    4,6
    Het vriendelijke personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bij het eerste ontbijt werd ik ziek - het kan zijn een gekookt ei die niet helemaal gekookt was of een watertap bij het ontbijt die eerste geel water gaf en daarna helder werd - de kamer was redelijk schoon maar bleek uiteindelijk bij de tweede avond dat er allemaal beestje / mieren in de kamer lopen met name in de kleding kast - hierdoor kregen wij een andere kamer Van het ontbijt hebben wij van de 3 nachten alleen de eerste keer gebruik van gemaakt - de vraag om ons niet het ontbijt te laten betalen voor de andere twee dagen was niet mogelijk

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    9,2
    Misleidende info van booking.com zorgde voor financiële tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    MISLEIDENDE informatie van booking.com zorgde voor veel ongemak! Booking.com vermeldt: geen extra kosten als kind jonger dan 10 in beschikbaar bed slaapt. Bij die omschrijving veronderstel ik dat er een slaapplek AANWEZIG is, bijv in de vorm van een slaapbank. In plaats daarvan moet het kind in het bed van de ouders slapen. Of je kan voor 60,- een bed bij laten plaatsen (dat hebben we dan maar gekozen, maar voor ons betekende dat 60% prijsverhoging). Die keuze zouden we anders niet genaakt hebben.

    Comfortabel bed (als je er gewoon met z’n 2-en in kan slapen). Prettige badkamer, ruime kamer, ook lekker eten in de bar

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,5
    Prima hotel op goede locatie
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De housekeeping stond om 09:30 bijna in de kamer terwijl wij je onder de douche vandaan kwamen. Gebeurde niet alleen bij ons maar volgens mij de hele hele verdieping. Lijkt me dat je alleen kamers binnen gaat waarvan je zeker weet dat ze zijn uitgecheckt?

    Goede kamers met mooi uitzicht over Munchen. Heerlijk ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,0
    de parkeerplaats voor het hotel.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    In de Kamer schakelt de elektriciteit uit zodra het licht uitgaat waardoor opladen niet meer mogelijk is. Ontbijt prima, eetlust direkt verpest door het eetgedrag van overvloedig aanwezige Arabieren.

    de parkeerplaats voor het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    5,8
    Boycotten vanwege hun ongastvrijheid tov fietsers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een ondergrondse parkeergarage, maar daar mochten onze fietsen niet in. Ik raad iedereen die van groen houdt dit hotel daarom af. Wel auto's parkeren, maar geen plek voor fietsers.Zo ongastvrij zijn wij nog nooit ontvangen in Duitsland.

    Het zwembad op de 22ste verdieping.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    De kamer was goed ingericht, de bedden erg goed, de badkamer...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was goed ingericht, de bedden erg goed, de badkamer goed maar wat klein. Personeel snel vriendelijk en hulpvaardig. Leuk zwembad op de 22e met uitzicht over de stad.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,8
    Grote van de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ongeïnteresseerdheid van het personeel. Apart voor de wifi moeten betalen, je zou verwachten bij een vier sterren hotel dat dit bij de prijs inbegrepen zit

    Grote van de kamer

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    10
    Vriendelijk personeel.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles top!

    Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 februari 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs

    Alles gd

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het tapijt was smerig

    Afstand tot de U bahn en het centrumpa

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    8,3
    Goeie kamers heel rustig uitgebreid ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi in de kamers is betalend: 5 euro voor 2h... in een hotel vandie klasse onaanvaardbaar!!

    Goeie kamers heel rustig uitgebreid ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    7,1
    Prima hotel voor zaken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lelijk gebouw. 6 km vanaf centrum

    Locatie dicht bij vliegveld en congreslicatie. Stil, goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    8,3
    lekker ontbijt / goed bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    toegang tot balkon/terras

    lekker ontbijt / goed bed

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 maart 2016

    7,5
    Ontbijt was prima, het zag er keurig verzorgd uit en ik vond...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers (2 stuks) waren te warm bij aankomst, zelfs benauwd. Zet de verwarming lager en zorg dat het niet boven de 20 graden is. Jammer dat het niet mogelijk was om twee kamers echt naast elkaar te krijgen. (Wel op dezelfde verdieping).

    Ontbijt was prima, het zag er keurig verzorgd uit en ik vond het een goede service dat er een goed alternatief geboden werd in verband met de renovatie van de gym/zwembad, namelijk bij het hotel aan de overzijde van de straat.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    9,2
    Zwembad met mooi uitzicht op de 22e verdieping.
    • Zakenreis
    • Stel

    WiFi alleen gratis in ontbijtruimte en lobby.

    Zwembad met mooi uitzicht op de 22e verdieping. Achter het Sheraton Hotel bevindt zich Restaurant Kim Sang.. absolute aanrader om te dineren!! De beurs/messe op ca. 10 minuten met de taxi (€19)

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    9,6
    ontbijt was super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    het leek of er op het amtras een zeil lag waardooe het snel zweterig aanvoelde

    ontbijt was super

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    6,7
    Ontbijt was goed
    • Zakenreis
    • Stel

    De prijs, voor 1 glas wijn in het hotel betaalde we € 10,00.

    Ontbijt was goed

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    5,4
    Muren en vloer van kamer met vlekken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Muren en vloer van kamer met vlekken. Douche met vieze randen. Niet echt schoon allemaal.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    6,3
    Breakfast is not recommandable
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Breakfast is not recommandable

  • Beoordeeld op: 9 mei 2015

    7,5
    Niet iets specifieks
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet iets specifieks

  • Beoordeeld op: 15 februari 2015

    10
    de proffesionaliteit ,de uitstraling kortom het hele concept...
    • Vakantiereis
    • Stel

    absoluut niets

    de proffesionaliteit ,de uitstraling kortom het hele concept paste bij elkaar ook perfecte ligging

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 23

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: