Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Sir Savigny Hotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Kantstr. 144, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10623 Berlijn, Duitsland

#96 van de 579 hotels in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 591 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 39

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    mooi hotel, net iets anders
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt wordt geserveerd in de inkomhal, als je uit douche of toilet komt sta je direct in kamer

    heel proper, hip, mooi interieur, vriendelijke mensen, leuke kamer, deuren gaan automatisch open :-), lekker restaurant, ook in de buurt enkele goeie restaurants, dicht bij openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    8,8
    Modern boetiekhotel: fantastische styling, lekker ontbijt en oog voor detail
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De inrichting en styling in dit hotel is fantastisch. Aandacht voor details. Goed ontbijt en prima a la carte opties. Veel leuke restaurantjes en barretjes op loopafstand. Goed te bereizen vanaf het vliegveld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Mooi hotel voor een goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche rook een beetje. Verder vond ik het net iets te ver naar de hippere/drukkere wijken wat betreft leuke bars/restaurants/winkels.

    De kamer was heel mooi, modern. Heerlijke bedden! Door omstandigheden was de suite die we hadden geboekt niet beschikbaar, we kregen hierdoor gratis drankjes op de kamer. Als hoogtepunt kreeg ik gratis warme thee op mijn kamer nadat ik helemaal was natgeregend, super attent en behulpzaam personeel! Hele lekkere koffie bij het ontbijt!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    9,6
    Leuk trendy hotel op prima locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    n.v.t.

    Prettige sfeer. Leuke uitstraling hotel en kamers; hip en trendy. Personeel vriendelijk. Kantstrasse en omgeving (Savigny Platz) is erg leuk. Prima vertrekpunt voor allerlei trips in Berlijn.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    10
    Genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden sliepen fantastisch, de kamers waren voorzien van alle luxe die je je maar kon bedenken. De burgerbel in de kamer was een leuke extra evenals de fietsen die we konden huren bij het hotel!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De douche/toilet ruimte in onze kamer hadden een glazen deur. Aangezien ik met dochter reisde was dit gaan probleem, maar ik kan mij voorstellen dat dit wat minder op prijs gesteld wordt.

    Heerlijke bedden en grote kussens. Leuke lounge ruimte met prachtig meubilair. Omdat er een restaurant inpandig aanwezig is, is er altijd een gezellige drukte in de lobby,

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,3
    Prima comfortabel hotel en uitstekende ligging .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is niet zo groot (wat heerlijk is) en heeft een restaurant wat door veel wordt bezocht. Hierdoor is er voor de hotelgasten vaak geen ruimte om in de loby (die heel gezellig is) te zitten om even wat te drinken. Dat is echt jammer.

    De kamer is klein maar heel comfortabel. De bedden heerlijk en de rust op de gangen opmerkelijk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,9
    -het ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    -bediening en samenwerking tussen the butcher en Sir Savigny loopt stroef -afwatering van de douche in de slaapkamer

    -het ontbijt was super! -de sfeer in het algemeen klopt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,8
    Heel leuk hotel met een gezellige sfeer en hele mooie inrichting. We zouden zeker terug gaan!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn aan de kleine kant. De kussens zijn erg groot en heerlijk op je op neer te vleien maar beetje te groot om comfortabel op te slapen.

    De sfeer in het hotel en bar is zalig! Heerlijk genieten! Er is aan alle kleine details aandacht geschonken. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. De kamers zijn fantastisch gezellig en mooi ingericht. De invulling van de mini-bar is heel inventief :-)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,2
    Aanrader in Berlijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    Het is een heerlijk hotel met een geweldige inrichting. dit hotel is zeker een aanrader. De ligging is prima en de kamers zijn heerlijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Dichtbij openbaar vervoer.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij openbaar vervoer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    10
    Locatie
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Art deco hotel met mooi kunstige graffiti in hal en tuin, prachtige kamers en heerlijk ontbijt

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Get into the groove!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beperkte parkeergelegenheid rondom

    Anders dan anders hotel. Goeie groove, veel aandacht voor details. Design kamers perfect doorgevoerd in alles.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    8,3
    decoratie en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    geurhinder in de keuken

    decoratie en ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,2
    Tof hotel met erg vriendelijk personeel op een erg goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Vriendelijkheid van het personeel, comfortabele kamer, heel goed ontbijt en the Butcher!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    Superenthousiat, warm en persoonlijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit WiFi

    Superenthousiat, warm en persoonlijke ontvangst

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Goede service,mooie kamer, bijzonder interieur, leuke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service,mooie kamer, bijzonder interieur, leuke binnentuin. Vrij nieuw hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,9
    gezellig hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer grootte

    de inrichting van het hotel. Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,8
    Hip hotel en zeer vriendelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    /

    Hip hotel en zeer vriendelijke sfeer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    9,6
    Hip hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hip hotel!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    10
    We vond het fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Er waren beneden in het gebouw bouwwerkzaamheden vanaf 9:00 uur ’s ochtends ongeveer. Maar het is vast bijna klaar en dan is er een leuke binnenplaats!

    We vond het fantastisch! Dichtbij het S-Bahn station Savignyplatz, we hadden een mooie kamer op de 5e verdieping, dubbel glas, dus geen lawaai van de straat en best veel daglicht. De kamer was niet heel groot, maar wel luxe en in stijl en mooi nieuw. Er was een minibar met 7 flesjes alcoholvrije drankjes die gratis waren! Een Nespresso koffieapparaat. Een speaker waar je met je iPhone muziek mee af kon spelen. Een grote flatscreen tv. Geen bad maar wel een regendouche en aparte toilet. Groot, lekker bed. Leuke lampen. Gratis wifi voor 2 apparaten. Secretaire. Lift. Receptie was erg vriendelijk, maar ze waren in verbouwing, er komt een leuke binnentuin, ik denk dat het binnenkort wel af is. We mochten uitchecken tot 12:00 uur.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,2
    Heel mooi ingerichte en karaktervolle kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    douche en toilet met melkglas: goed voor een koppel, maar misschien niet even aangenaam voor zakenpartners, collega's, vrienden, familieleden die de kamer delen.

    Heel mooi ingerichte en karaktervolle kamers. zeer goede bedden. gratis minibar met frisdrank en water + gratis nespresso op de kamer goede ligging t.o.v. centrum van Berlijn

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    6,3
    Aangename, gezellige buurt met tal van restaurants en bars,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Tijdens ons verblijf waren er grote renovatiewerken aan de gang die tot gevolg hadden dat de bar en restaurant gesloten waren en geen ontbijt mogelijk was. De standaardkamers hebben geen badkamer maar een zeer kleine douchecel die rechtstreeks in de kamer uitkomt.

    Aangename, gezellige buurt met tal van restaurants en bars, en op enkele minuten wandelen van Kurfûrstendam.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    7,1
    De inrichting, mooie meubels, kleurgebruik en alles is...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij kregen een zogenaamde upgrade, dat achteraf een downgrade was!!! het water van onze regendouche liep de kamer in. Zonder excuus kregen we een koffiebon, welke we vriendelijk hebben afgewezen. Erg slecht beleid als iemand een serieuze klacht heeft. Er waren werkzaamheden, daardoor al om 8 uur wakker gedrilt, maar goed hier waren wij van op de hoogte. Men kan dit wel kenbaar maken via een brief of het persoonlijk vermelden, dan hadden we de klok eerder gezet. Wij wisten niet dat het restaurant/ontbijt niet beschikbaar was, het staat er niet bij via booking.com en we hadden geen email hierover ontvangen. De kamer is over het algemeen zeer klein, je kunt je tas nergens kwijt of je ze hem voor een wc, douche- deur of de uitgang. Je kunt niet in de kamer zitten. op de foto van de reservering stond dit wel. Een bureau met witte stoel en 19 m2, dit bleek zo'n 12 m2 zonder bureau en stoel. Kortom een teleurstelling.

    De inrichting, mooie meubels, kleurgebruik en alles is netjes en nieuw.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    9,2
    Onconventionele ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Onconventionele ontvangst. Geen incheck balie, maar onder het genot van een gratis drankje in de lounge inchecken. Heel vriendelijk personeel (Ben in Duitsland wel eens iets anders gewend). Goede accommodatie en prima prijs kwaliteit verhouding..

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    10
    Inrichting van het hotel sprak ons erg aan, fijne...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt van €18,--vonden wij prijzig, omdat je in de buurt voor ca €10, geweldig kan ontbijten.

    Inrichting van het hotel sprak ons erg aan, fijne comfortabele kamer, gratis gebruik minibar, kleinschaligheid, ligging t.o.v. S-Bahn. Wij vonden de prijs/kwaliteit verhouding uitstekend.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    7,1
    Mooi hotel, vriendelijk personeel en welkomstdrink bij...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Op foto leek het terras groter en gezelliger ingericht. In realiteit stonden er maar een paar stoelen buiten, ondanks het superweer.

    Mooi hotel, vriendelijk personeel en welkomstdrink bij aankomst.

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2015

    9,2
    Mooie kamer die niet standaard voelt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De geurtjes in de lobby, lift en gangen kunnen wat overheersend zijn.

    Mooie kamer die niet standaard voelt. Heerlijke douche,goede airco, gratis drankjes, Rituals douchespullen, lekker bed, goede buurt, dicht bij de S Bahn en relatief stil.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    8,8
    locatie was top, erg net modern hotel, vriendelijk ontvangst...
    • Vakantiereis
    • Groep

    er lag een topdekmatras op maar deze had niet de goede maat dus lag je gedeeltelijk ernaast. Verder was alles top

    locatie was top, erg net modern hotel, vriendelijk ontvangst (zonder receptie) ruikt lekker naar Rituals, in leuke gezellige sfeer met vriendelijk personeel. Tuin zag er gezellig uit. De kamers zijn verschillend ingedeeld. Mooie kamers, schoon, bedden redelijk tot goed, sanitair keurig, airco perfect (was erg heet in berlijn en hij functioneerde top!) lekker nespresso op je kamer.

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    7,5
    locatie goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    vieze gordijnen vies dekbed weinig shampoo nescafe apparaat defect twee keer doorgegeven,geen respons slecht duur ontbijt

    locatie goed goede douche lekkere vietnamees tegenover het hotel

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    8,3
    ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers zijn enigzins gehorig

    ligging t.o.v. winkelstraten, dierentuin, metro en trein, restaurants leuke lobby waar het heerlijk vertoeven is bij de openhaar, schone, comfortabele kamer. Goed bed en alles zeer schoon. Douchen met de Ritualsproducten is natuurlijk een plusje

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    6,3
    Geen ontbijt mogelijkheden
    • Vakantiereis
    • Stel

    Indeling kamers

    Geen ontbijt mogelijkheden

  • Beoordeeld op: 4 april 2016

    9,2
    hele mooie kamers, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Groep

    is in verbouwing, meer advies over waar we naartoe konden

    hele mooie kamers, goede ligging

  • Beoordeeld op: 28 maart 2016

    8,3
    Kamer was comfortabel en rustig gelegen;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Een zitplaats voor 2 personen ontbreekt.

    Kamer was comfortabel en rustig gelegen; decoraties boven het bed waren heel origineel.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    9,2
    Mooi en schoon hotel, gelegen in een leuke buurt in Berlijn!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooi en schoon hotel, gelegen in een leuke buurt in Berlijn! Loopafstand naar metro

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    9,2
    Heerlijk rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Heerlijk rustig hotel. Goede bedden.

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    10
    Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel, schoon, absolute...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prachtig hotel, zeer vriendelijk personeel, schoon, absolute aanrader!

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kussens

    Locatie

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    9,6
    Ontvangst, ontbijt & zitruimte erg plezierig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ontvangst, ontbijt & zitruimte erg plezierig. Geen standaard hotel gevoel.

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 39

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Sir Savigny Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: