Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Skada City Cölln

Constantinstraße 78, Deutz, 50679 Keulen, Duitsland

#172 van de 232 hotels in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 966 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    6,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 29 september 2018

    9,2
    Prima! en super dichtbij het beursterrein (was er voor de Photokina)
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Erg vriendelijke bediening en moest erg lachen om het lachende gezichtje op het gekookte ei. Leuk ingericht ook. Niet strak of modern maar een plek waar ik me eigenlijk direct thuis voelde. We komen graag nog eens terug.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    3,3
    Station op 200m
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer en badkamer oud en vies. Geen airco of ventilator, dus door warmte slecht geslapen. Ik kom hier nooit meer. Prijs kwaliteit verhouding uit balans.

    Station op 200m

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,9
    personeel vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    te weinig kleerhangers te warm op de kamer (ventilator had handige hulp geweest) en veel straatlawaai bij geopend raam

    personeel vriendelijk kamer proper ontbijt degelijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,3
    Prima voor 1 nacht ivm Arena.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Badkamer vonden wij erg tegenvallen. Oudbollig. Geen fohn. Je moet in het bad ook douchen en deze staat onder een schuin dak, wat heel onhandig is. De hele badkamer is nat als je gedoucht hebt, want er is geen wand of gordijn. Wat wij ook erg lastig vonden, was dat er geen parkeergelegenheid is bij het hotel. Je moet je auto bij de Arena zetten voor 12 euro per dag en als iedere keer als je hem nodig had moest je eerst 10 min. lopen. Wij waren er 3 dagen.

    Dichtbij de Arena. Tot de p4 park was het 10 min. lopen. Als je hierdoor niet in de file staat is dat heel fijn.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,5
    goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt viel wat tegen maar dat had ik al eerder op de site gelezen.

    Doel bezoek was een concert. Locatie t.o.v. het centrum en de Lanxess Arena was uitstekend. Goedkoop parkeren op korte afstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    5,4
    eerste keer dat een hotel (geboekt via Booking.com) zo tegenviel, ook gezien de prijs
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de "comfortkamer" had geen telefoon, geen föhn, geen kast, geen stoelen, geen (beloofde) slippers (die kregen we wel toen we erom vroegen), geen haakjes in badkamer om handdoeken e.d. op te hangen

    ligging was prima, vlak bij station en opera; ontbijt wel goed, ook uitgebreid

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,4
    Fijne locatie en aardig personeel, maar veel te gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Je ziet direct dat het hotel erg gedateerd is en niet perse goed onderhouden. Het is overal erg schoon, maar toch voelt niet alles helemaal schoon omdat het oud/kapot is. De badkamer was ook erg gedateerd en ondanks dat het schoon was, voelde dat niet zo. Het bad lekte aan alle kanten, de douchekop evenzo. Overal zit schimmel in de badkamer. Het matras van het bed lag prima, de kussen daarentegen waren van dramatische kwaliteit. Dit hotel is echt aan een enorme opknapbeurt toe. Daardoor was het nu het geld niet waard.

    De locatie van het hotel is heel prettig. Je loopt over een brug over de Rijn binnen 10 minuten naar het centrum van Köln. Daar beginnen meteen de winkelstraten en dan ben je bij de Dom. Wanneer je met de auto naar Köln komt, kan je die niet direct bij het hotel parkeren. Maar de auto is wel gemakkelijk te parkeren in de Lanxess Arena, dat ligt op een paar honderd meter lopen van de accomodatie. Het parkeren kost daar €12 euro per dag. Het personeel bij het hotel was erg aardig. Ze hebben zelf een heel aantal honden dat beneden bij de receptie ligt overdag. Het ontbijt werd geserveerd in de ruimte bij de receptie. Hier was van alles te kiezen. Harde broodjes, croissants, yoghurt, ei en zelfs cake/taart. Niets aan op te merken! De kamer op zichzelf was erg ruim. Grote kast, groot bed en grote badkamer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    2,9
    De eigenaar heeft ons bedrogen we moesten veel meer...
    • Zakenreis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    hotelkamers zijn echt ouderwets en smoezelig

    De eigenaar heeft ons bedrogen we moesten veel meer afrekenen voor de kamers als wat we bij jullie geboekt hadden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Vrij centraal gelegen hotel, ideaal als basis voor een stedentrip.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heb helaas behoorlijk moeten zoeken naar een parkeerplaats. Maar dat kwam mede door het evenement "Kölner Lichter" waar een paar honderdduizend mensen op af kwam. Als je een stuk wandelen op de koop toe neemt kun je parkeren bij de Lanxess Arena, of het iets verderop gelegen winkelcentrum "Arcaden".

    Leuk hotel, inmiddels wel wat gedateerd. Maar dat werd geheel "goed gemaakt" door het (vreselijk vriendelijke) personeel. Ook een aardige geste is de tegoedbon voor een glas Kölsch in de aangrenzende bar / pub.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    perfecte locatie voor concert bezoek
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer is zoals gezegd eenvoudig wat voor mij geen probleem was, enig nadeel kan wel de gehorigheid van de kamer zijn.

    goed ontbijt met lekkere koffie, eenvoudige maar verder prima kamer met moderne tv, vriendelijk personeel. het hotel ligt vlak bij de Lanxess Arena ideaal voor concert bezoek zoals in mijn geval. Het centrum van Keulen is lopend over de Hohenzollern Brucke in 15 minuten te bereiken. het hotel heeft een bar en een restaurant, in de bar heb ik een Kolsch als welkomst drank gedronken, van het restaurant heb ik geen gebruik gemaakt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    4,6
    kamer was zeer oud , stopcontact verstopt onder en achter de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was zeer oud , stopcontact verstopt onder en achter de bedden , op badkamers geen stopcontact, badkamers ook zeer gedateerd, dan liepen er veel honden bij de receptie , en de 2e nacht van ons verblijf hebben wij amper geslapen omdat er een vd honden de hele nacht buiten heeft zitten blaffen. daar in tegen was ontbijt wel weer goed en de bar en buitentuin waren prima

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,9
    Het personeel is echt heel vriendelijk.
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer is wat verouderd en de douchekop deed het alleen op de allerhardste stand. Aan vernieuwing toe dus.

    Het personeel is echt heel vriendelijk. Ook is het heel handig dat het op 300 meter van de Lanxess Arena ligt!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    8,3
    alweer meegevallen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    1 vuilbakje was jammer genoeg niet leeggemaakt, wat een geurtje gaf bij het openen. Parkeren is wat lastig maar kan in de betaalparking van de 'Lanxess arena' , 12,- per dag

    Vriendelijk onthaal en zeer behulpzaam bij het zoeken naar het adres en openbaar vervoer van/naar van de concertzaal waar we naartoe gingen.Zeer lekker uitgebreid (paas)ontbijt. Je kan er ook goed eten voor een schappelijke prijs. Kamer was ditmaal ruimer dan de vorige, hotel is een beetje 'vintage', wat ook uitstraalt op het sanitair (niet alles hangt stevig vast). toch komen we steeds terug. Vlakbij 'Koelnermesse' en haltes openbaar vervoer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,5
    Ruime kamer, centraal gelegen, weinig gasten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bevreemde ons dat er erg weinig gasten waren midden in de kerstvakantie. Daardoor was er ook geen ontbijtbuffet beschikbaar.

    Ruime familiekamer, centrale locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Dichtbij het centrum en dichtbij de Lenxus Arena
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dichtbij het centrum en dichtbij de Lenxus Arena

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,3
    De afstand naar de Tanzbrunnen voor het concert.
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Voor de prijs en omdat we maar 1 nacht verbleven na een concert.

    De afstand naar de Tanzbrunnen voor het concert.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    7,9
    Dichtbij Lanxess Arena, ideale uitvalsbasis om een concert...
    • Individuele reiziger
    • Classic Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer redelijk gedateerd...

    Dichtbij Lanxess Arena, ideale uitvalsbasis om een concert bij te wonen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    7,5
    Mooi centraal naar centrum en Lanxess arena
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Docht bij het Lanxess arena

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    4,2
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onvriendelijk personeel

    Perfecte ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    7,5
    Wat gedateerd maar ruim en schoon
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat gedateerd en douche niet zo geschikt voor langere mensen

    Zeer ruime kamer, goed matras

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    8,3
    Een leuk hotel op een zeer gunstige locatie. Prima!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker ontbijt! Meer dan voldoende!!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,1
    Het hotel is prima voor te slapen als je naar de Lanxess arena gaat.
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging dicht bij arena Keulen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    We hebben genoten van de kamer en de bar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer gedateerd

    Zeer vriendelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    6,7
    Matig niet voor herhaling vatbaar. Met name parkeren voor mijn bestelbus
    • Zakenreis
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te beperkt

    Keuze

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,1
    Prima locatie voor een concert in de Lanxess Arena Parkeergarage is daar niet duur.
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Internetverbinding is niet goed.

    Ontbijt is goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,3
    Gedateerd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerd

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    9,2
    Heel tof
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het mag wel geronoveerd worden

    Vriendelijkheid

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    8,8
    Prima locatie
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat gedateerd

    Docht bij centrum

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    5,8
    Hotel te gehorig en slecht toegankelijk voor mindervaliden.
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer gehorig. Niet geschikt voor invaliden. Piepkleine lift stopt tussen twee etages, je moet altijd nog een trap op of af.

    Prima ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    8,3
    Lekker dagje uit naar concert H.F.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    douche is verouderd, bed was beetje zacht.

    gezellige bar, nabij parkeergarage, Lanxess Arena en restarants

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,8
    Prima
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair veroudert. Dringend aan vernieuwing toe!

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    8,3
    Alles naar wens op de televisie na, want die deed het niet.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer dat de televisie het net in deze periode niet deed.

    Het ontbijt was ruim voldoende en afwisselend en heel lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    6,3
    Ontbijt was prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nieuw sanitair is geen overbodige luxe. Geen airco.

    Ontbijt was prima. En het hotel is dichtbij de Lanxess Arena

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,9
    Heerlijk hotel op korte afstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer is een beetje gedateerd

    Heerlijk uitgebreid ontbijt, mooie kamer en gezellig personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    7,5
    voor bezoek aan de lanxess-arena uitstekend
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel op loopafstand van de lanxess-arena. Daar is ook prima te parkeren. Prima ontbijt ,

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    4,6
    badkamer en kamer zeer oud en uit de tijd , op badkamer geen...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer en kamer zeer oud en uit de tijd , op badkamer geen stopcontact en heel smal , douche was helemaal uit de tijd

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Top locatie op wandelafstand van het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn wat ouderwets.

    Super locatie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    9,2
    Prima hotel als je aan die kant van de Rijn verblijft...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bereisbaarheid vanuit Altstadt

    Ontbijt, hotelbar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    7,5
    Prima hotel dicht bij centrum en arena.
    • Stel
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen parkeerplaats.

    Prima hotel dicht bij centrum en arena. Kamer is ruim en goed verzorgd. Personeel is vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,9
    Alles was goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Kamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,3
    Locatie, vlak bij treinstation, tramhalte, parkeergarages en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie, vlak bij treinstation, tramhalte, parkeergarages en Rijnpromenade. Kwartiertje lopen naar Altstadt uitgebreid lekker ontbijt. Vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 25 maart 2016

    9,6
    Locatie: dit hotel is ideaal als je een bezoek brengt aan de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was niet groot. Echter voor een persoon genoeg.

    Locatie: dit hotel is ideaal als je een bezoek brengt aan de Lanxess Arena. Na afloop van het evenement hoef je maar een paar honderd meter te lopen en je bent bij het hotel. Om in Keulen centrum te komen hoef je alleen maar de brug over te steken.

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    7,9
    ons 2e verblijf hier, vriendelijk personeel, praktische...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Opstap in de douche is te hoog (we hadden exact dezelfde kamer als vorige keer. Elektronisch slot werkte niet altijd even goed

    ons 2e verblijf hier, vriendelijk personeel, praktische kamer, goed ontbijt, leuke bar. Vlakbij Keulen centrum en tramhalte vlakbij. Ons doel was concert in het Palladium , dit was een 15' met de tram.

  • Beoordeeld op: 14 april 2016

    4,6
    Ontbijt karig, nogal wat verkeerslawaai, de kamer is geen 27...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt karig, nogal wat verkeerslawaai, de kamer is geen 27 vierkante meter zoals in het aanbod aangegeven, er wonen ook minstens 6 hondjes

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Skada City Cölln

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: