Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over St. Joseph Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Große Freiheit 22, St. Pauli, 22767 Hamburg, Duitsland

#144 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2374 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 60

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,1
    Kamer was gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging viel tegen gezien het in de rosse buurt ligt. Daarin tegen merk je daar binnen niks van. De medewerker aan de receptie heeft mij ervan overtuigd en ik kan niet anders zeggen dat hij gelijk had. Alleen de weg er naar toe is dus minder.

    Kamer was gerenoveerd. Mooi

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,7
    Locatie in het centrum en (betaald) parkeren achter het hotel is goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt aan de Reeperbahn. Alle activiteiten gaan door tot 's-nachts 3 uur. Als je aan de voorkant van het hotel slaapt, kun je je raam niet open hebben voor frisse lucht in verband met de harde muziek en mensengeluiden. Het ontbijt is erg karig. Geen gewone yoghurt (alleen met smaken en dus suiker) en weinig keus aan brood etc.

    Locatie in het centrum en (betaald) parkeren achter het hotel is goed bevallen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Voor ons was de buurt te luidruchtig maar we hebben genoten van ons verblijf in hotel St. Joseph.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Te luidruchtige buurt zodat we de ramen 's nachts moesten toelaten (= warm). Hoewel de kamers pas gerenoveerd zijn, werd er geen airco geplaatst maar stond er een kleine ventilator. Te kleine badkamer waar je je spullen niet kwijt kan. Slechte wifi.

    Ontbijt was in orde. Parking onder het hotel (€12/dag). Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,6
    prima hotel in uitgangsbuurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel geluid vanuit de straat.

    Een PERFECTE ligging voor mensen die graag in de uitgangsbuurt zitten. (het was een 'rosse' buurt, en in de straat waren er vele bordelen dus opletten met kleine kinderen) Het waren heel mooie ruime kamers met goede bedden. Het ontbijt was heel lekker, niet super uitgebreid. Ook was het heel gemakkelijk dat er een parking was aan het hotel voor een lage prijs. Dus voor mensen die graag een nachtje feesten is dit gewoon een hemel!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    Niet het beste hotel als je op zakenreis bent
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel was niet vriendelijk of behulpzaam. Hotel ziet er verouderd uit en ligt midden in het uitgaansgebied, dit geeft geluidsoverlast in de kamer. Voor zakenreizigers niet heel fijn.

    De kamer is prima in orde en van alle gemakken voorzien. Internet is goed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    Het Hotel bevindt zich midden in het uitgaans centrum van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het Hotel bevindt zich midden in het uitgaans centrum van Hamburg tussen alle clubs en kroegen in. Hoewel de straat van het hotel een herrie is tot laat in de nacht is het hotel erg rustig. Het is erg netjes, schoon en heeft goede bedden. Ook het ontbijt is prima.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    5,0
    Drama.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat de omgeving ons twijfels gaf, wilden we de kamer vooraf zien. Het was een driepersoonskamer waarvan de eigenaar vertelde dat we er wel een tweepersoonsbed van konden maken. Maar dat was niet het geval. Kamer toch genomen omdat we moe waren van een lange reis. Vloerbedekking niet schoon, lange haren van vorige gast lagen nog op de vloer. Kamer aan de voorkant. De hele avond en nacht geluidsoverlast tot 5.00 uur s ochtend, terwijl de ramen dicht zaten! Veel kroegen en sexevenementen in de straat. Ontbijt was in een tent buiten op de parkeerplaats met slechte verlichting omdat er een verbouwing aan de gang was! Het regende, dus niet echt comfortabel. Geen aanrader!

    Goede bedden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    5,4
    Een korting wegens werken had mooi geweest.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel was goed gelegen. Er was sprake van parkeergelegenheid bij het hotel er werd enkel niet meegedeeld dat je hiervoor moest bijbetalen. 12 euro is echt veel . Er waren ook werken bezig in het hotel waarvan geen melding werd gegeven. Het ontbijt werd gegeven in een koude half afgebroken ruimte en dit had ik graag op voorhand geweten.

    De kamer was ruim proper en stil.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    7,9
    De kamer was zeer mooi en ruim, fijne badkamer met bad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving, we hadden niet verwacht midden in de rosse buurt te zitten, die ook ongure indruk maakte en zeer luidruchtig was tot in de vroege uurtjes. Niet geschikt voor reizigers met kinderen.

    De kamer was zeer mooi en ruim, fijne badkamer met bad. Alhoewel het hotel zich pal in de luidruchtige rosse buurt bevindt hadden we geen last van lawaai omdat we aan de achterzijde van het hotel zaten. Buitenterras was voordeel. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk, we mochten onze auto ook langer laten staan zonder meerkost.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Goede, ruime en schone kamers.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Locatie midden in rosse buurt van Hamburg is voor feestgangers prima, niet voor iemand die het wat rustiger wil hebben. Ondanks dubbel glas veel geluid van de bars etc.

    Prima hotel, goede kamers, wifi en parkeergarage. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,9
    We komen er zeker weer terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Met het raam dicht was het wel heel gehorig, maar dat wisten we van te voren. we vonden het heeeeel gezellig en konden er goed om slapen. In de zomer misschien minder goed vol te houden met het raam open, het lawaai begint pas tegen half 6 minder te worden. Ontbijt was te vroeg voor ons:-(

    Van buiten leek het maar niet zo uitnodigend te zijn maar van binnen wel! Heel schone kamer, geweldige badkamer, alles heel netjes en schoon, het leek gewoon nieuw te zijn allemaal. Boven het bed hangt een foto met licht, dat hebben we nog niet eerder gezien. Heel gezellig. Het trappenhuis is heel ruim en licht en ook schoon. De locatie is sowieso al perfect als je ervan houdt midden in het partycentrum te zitten en het gewone centrum is ook lopend goed te bereiken, de Landungsbrücken zijn ook niet ver. Als je het uit het raam van de hotelkamer kijkt, we zaten op de 4. verdieping, ben je midden in het "feestgedoe". In de 99 Cent bar tegenover krijg je echt alles voor 99 Cent, maar je kan op de Reeperbahn ook wel 35 Euro voor een alcoholvrije drank betalen, dus voor de tijd goed kijken. Meestal hangen de prijzen wel buiten. Schuin tegenover op de Reeperbahn gegeten in het Schweinske. Goed eten en niet duur. We vonden het top in Hamburg!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,5
    Voor een paar dagen was het prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel staat in een bijzondere straat, zijstraat van de Reperbaan. Vrijdag en zaterdagavond tot 's morgensvroeg veel herrie door de muziek uit de aangrenzende bars/clubs. Maar wel leuk.

    Prijs/kwaliteit was prima en alles was netjes schoon. Het ligt vlakbij de S-bahn maar ook lopend kom je overal makkelijk. In de buurt bij de Elbe zijn leuke restaurantjes.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    7,9
    Voor een korte break in Hamburg een goed hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel wist dat wij een kapotte kluis hadden op onze kamer voor dat wij er waren. Dat hadden ze voor onze komst moeten repareren. De tisschous in de badkamer waren op en werden niet weer aangevuld, wel de lege verpakking weggehaald

    De ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    6,7
    Goed voor 1 dagje reperbaan.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai snachts en ontbijt. Locatie moeilijk toegankelijk. Parking lastig als je aankomt maar in het hotel verwijzen ze je door.

    Enkel goed voor als je bij de reperbaan wil zijn. Snachts luidruchtig. Ontbijt was pover en niet goed uitgesteld. Maar alles was aanwezig. Kamer was prima modern en netjes. Prima voor een dagje reperbaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    7,9
    Prima hotel in shabby buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging is middenin het "red light distric". Sneue omgeving.

    Prijs/ kwaliteit. Gunstige ligging t.o.v. centrum en Elbe en Metro. Mooie kamers. Goede parkeerplaats.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    9,6
    Pareltje in het hart van St Pauli, zeer geschikt voor vriendengroepen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top locatie, top ontbijt, personeel erg behulpzaam en vriendelijk. Parkeren achterom ook een dikke plus. Kamers zijn net opgeknapt. elke dag schoonmaak en nieuwe handdoeken.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    8,8
    WE hebben een geweldige week gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Jammer dat we geen koelkast in onze kamer hadden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,1
    /
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    /

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    4,2
    Enorm veel lawaai, wachtrijen bij het ontbijt, brood op,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm veel lawaai, wachtrijen bij het ontbijt, brood op, geen attent personeel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,3
    Een fijn hotel met prima ontbijt. Vanuit het hotel hebben we wandelend veel van Hamburg gezien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen.

    De rust in een 'drukke' omgeving!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    9,2
    Prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De geluidsdichtheid 's nachts. Oordoppen waren nog niet voldoende.

    Netheid en hygiëne; vriendelijke en behulpzame staf

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Was handig dat voor deze prijs in centrum hotel was, maar ik ga er niet terug
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Service personeel, slechte wifi ( werkte niet) en matig ontbijt

    bed was erg goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    7,1
    Top adres. Dicht bij het nachtleven.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Goed ontbijt en schone kamers en goed bed. Heerlijk geslapen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    Zeer goed buffet ontbijt en de kamers netjes met zeer proper...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Info en vriendelijkheid aan de balie.

    Zeer goed buffet ontbijt en de kamers netjes met zeer proper sanitair.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    6,7
    Let op. Geen kamer nemen aan zijde uitgaansgebied. Veel lawaai
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten

    Totaal plaatje

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    het humeur van het personeel.

    de locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    2,9
    nooit meer in dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    konden geen nacht slapen

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    10
    Volgende keer weer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ligging en goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    7,9
    Lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    7,5
    Leuke locatie, net hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Best veel geluid van buiten maar met de ramen dicht oke. Niet geschikt met kinderen

    Leuke locatie in het uitgaans centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,8
    Herrie op straat
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Herrie op straat

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zal ik niet weten

    De linging was super super moderne mooie kamers bal in uitgangsbuurt dus voor de rust moet je niet daar gaan

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    4,6
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 april 2017

    7,5
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    12 euro parkeergeld

    Midden in het uitgaansgebied Lekkere bedden

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,3
    Fijne locatie met eigen parkeerterrein
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    6,3
    Mooie en nette kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Veel nachtelijk lawaai vanuit de straat....maar ja hotel ligt ook in een horeca-gebied, dus ....

    Mooie en nette kamers

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,0
    Net hotel in rumoerige uitgaansstraat: neem ivm lawaai een kamer aan de achterzijde van het hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer van medereiziger was nog niet klaar: tegenvaller en jammer voor ons.

    De hele kamer was al gerenoveerd: prachtig gedaan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    5,4
    Alleen het overwegen waard voor een bezoek aan de Reeperbahn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zet luidruchtig tot in de kleine uurtjes. Personeel was onvriendelijk.

    Ideale locatie voor een bezoek aan het nachtleven.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2016

    7,5
    de kamers waren prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de prive parking was duur vond ik 12 euro per dag

    de kamers waren prima in orde. de ligging van het hotel is prima als je wil uit gaan en de haven wil zie.

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    8,8
    Midden in het uitgaanscentrum van Hamburg, openbaar vervoer...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het blijft een uitgaansgebied en kan gehorig zijn. Wie rust zoekt moet hier niet zijn. Wie van een feestje houd is hier wel op zijn plaats, maar slaapt het beste met het raam dicht.

    Midden in het uitgaanscentrum van Hamburg, openbaar vervoer om de hoek, dus een prima uitvalsbasis om Hamburg te verkennen. Het hotel leek net een opknapbeurt te hebben gehad. Schone (bad)kamer en bedden/handdoeken iedere dag verschoont.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    8,8
    De locatie was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het bed kraakte een beetje. Maar dat was dan ook het enige. Verder was alles perfect

    De locatie was uitstekend. We kwamen om uit te gaan dus we zaten goed.

  • Beoordeeld op: 7 december 2015

    8,5
    fantastische locatie in het uitgaans gebied van Hamburg
    • Vakantiereis
    • Groep

    neem oordopjes mee, wij sliepen aan de voorkant van het hotel, volgende keer boeken we een kamer die uitkijkt op de binnenplaats.

    fantastische locatie in het uitgaans gebied van Hamburg

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,4
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het personeel was op een enkeling na niet erg vriendelijk. De eerste nacht ging 2 keer het inbraakalarm (naast onze kamer) af en daar werd door het personeel niet adequaat op gereageerd, waardoor wij in pyjama richting receptie moesten.

    Locatie is prima. Hotel zit midden in het, bijzondere, uitgaansgebied en bezienswaardigheden zijn op loopafstand. Ontbijt was qua prijs/kwaliteit prima.

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,1
    De omgeving was toch even slikken (Reeperbahn), hoewel we...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De omgeving was toch even slikken (Reeperbahn), hoewel we dit wel wisten. We zaten aan de achterkant en dat was heel goed, zodat we weinig last van het nachtleven hadden.

  • Beoordeeld op: 4 september 2015

    6,3
    Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vloerbedekking is zeker aan vervanging toe. Badkamer volstond maar is ook toe aan een renovatie. Matige koffie bij het ontbijt. Klantvriendelijkheid personeel kan zeker beter.

    Goede prijs/kwaliteit verhouding. Prima ontbijt. Ramen kamer aan binnenplaats goed afsluitbaar waardoor nachtelijk feestgedruis redelijk gedempt wordt. Auto kon op binnenplaats geparkeerd worden.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    5,8
    We vroegen een andere kamer, we sliepen aan de voorkant ...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi. Wel bereik, maar er kon geen IP - adres worden gevonden.

    We vroegen een andere kamer, we sliepen aan de voorkant van het hotel. Helaas is daar een druk uitgaanscentrum. Veel herrie 's nachts. S ochtends hebben we een andere kamer gevraagd en dat was binnen notime geregeld.

  • Beoordeeld op: 25 juli 2015

    6,3
    We hebben gevraagd of we voor de 2e nacht een kamer aan de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wij verbleven 2 nachten, de eerste nacht hadden wij een kamer aan de straatkant. Het hotel staat in een druk uitgaansgebied en snachts was er erg veel lawaai omdat onder het hotel allerlei barren buiten banken en hangtafels hebben staan. Wij konden snachts het raam niet open hebben.

    We hebben gevraagd of we voor de 2e nacht een kamer aan de binnenplaats konden krijgen en dat was geen probleem. We hebben toen veel beter geslapen.

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    De ligging, het prima ontbijt, de prijs en vooral de...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Muziek van de kroegen ging wel erg lang door. Als he komt om uit te rusten is dit niet het juiste hotel.

    De ligging, het prima ontbijt, de prijs en vooral de parkeergelegenheid op het binnenplein van het hotel.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    7,9
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt Ligging

  • Beoordeeld op: 16 mei 2016

    6,3
    Het lawaai van buiten is enorm, ook als je de ramen dicht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het lawaai van buiten is enorm, ook als je de ramen dicht hebt.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    7,9
    Midden in het uitgangscentrum en toch rust
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Midden in het uitgangscentrum en toch rust

  • Beoordeeld op: 18 maart 2016

    6,3
    ENORM VEEL LAWAAI TOT SMORGENS VROEG
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ENORM VEEL LAWAAI TOT SMORGENS VROEG

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,9
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet voor rustzoekers

    Ligging

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    5,8
    De WiFi is erg goed
    • Vakantiereis
    • Groep

    Dit hotel ligt aan de drukste straat van St Pauli. Herrie tot 6u sochtends.

    De WiFi is erg goed

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    6,3
    Dicht bij Metro
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lawaai s' nachts ergerlijk ook al sliepen we aan de achterkant

    Dicht bij Metro

  • Beoordeeld op: 18 juli 2015

    7,5
    locatie en parkeren in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel

    locatie en parkeren in de buurt

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    7,5
    de gezellige drukte overal
    • Vakantiereis
    • Stel

    het is wel gehorig met raam open wij sliepen aan de voor kant wat me op viel is dat je veel zwervers ziet

    de gezellige drukte overal

  • Beoordeeld op: 20 april 2015

    5,8
    Parkeer gelegenheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie

    Parkeer gelegenheid

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    10
    Hotel ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Buurt niet voor iedereen

    Hotel ok

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    lokatie
    • Zakenreis
    • Groep

    kon schoner zijn

    lokatie

Er zijn ook 21 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 60

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van St. Joseph Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: