Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Stadt Hamburg Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bahnhofstraße 71-73, 66111 Saarbrücken, Duitsland

#19 van de 48 hotels in Saarbrücken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 561 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 28

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    7,9
    Prima!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer kwam niet helemaal overeen met de foto’s. Ik had een modernere kamer verwacht. De parkeergarage konden we niet vinden. Het adres van de parkeergarage staat nergens duidelijk vermeld.

    De locatie is perfect. De broodjes waren lekker vers bij het ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,2
    Prima verblijf voor een stopover in Saarbrucken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is gelegen aan een winkelstraat, waarbij je de ingang zo voorbij loopt. Het hotel is gelegen boven een radiologisch centrum, die zijn er inmiddels al aan gewend dat de gasten regelmatig bij hun balie komen ipv 2 verdiepingen hoger. Geen minpunt, het is een aandachtspunt. Kamers aan de straatzijde kunnen wat aan de gehorige kant zijn, dit omdat er regelmatig tot laat mensen op straat zijn.

    Schone kamers, goed bereikbaar, vriendelijk personeel. Prima badkamer. Goed, vers ontbijt waarbij je de mogelijkheid krijgt geboden om een gebakken eitje te bestellen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    8,3
    leuke stop
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    raar maar waar, in het midden van de voornaamste, drukste winkelstraat. dat stoort niet en alle kamers liggen hoger dan de derde verdieping. gezellig passage stad(je) dat ook nog wat te bieden heeft op cultureel gebied.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    7,5
    Hotel en ontbijt waren prima. Buiten omgeving niet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het in de straat voor het hotel, waren een aantal mensen de gehele nacht aan het gillen en zeer luid aan het praten (schreeuwen). Heb met dichte ramen niet zo goed geslapen.

    Prima ontbijt, hotel is een drukke winkelstraat.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    8,3
    Mooi centraal gelegen hotel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was perfect.

    De locatie was geweldig. Je stapte de voordeur uit en je stond op de kerstmarkt wat ook de winkelstraat was. Super. Ontbijt was zeer goed. Er wordt zelfs eieren voor je gebakken!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    kortverblijf in etappestad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zeer goed gelegen hotel met eigen parkeerfaciliteiten(beetje moeilijk bereikbaar). pal in het centrum, geeft uit op drukste winkelstraat van Saarbrucken. oude binnenstad vlakbij met goede resto gelegenheden. mooi ontbijtbuffet.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    Prima stek Pm stad te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geagiteerde receptioniste die, hoewel wij de enigen bij de balie waren, weinig geduld toonde voor gasten die er een urenlange rit op hadden zitten en de temperatuur 32 C bedroeg.

    De ligging in het centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Was in orde voor een tussenstop naar Oostenrijk weer geboekt voor de terugreis
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wel wat verouderd,maar wel kraaknet

    Geweldige ligging en privé parking en zeer netjes zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    8,8
    Eenvoudig maar prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het twee persoonsbed is smal

    Het ontbijt, bij de prijs in begrepen. Midden in het centrum alle bezienswaardigheden op 10 min afstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    10
    super in een woord
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het weer was wat minder

    het ontbijt was erg goed en uitgebreid De douche was ook goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2017

    9,2
    Prima geslapen, lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Retrostijl van de kamer

    Leuke selectie van nootje, chips en bars op de kamer. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet Stille kamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Comfortabel hotel met vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfortabel hotel met vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,8
    Ligging en personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel doorlopende herrie van buiten waardoor je de ramen niet open kon zetten! Geen airco, bed te hard.

    Ligging en personeel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    6,7
    Redelijk hotel. Wel kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereikbaarheid met eigen vervoer.

    Ligt midden in centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Functioneel en prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco

    Ligging/locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    10
    heel goed
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    beetje airco

    alles was er wat nodig was

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    8,3
    Ligging - Personeel - Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ligging - Personeel - Ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    8,8
    Uitgebreid ontbijt en schitterende ligging in het centrum...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Uitgebreid ontbijt en schitterende ligging in het centrum van stad

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    8,8
    We hebben een heel fijn verblijf gehad in het hotel, en zou dit hotel zeker aanraden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer. Je kon je amper bewegen als je in de douche stond.

    Het ontbijt was voorstreffelijk. Heel vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2016

    6,7
    1 dag Saarbrucken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking

    Hond vriendelijk en ligging

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    9,6
    Midden in het winkelcentrum.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeergarage is krap als je een grote auto hebt. Het is wel gehorig. Je hoort het water vd toilet en douches van andere kamers.

    Midden in het winkelcentrum. Zeer aardig personeel. Zeer uitgebreid ontbijt. ( inbegrepen in de kamerprijs ) Parkeren onder het hotel. Als je van te voren de parkeerplaats reserveert krijg je instructies hoe er te komen. Dit heb je wel nodig :).

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    5,4
    Het ontbijt was heel gevarieerden lekker !
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sanitair was veel te klein met een man van ruim 1.90 m !!! Garage was piepklein al moeilijk om erin te geraken en nog moeilijker om eruit te geraken! Eigenlijk was dit niet een garage maar een kruipkelder!Het hotel is heel moeilijk te vinden ook met navigatie het is op een derde verdiep en staat heel slecht aangegeven. De straat loopt dood en het hotel ligt in een winkelwandelstraat waar geen auto's inmogen. Ben er te voet naar gaan zoeken. In het hotel kreeg ik een plannetje mee en heb ik naar een straat naam van de parking gevraagd anders waren wij er nu nog niet geraakt. Ook de garage stond niet aangegeven zodat ik het in een ander hotel ben gaan vragen.Dit was na uren rijden er echt teveel aan !!!

    Het ontbijt was heel gevarieerden lekker ! Heel vriendelijke mensen maar konden eigenlijk aleen maar Duits en dit in een hotel. Bed en kamer heel goed.

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    7,9
    Ontvangst en plaats voor motor in de kelder
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Ontvangst en plaats voor motor in de kelder

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parking auto was heel nipt

    Perfecte ligging

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Uitzicht naar buiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Uitzicht naar buiten

  • Beoordeeld op: 27 juni 2015

    7,5
    proper en dichtbij winkelstraten
    • Vakantiereis
    • Stel

    kleine parking

    proper en dichtbij winkelstraten

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    6,3
    Locatie van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel lawaai van buiten door de vele airco-installaties.

    Locatie van het hotel.

  • Beoordeeld op: 16 maart 2015

    7,9
    De toegang met de wagen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De toegang met de wagen.

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 28

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Stadt Hamburg

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: