Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over City Pension Storch II

Im Stavenhof 22, Altstadt-Nord, 50668 Keulen, Duitsland

#31 van de 40 B&B's en herbergen in Keulen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 864 beoordelingen over dit hotel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,3
    We hadden het appartement in de kelder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden het appartement in de kelder. Op zich gezien de hitte goed te doen. We hadden een groot bad terwijl we een douche verwachtte… maar de kraan was lam dus lastig in te stellen. Veel lange haren over de vloer en achter de bedden veel spinnenraggen en was lokale spinnen. Er zat een keukentje in, maar gezien er zelfs haren in de laatjes lagen hebben we maar steeds buiten gegeten. Koelkastje was een verademing, maar ook daar was iets mis mee waardoor we hem niet volledig hoog konden zetten. Schimmel aan de randen van de koelkast. Hoe dan ook had het beter gekund, maar voor 2 dagen redelijk te doen. Bedden zelf waren schoon en ook het linnen en handdoeken. Manager 2x gezien, maar was wel erg vriendelijk en de ligging is prima naast een winkelstraat die op 5 minuten loopafstand genoeg eet en drinkmogelijkheden heeft, bezienswaardigheden, supermarkten en zelfs de ubahn….

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,0
    De ligging was zeer goed, maar inrichting ondermaats.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 2 nachten

    Geen enkele kastruimte. Kast in keuken was veel te hoog. Summier kookmateriaal Niet voldoende stopcontacten. Inrichting lelijk

    de kamer was heerlijk warm.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,8
    Immer wieder !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij waren er in weekend, huis ernaast in de steigers dus waarschijnlijk werkgeluiden tijdens werkdag. Dus lekker eropuit !

    Klein maar fijn, alles wat u nodig heeft, koelkast, 2 pitten, douche,wc. Freundlicher Inhaber ! Loopafstand van Dom. Immer wieder !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    Goedkoopste slaapplek die we konden vinden, best avontuurlijke entree en het bed sliep heel goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    's ochtend vroeg (heel vroeg) werden er afvalcontainers gehaald en daar werd ik van wakker. Dit gebeurde 2x. Verder is het heel gehorig en werd ik ook wakker van vertrekkende of arriverende mensen. Ontvangst is onpersoonlijk: Je belt aan, loopt naar binnen en daar gaat een telefoon af die je moet opnemen waarna er een code voor de kluis met je sleutel gegeven wordt. Wel leuk om een keer mee te maken.

    Het bed sliep echt heel erg chill.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,1
    Kleine kamer, maar goedkoop, proper en goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting in onze kamer werkte niet. Er was ook niemand aan de receptie 's avonds, dus er was gewoon geen oplossing.

    Heel goede prijs. Goedkoopste accommodatie en heel dicht bij het station, dus zeker tevreden.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,0
    Jammerlijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verder werd ik ruw gewekt door bouwvakkers die om 7 uur in de ochtend bij mijn raam stonden te schreeuwen en vervolgens het kabaal van hetverbouwen van het gebouw

    De kamer was simpel en had slechts een eenpersoons bed. Geen ontbijt!! De prijs van 130 euro is derhalve extreem

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,5
    Prima kamer (1 persoons) voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is een kleine ruimte, gelegen in een soort (voormalige?) studentenflat/flat met kleine appartementjes. Afhandeling was correct. Het was een beetje verwarrend dat toen ik binnen kwam en er niemand was. De telefoon rinkelde in de gang, maar omdat ik niet wist dat het voor mij was bestemd liet ik hem overgaan. Toen ik zelf belde met de mensen van de kamer bleek dat het voor mij was. De kamer zelf was klein, maar compleet en comfortabel genoeg. Prijs/kwaliteit verhouding was prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    6,3
    Proper maar voor deze prijs verwachten wij meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was niet comfortabel(rugpijn!), kamer was heel klein. Voor deze prijs verwachten wij meer.

    Goed gelegen, dicht bij station en toch geen lawaai, dicht bij winkel. Kamer was proper.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    5,4
    Koude Kermis in kerstig Keulen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was in een kelder met kleine ramen, in het bad zaten barsten, er was geen aparte douche, de badkamer was het mooiste van de ruimte maar evengoed niet uitnodigend om te douchen. Er stond een lege betonmortel emmer voor de koelkast. De ruimte was hufterproof ingericht, super ongezellig en we konden in eerste instantie de tv niet gebruiken. Pas nadat de beheerder er weer aan te pas kwam, hadden we de juiste afstandsbediening. Volgende keer zoeken we een betere accommodatie.

    De kamer was goed qua temperatuur.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    6,3
    goedkoop
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel is heel erg gehorig, niemand ook het eigen personeel houd rekening met de gasten. Vanaf 7.00 in de morgen als veel kabaal.

    De prijs was goed en het was er redelijk schoon.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,3
    De lokatie is centraal gelegen, de kamer en badkamer waren...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele krappe 3 persoonskamer, erg warm op de bovenste etage.

    De lokatie is centraal gelegen, de kamer en badkamer waren schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Slecht internet verbinding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht internet verbinding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,0
    Meer verwacht voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein, in_uitchecken was raar

    Schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    5,0
    Voor de prijs meer verwacht
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein, aparte manier van in- uitchecken

    Schoon

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,6
    heel erg genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas spraken weinig medewerkers Engels

    heel erg genoten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,9
    Voor de lage prijs was het goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de lage prijs was het goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,1
    Schoonmaak kon beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Kitchenette
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoonmaak kon beter. Maar prima prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    3,8
    Parkeergelegenheid is slecht.wel loopafstand naar de dom
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine kamer .alleen een looppas naar t bed dat was de hele kamer

    De wifi was goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,1
    Prima voor een nachtje
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Kitchenette
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op kamer 13 bedden te kort (te weinig lengte) douche niet echt schoon.

    Locatie, voldoende parkeergelegenheid in de buurt.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 januari 2016

    2,9
    Eigenlijk niets!
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Geen parking, op straat parkeren kan tegen betaling tot 23u en men moet elk uur gaan bijsteken, ook vrij duur! 1€ per 20 minuten. - Veel stof in kamer en in badkamer, slecht gepoetst. - Veel te weinig ruimte in kamer, amper 20 cm spatie tussen bed en muur om naar kast of venster te gaan. - Geen lift (4de verdieping) - Winterperiode verwarming was nauwelijks te voelen op stand 5. - Niemand aanwezig in receptie, sleutel in brievenbus moeten deponeren.

    Eigenlijk niets! En dit is een oprecht en eerlijk antwoord!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    4,2
    De grote van de kamer , wij konden alles horen van de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grote van de kamer , wij konden alles horen van de gebuurs , de douchekop stond niet vast waardoor je dat moest vasthouden , de badkamer was klets nat als we een douche namen ook al hangt er een gordijn , de meneer die ons de info gaf was verre van beleefd

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    7,5
    Humor bij het inchecken.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Trappenhuis is gehorig, maar ja, dat heb je met een trappenhuis...

    Humor bij het inchecken... meneer lijkt in een caravan te zitten met een ieniemienie luikje.... maar even later gaat gastvrij de deur open en wordt je welkom geheten in zo'n 28 graden.... wij konden er hartelijk om lachen ;-)

  • Beoordeeld op: 25 juni 2015

    5,0
    was net- propere lakens en handdoeken
    • Vakantiereis
    • Stel

    te ver van centrum. te veel lawaai in het trappen huis. kleine douche. geen gezellig cafe waar je 'savond iets kon drinken. geen ontbijt

    was net- propere lakens en handdoeken

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Prima locatie.
    • Individuele reiziger

    Kookgelegenheid heel beperkt, geen ruimte om iets neer te zetten terwijl je kookt. Gordijnen te kort, er komt licht onderdoor. Badkamer heel klein (kan voor grotere mensen lastig zijn).

    Prima locatie. Rustige straat en toch alles in de buurt. Voor Keulen heel betaalbaar. Schoon.

  • Beoordeeld op: 15 december 2015

    7,1
    Locatie is op loop afstand van het station.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Locatie is op loop afstand van het station. Prettig dat er al vroeg in gecheckt kan worden.

  • Beoordeeld op: 10 december 2015

    8,3
    Vriendelijkheid van personeel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Hoort goed als er andere hotelgasten over gang lopen.

    Vriendelijkheid van personeel

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    5,8
    Het was schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was veel te klein. Een bed, een nachtkastje. Geen bewegingsruimte

    Het was schoon

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    6,7
    Kamer was klein, maar wel schoon, prima douche en supermarkt...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was erg klein Gehorig

    Kamer was klein, maar wel schoon, prima douche en supermarkt om de hoek. We hadden geluk met parkeren 1 straat verderop

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    5,4
    De ligging
    • Zakenreis
    • Stel

    De bedden, de parkeergelegenheid

    De ligging

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    Prijs, locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijs, locatie

  • Beoordeeld op: 7 juni 2015

    7,5
    Ik kon mijn mijn fiets op een veilige plek stallen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Tweede nacht veel kabaal in het trappenhuis.

    Ik kon mijn mijn fiets op een veilige plek stallen

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    5,0
    Onder het laken was het matras afgedekt met plastiek.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Onder het laken was het matras afgedekt met plastiek. Zeer oncomfortabel.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2015

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep

    Comfort

    Locatie

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van City Pension Storch II

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: