Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Storck Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Paulbrink 4, 49196 Bad Laer, Duitsland

#4 van de 10 hotels in Bad Laer

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 559 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    8,3
    Prima hotel voor goede prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We schoven om 08.30 uur aan bij het ontbijtbuffet en verschillende schalen waren al leeg. Het aanvullen verliep niet soepel en we moesten er 2x om vragen. De foto van de buitenkant van het hotel is misleidend omdat wij een kamer kregen aan de overkant van de straat in een doorsnee gebouw.

    Het hotel ligt midden in de stad en heeft een mooie uitstraling.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    10
    Een mooi plaatsje om tot rust te komen, sfeervol hotel met zwembad en superschoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een prachtige kamer in een apart gebouw in de straat , superschoon, fantastische bedden , mooie badkamer. En een fantastisch ontbijtbuffet met zoveel keuzes.En aardige hardwerkende personeelsleden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Het is een top hotel, niets op aan te merken.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bad laer, is nu niet een echt dynamisch dorp. er is weinig te beleven. maar dat wisten wij, dus het was voor ons geen verassing. Maar voor een weekendje weg is het prima, je bent zo in Insbruck en daar kan je geweldig winkelen.

    Het is een top hotel, niets op aan te merken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Ontspannend, relaxed en rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche(cabine) was niet comfortabel en onhandig in gebruik. Kamers wat gedateerd. Er mist een waterkoker op de kamer.

    Het ontbijt was top! De kamers waren ruim, comfortabel en een fijne minibar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Het is een leuk hotel met enkele kamers in gebouwen aan de overzijde van de straat.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv op onze kamer was slecht te bedienen door een kapotte afstand bediening . Het eten in het restaurant was redelijk.

    Het ontbijt was ruim voldoende en wat er niet was,daar kon je om vragen. De bediening kwam aan de tafel vragen of je een gebakken ei of roerei wilde. Ook was het personeel vriendelijk en behulpzaam .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    9,6
    prima verblijf en schappelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie ruime en moderne kamer met een apart zitgedeelte. Wij hadden kamer op de bovenste verdieping met een mooi losstaand bad, erg mooi. Verder was het schoon en netjes en werden we vriendelijk geholpen. Er was ook een minibar op de kamer met hele schappelijke prijzen (EUR 1,- voor een flesje drinken).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    5,8
    Prima restaurant in de omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerkklokken luiden heel erg veel. Om het kwartier 1 2 of 3 keer en dan het uur ook nog eens. Gelukkig in de nacht niet meer. Hotel staat pal naast de kerk dus de hele dag heb je het geluid van een oude 'beetje valse' kerkklok. Voor je rust dus niet heel aangenaam. Niet alle receptionisten zo geweldig, sommige ook weer erg vriendelijk. Hotel zit op verschillende plaatsen in het dorp, dus ook niet perse in/aan t mooie huis zoals op de foto. Luxe kamers zitten dus ook pal naast die kerk. Spreken eigenlijk alleen Duits en met een dialectje erbij. Zeer gebrekkig Engels. Dus je goed verstaanbaar maken is een enorme uitdaging, wat het soms erg vervelend maakt. Zelfs bij het toeristenkantoor spreken ze alleen duits. Wel een heel ouderwets cafe/ bakkerij vlak naast het hotel met goed ontbijt. juist door het hele ouderwetse en wat dorpse had het zn charme. Overall toerisme in bad laer is niet gericht op internationaal publiek.

    Prima restaurant in de omgeving. Goed eten. Mooi dorpje op zichzelf. Allemaal vriendelijke mensen. Mooie ruime kamer, prima soms wat onlogisch ingerichte faciliteiten ( geen omkleedruimte bij het zwembad, alleen bereikbaar via openbare gang). Prima bedden, goede kussens.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Hotel aanrader, restaurant vermijden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Diner in het restaurant van het hotel was een enorme tegenvaller. Veel te vet en bremzout. We leken ook niet echt welkom te zijn.

    Ruime, fijne kamer op de tweede verdieping (trap). Prettige, frisse inrichting. Goed bed, goede badkamer met wirlpool. (Vanuit bad t.v. kijken b.v. mooie natuurfilm op Arte). Uitgebreid ontbijt, veel keuze.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    7,1
    de kamers waren schoon en mooi.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kreeg alleen koud water in het bad, de bediening van het bad deed het niet naar behoren. Een personeelslid moest het ontbijtbuffet onderhouden en dit was te weinig . er was geen servies en bestek en heel veel was al op of half leeg. het personeelslid probeerde het zo snel mogelijk de gebreken te verhelpen.

    de kamers waren schoon en mooi. Wij hebben gebeld dat wij tegen 22.00 uur kwamen en dat was goed en ze wensten ons een goede , veilige reis naar hun toe.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    8,8
    Leuk en goed betaalbaar hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou fijn zijn als er naast de minibar ook gelegenheid is om koffie of thee te maken. Ook was het terras van het restaurant overdag gesloten. Maar als we bij de receptie vroegen of we een Duits biertje konden drinken dan wilde ze dat wel voor ons maken. Echte tegenvallers waren er zeker niet.

    Prima ontbijtbuffet, goed restaurant voor het diner. Met de zeer redelijke Duitse prijzen. Wij zaten in kamer 31 op 3 hoog met een ontzettend leuk balkonnetje waar we ook tijdens een regenbui heerlijk konden zitten. Ook de bedden waren uitstekend.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Geen gebruik van ontbijt e.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het enige dat ons tegen viel is dat de receptioniste (is tevens eigenares) tot twee maal toe veel ste veel voor de eindrekening berekende. Zou 74 euro zijn, ze begon met 185 euro, daarna nog boven de 100 euro en daarna pas het juiste bedrag. Beetje jammer... kan gebeuren...

    Geen gebruik van ontbijt e.d. gemaakt in het hotel. De kamer was heel netjes en schoon. En ook echt heel gezellig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    6,3
    Leuke plaats voor weinig geld. Een beetje rommelig hotel maar wel goed te vertoeven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 3 nachten

    Te weinig personeel, soms lang wachten (5min+) voor er iemand bij de receptie komt, of ze komen gewoon niet als je op de bel drukt. Personeel rent heen en weer om alles klaar te krijgen. In ons appartement kon wel wat onderhoud gebruiken. Het bubbelbad was uitzoeken hoe het werkte en ging 's nachts plotseling aan, vele herrie. Er was vaker aan het bad gesleuteld wat de deksel aan de voorzijde zat los. Zo was er een lamp op de foto te zijn die beneden was neergezet, was dus stuk en niet uit zicht gezet. Er miste een steen in de muur. Het luifeltje van het balkon was vies groen. Wij hebben fietsen van het hotel gebruikt, banden waren leeg en moesten wij zelf oppompen. De fietsen waren niet erg comfortabel en er was een fiets zonder versnelling, net erg prettig om de heuvels op te fietsen. Het balkonhekje kon wel een likje verf gebruiken. Ook waren er een paar lampjes stuk op en de TV had geen signaal. Heb dit aangegeven bij de receptie die er verder niks aan deed. Wifi is niet heel sterk en snel (10/1Mbit) en in één hoek van de kamer kon ik maar internetten.

    Ontbijt is goed met veel keus, personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ons huisje met balkon was erg leuk, we hebben lekker op het balkon kunnen genieten. Leuk dat een klein keukentje in zat. De afwas werd voor ons gedaan. Het is goed te doen met de bus naar Osnabrück te gaan. Het was ca. 45 min en tot Bad Iburg kun je gratis reizen met de verkregen Kurkarte.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    10
    Top service
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nks

    Wij waren een fietstocht aan het maken Met een overnachting bij hotel Storck Maar we kwamen in Lear aan maar hotel bleek in bad Lear te zijn 67 km verder . Maar een telefoontje naar hotel Storck zei boden ons aan om ons op te halen en de volgende dag ons weer bij de fietsen af te zetten Groot compliment

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Relaxed, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kamer tegenover de ingang vd kerk. Zondag vanaf 7 uur 's ochtends gingen de klokken tekeer, uitslapen is er dus niet bij

    Het ontbijt was super goed, tegen een zeer laagbedrag (4,80)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,8
    Na drie dagen helemaal uitgerust weer naar huis!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden waren wel wat hard. Maar bij klagen bij receptie werd direct voor een heerlijk zacht topmatras gezorgd! Top!

    Vriendelijke gastvrije en rustige omgeving. Heerlijk om te onthaasten. Veel wandelmogelijkheden en in nabijgelegen Rothenfelde een fantastisch Thermaal belevingsbad met Sauna! Vriendelijk geprijsde restaurants. En dan niet te vergeten ook Osnabrück vlakbij. En dat zo dicht bij Nederland

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    8,3
    relaxed, goed eten tegen lage prijzen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de tandpasta afdrukken van de vorige gasten zaten nog op 2 drinkglazen in de badkamer. Waarschijnlijk vergeten, de rest was netjes schoon.

    Ruime kamers, goed ontbijt en diner en de prijs-kwaliteitsverhouding is echt uitstekend!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,2
    Fantastisch verblijf tot de betaling
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het betalen bleek het pin-apparaat niet te werken. In plaats van de creditcard informatie van Booking.com te gebruiken moesten we geld gaan pinnen. Daarnaast hadden we een upgrade gekregen, maar mochten daar gewoon voor betalen zonder dat het ons was verteld. De stenen vloer van het zwembad waren door het chloor aangetast, waardoor je met je blote voeten steeds op kleine steentjes trapte. Verder was er daar ook geen omkleedruimte.

    Prachtig vakwerkpand met moderne aanbouw. We zaten in een superchique nieuw appartement op een leuke locatie tegenover een restaurant met werkende watermolen en een park met speeltoestellen. Heerlijke bedden! Het ontbijt was super, en schappelijk geprijsd.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    6,7
    Weekendje weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt teleurstellend. Keuze beperkt, kwaliteit matig. Restaurant in hotel kon drukte op zaterdagavond niet aan. Lange wachttijden, zelfs drankje werd niet opgenomen bij binnenkomst. Resultaat: ergens anders dineren.

    Kwaliteit kamer was goed. Schoon en comfortabel. Goede bedden. Prijs-kwaliteit kamer was goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    10
    Heerlijk familiehotel voor een ontspannen weekend weg in prachtige omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets. Wij waren er in de herfst, ik vraag me hoe het in de zomer is, dan is het jammer dat er geen tuin is. Maar geen effect op beoordeling!

    Perfecte locatie voor alle leeftijden. Je merkt het altijd als het een familie-gestuurd hotel is, men heeft hart voor de zaak! En Duitsland betekent schoon! Ontbijt super uitgebreid. Restaurant geweldig, prima eten, geen haast, kortom heerlijk. Niets is teveel om het je naar de zin te maken!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    9,6
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te langzaam werkend personeel in het restaurant.

    Perfect appartement in het gastenhuis iets verderop in de straat. Super schoon, prachtige inrichting.Zeer compleet!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ik kan niets bedenken.

    Wij kwamen met 5 gasten waarvoor 3 kamers waren geboekt. We kregen een 4-persoons appartement en een 1-persoonskamer in een prachtig gerenoveerd vakwerkhuis 150 meter van het hotel vandaan. Het appartement was van alle gemakken voorzien en had twee badkamers waarvan 1 met bubbelbad. Het ontbijt was uitstekend. Bij inchecken kregen we tips voor de omgeving mee waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt. Wij waren er slechts 1 nacht maar zullen hier zeker weer eens terugkomen.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 september 2016

    8,3
    Super ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wi hadden kamer op bovenste verdieping en met 30 gr, was het wel erg warm, een ventilator had welkom geweest!

    wij hadden comfort kamer met bad in de kamer, was erg leuk ingericht! Het ontbijt voor 4,80 is een echte aanrader,nog nooit zo uitgebreid gezien!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    8,3
    Kort verblijf maar zeer de moeite waard!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een echte aanrader! Prima accomodatie met heel vriendelijk en bereidwillig personeel. We hadden een grote koele slaapkamer, van alle gemakken voorzien. Ook het ontbijt was buitengewoon goed. Voor herhaling vatbaar, dus dat gaan we dan ook zeker doen. Hotel STORCK HET WAS TOP! Tot Ziens Hans & Thea.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,8
    Eens maar nooit meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij boeken aangegeven dat ik rolstoel gebruiker ben. Aangekomen vliegt eigenaar weg op de fiets en konden een tijd wachten. Bij aankomst moest ik een trap op naar de kamer. Erg lastig met een rolstoel. Vervolgens een 2e kamer. Daar binnen aangekomen was de stank niet uit te houden. Ramen stonden al open bij aankomst maar alsnog te goor voor woorden. Hebben er even gezeten maar durfde amper te bewegen zodat we het minste stank hadden. Gelijk weer naar de balie gegaan en eindelijk kregen wij een knappe kamer die erg netjes was. Kaart van het restaurant zag er goed uit. Werkelijkheid was het niks. Nog nooit zo'n slechte hap gehad. Heb het laten staan uiteindelijk. Tevens erg duur restaurant. Even verderop bij het park is het restaurant een goede aanrader. Voor een leuke prijs heerlijk gegeten.

    Na 3 kamers de laatste kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    8,8
    Mooi plekje in en rustige en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De uitstekend uitgeruste kamer in het bijgebouw was wel gehorig. En dat er maar 1 warme kraan tegelijk aan kon is niet meer van deze tijd. Het was van tevoren niet duidelijk dat wij zo'n 120meter van het hotel zelf afzaten.

    comfortkamer was prima, mooi, netjes en compleet. Eten in restaurant was prima kwaliteit. Ontbijt genoeg te kiezen, op zondag teveel gasten t.o.v. Personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    9,6
    Ontbijt uitstekend.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was nog niet verschoond van de vorige gasten

    Ontbijt uitstekend. Zwembad prima. Mooie kamers

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,9
    Last minute
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerkklok die vanaf 7 uur al weer luidt.

    Mooie grote kamer

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    Ruime kamer, fijne sfeer, vriendelijk personeel, lekker...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer, fijne sfeer, vriendelijk personeel, lekker ontbijt, lekker zwembad. We hebben genoten van ons verblijf hier

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Alles oké
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles oké

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    9,6
    Wellness aanwezig, zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht

    Wellness aanwezig, zeer goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Prima met kleindochter, mede door het aanwezige zwembad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eten slecht! Niets vers en erg vet.

    Ontbijt prima en het bubbelbad op de kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    10
    Heb ik al gedaan. Niet nog is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het was gewoon allemaal geweldig. We gaan zeker nog een keer terug.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    10
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch ontbijt en heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,3
    Prima hotel voor korte vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco, plastic onderlaken, oude handdoeken

    Het geweldige ontbijt op zondagochtend

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Prachtige kamers. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    alles super
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niets viel er tegen

    alles super

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerkklokken starten om 7uur 's ochtends!! En niet alleen hoeveel uren!!

    Prachtige kamer met balkon

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,8
    Lang wachten op het eten en drinken ken
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lang wachten op het eten en drinken ken

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Prima ontbijt en diner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was op zich prima, jammer dat de gordijnen van de rails vielen

    Prima ontbijt en diner. Bad Laer ligt gunstig voor het maken van fietstochten

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    10
    Heerlijk weekendje uit!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prima restaurant, uitstekend ontbijt, heerlijk rustig en vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    7,1
    Slechte WIFI verbinding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer (Eenpersoonsgebruik)
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte WIFI verbinding

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand dependance hoofdhotel. Achteraf geen probleem.

    Ontbijt heel goed. Kamer prima.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    10
    Mooi verblijf goed eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks top hotel.

    Super kamer met veel ruimte .Vriendelijk en behulpzaam personeel we komen hier zeker vaker.☺

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2017

    9,6
    Heerlijk gegeten.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel schoon hotel en een heerlijke menu kaart.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    8,3
    Heerlijk verblijf in een gezellig dorpje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was nog niet opgemaakt

    Het ontbijt was heerlijk en ook nog voordelig

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    7,5
    Mooie ruime kamer met grote badkamer en bubbelbad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer Geselecteerd bij het Inchecken
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kerkklok om 7 uur 's ochtends

    Mooie ruime kamer met grote badkamer en bubbelbad! Het ontbijt was goed en uitgebreid met vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    8,3
    fantastiche
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het hele hotel met personeel er bij

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,9
    Prima midweekse vakantie gehad in centrum van leuk plaatsje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondeten in restaurant te zout.

    Rustige kamer en prima ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    8,8
    aanrader,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    goed ontbijt, leuk en gezellig restaurant, lekker gegeten, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    Mooie kamer met heerlijk ontbijt en zeer vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg warm.

    Mooie kamer en luxe ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 juli 2016

    10
    De ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De ruime kamer

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    3,8
    Saai ,sober , somber hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slappe kussens

    Matige donkere kamers

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    10
    leuke dagen gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ze zo vriendelijk waren dat ons oud vadertje geen trappen hoefde te lopen

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    9,2
    We kregen een nieuw appartement, in de straat van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen idee, alles was voortreffelijk.

    We kregen een nieuw appartement, in de straat van het hotel. Alles was zeer compleet, b.v. in alle ruimtes een tv, de keuken met alles er op en er aan (vaatwasser, nespresso). Badkamer met bad (bubbelbad) en een aparte douche. Ontbijt was zeer uitgebreid.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,2
    Vergeten oplader is netjes nagestuurd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het was af en toe lang wachten op avondeten. Temperatuur bij zwembad nogal hoog.

    Vergeten oplader is netjes nagestuurd. Ontbijt en avondeten waren prima. Bedden en kamers ook erg goed. Je kan makkelijk fietsen huren om de hoek en er is een fietsenkelder. Makkelijk parkeren.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,6
    Geweldige kamer, met veel smaak ingericht;
    • Vakantiereis
    • Stel

    eten in het restaurant viel tegen, lang wachten, maar de kwaliteit was matig; het vlees kon ik niet eten, te taai

    Geweldige kamer, met veel smaak ingericht; prima ontbijt!

  • Beoordeeld op: 6 mei 2016

    9,2
    Het ontbijt was prima, het zwembad en sauna zijn niet groot...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het ontbijt was prima, het zwembad en sauna zijn niet groot maar prima! Voor onze fietsen was een afgesloten fietskelder waar ook de E-bike opgeladen kon worden. Personeel was vriendelijk! We waren erg tevreden.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,2
    Mooie kamer, geweldige badkamer en superontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ontvangst was wat aarzelend. De receptioniste was kennelijk nieuw want het ging erg moeizaam. Dat kon nog wat beter maar op alle andere punten scoort dit hotel maar dan geweldig.

    Mooie kamer, geweldige badkamer en superontbijt!

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    8,3
    Mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bediening in het restaurant liet te wensen over. Het komt iets amateuristisch over. Je moet houden van een half uur wachten tussen twee gangen en je best doen om een tweede drankje te krijgen of een nagerecht. Het eten zelf is prima en niet te duur.

    Mooie kamer. Ruim en met mooie ruime badkamer. Zer uitgebreid ontbijt. Rustige ligging in een mooi plaatsje.

  • Beoordeeld op: 13 november 2015

    5,8
    Goed ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Annex onder kerkklok is een ramp; elk kwartier gebeier (nb om stille kamer gevraagd); zgn comfortkamer is klein; afzuiging in toilet werkte niet; geen kast met planken. Extra betaald (20 euro/n) voor grotere kamer in andere annex; goede grote kamer maar douche zette hele badkamer blank. Parkeren is een ramp: te weinig plekken bij hotel. Tja, het zag er zo leuk uit. Ga maar naar Bad Rothenfelde, zou ik zeggen!

    Goed ontbijt; grote kamer (extra bijbetaald); goede service in restaurant, maar bloedheet (en dat in November)

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    9,2
    De hotelkamer en het ontbijt waren fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om 7 uur elke dag de kerkklokken.

    De hotelkamer en het ontbijt waren fantastisch. Ook nadat we 's morgens waren uitgecheckt konden we aan het einde van de middag nog terecht om na een fietstocht nog even lekker te douchen.

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2015

    9,2
    Rustig en goed gelegen in het centrum van een leuk stadje
    • Vakantiereis
    • Stel

    Enkele dingen waren kapot (zoals lampen), weinig prullenbakken op de kamer en geen shampoo en zeep aanwezig.

    Rustig en goed gelegen in het centrum van een leuk stadje

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2015

    9,2
    We waren verrast door de ruime kamer met vele leuke, kleine...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We waren verrast door de ruime kamer met vele leuke, kleine luxezaken zoals soundsystem, airco, balkon met kiep-kantelraam, luxe badkamer en een heerlijk zacht bed. In de kelder een heerlijk zwembadje en sauna. Het avondeten in de stube was prima, lekker en Duits. Het huisbier was pittig, friszuur en goed geprijsd. Klapstuk was wel het ontbijt, met een grote verscheidenheid aan lokale spijzen; geweldig! Absolute aanrader!!!

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,3
    vriendelijke gastvrijheid en mooi sanitair en een leuk...
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hoofdkussens zijn erg zacht en voor een groep een beetje jammer dat we niet in hetzelfde gebouw konden verblijven. Fietsenstalling moeilijk berijkbaar.

    vriendelijke gastvrijheid en mooi sanitair en een leuk schoon zwembadje.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    10
    zoals hotel moet zijn, Fijn personeel, goede kamers, fris,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    weinig, sfeer van Duits dorop moet je wel van houden

    zoals hotel moet zijn, Fijn personeel, goede kamers, fris, top ontbijt, heerlijk sfeer voor restaurant, en rustig, zwembad & sauna en dicht bij kuuroord

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    9,2
    De ruime, mooi ingerichte hotelkamer, met bubbelbad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het uitgebreide ontbijt werd niet goed aangevuld.

    De ruime, mooi ingerichte hotelkamer, met bubbelbad! Goed bed. Ook goed gegeten in het restaurant. Onze motoren konden op afgesloten binnenplaats achter hotel geparkeerd worden.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,6
    De kamer en het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel dronken jeugd in de parken, vandalisme, kapotgeslagen autoruiten...geeft geen veilig gevoel. Angst om auto 's nachts onbewaakt achter te laten. Heeft grote invloed op het "vakantiegevoel".

    De kamer en het ontbijt! Vriendelijkheid en hulpvaardigheid van het personeel.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    10
    Heerlijk gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kerkklok begon om 7 uur. Wij hadden een kamer boven in bijgebouw, geen lift dus koffers sjouwen. Ondanks deze min- punten hotel toch écht een aanrader!

    Heerlijk gehad! Fijne kamer met whirlpool. Mooi wandelgebied. Fantastisch ontbijt! Vriendelijk personeel. Klein dorpje met oa. een paar restaurants. Uitstekende prijs- kwaliteit verhouding.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    8,8
    Zeer goed ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer goed ontbijt!

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Prima en uitgebreid ontbijt voor een zeer schappelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima en uitgebreid ontbijt voor een zeer schappelijke prijs. Ruime kamer (in apart gastenverblijf) met bubbelbad.

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    10
    Mensen die weten hoe ze met gasten on moeten gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Mensen die weten hoe ze met gasten on moeten gaan.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    9,6
    Dat de kerkklok naast onze kamer vrijwel nooit sloeg, ook...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helemaal niets!

    Dat de kerkklok naast onze kamer vrijwel nooit sloeg, ook niet op zondag.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    9,2
    Wij kregen een gratis upgrade van een hotelkamer naar een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aanvullingen bij het ontbijt.

    Wij kregen een gratis upgrade van een hotelkamer naar een nieuwe appartement.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2016

    10
    mooie kamer, goede bedden/matrassen,
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen Wifi in het restaurant

    mooie kamer, goede bedden/matrassen, opgewekt/vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt

Er zijn ook 23 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: