Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Superbude Hotel Hostel St. Georg Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Spaldingstraße 152, 20097 Hamburg, Duitsland

#50 van de 323 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 950 beoordelingen over dit hostel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Gaaf maar wel geluidsoverlast 's nachts
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Fritz-bude Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige nadeel vonden wij de geluidsoverlast s nachts. De ramen zijn bij een binnenplein wat tevens de rookruimte is. Dit plein is 's nachts en 's gochtends rumoerig. De brandtrap bevindt zich naast de kamer. Op elke verdieping staat een vuilnisbak/asbak waardoor er op de brandtrap naast de kamer gerookt en gepraat wordt. Jammer want het praten geeft overlast en de rook ruik je binnen ook. Ook hoor je 's nachts het brommende geluid van een zware machine. Jammer van de nachtrust.

    Groot ho(s)tel met een eigentijds ingerichte receptie met vriendelijk personeel. We verbleven in de Fritz Bude kamer welke geschikt is voor 6 personen. Super schoon en netjes ingericht. Een grote ton als koelkastje met gratis flesjes fritz-kola/limo: leuk! Het ontbijt is €9 p.p. en je geeft bij vertrek aan of je er gebruik van gemaakt hebt (is op basis van vertrouwen). Ontbijt heeft voldoende keuze. Schoonmaken/schone handdoeken doen ze alleen als je een kaartje aan de deur hangt. Auto kun je op loopafstand op diverse plekken gratis parkeren.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    4,6
    Het ontbijt was de prijs zeker waard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was wat ons betreft echt te klein en te benauwd, door het gigantische lawaai van de straat kon je het raam 's nachts niet openzetten wat best vervelend was. Niet goed geslapen, ik kom hier niet meer terug, misschien heb je meer geluk als je in een stillere en grotere kamer ligt.

    Het ontbijt was de prijs zeker waard. Lekker en vers eten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    9,2
    Basic maar geweldig ingerichte kamers, fantastisch ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Basic maar geweldig ingerichte kamers, fantastisch ontbijt en de service van de receptie was uitmuntend. We waren ten tijde van ibs verblijf een huis aan het kopen en er moest nogal wat papierwerk geprint, gescand en gemaild worden. Service: perfect!!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,8
    Hip verblijf in centrum mooie stad Hamburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Palomabude
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden bij het slapen door open raam last van hotelbezoekers die buiten zaten te roken en te kletsen. Gemeld bij uitchecken, ze zouden nachtwacht vragen hier beter op te letten

    De inrichting is zeker geen standaard, daardoor vonden wij het een leuk, vrolijk hotel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    6,7
    Trendy hotel op drukke locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gelegen tussen twee hele drukke driebaanswegen. Raam open geeft heel veel verkeerslawaai en raam dicht is benauwd. Buurt is slecht en armoedig.

    Relaxte sfeer en leuke inrichting. Hip. Prima ontbijt! Badkamers nieuw en schoon. Fietsen te huur bij receptie voor 10 euro per dag. Parkeren in parkeergarage voor 11 euro per dag als je het bonnetje laat zien bij receptie. S avonds kun je gratis broodje nutella snacken in ontbijtzaal. Centrum tien minuten lopen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    3,3
    Verschrikkelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bizar kleine kamer waar je je bed niet normaal in of uit kan en uitzicht op een betonnen muur. Hele nacht herrie van het ondergelegen 'zuippleintje'van het hotel en 's ochtends van gillende kinderen. Ongeïnteresseerd en onbehulpzaam (eigenlijk zelfs gewoon onbeschoft) personeel De betaalde parkeerplaats van het hotel ligt zonder enige vorm van toezicht aan de overkant van een 4-baansweg in een buurt vol zwervers. Er worden regelmatig auto's opengebroken (is mij verteld) Duur ontbijt - voor hetzelfde geld heb je een beter hotel in de stad inclusief ontbijt, dus dat kan ik iedereen aanraden!

    Niks

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    9,2
    Vrijheid, blijheid en kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was wat gehorig.

    Het personeel was heel dienstverlenend en zeer toegankelijk. In het hotel heerst een hele relaxte sfeer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    6,3
    Goed hotel naar niets bijzonders
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Doppelbude Plus
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel naar niets bijzonders

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,9
    Leuk, proper en aangename verblijfplaats
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen

    Super ontbijt. Je kon je eigen wafel bakken. Leuk, zeker als je op vakantie bent.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    9,6
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Doppelbude Plus
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand centrum

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Fijn hotel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel! Origineel ingericht! Prima ontbijt!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    7,5
    Prima lowbudget locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piep kleine kamer. Twee koffers was al lastig!

    Locatie, gratis parkeren en prima ontbijt. Prima bedden, heel aardig personeel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 maart 2017

    8,8
    Tussenstop gezin met hond
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Fritz-bude Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het speels/avontuurlijke uiterlijk van de kamers vinden wij heel leuk. De ruimte met elpees heeft onze kids in de avond erg vermaakt!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    Superverblijf in Hamburg
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Fritz-bude Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer licht op de kamer, was door het thema ook vrij donker.

    Leuke concept familiekamer zgn Fritzbude Met draaitafel!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    8,8
    Relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleur van kamer 104. Ontbijten op leuke, maar wel erg lage krukjes. Op kamer maar 1 zitplek, laag krukje

    Design/inrichting

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    7,5
    Hip hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer aan straatkant dus je moet de ramen dicht laten. Valt niet mee met warm weer.

    Leuk gestyled hotel met vriendelijk personeel en relaxte atmosfeer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    9,6
    Een warm welkom bij de receptie en een speelse, grote,...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Een warm welkom bij de receptie en een speelse, grote, moderne hotelkamer voor 6 personen. Biologische producten voorhanden en gezellig & goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    9,2
    Heel originele inrichting, aardig personeel, wafelijzer bij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ligt aan een grote weg, maar het is goed geIsoleerd tegen geluid van buiten.

    Heel originele inrichting, aardig personeel, wafelijzer bij het ontbijt :)

  • Beoordeeld op: 25 december 2015

    8,3
    De locatie is goed;
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen

    De locatie is goed; buiten de drukke binnenstad. Een metrostation is dichtbij het hotel. Je bent in een paar minuten in het centrum. Het ontbijt was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    6,3
    Leuke lounge en prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel kwam ongeïnteresseerd over de kamer oogt als een paars geverfde flatkamer, beetje een gimmick.

    Leuke lounge en prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    8,3
    Close to underground, good price suitable for kids!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Close to underground, good price suitable for kids!

Er zijn ook 12 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Superbude Hotel Hostel St. Georg