Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ter Kelling Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Klosterweg 136, 47574 Kessel, Duitsland

#2 van de 2 hotels in Kessel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 86 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,8

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 33

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    6,3
    Niet in lijn met onze verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden dit hotel geboekt mede omdat er een restaurant was, maar dit bleek dicht te zijn. Vol goede moed naar het centrum gewandeld (+/- 1,5km verderop), maar de 3 restaurants die er waren, waren dicht, dus zijn we maar bij de kebabzaak gaan eten. Als je niet met de auto weg wil, zit je de rest van de avond 'opgesloten' op je kamer. Neem vooral een spelletje/boek mee! Er is frisdrank voorzien in de ijskast op de gang (tegen betaling); een waterkoker op de kamer zou fijn zijn. Wij zijn dan maar op tijd gaan slapen, wat uiteindelijk een geluk bleek want vanaf 5 uur ging het brandalarm/de rookmelder af, iedere keer dat we weer in slaap dommelden. Rond half 7 vond ik het wel goed geweest en belde ik naar het telefoonnummer dat aangegeven stond (er is geen 24-uurs-receptie), maar ik kreeg direct de voicemail. Als je bij je ontbijt thee wil, moet je ernaar vragen; er wordt gewoon een koffiekan neergezet.

    Korting op kaartjes zwembad Gochness.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    We hebben verder genoten.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed in de eenpersoonskamer was wat stoffig, badkamer met de luxe douche was niet helemaal schoon. Bedden waren hard en dat is een kwestie van smaak.

    De omgeving prachtig en rust was top. Attente communicatie met C Thiecke!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,0
    Simpel hotel, beperkte faciliteiten, te duur voor de kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas vond ik de prijs-kwaliteit erg tegenvallen: - Er was tegenover mijn kamer een evenementenzaal waar een bruiloft gaande was tot diep in de nacht met veel geluid - Door de herrie van de bruiloft kon het raam niet open en was het erg warm binnen - Ontbijt was minimaal - Personeel was niet heel gezellig, ik was bijna bang om iets te vragen - Slechte netwerkverbinding

    De kamer was keurig schoon en best ruim opgezet. fijn dat er coole drankjes beschikbaar waren op de gang.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    7,9
    mooie omgeving om te fietsen of wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    harde matrassen douche werd werd soms opeens koud geen bar

    Goed ontbijt Behulpzaam personeel dat nog een fietskaart voor ons opzocht en uitleende Schone kamer Rustige lokatie IJskastje op de gang waaruit je iets te drinken kon pakken en later afrekenen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf in rustige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk is het meer een B&B als een Hotel. Receptie is maar een bepaald aantal uur bezet en je kon verder niets doen. Geen mogelijkheid om bvb koffie te drinken of zo. Op de site was aangegeven dat er een restaurant zou zijn maar dat is al sinds 2015 dicht. Midgetgolf is er ook niet meer.

    De kamer en badkamer waren heel schoon. Elke dag nieuwe handdoeken en de badkamer werd schoon gemaakt. Ontbijt was voldoende uitgebreid. Rustige ligging. Heel vriendelijke mensen. Voor ons een fijn uitgangspunt om te fietsen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    7,9
    Deze locatie staat vast in ons navigatiesysteem!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas is er geen restaurant meer aanwezig maar, in het nabij gelegen dorp Goch bevindt zich het heerlijke Balkan restaurant met 3 maal per week "All you can eat"voor € 10,00 p.p.

    Kamer ruim, schoon en direct aan de tuin gelegen. Heerlijk lichte eetzaal voor ongeveer 25 personen. Keurig verzorgd ontbijt voor zeer lage prijs. Brood werd ter plekke gebakken en ook eieren vers gebakken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    7,1
    Prima overnachting met ontbijt. Dat was alles dat wij, wandelaars nodig hadden.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vreemd dat er op het grote bord buiten met grote letters staat dat er een restaurant is. Dat was er al een paar jaar niet meer! Wij vroegen ons af of de Welness-faciliteiten er misschien ook niet meer waren, maar dat hebben we niet gecheckt. Het wachtwoord voor de Wifi in het infoboek klopte niet. De receptioniste zei op onze vraag daarover laconiek dat dat inderdaad niet klopte. Zonder excuses o.i.d. Wij zijn wandelaars. We hadden het prettig gevonden als er op de weg waarop wij liepen ergens een aanwijzing had gestaan van de locatie van het hotel.

    Goede kamers, goede bedden, schoon etc. Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,6
    Ligging hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,5
    dat de douche prima was
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dat de douche prima was

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,8
    Hotel is schoon, vriendelijk personeel, ontbijt is goed.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel is schoon, vriendelijk personeel, ontbijt is goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    10
    Ligging en de rust
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en de rust

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Super schoon
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg netjes

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    8,3
    Functioneel en waar voor het geld.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen

    Mooie rustige ligging van een vrij eenvoudig hotel. Kamer en ontbijt u's gewoon goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Het
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was prima.

    Het

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    9,2
    Leuke entourage;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat het eigen restaurant gesloten was

    Leuke entourage; goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    10
    Super
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie omgeving,prettig hotel. Ga hier meer naar toe. Super

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    9,6
    dik ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles was in orde

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    10
    prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    spijtig geen wijn in de koeler , alleen frisdrank en bier

    het ontbijt was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    7,5
    Prima klein hotel voor een overnachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Goede kamers,prima ontbijt. Ligging is ook goed, ver van lawaaiige wegen.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    6,3
    De ligging midden in de natuur aan wandel en fietspaden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het hotel is tevens een feestlicatie. Ondanks de goede isolatie bijna niet geslapen door de herrie van de feestgangers. Dit wordt niet van tevoren aangekondigd op de website of bij aankomst. Dus verwacht geen stille omgeving!

    De ligging midden in de natuur aan wandel en fietspaden.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    Prima geholpen, door vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prima geholpen, door vriendelijk personeel. Ik verbleef hier 4 dagen en elke keer was de kamer en badkamer netjes schoon gemaakt en het bed opgemaakt.

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    7,1
    Prima plaats als je van rust houdt, de appartementen hebben...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima plaats als je van rust houdt, de appartementen hebben geen bijzonder uitzicht, helemaal niet. De foto's ogen iets anders. Heel handig bij de app. is de "aparte" ruimte waar je veel spullen gewoon even kwijt kunt. Helaas was de boiler in de keuken wat professorisch aangesloten zodat we daar toch warm water hadden, dit was nl, niet het geval bij aankomst. De 2 kookplaatjes zijn handig voor simpel iets te koken, niet bijzonder. Ach wat voor eisen stel je hè, wij zijn wel tevreden.

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2015

    8,8
    Zeer ruim, afgelegen maar prettige omgeving, van alle...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het was jammer dat tijdens ons verblijf er een gezelschap was in het restaurant. Hierdoor was het voor ons niet mogelijk s'avonds in de bar nog iets te gebruiken. Doordat het afgelegen was ook niet in de gelegenheid ergens anders nog iets te halen.

    Zeer ruim, afgelegen maar prettige omgeving, van alle comfort voorzien.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,1
    Zeer rustig gelegen.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen restaurant (of gelegenheid om 's avonds te eten) niettegenstaande de duidelijke vermelding van aanwezigheid v/e restaurant. Hotel is afgelegen van centrum in een klein dorpje.

    Zeer rustig gelegen.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    8,3
    Vriendelijk, schoon en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Vriendelijk, schoon en comfortabel. Leuke omgeving. Zwembad/wellness in de buurt is geweldig. Voor kleine kinderen (4 tot 10 jaar) is het speelpark Irrland super.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    8,8
    Vriendelijk personeel, keurige kamers, goede...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Moesten kort wachten op personeel voor de receptie, maar daarna heel vriendelijk. Praat Engels en Nederlands

    Vriendelijk personeel, keurige kamers, goede prijs/kwaliteit verhouding. Ideaal gelegen bij feest in nabij gelegen klooster

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,5
    Mooie badkamer en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Helaas geen lift. Ik ben nogal slecht ter been en had een kamer op de 1ste etage. Zou mooi zijn als je bij de boeking kunt aangeven dat je op de begane grond een kamer wilt.

    Mooie badkamer en goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 2 januari 2016

    8,3
    De lokatie, de kamer en voldoende parkeerruimte
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen eetgelegenheid bij het hotel en restaurants in de buurt sluiten vroeg.

    De lokatie, de kamer en voldoende parkeerruimte

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    2,9
    Hotel was dicht toen we aankwamen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Hotel was dicht en niemand bereikbaar

    Hotel was dicht toen we aankwamen

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,1
    Goed bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Verwarming in het appartement kon niet aan waardoor het in de avond vrij fris werd.

    Goed bed.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,1
    De badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    's nachts om kwart voor 4 liet een geparkeerde bus onder ons raam de bus een kwartier stationair lopen. Geen mogelijkheid om te eten

    De badkamer

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    7,5
    Hele zachte kussens en hard bed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hele zachte kussens en hard bed

  • Beoordeeld op: 1 maart 2015

    6,7
    Het was er prettig, rustig, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bedden waren erg hard, je kan niets nuttigen de dag door, geen bar ofzo

    Het was er prettig, rustig, goed ontbijt. Mooie omgeving

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 33

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: