Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tiefenthal Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Wandsbeker Marktstr. 109, 22041 Hamburg, Duitsland

#99 van de 338 hotels in Hamburg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 645 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,3
    Top locatie voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij vonden dat de bedden een erg hard matras hadden. Daardoor niet zo best geslapen =( Maar dat is net wat je gewend bent.

    Hotel Tiefenthal ligt op een top locatie als je een stedentrip wilt maken. Je loopt het hotel uit en je kan gelijk naar de U-bahn. De metro brengt je met ongeveer 10 minuten naar het centrum van Hamburg. De kamer was goed, netjes en schoon even als de badkamer. Wij hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt. Wij hebben in het winkelcentrum wat achter/naast het hotel zit ontbeten. Personeel is ook vriendelijk en behulpzaam. Wij hebben de auto geparkeerd in één van de overdekte parkeergarages (Wandsbek Quarree P1) voor € 4,- per dag. Er zijn ook voldoende restaurants in de buurt van het hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Uitstekend hotel voor een korte citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden een kamer voor aan de straatzijde en dan hoor je het verkeer. Raam open is 's-nachts is dan geen aanrader.....

    Zeer schone kamers, perfecte ligging tegenover metro en busstation en stadsfietsen. Omringt door winkels en horeca. Parkeren achter het hotel op afgesloten terrein voor een kleine vergoeding. Binnen 10 minuten ben je hartje centrum. Vriendelijke personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    6,7
    Prijs / kwaliteit verhouding kamer niet goed, ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en op zolderetage met schuin dak. Smal 2-persoons bed. Erg krap allemaal.

    Ontbijt was prima. Hotel ligt vlakbij winkelgebied en metrostation. Snelle en makkelijke verbinding met centrum van Hamburg (circa 15 minuten).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    10
    Zéér uitstekend hotel netjes en schoon
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    eigenlijk viel helemaal niks tegen

    De kamers waren niet royaal, doch bijzonder netjes en heel schoon en mooi. De badkamer ook echt heel goed schoon en hele lekkere douche. Het eten ook goed en uitgebreid. Een echte aanrader, nog nooit zo goed meegemaakt dat alles zo goed was

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    10
    buitengewoon vriendelijk en prettig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het personeel was buitengewoon vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof voor dit hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    10
    Het was geweldig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Betalen voor je auto te parkeren op het eigen terrein...

    Centraal gelegen, dichtbij metro! Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    super verblijf in Hamburg ;o)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    kamers aan de kleine kant

    Vriendelijk onthaal , sympa personeel (kamers en ontbijtzaal) Propere kamers

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,8
    Schoon,vriendelijk,mooie kamer en schitterend ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Schoon,vriendelijk,mooie kamer en schitterend ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    8,8
    Niet in het centrum gelegen, maar op enkele passen van de...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niet in het centrum gelegen, maar op enkele passen van de metrohalte. Ruime kamer en goed ontbijt. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    8,3
    Het hotel is een aanrader. volgend jaar gaan wij weer
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Familiekamer is een beetje krap

    Ligging, ontbijt prima! Mac Donalds als benedenburen !

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    7,5
    Locatie vlak voor de metro, erg makkelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs ontbijt zou goedkoper kunnen. Nodigt meer uit om dit in het hotel te nuttigen. Nu zijn we erop uit getrokken.

    Locatie vlak voor de metro, erg makkelijk!

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,5
    Prima hotel op uitstekende locatie (U-Bahn voor de deur, plm.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Prima hotel op uitstekende locatie (U-Bahn voor de deur, plm. 10 min. van centrum), met voldoende horeca in de directe omgeving. Uitstekend ontbijtbuffet. Vriendelijk en behulpzaam personeel.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    Gemiddeld hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Prijs vond ik wat tegenvallen voor wat we kregen.

    Gemiddeld hotel. Prima locatie dicht bij de metro

  • Beoordeeld op: 13 april 2016

    8,3
    Kamer was goed
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was goed

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    7,1
    Parkeerplaats en locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Grote van de kamer

    Parkeerplaats en locatie

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,6
    Netjes, schoon en prima ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje luide lift in de nachtelijke uren goed te horen is.

    Netjes, schoon en prima ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: