Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Tourist Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Baseler Str. 23-25, Gutleutviertel, 60329 Frankfurt am Main, Duitsland

#212 van de 221 hotels in Frankfurt am Main

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 696 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,5

  • Comfort

    5

  • Locatie

    7,5

  • Faciliteiten

    5,1

  • Personeel

    6,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,5

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,4
    Gelukkig was het maar voor 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen extra matras voor mijn dochter. Tapijt op de grond helemaal niet proper.. veel lawaai s avonds en s morgens

    Ontbijt was er genoeg aanbod. Mevrouw was onvriendelijk meer met haar telefoon bezig dan met buffet. Niet altijd zvz hygiënisch..bv er valt iets naast de kom ipv het weg te gooien.. lzgt ze het er terug in

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    5,0
    Ik zal het niemand aanbevelen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was karig de broodjes waren telkens op en werden moeizaam bijgevuld de kamers en badkamer heel erg klein wel redelijk schoon maar veel achterstallig onderhoud

    de locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Buurt niet zo goed en de mogenlijkheden om te eten waren zeer beperkt in de buurt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    besteld voor drie personen maar het was eigenlijk voor twee personen. Gevraagd voor derde bed maar het persoon die daar over ging was al naar huis dus het was niet mogenlijk

    Het ontbijd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,0
    Volgende keer een ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Alle 3 dagen geen TV, omdat naar mijn idee het hotel niet tijdig is overgestapt op digital TV. Als "compensatie" 2 biertjes gekregen. Onze kamer lag aan een binnenplaats waar ook het personeel woonachtig was. Tot laat in de avond herrie, zelf ruzies tussen man en vrouw. s Morgens rond 6 uur begon het harde roepen dan alweer bij aanvang van hun werk. Tot slot ontbrak een goede stop om het water in het bad vast te houden. Badwater liep heel snel weg ondanks dat er een stop in zat.

    Het bed was prima en het ontbijt standaard, maar goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    7,9
    Goede plek, prima parking in de buurt en eetgelegenheden,...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg warm en geen airco

    Goede plek, prima parking in de buurt en eetgelegenheden, schoon en snelle goede service.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    2,5
    Waardeloos hotel, schande dat de hotel aan wordt geboden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in maart 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    4,2
    Het was een grote schande.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was een grote schande. Wij kwamen aan op Goede Vrijdag en geen enkele parkeergarage open. Nergens in de omgeving ook op straat geen een plek vrij. Ik was met mijn invalide man en twee hondjes. Ik moest met mijn man in rolstoel weer terug naar hotel lopen indien ik een parkingplek vond er werd geen enkele rekening gehouden met mijn man die doodmoe was en dan nog uren elke parkinggarage bekijken. Een was toegankelijk mits je geboekt had er werd zolang gerekt dat we toch weer moesten zoeken zodat dat de anulering niet meer kon. We moesten gewoon betalen wat ik schandalig vond, want er was helemaal geen alternatief. We zijn doodmoe naar een goed hotel met parkingplek voor de deur vertrokken buiten de stad. Hier ga ik zeker nogmaals een klacht over indienen. Trouwens ik raad iedereen aan om iets buiten de stad te gaan voor overnachting Ibishotel of vlakbij daar nog een ander fantastisch hotel. Frankfurt is trouwens een verschrikkelijke stad lelijk vies en veel verkeer, wordt je echt niet blij van.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    6,7
    Goed ontbijt, dicht bij het centrum
    • Zakenreis
    • Stel

    Verouderd hotel, geen parking

    Goed ontbijt, dicht bij het centrum

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    5,0
    Ontbijt was ok.
    • Stel

    Zeer kleine badkamer. Geen airco.

    Ontbijt was ok. Personeel aan de receptie was vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    3,3
    niets
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles we wilden vroeg vertr om 5h30 en kregen geen lunchpakket mee maar had wel kamer en ontbijt betaalt

    niets

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: