Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over H4 Hotel Münster Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Stubengasse 33, 48143 Münster, Duitsland

#21 van de 60 hotels in Münster

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2656 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Ruime comfortabele kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 3 nachten

    De 4 koffie cupjes werden niet aangevuld ( verblijf van 3 nachten). Theekeuze: 3 x pepermuntthee en 1x rode bessen. Sleutelkaarten werkten beslist niet vlekkeloos. Pas na meerdere keren proberen.

    Ruime comfortabele kamer. Uitstekende locatie. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    7,1
    Locatie en hotel prima, maar de hygiene was een afknapper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste kamer was niet gepoetst. De TV werkte niet. We kregen vlot een nieuwe kamer. Ook niet goed gepoetst. Badkamervloer niet goed gepoetst. Vloerbedekking kamer en gang slecht gestofzuigd en vol met vlekken. Vitrage hing uit de haken.

    De ligging helemaal ideaal Parking onder het hotel Baliepersoneel zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Zoek het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vinden van het hotel per auto. Nadat we wisten in welke parkeergarage we moesten parkeren was het probleem alleen nog een plekje daar zien te krijgen

    De ligging in het centrum en de kamer van het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    9,6
    Centrale ligging, goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Centrale ligging, goed ontbijt. Airco. De combinatie met de executive lounge beviel uitstekend. Hier kan je rustig zitten met een hapje en een drankje. ‘s Avonds op het dakterras is fijn op een warme zomeravond.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Heerlijk, heerlijk, heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was werkelijk niets op aan te merken! We sliepen in de dependance dat is misschien lastig als het koud is en regent en je naar de ontbijtzaal moet maar het was geweldig mooi weer.

    We kregen bij aankomst een upgrade naar een juniorsuite. Zelden in een mooiere kamer verbleven. De locatie van het hotel was perfect, hartje centrum aan een autovrij plein met een gezellig terras. Fietsen bij het hotel gehuurd. Leuke stad, prachtige omgeving! Ook het ontbijt op het dakterras was een superbegin van de dag!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    7,9
    kamer was in ee bijgebouw, 200 meter verderop.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was in ee bijgebouw, 200 meter verderop. het ontbijt was in het hoofdgebouw Fiets moest gestald worden ij een openbare stalling. Stalling was goedkoop en goed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    9,2
    Heerlijk. Bizar goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets!

    Locatie is perfect!!! Kamer is ruim, schoon, modern en stil. Dit ondanks dat het midden in het centrum ligt. Faciliteiten uitstekend. Ja, dit is een aanrader!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    Onder het bed lag stof en ik had een kamer met een bad gevraagd, maar een douche gekregen. Geen koelkast. Tijdens het uitchecken, vertelde ik de receptioniste, dat ik mijn kaart moest zoeken, echter kon zij het niet laten om met haar collega, de conversatie die ik met haar op dat moment voerde uitgebreid met haar collega te bespreken voordat ik het pand had verlaten.

    Vriendelijk ontvangst. De kamer en de bedden en op ons verzoek een rustige kamer gekregen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op website bol.com stond niet dat het ontbijt niet in de prijs zat. Scheelde toch 17 euro pp. We kregen de plafond shower niet werkend. Tevergeefs aan alle knoppen gedraaid. Geen instructies aanwezig.

    Lokatie prima. Parkeren makkelijk. Ontbijt was heerlijk. Klaprozen overal, leuk. Airco op kamer prima en deze stond al bij binnenkomst aan, goede service

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    8,3
    De locatie is perfect, midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebouw II is wat massaal en onpersoonlijk. Je komt het personeel niet tegen.

    De locatie is perfect, midden in het centrum. Wij verbleven in gebouw II (rustig) met mooi uitzicht op het plein. Hadden geboekt zonder ontbijt dus hebben wij in het naastgelegen grandcafe een ontbijt genuttigd. Ook dat was prima. Munster is een mooie stad om een weekend te bezoeken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    9,2
    Een fijn hotel in een leuk stadje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Het hotel was zeer centraal gelegen. Erg netjes en we kregen een upgrade naar een mooie, ruime kamer. Het ontbijt was prima, wel prijzig. Het personeel was erg vriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    Uitstekende faciliteiten op de kamer voor minder validen,...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren door hoogte voertuig ver van hotel verwijderd, was van tevoren over gebeld, maar niet verteld.

    Uitstekende faciliteiten op de kamer voor minder validen, heel erg blij mee, keurig geregeld!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    9,6
    Prima ontbijtbuffet, echt voor ieder wat wils.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Prima ontbijtbuffet, echt voor ieder wat wils. Ook de bedden waren heerlijk. Locatie prachtig centraal voor een bezoek aan het centrum van het mooie en gezellige Münster. (Gelet wel: zondag zijn de winkels gesloten!)Het personeel aan de receptie was keurig, de bediening tijdens het ontbijt ook. Wij kregen een upgrade van de kamer naar een zeer ruime kamer met zithoek. Dit was erg prettig met ons zoontje, die hier kon spelen. Wij danken het hotel hiervoor! Wij komen zeker hier terug!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    9,6
    Luxe, ruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis upgrade naar soort suite. Mooie ruime vertrekken met uitzicht op plein. Grote ramen aan twee kanten. Designinrichting. Alles aanwezig dat je maar kunt wensen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Mooie kamers en een super locatie voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptie dame sprak alsof ze een stel kleuters voor zich had staan

    Mooie kamers en een super locatie voor een citytrip. Ontbijt was heerlijk uitgebreid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    8,3
    Aangenaam verblijf in het centrum van een interessante stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal steriel aanvoelende gangen/traphallen.

    Zeer comfortabele, ruime en hygiënische kamers. Goede bedden en geluidsisolatie. Ruime en moderne badkamer met een aangename instapdouche. Gezellige receptie met bar. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Centraal gelegen, op wandelafstand van het historisch centrum en het station.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Foutje gemaakt bij de betaling. Men heeft ons twee keer ontbijt berekent. Moest dat zelf ontdekken en aankaarten. Geen excuses. Toch wel slordig. Verder vriendelijk personeel.

    Goede locatie en goed ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,3
    Leuke stad voor een korte citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een beetje een sfeerloos en onpersoonlijk hotel, vooral gericht op de Duitse (zakelijke )gast. Het personeel zou iets hartelijker kunnen zijn. Ook jammer: geen Nederlandse TV zender. We hadden het gevoel niet de juiste kamer te hebben gekregen: maar helaas het was precies de kamer die we geboekt hadden. Maar voor €600 voor 3 nachten (inclusief parkeren) verwacht je toch iets anders.

    Prima locatie midden in het centrum. Goede bedden en fijn bedlinnen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    8,3
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming hoger afstellen

    Uitstekende Lokatie, Alles van goede kwaliteit service prima Alleen verwarming te laag afgestemd Beslist een Lokatie om nog eens terug te keren

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    5,8
    Absoluut niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles behalve het ontbijt. Het personeel aan de balie geef niet de indruk dat je welkom bent. Ongezellige, hoge kamer en vooral KOUD.

    Het ontbijt, als je er even niet aan denkt dat je €34 kwijt bent voor 2 personen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 januari 2018

    7,9
    Centraal gelegen hotel met ruime kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was in een apart gebouw waardoor je naar buiten moest om in het hoofdgebouw te kunnen komen. Geen haak in de douche om douchekop boven je hoofd te kunnen ophangen. Wel aparte grote douchekop aan plafond maar die is niet handig als je geen nat haar wil hebben.

    De locatie.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 januari 2018

    9,2
    Direct in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel bij de receptie was grotendeels onvriendelijk of zei geen gedag.

    Direct in het centrum. Geluidsdichte kamers en heerlijke bedden met fijn beddengoed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    9,2
    Het was een nette kamer.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als je een upgrade wilt doen betaal je iets meer voor een kamer met bad.

    Het was een nette kamer. De hygiëne is uitstekend te noemen. Ruime badkamer. Het ontbijt zag er zeer verzorgd uit. Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 december 2017

    8,3
    Fantastische locatie, mooi hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft 2 gebouwen, ver lopen naar de receptie en restaurant. Voor ons geen probleem maar kan voor ouderen een belemmering zijn.

    Heerlijke bedden, schone en ruime kamers. Het ontbijt is heel goed, veel keuze en heel divers.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    9,2
    Zeer goed vertoeven in het H4 en prima lokatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Nederlandse TV zenders en dat terwijl Munster toch dicht bij de Nederlandse grens ligt en heel veel Nederlanders trekt. Zelfs Nederlandse politie gezien op de kerstmarkt. Helaas door de drukte van de kerstmarkt. Wel wat langer dan normaal moeten wachten voor de parkeergarage.

    Junior suite was super groot met uitstekende badkamer. Eindelijk genoeg ruimte om je spullen op te zetten. Door het boeken van deze kamer tevens gebruik kunnen maken van de executive lounge. Lekker gezellig relaxt zitten onder genot van een drankje en een hapje (inclusief). Ligging in het centrum vlak bij de grootste kerstmarkt uitstekend.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    8,8
    Super verblijf , prijs kwaliteitverhouding goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het uit 2 gedeelten bestaat . Haus 1 en 2 . Bij haus 1 alle faciliteiten . Wel dicht bij elkaar overigens

    De plek , zo heerlijk dichtbij alles . Winkels, kerstmarkt , parkeren . Super bedden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    10
    Alles was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte verbinding mobiel netwerk en trage WiFi.

    Alles was goed. Gratis thee en koffie op de kamer net als 2 gratis flesjes water. Een heerlijk bed en een hele goede douche.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    10
    Aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minibar op de kamer mistte, maar wel twee gratis flesjes spa rood dus ook weer top!

    Op de perfecte plek in centrum, boven parkeergarage, aan alles is gedacht in de kamer (koffie, thee, extra stoel, krukje, bedlampjes, regendouche, shampoo etc, kluisje). Er lagen snoepjes op bed bij aankomst. Leuk restaurant naast het hotel, starbucks op de hoek. Loved it!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Heerlijk weekendje weg geweest.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer zeer goed. Thee en koffie bij meerdere nachten graag bijvullen. Ontbijt te duur als je klein ontbijt wil. Goed op te lossen door tegenover het hotel bij de bakker te ontbijten. Ruime kamers en ook de gangen zijn goed verlicht en doen vriendelijk aan.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    7,9
    Goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als een kamer krijg in haus twee (dat zit boven de parkeergarage )moet je buitenom of door de parkeergarage lopen. Dat is een nadeel .

    Ontbijd was prima ,kamer was goed en netjes.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    7,1
    Nette schone kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden hadden een soort antilekmatrashoes. Dit is echt smerig en zweet enorm

    Nette schone kamers. Ontbijt is zeer goed geregeld. Locatie is perfect midden in het centrum maar goed bereikbaar.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,3
    Redelijk
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer in in depedance was niet prettig en verweg van de ontbijt zaal je moest buiten om of via de ondergrondse parkeer garage en dan overstappen via 2 liften .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,5
    prima lokatie, dicht bij het centrum. leuke stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 3 nachten

    duidelijkheid waar je kon dineren. was dat in de ontbijtruimte? zagen er 's avonds niemand zitten.

    Hebben er enkel ontbeten, dat was uitgebreid / prima. diner buiten het hotel gebruikt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    8,8
    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We logeerden in het bijgebouw, ontbijt was in het hoofdgebouw, het was slecht weer, paraplu was wel voorzien op de kamer.

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    9,6
    aangenaam; prettig midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Pas bij inchecken bleek dat ontbijt niet inclusief was. Verder was het parkeren in de parkeergarage lastig vanwege de drukte; het duurde wel een kwartier

    Kamer is ruim, badkamer prachtig. Ontbijt goed verzorgd

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    10
    uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    zoeken naar locatie. Ondanks routeplanner toch altijd weer moeilijk in een vreemde stad

    Schoon+ met aandacht voor details. Locatie: midden in centrum. Kamer netjes, ruim en schoon. Je kunt tenminste al je spullen kwijt (planken in badkamer om cosmetica uit te stallen; extra ophanghaken en 's nachts een nachtlampje op het handvat vd haardroger; beter kan het niet. Bedden boxspring lagen heerlijk. En bovenal: schoon!!!! Eigenlijk niet anders dan we gewend zijn van Duitsland!!!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    9,6
    Heerlijk, fantastisch weekendje winkelen en cultuur - met hotel op loopafstand vanuit elke hoek.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten

    de kosten van de parkeergarage. 15 euro per 24 uur - onder het hotel. Daar zou het hotel wel aan kunnen bijdragen.

    fantastische locatie, midden in het centrum - lekker shoppen en tussendoor je tassen op de kamer zetten en weer door :-)

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    9,2
    Het verblijf was een extra positieve toevoeging voor mij super vakantie in Münster.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De inrichting van mijn kamer heel comfortabel en mooi!!! De veiligheid is een groot pluspunt :men kan zonder pas niet in de gangen van het hotel komen.En natuurlijk de perfecte lokatie van het Hotel. Ik kom zeker terug.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,5
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren : op de site staat prijs inclusief parkeren, maar dat bleek niet zo te zijn. Beetje slordig, want dat geeft problemen bij het afrekenen

    Mooie kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    Münster is een fijne stad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten

    helemaal niets is tegengevallen.

    aan de rand van het centrum. we zaten in gebouw 2 vlakbij het hoofdgebouw. dat was geen enkel bezwaar. veel interessante architectuur. friendenssaal -vrede van munster 1648-in stadhuis bezocht (waren we vele jaren geleden ook al eens geweest). we hadden fietsen meegenomen maar er zijn er ook tegenover het hotel te huur. stad is goed te befietsen, o.a. de oude stadswal. toen wij er waren -midden october- was het nog lekker weer en waren overal de terrassen goed gevuld. heel fijn en groot terras tussen gebouw 1 en 2 van het hotel werd druk bezocht. geen geluidsoverlast. hotel is geschikt voor zowel vakantiegangers als zakelijk verkeer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Wel ok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst bleek er geen ontbijt bij geboekt te zijn. In de boeking ergens fout gegaan, bleek laatste tijd vaker voor te komen via bookings. Niet netjes. Te veel betaald nu voor alleen een kamer

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    9,6
    Het verblijf was aangenaam. Münster is een mooie stad. Wel druk op zaterdag.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen minpunten. Het is goed zo.

    De kamer was geweldig. Het balkon was meer een dakterras. Met een mooi uitzicht. Het hotel is gesplitst in twee gebouwen. Daardoor moesten we voor het ontbijt buitenom door de frisse lucht of onderlangs door de parkeergarage lopen.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    5,4
    Tegenvaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heel veel. We kregen een kleine donkere kamer (de jaloezieën bleven dicht, waardoor weinig licht doordrong); er stond maar één stoel voor twee personen en toen we een tweede stoel erbij vroegen vond men dat maar raar; de spoelinrichting van het toilet functioneerde niet naar behoren; 's nachts moesten we het enige beweegbare raam sluiten vanwege het rumoer op straat (bussen). Het hotel verhuurt fietsen à 12 € per dag - stuur te ver naar voren, niet verstelbaar, blokkerende voorrem - terwijl een eindje verderop bij het station uitstekende fietsen te huur zijn voor € 8,- per dag. Kortom: veel geld: meer dan € 400,- voor 2 nachten voor 2 personen, zonder ontbijt, parkeren apart betalen : 15 € per etmaal. Slechte prijs/kwaliteitsverhouding.

    De centrale ligging; uitstekende bedden.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    8,8
    Prettig verblijf op mooie plek
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamers, perfecte locatie, prima ontbijt, fietsen te huur voor € 12,00, onduidelijk instructie over temperatuurregeling op de kamers, het was te warm op de kamers, Münster heeft prachtig oud centrum met veel cultuur en horeca, warm aanbevolen

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    10
    Twee leuke dagen in goed hotel midden in Münster.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Suite was in 'Haus 2' en alle hotelvoorzieningen (bar, restaurant en wellness in 'Haus 1). Van Haus 2 naar Haus 1 moet je of door parkeergarage of buitenom (± 100 m.)

    We hadden upgrade naar een suite. Deze was geweldig luxe ingericht. Zeer goede koffie- en theevoorzieningen en zelfs badjassen en -slippers. Apart, gezellig loungegedeelte met TV. Tweede TV in slaapgedeelte.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    heel lekker ontbijt en mooie moderne kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    spijtig dat er geen electrische laadpaal in de parking was om electrische auto op te laden.

    heel lekker ontbijt en mooie moderne kamer gemakkelijk parkeren onder het hotel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    9,6
    fraai hotel met mooie kamers midden in het centrum van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    de gordijnen in de kamer hadden iets breder moeten zijn om goed te kunnen verduisteren.

    fraai hotel met mooie kamers midden in het centrum van Münster.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    9,2
    positief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie boven

    het ontbijt was goed en conform wat verwacht mag worden. het hotel bestaat uit 2 gebouwen. de stedebouwkundige/architectonische uitstraling is positief. in gebouw 2 ,ons gedeelte, was de kamer hoog en daardoor positief verrassend. over de vloerbedekking kun je verschillend denken en het zou mijn keuze niet zijn. de kunst in de gangen was gekozen in relatie vloerbedekking kleuren. dit gaf een soort boven de bank kunst gevoel en was in combinatie met de vloerbedekking eerder negatief dan positief. de gang zelf was hierdoor saaier dan nodig en maakte eerder somber dan vrolijk. jammer, ondanks de bewuste keuze. de douche was goed en voldoende ruim. de temperatuur van het water lezen en werking kranen bleek moeilijk voor me. niettemin: geen probleem om vrienden naar het hotel te verwijzen of opnieuw er te verblijven

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,7
    Prima win kwamen voor sculpture project
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was te duur. Kamer was 1 x niet schoo gemaakt; koffie niet aangevuld. Informatie over hotel niet beschikbaar . Wel gemeld maar niet opgelost

    Bed was goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,1
    Prima hotel centraal in de stad met pittig prijskaartje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was in een apart gebouw een aantal minuten lopen vanaf de receptie. Kamer was pal boven een druk terras met bijbehorend lawaai (tot 01.00u 's nachts).

    Goede locatie midden in het centrum. Dichtbij bezienswaardigheden, fietsverhuur en restaurants.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    bezoek aan Munster en Skulpture.de beeldenexpo
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    achterkant van hotel langs Stubbengasse is gehorig door bussen en auto's - zijn dan ook meteen gewisseld van kamer naar de voorkant

    mooie stad, goed hotel, fijne kamers, gezellige sfeer, goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    6,7
    Goede locatie, jammer van geluidsoverlast verkeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie en personeel. Het hotel ligt aan een weg met een drukke bushalte. Heel erg gehorig. We verbleven twee nachten. Na de eerste nacht gevraagd om een andere kamer. Was niet mogelijk, volgens de manager, en aan de andere kant van het gebouw ligt een winkelstraat met laad- en los verkeer dus net zo veel lawaai. Op de dag van vertrek vertelde een hotel medewerker dat ze verderop in de straat nog een ander gebouw hebben waar het rustiger is. We vinden het jammer dat we na de eerste nacht niet beter zijn geholpen.

    Locatie. In het centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,2
    een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het restaurant van het hotel was 's avonds leeg, geen muziek, geen kaarslicht, niet echt gezellig, jammer want het heeft alle potentie. Het eten was ook veel te zout.

    locatie was perfect en het ontbijt super lekker

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 2 juli 2017

    8,8
    een hele fijne, ruime kamer met dito badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    een groot hotel, hierdoor een beetje onpersoonlijk. wij kwamen met de fiets; hier hadden ze eigenijk geen plek voor. we konden terecht in een openbare parkeergarage vlakbij.

    een hele fijne, ruime kamer met dito badkamer. Het hotel ligt midden in het centrum en geen probleem met lawaai van buiten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    9,6
    Midden in winkelgebied
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets. Waren al eerder in het hotel geweest en kozen bewust dit prima hotel weer

    Je rijdt de ruime parkeergarage in onder het hotel en bent meteen midden in het centrum. In de directe buurt voldoende eettentjes voor een klein ontbijtje.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    Geweldige ligging midden in het historisch centrum. Ruime luxe kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft twee gescheiden locaties. Dat was ons niet duidelijk van te voren. Verder heb je een milieusticker nodig om bij het hotel te kunnen komen. Dit moet ook duidelijker vermeld worden.

    Mooie ruime kamer. Heerlijke bedden en douche.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    Prettig verblijf met een heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een rustige kamer verzocht en gekregen maar in de praktijk viel dit wat tegen. Dit komt omdat het hotel zeer nabij/in het centrum is gesitueerd en bussen overdag voorbij kwamen. Op zich te verklaren maar wel iets om rekening mee te houden.

    Het ontbijt was top! Zeer uitgebreid. Hygiëne en kamer prima.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 maart 2017

    7,1
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi deed het heel matig. En kreeg kamer in gebouw2, minder aangenaam dan gebouw1. Terwijl de beschrijving en foto's van de booking waren van gebouw1

    Lokatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    8,3
    Geweldig voor een city trip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd om 08.00 uur op de deur geklopt door housekeeping, dat is echt ongepast. Radio in de gangen is irritant.

    Heel comfortabele kamer. Uitstekende centrale locatie met voldoende parkeerruimte.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,9
    Prima hotel gelegen midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet gedaan, veel te duur. In de buurt genoeg plekken waar je kunt ontbijten voor een goeie prijs. Verder de aanduiding van het hotel was niet echt duidelijk. Het hotel noemt zich H4 hotel, zo heb ik het niet geboekt ( hotel munster city centre). En voor de 2e dag moest ik vragen voor een 2e badhanddoek. Er lag er namelijk maar 1.

    De ligging midden in het centrum met parkeergarage eronder

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    6,3
    Dependance was 'verlaten' en 'kaal'. Kamers netjes maar onvoldoende gemeubileerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamer was geen 'zitje'. Een bank of een goede stoel ontbrak. Bovendien werden wij in een dependance ondergebracht. Wanneer wij dat geweten hadden was deze boeking niet gedaan.

    Ontbijt prima, bar was wel wat verlaten maar dat zal wel vanwege het weekeinde zijn

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    8,8
    op incident na goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Om 7 uur gewekt door schoonmaakster die vervolgens in mijn kamer staat , dit heb ik nog nergens meegemaakt in een hotel en vind ik zeer ongepast, vervolgens gemeld bij de receptie of ik kaart met niet storen aan de deur had gehangen om 7uur vind ik niet normaal! door receptie wel opgelost met uitrijkaart voor parkeren maar blijf het zeer ongewenst vinden

    Midden in centrum mooie, schone kamers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 januari 2017

    8,3
    Fijne nacht op een toplocatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein vlekje in de bedsprei, geen groot probleem maar je verwacht toch dat alles schoon is

    Heerlijk ontbijt en mooie kamers met goede bedden en prachtige grote ramen

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 januari 2017

    7,9
    Keurig hotel, goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in Haus 2 en moesten daardoor buitenom om te ontbijten, in een gebouw wat 50m verderop staat. Parkeren kan onder het hotel, maar kost wel 15 euro per dag. Ontbijt is relatief heel duur. Als je toch al naar buiten moet kun je net zo goed de stad in. Daar eet je zeker de helft goedkoper, Münster is niet duur.

    Ligging van het hotel is erg goed, je bent meteen in het centrum. Ontbijt is goed, kamers op zich netjes en goed onderhouden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,6
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in het dependance gebouw. Voor het ontbijt moet je naar het hoofdgebouw lopen. Niet heel erg maar wel een klein beetje jammer maar het is niet anders.

    Goede kamer. Alles wat je nodig hebt. Netjes en schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,2
    Zeker aan te raden !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Deel van de kamers in bijgebouw waarvoor men naar buiten moet. Geen koffie/thee faciliteiten op de kamer.

    Uitstekende locatie midden in de stad en toch heel rustig ! Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    8,3
    Prima hotel centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussens zijn te slap. Geen koffie en thee faciliteiten op de kamer, dit mag je best verwachten voor de prijs. Op een avond was er een bepaalde tijd geen bediening in de bar. Jammer.

    Locatie geweldig, midden in de Altstadt. Parkeergarage onder het hotel is ideaal. Ontbijt is prima en er is een gezellige bar.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    7,1
    Goede locatie, helaas wat kil hotel
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gebouw 2 is totaal onpraktisch en als gebouw onvriendelijk - absoluut geen gezellig hotelgevoel en zeer omslachtig met overal deuren die met de keycard ontsloten moeten worden

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    9,2
    Fantastische gelegen hotel met heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Medewerkster bij receptie die we bij ontvangst en weggaan troffen, deed erg routinieus. Niet echt onaardig maar ook niet gastvrij en het was op dat moment absoluut niet druk. Toen we weggingen en " tot ziens" zeiden reageerde ze bijvoorbeeld niet. Haar collega die 's avonds werkte was allervriendelijkst.

    Fantastisch ontbijt, heerlijke ruime lichte kamer. Heel fijne locatie, alles op loopafstand.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    5,8
    Prijs kwaliteit verhouding niet goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco was telkens automatisch aan (fris voor december), de (hand)doeken werden niet door nieuwe vervangen en er was geen extra beddengoed, dekens waren niet erg comfortabel en kort.Bovendien werkte de WiFi niet!!

    De kamers zijn gezellig ingericht en dichtbij centrum

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,2
    Top locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, nette en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's morgens alleen last van lawaai van de lossende vrachtwagens in het centrum.

    Top locatie, vriendelijk en behulpzaam personeel, nette en verzorgde kamer en het ontbijt was erg goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    7,1
    Prima hotel.
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 1 nacht

    Zaten in een "ander" gebouw. Op zich niets mis mee, maar je moet dus altijd via buiten naar het hoofdgebouw waar de receptie en het ontbijt zich bevinden. Stonk een beetje in de gangen naar frituur/baklucht (dit deel zit deels boven een horecabedrijf). Parkeren kon in parkeergarage onder hotel. Parkeerkaart helaas "verloren" of op kamer achter te gelaten. Einde van de dag bagage opgehaald en toen van het kastje naar de muur gestuurd of liever van receptie, naar betaalautomaat, naar kantoortje beheerder, weer terug naar betaalautomaat en de receptie. Na 1 uur was een medewerker van de parkeergarage zo goed om ons de garage uit te laten zonder kosten. De goede man had tenminste door dat we best wilde betalen, maar dat niemand een oplossing bood of bevoegd was om een oplossing te bieden.

    Ligging in het centrum, ruime kamers, top douche

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 december 2016

    5,4
    Prijs kwaliteit slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffiezetapparaat op hamer Grotere flatscreen aan wand. Kamer van 30 vierkante meter met flatscreen van 30cm. Er mocht zeker een bad zijn En airco werkt niet naar behoren

    Mooie afwerking

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 december 2016

    7,1
    ?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met Toegang tot de Executive Lounge
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs de afgelopen 3 jaar schrikbarend duurder geworden voor de zelfde kamer. Ook het ontbijt. in de omgeving € 9.00 pppd vele malen goedkoper en net zo goed en is de prijs meer waard dan in het hotel €16.00 pppd.

    Ligging midden in het centrum.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Locatie hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer warm overal. Ook in de nacht. Verwarming was niet uit te zetten. En maar een klein raam om te luchten.

    Locatie hotel. Echt midden in het centrum. Mooi en net hotel.

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: