Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bed and Breakfast Hotel Garni Trifthof

Triftstraße 4, 82467 Garmisch-Partenkirchen, Duitsland

#11 van de 36 hotels in Garmisch-Partenkirchen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 811 beoordelingen over dit hotel

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,5

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    Prima hotel voor kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wifi was ronduit slecht in de kamer waar wij zaten. Er stond aangegeven dat dit in sommige kamers het geval was en dat je dan in de (wel erg ongezellige) ontspanningsruimte wifi kunt gebruiken. Daar was echter helemaal geen signaal. Verder kreeg ik enkele dagen voor aankomst een bericht via booking.com over de check-in tijden met nadruk dat je alleen bij hoge uitzondering en alleen telefonisch kunt afwijken. Erg onpersoonlijk en komt door de nadrukkelijke hoofdletters bijna onvriendelijk over, dus dat gaf ons vooraf een vervelend gevoel. Gelukkig viel de ontvangst mee, de eigenaar is meer zakelijk, de eigenaresse echt supervriendelijk. Helaas was er weinig keuze aan ‘gebruikelijke’ frisdrank (cola of fanta) en de jus d’orange bleek over de datum te zijn.

    Het hotel ligt in een woonwijk, maar centraal genoeg om het station (ook die naar de Zugspitze) of het centrum van Garmisch of dat van Partenkirchen lopend te bereiken (zijn 2 verschillende, Garmisch hebben we de laatste avond pas ontdekt). We waren met de motor en die konden we goed parkeren naast het hotel. De kamer was prima en schoon, we hadden een balkon met uitzicht op de bergen en het ontbijt was heel uitgebreid en lekker en werd uitstekend verzorgd door de eigenaresse. We kregen ook nog een Kurkarte waarmee we gratis met de bus konden reizen. Er worden koude drankjes, ruime keuze bier, wijn en sapjes of Apfelschorle/ mineraalwater aangeboden die je zelf uit de koelkast in de ontspanningsruimte kunt halen en achteraf kunt afrekenen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    9,6
    Ideaal als tussenstop bij verder reizen, maar ook om enkele dagen te verblijven!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, alles verliep naar wens!

    Mooie kamer, erg proper! Ruime badkamer en mooi zonnig terras met fantastisch uitzicht op de bergen. Mogelijkheid om iets te drinken , ruime keuze (zelfbediening en bij uitchecken te betalen). Super ontbijt, veel keuze!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,9
    Zeer uitgebreid ontbijt, wat doorlopend wordt aangevuld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    We misten een schoenendroger voor de skischoenen, en een kluisje op de kamer zou fijn zijn geweest.

    Zeer uitgebreid ontbijt, wat doorlopend wordt aangevuld. Nette kamer en badkamer. Je loopt in 10 minuten naar dorpsgedeelte Garmisch of naar Partenkirchen. Parkeren kun je bij pension op eigen parkeerplaatsen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Het ontbijt was goed voor mekaar, veel keuze!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed voor mekaar, veel keuze! Kamer mooi schoon.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    8,3
    Zeer goed ontbijt en heel schone kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Zeer goed ontbijt en heel schone kamers

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    6,3
    Tussenstop naar Italië.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer (schuin).Loactie, in de buurt zijn straten afgesloten i.v.m.werkzaamheden .

    Ontbijt was perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    9,2
    Geweldig ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldig ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    8,3
    Lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aan de voorkant van het hotel lag een Drukke weg dus met het raam open slapen was erg rumoerig

    Lekker ontbijt Goed bed Schoon

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Het ontbijt was heerlijk en mooi gepresenteerd, maar vooral...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was heerlijk en mooi gepresenteerd, maar vooral heel lekker en een heel ruime keuze. Een heel gezellige ontbijt ruimte.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    8,3
    Uitzicht op Zugspitze en skischans Garmisch Partenkirchen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt. En tip om vanaf Garmisch Partenkirchen de trein/kabelbaan naar Zugspitze te nemen was super. Hierdoor hadden we zitplaatsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 juli 2017

    7,9
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ontbijt. Schone kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    8,8
    Leuke locatie voor onze doorreis naar het zuiden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke locatie voor onze doorreis naar het zuiden

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 februari 2016

    8,3
    geweldig goed ontbijt bij een super , vriendelijke gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geweldig goed ontbijt bij een super , vriendelijke gastvrouw

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    8,8
    heel vriendelijke gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel vriendelijke gastvrouw

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    7,9
    alles is netjes,ontbijt prima .
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles is netjes,ontbijt prima .

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: