Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over TRYP Düsseldorf Krefeld Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Europark Fichtenhain A1-D, 47807 Krefeld, Duitsland

#15 van de 24 hotels in Krefeld

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 569 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7

  • Gratis WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 26

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    Gamescom Keulen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    9,00 euro per dag voor het parkeren, is iets te duur. In de douche was helaas een beetje te veel schimmel.

    Vriendelijk personeel, vooral bij het ontbijt. Heel goede bedden.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De deur van de badkamer sloot niet goed; bovenste scharnier was kapot. Er zat een verhoging op het toilet en dat is met een zoon van 9 jaar niet echt gemakkelijk Slechte Wifi ontvangst Hotel leek aan een mooi park te liggen, maar bij aankomst lag het gewoon in een industriegebied

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,1
    Ontbijt is zoals altijd goed, maar toch wel prijzig : 18 €...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er werd extra parking aangerekend : 9€ en dit zou blijkbaar altijd aangerekend worden als er online geboekt wordt ! Ik heb in het verleden al zeer veel gelogeerd in dit hotel( dat vlak naast mijn bedrijf ligt ) maar een rekening voor parking kreeg ik eerder nog nooit ! Dus als dit zo blijft zal ik daar nooit meer boeken via booking.com! Ook ontbijtprijs was hoger dan door jullie aangegeven !

    Ontbijt is zoals altijd goed, maar toch wel prijzig : 18 € ipv de door jullie aangegeven 16 € !

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    7,5
    goe
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij vroegen voor vertrek naar de kerstmarkt om elk een extra dekbed. toen we terugkwamen stond de kamerdeur open met al onze bagage, tas e.d. nog in de kamer omdat we alleen het hoognodige mee in de stad namen. gemeld bij receptie. oh sorry, dat is niet goed. nee zeker niet.

    wij gingen voor de kerstmarkt. ong. 7 minuten lopen naar tramhalte, prima verbinding. ontbijt goed, kamer goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    4,2
    Nooit meer in dit klantonvriendelijke hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen koffie bij het ontbijt! Het koffie-apparaat was defect. Het personeel nam geen enkele moeite om koffie uit een andere machine aan te bieden. Uiteindelijk maar elders ontbeten. Onbeleefd en incompetent personeel, ook aan de balie. Er was vanwege een bruiloftsfeest geen parkeerplaats meer beschikbaar, maar parkeergeld wordt doodleuk in rekening gebracht. Uiteindelijk na veel gesteggel voor 1 ontbijt en 1x parkeren niet betaald.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    5,0
    Tryp krefeld
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had 1x tweepersonskamer geboekt maar kreeg een 2x1 persoonsbed naast elkaar zogenaamd tweepersoons vroeg om een wnder bed maar moest 40 euro bijbetalen voor een suite dit was alleen daar mogelijk Ik wou rokerskamer maar kreeg geen rokers dus SLECHT

    Mooi hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    5,0
    Te veel betalen voor ontbijt , en betalen om je auto te mogen parkeren op een open terein.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het ontbijt was abnornaal hoog ,.en voor je auto om deze op een open terein bij het hotel te mogen parkeren en daar voor betaald moet worden .(onzin)

    Niet gegeten prijs was veel te hoog

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    7,1
    Hygienne
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel. Sluiten bar

    Hygienne

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,5
    Goed
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nietsgoed

    Janiets

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    5,4
    Extra kosten parkeren 9€ ipv 5€
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Extra kosten parkeren 9€ ipv 5€ Ontbijt 18 ipv 16 euro

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,4
    Matig.
    • Stel
    • Premium Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi. Een paar uur gratis, volgende dag moesten we betalen. Ook het parkeren kostte geld. Het restaurant was gesloten.

    Goed bed en lekker ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    3,3
    Goed voor 1 keer. Zijn geld niet waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Niets

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    5,4
    Catering
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi waardeloos

    Catering

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    Heerlyk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlyk Genoten

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    6,7
    Het verblijf, het personeel en de kamer waren prima.
    • Gezin met jonge kinderen

    Ik heb drie dagen een parkeerplaats moeten betalen, 3x€9,00, maar ik heb maar 1x kunnen parkeren. De overige dagen heb ik de auto bij de benzinepomp op de parkeerplaats moeten laten. Bij het uitchecken moest ik wel €27,00 betalen en HIER was ik het niet mee eens !

    Het verblijf, het personeel en de kamer waren prima. Goede service van het hotel. En ook de tijden voor ontbijt, lunch en diner waren goed. Ruim assortiment met het ontbijt.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    6,7
    De douche en het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Twee situatie meegemaakt dat er kritiek geüit werd naar het personeel (1x over maaltijd, 2x over de bedden) Hier werd geen enkele aandacht aan besteed. Uit niks bleek dat ze dit serieus namen. Keiharde bedden.

    De douche en het ontbijt was goed. De kamer was superschoon.

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    5,8
    Het ontbijt was goed en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Erg harde bedden, gehorige kamer, klep van wc kwam tegen spoelknop waardoor deze doorliep, erg warm op de kamer, betalen voor parkeren.

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. Personeel was aardig.

  • Beoordeeld op: 28 mei 2016

    8,8
    kamer mooi, geweldig inloop douche
    • Stel

    we moesten heel lang wachten nadat we het diner besteld hadden.

    kamer mooi, geweldig inloop douche ontbijt prima.

  • Beoordeeld op: 21 mei 2016

    7,1
    geen avondeten in het weekend
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen avondeten in het weekend

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    6,3
    Ontbijt was prima
    • Zakenreis
    • Stel

    de ligging, nog extra te betalen parkeergeld van 9 euro, de zeer sobere kamers

    Ontbijt was prima

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    7,1
    Goed en uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 06h30
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Parkeergeld 9€ per nacht is wel veel !

    Goed en uitgebreid ontbijtbuffet vanaf 06h30

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    6,3
    zeer spartaans,niet gezellig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    zeer spartaans,niet gezellig.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    8,3
    Erg vriendelijk personeel, prima kamers, goed geprijst en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Erg vriendelijk personeel, prima kamers, goed geprijst en relatief vlak bij het werk op de Red Carpet in Dusseldorf.

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    5,0
    Prima bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het is een heel basis hotel. Als je een nacht moet overnachten in krefeld dan is het ok.

    Prima bed

  • Beoordeeld op: 23 september 2015

    9,2
    de grote van de kamer en badkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de grote van de kamer en badkamer. schoon

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    7,1
    personeel 's avonds was niet vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Stel

    personeel 's avonds was niet vriendelijk

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 26

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: