Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Turmhotel Weserblick Bremen Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Osterdeich 53, Mitte, 28203 Bremen, Duitsland

#9 van de 27 B&B's en herbergen in Bremen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 117 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 10

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Ontbijt was standaard maar alles aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel zit aan een drukke weg. In de avond komt de jeugd bij de rivier bij elkaar. Hier had ik vooral de 2e nacht (in combinatie met warmte) last van. Ik reisde alleen, persoonlijk stoorde ik mij niet aan de drukte (op de muziek in de 2e nacht na).

    Ontbijt was standaard maar alles aanwezig. Kamer beetje oud maar dit heeft zijn charme. Ik was alleen en had voldoende ruimte. Aan de overkant van de rivier een strand waar je met een pontje heen kan. Hier kan je gezellig zitten. Het oude centrum zit op een 10? min lopen. Het voetbalstadion zit op een 5? min lopen. Mooi uitzicht over de Weser en er gebeurt genoeg.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    8,3
    Leuk toren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren kan lastig zijn. Accommodatie heeft 3 plekken voor 5euro. Aan de straat is het gratis parkeren.

    Schoon, mooie badkamer, goed bed, vriendelijk personeel. Ongeveer 15cmin lopen naar gezellige centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    Slapen in een toren in Bremen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niks, maar als je slecht ter been bent: er is geen lift.

    Erg leuke acht hoekige kamer in een toren. Prima ontbijt voor een goede prijs. We waren met de fiets en die konden we binnen stallen. Hotel ligt in hippe wijk das Viertel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    8,8
    Een fijn verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeermogelijkheden iets ingewikkeld, een gebruiksaanwijzing vooraf zou handig zijn. Jammer van het lawaai van de doorgaande weg.

    Kamer sfeervol, ontbijt uitstekend, aardig personeel. Hele goede ligging, vlakbij binnenstad en aan de Weser.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    Locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    10
    Leuk romantisch hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super knus familie hotel. Op loopafstand van 1/4 "Viertel" en Altstadt gelegen. Goed ontbijt en erg vriendelijke ontvangst

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    Wij vonden het jammer dat we maar één nacht hadden geboekt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was heel schoon, netjes en comfortabel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    7,5
    Mooie kamer goed ontbijt prettige ligging
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Entre onduidelijk hoe je het hotel kunt betreden Afrekenen koste erg veel tijd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    9,2
    Verrassend in een mooie buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ver boven verwachting, oud gebouw dus misschien wat versleten binnen. In tegendeel! Zeer netjes en afgewerkt prima

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    7,1
    Ligging bij de rivier
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen receptie na 20 u. Heel muffe geur in het ganse (oude) gebouw.

    Ligging bij de rivier

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 10

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: