Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Up-Hus-Idyll Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Siechenstraße 4, 16816 Neuruppin, Duitsland

#6 van de 14 hotels in Neuruppin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 354 beoordelingen over dit hotel

8,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    6,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,1
    Prima hotel wellicht, maar matige kamer. Omgeving erg mooi en leuk.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik denk dat ik een kamer had die nog niet gerestaureerd is. Oubollig, bed doorgezakt en zacht matras met slappe kussens. Verroeste onderdelen in de smalle badkamer, geen warm water, dus een koude douche. WC spoelde slecht door. Alles gemeld aan de receptioniste. Tip bij boeking, vermijdt kamer nummer 8.

    De locatie is prima, vlak aan het meer. Vriendelijke dame aan de receptie. Goed ontbijt aan de overkant. Leuk pleintje waar je 's avonds gezellig kunt eten en drinken. Binnenkomst in een kapel, grappig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    8,8
    Aangenaam verrast, vriendelijk personeel, mooie kamer en lekker eten.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    Aangenaam verrast. De eerste 2 nachten had ik een mooie ruime kamer. Moest nog een nacht langer blijven en kreeg een andere kamer. Deze was nog ruimer. Maar niet alleen de kamer was goed. Ook het restaurantje is zeker de moeite waard. De kaart is beperkt maar wat er geserveerd wordt mag er zijn. In andere reacties wordt soms geschreven dat het personeel niet vriendelijk zou zijn, daar heb ik totaal niets van gemerkt. Ze waren attent, gastvrij en ook zeer behulpzaam. Ik weet zeker dat als ik weer in de buurt van Neuruppin ben hier weer ga overnachten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    7,5
    uitstekende en fijne locatie in een gezellig stad
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooie locatie , prima kamers en goed verzorgd. Ontbijt is uitstekend en zeer goed verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2017

    10
    Dit was de tweede keer dat ik hier verbleef.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Dit was de tweede keer dat ik hier verbleef. En als ik de volgende keer weer in de buurt ben dan hoef ik niet na te denken waar ik naartoe ga .

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    We vonden het een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijks was alles goed

    De kamer was goed zo ook het ontbijt.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,1
    Het restaurant en het eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    omgeving

    Het restaurant en het eten

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: