Перейти до головної сторінки
  1. Сторінка з відгуками про готель
  2. Німеччина: відгуки про готелі
  3. Берлін: відгуки про готелі
  4. Відгуки про Upper Room Hotel Kurfürstendamm

Відгуки про Upper Room Hotel Kurfürstendamm Цей рейтинг показує, наскільки дане помешкання відповідає стандартам готельної галузі за цінами, зручностями і послугами. Категорія присвоєна самим готельним об'єктом. Цей рейтинг допоможе вам при виборі помешкання!

Rankestraße 3, Charlottenburg-Wilmersdorf, 10789 Берлін, Німеччина

7,7

• Безкоштовний Wi-Fi

7,9

На 100% дійсні відгуки

Справжні гості. Справжні подорожі. Справжні враження.

Читати далі- відкриється в діалоговому вікні
Написати відгук

Показано 1 - 25

• Відгук від 15 березня 2026

Загалом все добре. До "чудово" не досягає лише через wi-fi

Wi Fi

Дата проживання: Березень 2026

• Відгук від 6 вересня 2025

6,0
    Місце разтошування зручне! Як що у вас мала валіза то можна зупинитися.
    • Надіслано з телефону

Номер був на 5 поверсі і підійматися треба було з чемоданами по вітрової сходах. Це було незручно і важко! Персона знає українську мову, але не спілкувався нею.

Місце розташування було зручне.

• Відгук від 3 вересня 2025

• Надіслано з телефону

Номер трошки замалий та через внутрішній двір було чутно як працівники готелю розмовляють. Хоча для нас це не був великий мінус.

Зручні ліжка, приємний персонал, незвично гарні сходи. Було відчуття, що входжу в якийсь давній палац. Поряд заклад зі смачними бургерами та дуже приємним обслуговуванням.

• Відгук від 14 серпня 2025

Дуже добре
    • Апартаменти з 2 спальнями
    • Термін перебування: 1 ніч

Доступ до рецепції і до поверху з номерами тільки сходами - може бути недоступним для людей з обмеженою мобільністю.

• Відгук від 28 липня 2025

8,0
    Можна бронювати, якщо речей мало. Якщо багато або для людей з обмеженими фізичними можливостями краще обрати інший варіа
    • Надіслано з телефону

Великий мінус: підійматись з валізами (а в нас ще й великими) ґвинтовою драбиною (якщо номер на пʼятому поверсі). Плюс при заселенні в готель до ліфта, щоб підійнятись на 4-й поверх, де рецепція, і від ліфта до самої рецепції також потрібно підійматись сходами.

В номері чисто, затишно. Як зайшли в номер, відчувалось, що до цього працював кондиціонер. Охолоджена кімната в спеку дуже порадувала. Розташування готелю - чудове.

Дата проживання: Липень 2025

• Відгук від 21 липня 2025

7,0
    Вдале поєднання ціни та якості
    • Двомісний номер економ-класу з 2 односпальними ліжками
    • Надіслано з телефону

Старі дуже "втомлені" меблі, обшарпані шпалери із вбитими комарами на стінах. Оббивка крісла та стільця настільки брудна, що неприємно було сідати.

Супер зручне розташування на людній вулиці в плані близького доступу до магазинів, кафе, зупинок транспорту, поруч дві станції метро. Ми доїхали з центрального жд вокзалу міською електричкою S-Bahn пару зупинок , це навіть дешевше метро. В номері досить чисто, чиста постільна білизна та рушники. Був електрочайник, чашки, пара пакетиків чаю, маленький холодильник, сейф. Навіть кондиціонер, хоча в інформації про це не зазначено. На сніданки досить різноманітна їжа, є з чого вибрати, але кожен день однакова. Загалом дуже вдалий вибір готелю щоб провести декілька днів в Берліні. Є ліфт, але все одно треба спочатку піднятись сходами. Якщо з коляскою або хворими ногами, це може бути проблемою.

Дата проживання: Липень 2025

• Відгук від 22 квітня 2025

на пару ночей підійде
    • Термін перебування: 2 ночі

відсутня будь-яка шумоізоляція, чутно навіть просто ходьбу в коридорі, не кажучи вже про розмови та голоси недобросовісних сусідів

чудове рощташування

Дата проживання: Березень 2025

• Відгук від 20 квітня 2025

• Надіслано з телефону

Крихітні номери, вночі гучно працює вентиляція сусідніх закладів харчування. Брак кондиціонеру.

Розташування, персонал, їжа

• Відгук від 14 квітня 2025

• Надіслано з телефону

Сподобалося: 1. Привітний персонал. 2. Поселилися раніше. 3. Чисто. 4. Доступна ціна. 5. Гарне місце знаходження. Не сподобалося: 1.Вибирала ліжко, спеціально щоб був суцільний матрац! І так було написано в описі номеру. Коли вже заселилися,ліжко було широке,з двома окремими матрацами,які роз'їжджалися в різні сторони! Ночували дві ночі,не виспалися. Якщо будемо наступного разу тут зупинятися,за ліжко будемо уточнювати. Загалом,все добре 🤗

• Відгук від 7 квітня 2025

Персонал

• Відгук від 28 січня 2025

Досить добре
    • Надіслано з телефону

Ми були в кімнаті 501. В ній потрібен хоча б косметичний ремонт, бо стіни і ліжко брудні. Було дуже неприємно. Погана звукоізоляція - було чути як хропить людина в сусідньому номері.

Дуже сподобалося розташування готелю, дуже близько до історичних місць, поруч метро, магазини, пряма лінія потягу до аеропорту поруч. Район супер. Білизна і простирадла були гарної якості і чисті. В кімнаті було тепло.

Дата проживання: Січень 2025

• Відгук від 8 жовтня 2024

Досить добре
    • Двомісний номер економ-класу з 2 односпальними ліжками
    • Надіслано з телефону

Паркінг в готелі. За 25€ +80€ застава за ключ від шлагбауму. на добу готель пропонує паркінг у своєму дворі. Це катастрофа і знущання. У надвузьцій арці, з великим ризиком пошкодити своє авто, між сміттєвими баками. Моє звичайне легкове авто просто не пройшло за розмірами. Не раджу цим користуватися нікому.

Історична будівля. Загалом звичайний готель за свою ціну.

Дата проживання: Жовтень 2024

• Відгук від 25 червня 2024

8,0
    Рекомендую отель з помірними цінами в гарному районі
    • Надіслано з телефону

Великі сходи в парадній. Немає персоналу щоб донести валізи. Це серйозний мінус. Треба добре подумати, якщо валізи великі.

Локація (район) топ. Зелена вулиця з широкими тротуарами. Поряд парк, кафе, аптека, все для шопінгу, зоопарк. Персонал російськомовний. Кімнати з 3ма кроватями. Високі стелі. Старовинний будинок з розписними стелями, мармур. Дуже чисто в номері. Номер 110 комфортний був. Розмір ліжка невеликий але комфортно було спати (я та двоє дітей). Звуки не турбували. Чай, кава, чайник, холодильник в номері. Дозволити залишити багаж до вечора

Дата проживання: Червень 2024

• Відгук від 29 січня 2024

7,0
    Хороший готель з дуже привітним персоналом, які готові допомогти, проте раджу взяти з собою беруші для сну.
    • Надіслано з телефону

Погана шумоізоляція, жодної ночі ми не виспались, бо чули все, що відбувається в коридорі :(

Дуже приємні люди на рецепції, дуже близько до зоопарку і Макдональдсу:)

Дата проживання: Січень 2024

• Відгук від 18 січня 2024

Дуже добре
    • Надіслано з телефону

Немає підігріву підлоги у ванній. Можна б хоча видавати одноразові капці.

Дуже чистий та красивий готель. У центрі міста.

Дата проживання: Січень 2024

• Відгук від 15 грудня 2023

Цілком я задоволена ☺️
    • Надіслано з телефону

Недостатньо засобів для ванни і відсутність одноразових кімнатних тапок

Розташування, шумоізоляція, просторий номер

Дата проживання: Грудень 2023

• Відгук від 7 вересня 2023

Непагано
    • Сімейний номер
    • Надіслано з телефону

Рецепція на четвертому поверсі, що не зовсім зручно, замаленька кімната як на сімейний номер, ліжко стояло прямо під вікном, і його неможливо було навіть відкрити

Хороший сніданок, поруч магазини і торгові центри, машину паркували поруч, хороша постіль на якій добре виспалися

Дата проживання: Серпень 2023

• Відгук від 8 серпня 2023

8,0
    Дуже зручне розташування👍🏻 Багато памʼяток у пішій доступності. Поряд кафе, бари, магазини.
    • Сімейний номер
    • Надіслано з телефону

Дуже сподобалось, що поряд памʼятки до яких можна дійти пішки або зручно доїхати транспортом. Сніданок смачний і ситний.

Дата проживання: Липень 2023

• Відгук від 23 березня 2026

4,0
    Незадовільно
    • Сімейні апартаменти
    • Надіслано з телефону

1.При замовленні на booking немає помітки що сімейні апартаменти з кухнею знаходяться на п'ятому поверсі. А щоб добратися до п'ятого поверху треба збиратися по гвинтових сходах з маленькою дитиною, стареньким батьком і чемоданами. 2. Щоб заїхати на їх паркінг, треба щоб стороння людина підказувала водію як їхати, щоб не подряпатись. Дуже вузька арка. 3. Ми були два дні. Перший заїхали на паркінг, на другий вирішили не ризикувати і поставили автівку навпроти отелю на городській парковці. На прохання до персоналу отеля не рахувати парковку за другий день, отримали відмову. Що вже не можна відмінити, хоча ми звернулися другій половині дня, не пізно. Коли дружина попередила менеджера, що ми про це напишемо у відгуках, менеджер відповів, що "байдуже". Тому я і пишу, щоб люди були попереджені. 80 евро залог за пульт до шлагбаума, з якого вираховується плата за парковку.

Місцерозташування. Апартаменти

Дата проживання: Березень 2026

• Відгук від 11 лютого 2026

Чудово

Є трохи проблеми з відсутністю ліфта на 5 поверх але це не велика проблема

Дуже хороший готель один з найкращих де я був співробітники знають багато мов і рецепшен відкрий майже 24/7

Дата проживання: Січень 2026

• Відгук від 10 лютого 2026

Відмінно
    • Надіслано з телефону

Привітний персонал, зручна та комфортна кімната,гарний і смачний сніданок)

Дата проживання: Лютий 2026

• Відгук від 12 січня 2026

Відмінно
    • Стандартний одномісний номер

Дуже сподобалося, рекомендую.

Дата проживання: Січень 2026

• Відгук від 11 грудня 2025

Якщо будемо ще у Берліні, обов'язково будемо зупинятися в цьому готелі.
    • Термін перебування: 1 ніч

Готель знаходиться поруч з меморіальною церквою кайзера Вільгельма. На площі проводилась Різдвяна ярмарка і все навкруги сяяло вогниками. Персонал дуже привітний. Коли резервували готель, вибрали лише проживання, без сніданку. Персонал нам порадив подивитись на їх сніданки і скуштувати. Ми не пожалкували. Доплатили лише по 14є і отримали чудовий сніданок у вигляді шведського столу, який включає страви на будь-який смак!!! Також були десерти та фрукти. Номер чистий, сучасний, зручний, з телевізором, маленьким холодильником, чайником і чаєм. В душі мийні засоби. Все сподобалось.

Дата проживання: Грудень 2025

• Відгук від 13 жовтня 2025

9,0
    Задоволена. Персонал хороший, їжа смачна, номери чисті і комфортні.
    • Стандартний одномісний номер
    • Термін перебування: 2 ночі

З важким чемоданом довелось підніматись 2 поверхи по сходах, бо ліфт лише до 4 поверху.

Майже все.

Дата проживання: Жовтень 2025

Показано 1 - 25

Ми повертаємо різницю у ціні
Ми повертаємо різницю у ціні
Помітна економія! • Жодної комісії за бронювання • Знайдете дешевше? Ми відшкодуємо вам різницю в ціні!

Гості також залишили відгуки про ці помешкання: