Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa am Waldschlösschen

Klarastr. 3, 01099 Dresden, Duitsland

#26 van de 52 B&B's en herbergen in Dresden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 333 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    8,3
    Onvoorstelbaar netjes , je kan van de grond eten ! Dat is echt super ! Oppassen welke kamer je boekt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer - Zolder
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer met schuin dak (wat ik wist) kan je beter vermijden (er wordt ook geen foto getoond van deze kamer op de site ???) want je bent verplicht het hoofdkussen aan het voeteinde te leggen anders stoot je met het hoofd tegen de schuine zijde.

    Locatie was heel goed, evenals parkeermogelijkheden , openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    4,6
    Goed hotel, slechte service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Let op, hoewel tijdig gemeld dat we niet 2 maar 1 nacht konden overnachten werden toch twee nachten in rekening gebracht. De reden was dat we via booking.com geboekt hadden.

    Goed ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    8,8
    Ontbijt zeer goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Ontbijt zeer goed! Vanaf de locatie is het heerlijk fietsen (te huur) langs de elbe naar de stad. Om de hoek zit een brauhaus met terras en prima restaurant.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    8,8
    Grotere kamer gekregen dan we geboekt hadden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grotere kamer gekregen dan we geboekt hadden. Handige ligging van dit hotel: rustige villabuurt buiten het centrum waar je goed je auto kunt parkeren.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    10
    Mooie kamer, heerlijk ontbijt in de tuin.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamer, heerlijk ontbijt in de tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    goed hotel om Dresden (+neustad) te beleven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen lift.

    Ontbijt was boven verwachting. Er is airco in de kamer. Tram vlakbij.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,5
    Prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima ligging

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    8,3
    ZEER GOEDE ONTVANGST EN BEGELEIDING
    • Vakantiereis
    • Stel

    NIETS SPECIFIEK IN HET HOTEL - WEINIG RESTAURANTMOGELIJKHEDEN IN DE NABIJHEID

    ZEER GOEDE ONTVANGST EN BEGELEIDING

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: