Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Casa

Lantzallee 12, Lohausen, 40474 Düsseldorf, Duitsland

#129 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 630 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,9

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Sommige dingen waren goed en andere slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kleine tv (scherm maar 30 m breed) Douchegordijn en douchebak Badkamer was oubollig Ontbijt viel tegen de 2 de dag.

    De bedden waren comfortabel om te slapen Frigo op de kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    8,3
    Fijne logeerplaats onder de vleugels van de Luchthaven, dichtbij de Messe Düsseldorf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat we precies onder de aanvlieg / landings baan sliepen van het vliegveld. Wij houden van vliegtuigen, dus dat was mooi. Maar we waren niet voorbereid dat er om de 3 minuten een gaat. Maar eigenlijk werd het zo normaal, dat je er minder last van had. En tijdens de nacht doodstil en geen vluchten, heerlijk geslapen. Maar in de vroege morgen startte alles weer van voor af aan.

    Heerlijke grote kamer op de bovenste etage en door het gebladerte buiten totaal vrij. Kamer heeft alles wat je nodig hebt en het ontbijt is een gevarieerd buffet. Naar de Messe te voet geen probleem en onderweg kom je de Metro tegen, goede plaats om de beurs te bezoeken. Fijne omgeving met restaurants, winkels en slaapplaatsen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    6,7
    niet vervelend alleen niet voor na een vliegreis te overnachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden kamer 301 en wat ons opviel was dat het gordijn wat er hing behoorlijk licht door liet , en het raam ernaast had geen gordijn. Hierdoor was het om 5 uur s'ochtends al volop licht in de kamer en was slapen niet meer mogelijk. om 06.00 vlogen de vliegtuigen al over en weer daar dit hotel in het verlengde ligt van start en landingsbaan 1km verderop. om 22.00 sávonds stopt het vliegen. Wij hebben helaas geen goede nachtrust gehad. de mensen zijn aardig die dit runnen. maar voor accomodatie na een vliegreis kiezen wij niet meer voor dit hotel. wij hadden dit hotel ook voor onze vliegreis . en daar wij om juist ja 6 uur vlogen hadden wij geen last van de vliegtuigen en het licht,daar we al wakker waren en weg moesten.

    Ontbijt was keurig verzorgd, en volop alles aanwezig.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,5
    Nachtje dusseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lekker dichtbij het vliegveld .alles keurig en netjes

    Makkelijk te vinden en goede overnachting .na 22.00 geen vliegtuigen meer over het hotel daarvoor elke 5 min

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,4
    Eigenaar was niet behulpzaam met informatie omtrent...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenaar was niet behulpzaam met informatie omtrent tijdelijke parkeerverbod zodat uiteindelijk een behoorlijke boete en wegsleepkosten van de auto aan de orde was. Ook niet behulpzaam omtrent info aanvraag taxi en bellen met politie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Het ontbijt was keurig verzorgd, het personeel liep in trainingspak en op slippers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras is aan vervanging toe, de vering voel je. De kussens waren buitengewoon slecht: helemaal “op” en duidelijk aan vervanging toe.

    De grootte van de kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is een klein beetje gedateerd, maar voor het doel van de reis was het prima. In de straat van het hotel kun je gratis parkeren. Bij het hotel kunnen max 2 auto’s staan en voor een parkeerplaats wordt 7,50 in rekening gebracht. Dat is wel raar.

    Het hotel is voor doorreis via Dusseldorf International Airport uitstekend geschikt. We hadden een kamer op de bovenste verdieping. Wel gehorig vwb laag overvliegende vliegtuigen. Reistijd naar vliegveld is 10minuten. Er zijn diverse supermarkten en restaurantje in de diecte omgeving.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    4,2
    Veel te duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was zeer matig, zeker geen 110 waard, max 70 euro We hebben in oktober besproken, toen stond er op de site suttle naar het vliegveld mogelijk Bij aankomst bleek dat dat 24 uur van te voren besproken moest zijn Misschien een nieuwe regel Neem maar een taxi !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    6,7
    Gratis shuttle is fijn!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is erg oud. Verder sobere kamer

    Goede locatie voor een vlucht vanaf Düsseldorf. Gratis shuttle service naar de luchthaven (ook om 3uur snachts).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Eenvoudig, maar prima voor een nacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je hoort de vliegtuigen heel goed. Voor ons geen probleem, maar ik kan mij voorstellen dat mensen hierdoor wellicht niet goed kunnen slapen.

    Prima locatie, vlakbij het vliegveld. Gratis parkeren in de straat. Vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,2
    Prima overnachtingshotel prijs kwaliteit goed vriendelijk
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ja ons eigenlijk niks maar zijn altijd mensen die wel wat klagen. Het is een overnachtingshotel waar niks op aan te merken is. Ja misschien d achtertuin netjes maken maar weet niet of die voor gasten is.

    Mijn dochter kleindochter(22 maanden) en ik waren hier nu voor de 2e keer als overnachting omdat het vliegtuig om 6 uur vloog. Prima weer bevallen vlak bij vliegveld dusseldorf , om de hoek een heerlijk restaurant met tuin/terras en speelgelegenheid voor de kinderen en supermarkten dicht bij. Auto kan tijdens vakantie in de straat blijven staan en de schoonzoon van eigenaresse brengt je netjes naar vliegveld zelfs kinderstoel in auto aanwezig. Is een goed overnachtingshotel hoor wel vluegtuigen maar dat is na 22 uur over dan hoor je niks meer en je went eraan. Prima geslapen goede bedden en babybed aanwezig wel vooraf reserveren. Helaas niet van ontbijt kunnen genieten daarvoor vertrokken wij te vroeg maar eetkamer zag er goed en gezellig uit.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    7,1
    Het ontbijt was keurig verzorgd
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lag wel boven de vliegroute en ongeveer elke 10 minuten kwam er een vliegtuig over

    Het ontbijt was keurig verzorgd De 1 persoons kamer was zeer warm zonder enige vorm van ventilatie Tevens lag de kamer recht tegenover de receptie wat soms rumoerig was

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    5,4
    Er zijn er andere denk ik
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had een geur, te zacht bed. Auto moet op straat staan maar als hij er langer dan 2 weken staat krijg je een boete volgens de eigenaar. Ze brengen je ook enkel weg ( in een vieze auto) maar terug komen halen moet je een taxi nemen.

    Ombijt was goed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    6,7
    Goed Hotel voor reizen met het vliegtuig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De WiFi heeft een slecht bereik zeker als je op de bovenste verdieping zit.

    Kamer en Ontbijt waren goed. Veder is dit een ideaal hotel als je gaat reizen je kunt je auto gratis parkeren in de straat voor het Hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Ontbijt was perfect, evenals de kamer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Shuttle ophaalservice is er niet.Verder geen enkel minpunt.

    Ontbijt was perfect, evenals de kamer.tussen 22 en 6 uur geen vliegtuiglawaai (aanvliegroute).shuttle brengservice super.uitstekende restaurants op 200 m loopafstand. .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het geluid van vliegtuigen hoor je erg goed. Maar ja, wat wil je zo dichtbij het vliegveld.

    Lekker dichtbij het vliegveld (8 min rijden). Restaurantje vlakbij. Hotelkamers prima, zeker voor de prijs! Gratis parkeren in de straat. Hoteleigenaar wil je zelfs wegbrengen naar vliegveld als je dat wil.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    10
    Uitstekende service, vlakbij vliegveld!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk ontvangst, schone kamer, vlakbij uit eten, prima parkeren in de straat en zeer verzorgd ontbijt in een mooie serre! Daarnaast de shuttle service met alle hulp bij inladen van koffers!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    was goed, shuttle service goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wc te dicht bij muur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    Prima
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    .

    .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    6,3
    De bedden, veel te zacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden, veel te zacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,9
    Prima als je vroeg wilt vliegen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Op 10 minuten van het vliegveld

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    7,5
    Ontbijt is duur
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sanitair ruimte

    Ontbijt is duur

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    6,3
    Basic maar voldoende voor het doel van het verblijf
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima basic hotel voor overnachting bij het vliegveld. Niet voor een vakantie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,5
    prima voor een nachtje dicht bij het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeren is duur

    Superontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    6,3
    Eens maar niet zo snel weer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig, er lopen eigenlijk constant mensen over de gang, de hele nacht door.

    De eenvoudige kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    5,8
    Meer vriendelijkheid !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer vriendelijkheid ! Moest uit het twee persoonsbed klimmen omdat het aan een kant tegen de muur stond !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Prima verblijf vlak bij Messe
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vliegtuigen recht boven hotel.

    Acceptabele prijs niet te ver van Messe complex.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    9,6
    Geweldig hotel, dichtbij de luchthaven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Ontbijt was heerlijk. Dichtbij de luchthaven. Gratis shuttletransfer naar de luchthaven. Auto kon 2 weken kosteloos in de straat blijven staan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    7,1
    De shuttle service (4.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De shuttle service (4.45u vertrek zonder problemen!)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    6,7
    Ok
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ok

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    7,5
    Er gehorig in het hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er gehorig in het hotel. Je kan letterlijk het inchecken van overige gasten op he hotelkamer horen. Van het vliegverkeer hoor je bijna niks

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    7,5
    Kort maar prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oude zeer kleine tv.

    De gastvrijheid. Een kleinschalig hotel met vriendelijke mensen. Pluspunt = WiFi.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,8
    Voor een nacht een goede accomodatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving, maar dat is niet van belang

    Alles wat je nodig hebt voor een nacht is ruimschoots aanwezig. Ontbijt goed, bed prima, Hygiene schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    De kamer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst w

    De kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,9
    Het ontbijt was heerlijk en de shuttel naar de luchthaven...
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk en de shuttel naar de luchthaven was een enorme pluspunt!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    8,8
    Gekozen voor de nabijheid van de luchthaven, transfer van en...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Nadeel was dat de een-persoonskamer direct tegenover de receptie ligt en het erg gehorig is.

    Gekozen voor de nabijheid van de luchthaven, transfer van en naar t vliegveld en de prijs. Het kamertje bevatte alles wat ik nodig had. Beetje vermoeide inrichting maar goed schoon.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    8,8
    Prima hotel om voor vertrek van het vliegveld Düsseldorf te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Prima hotel om voor vertrek van het vliegveld Düsseldorf te logeren. Parkeren in de straat of in de buurt. Restaurant op loopafstand. s Nachts geen last van vliegtuigen Eigenaresse brengt je na overleg (ook 's morgens in alle vroegte) naar het vliegveld(6 min rijden). Terugweg met de taxi(vanaf de vertrekhal boven )in zo'n 6 min terug naar het hotel, ongeveer 15 euro afh van het verkeer.

  • Beoordeeld op: 15 maart 2016

    3,8
    Hotel bevind zich vlak onder de landingsroute van de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Hotel bevind zich vlak onder de landingsroute van de luchthaven! de kamers zijn zeer gehorig zeker op het gelijkvloers hoor je alles, elke koffie die gezet wordt in de keuken hoor je.

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    7,9
    De plaats van het hotel en de kleinschaligheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer achter de receptie.Behoorlijk veel last van gesprekken aan de balie. Telefonisch en persoonlijk.

    De plaats van het hotel en de kleinschaligheid.

  • Beoordeeld op: 17 december 2015

    7,0
    Het is een goede kamer voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik heb op de website niet kunnen vinden dat je moet bellen voor de shuttle vanaf het vliegveld. Heb daarom lang lopen zoeken en uiteindelijk € 14,50 voor een taxi betaald.

    Het is een goede kamer voor de prijs. Wifi werkte goed. Goede extraatjes in de vorm van flesje water, schoenpoets, douchemuts en naaisetje. Op korte afstand keus uit meerdere goede restaurants

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    6,3
    Ontbijt was lekker en veel aandacht voor de kleine meid.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ondanks mijn reservering voor een 1 jarig kind was er geen bed voor haar beschikbaar omdat ze maar 1 campingbedje hadden en dit was in gebruik.zij moest dus bij ons slapen.shuttleservice word aangeboden maar geld alleen voor heen reis Hoe je terug bij de auto komt is niet hun probleem.

    Ontbijt was lekker en veel aandacht voor de kleine meid.

  • Beoordeeld op: 2 mei 2015

    7,1
    goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    hadden dit gekozen op luchthaven shuttle. dit blijkt alleen naar de luchthaven toe te zijn. terug moet je een taxi nemen. ongeveer 15 euro. verder in het hotel geen bar of restaurant.

    goed ontbijt. kamer netjes.goede wifi ook op de zolderverdieping.

  • Beoordeeld op: 30 april 2015

    6,3
    Prima voor een nachtje ivm vroege vlucht vanaf vliegveld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Op de website stond de afstand tot het vliegveld: 1,9 km. In de taxi was het minstens 6 km. Beter om te vermelden dat dit hemelsbreed is.

    Prima voor een nachtje ivm vroege vlucht vanaf vliegveld

  • Beoordeeld op: 24 februari 2015

    6,7
    We zij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zij. Hier 1 nachtje gaan slapen omdat we vroeg van Dusseldorf moesten vliegen. Het is een prima, zeer basic hotel, maar perfect voor 1 nachtje. Zou het zo weer doen voor deze prijs.

  • Beoordeeld op: 8 januari 2015

    5,4
    Prima WIFI.
    • Gezin met oudere kinderen

    Prima WIFI. Goede ligging t.o.v. luchthaven Düsseldorf. Er wordt niet gevlogen tussen 22:00 en 06:00 dus je kunt wel slapen. Ideaal voor iemand die een een vroege vlucht moet halen.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2015

    8,3
    - vriendelijkheid personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    - wifi had slecht tot geen bereik in de kamers, wel goed bereik beneden in de ruimte bestemd voor het ontbijt

    - vriendelijkheid personeel - eerder mogen inchecken en kamers betreden

  • Beoordeeld op: 2 mei 2016

    10
    Vriendelijke ontvangst en volgende ochtend vroeg vervoer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Vriendelijke ontvangst en volgende ochtend vroeg vervoer naar luchthaven .Goed bed !

  • Beoordeeld op: 9 april 2016

    9,2
    De ligging is ideaal als je vroeg een vlucht moet nemen.
    • Gezin met oudere kinderen

    De ligging is ideaal als je vroeg een vlucht moet nemen. Ze bieden aan om je naar de luchthaven te brengen en de auto te laten staan.

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    7,5
    Goed matras en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Goed matras en goed ontbijt. De shuttle bleek de eigenaresse zelf met eigen wagen, in alle vroegte en punktlich, nadat ze mijn ontbijt had verzorgd

  • Beoordeeld op: 9 november 2015

    7,0
    ligging bij vliegveld en service personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    soberheid kamer en gehorigheid van kamer bij receptie. Alles is een beetje gedateerd

    ligging bij vliegveld en service personeel

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    7,9
    Locatie is super
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Locatie is super

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,3
    Schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel erg stug

    Schoon

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    10
    makkelijk bereikbaar
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    makkelijk bereikbaar

  • Beoordeeld op: 7 mei 2015

    7,9
    Fijn hotel, vlak bij luchthaven, geweldige shuttle service.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Fijn hotel, vlak bij luchthaven, geweldige shuttle service.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2015

    9,6
    de vriendelijke bejegening
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    niets

    de vriendelijke bejegening

  • Beoordeeld op: 17 maart 2015

    7,9
    de shuttlebusrit
    • Stel

    Lawaai overvliegende vliegtuigen

    de shuttlebusrit

  • Beoordeeld op: 2 maart 2015

    9,2
    Prijs / kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi

    Prijs / kwaliteit

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    8,3
    Vriendelijk, heerlijk ontbijt, vriendelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Jammer dat er niet een drankje te krijgen is als je in de avond aankomt

    Vriendelijk, heerlijk ontbijt, vriendelijk

Er zijn ook 20 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: