Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Loschwitz Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Bautzner Straße 179, Loschwitz, 01099 Dresden, Duitsland

#26 van de 108 hotels in Dresden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 213 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    We hebben samen genoten. Heerlijk ontbeten, mooie omgeving. Hartelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt wat meer dan goed. De gastvrouw was hartelijk, attent en op de juiste momenten aanwezig. Het hotel beschikte over twee fietsen. Heel fijn. De omgeving is erg interessant. Langs de Elbe kun je lans weerskanten prima fietsen. Leuke dorpen. Mooie fietspaden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    6,7
    Parkeerplaats bij hotel en goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Langs erg drukke weg. Je kan geen raam open zetten. Er is geen airco.

    Parkeerplaats bij hotel en goed ontbijt.

    Verbleven in september 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    8,8
    Ligging tov centrum, met gebruik van tram alles goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco had onvoldoende vermogen om kamer koel te houden gedurende zeer warme week dat wij er waren.

    Ligging tov centrum, met gebruik van tram alles goed bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 7 juli 2015

    9,2
    Vriendelijk onhaal, ruime kamer, comfortabel bed, goede...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Vriendelijk onhaal, ruime kamer, comfortabel bed, goede badkamer, goed ontbijt met kwaliteitsvolle producten... mogelijkheid tot het huren van fietsen, dichtbij tramhalte, stadscentrum heel vlot bereikbaar. Aan vrij drukke weg, maar daar heb je weinig last van.

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    10
    Vriendelijk personeel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    Als Nederlander missen wij de instopstrook van het dekbed!

    Vriendelijk personeel; uistekend uitgebreid ontbijt; goede rustige lokatie: vlakbij tramhalte en uitvalswegen. Perfecte romatische inrichting met veel gevoelvoor detail

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,6
    Vriendelijkheid en de verleende service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets.

    Vriendelijkheid en de verleende service.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    9,6
    Het was een uitstekend en gezellig hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het was een uitstekend en gezellig hotel! Als ik weer in Dresden ben weet ik waar ik wil logeren......

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    De kamer was ruim en de bedden waren goed en de matrassen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was ruim en de bedden waren goed en de matrassen waren breed en lang. Het ontbijt was prima.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: