Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa Montara Bed & Breakfast

Rechenstr. 38, 94249 Bodenmais, Duitsland

#3 van de 29 B&B's en herbergen in Bodenmais

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 197 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,7

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    9,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    10
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat een prachtige ligging van villa montara en wat zijn de heren eigenaren ontzettend gastvrij. Ze laten je het aan niets ontbreken en maken er een huiselijke sfeer van. Wij hebben van ons vijf daags verblijf genoten, ondanks dat je wel bijna 800km moesten rijden. Binnen een half uur zit je al in Tsjechië . Als je van een goede wandeling houd nemen de eigenaren een groep gasten mee voor een fikse wandeling van 4 uur. Als je je hond mee wil nemen is deze net zo welkom als dat jij bent. Uwe en je partner dank jullie wel. Jan en Lenie uit Purmeren

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    10
    Wie gaat voor een onbezorgde en goedverzorgde vakantie zit hier helemaal goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 8 nachten

    Wij hadden een vakantie van een week in Villa Montara. Door autopech hebben we er vier dagen extra verbleven in de Alm Hutte. Een heel geweldig romantisch onderkomen! De autopech waren we snel vergeten. Eigenlijk wilden we niet meer naar huis.Dit kwam ook door de ontzettende gastvrije en behulpzame inzet van de gastheren. Zij doen er werkelijk alles aan om het je naar de zin te maken. Je hebt zelfs keuze uit hoofdkussens! Het ontbijt kun je lekker nuttigen op het terras met een geweldig uitzicht over het dal en de bergen. Tijdens het ontbijt werd er altijd iets extras gebracht. Versgebakken cake of warme wafels met fruit. Elke ochtend kwam de gastheer vragen of alles naar de zin was en gaf tips voor bezichtigingen of restaurants. Reserveerde het wanneer nodig. Het is een perfecte uitvalsbasis voor leuke uitstapjes. Of je nou rust wilt,actief bezig wilt zijn of wil shoppen in oude dorpjes. Alles is er mogelijk. De natuur is er prachtig en met de actiefkaart, die gratis wordt verstrekt, kun je eigenlijk overal gratis of met fikse korting naar binnen. Wij hebben een hele fijne vakantie gehad. De gastvrijheid van iedereen in Villa Montara zorgt voor een zorgeloze vakantie!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Super locatie met prachtig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie ligging en top gastheren Uwe en Oliver. Alle hulp en uitleg voor uitstapjes. Top ontbijt met zelfgebakken brood en wafels en cake en super service. Wij gaan veel op reis maar deze locatie is een aanrader voor iedereen. Volgend jaar gaan we zeker weer. Groetjes en dank jullie wel voor de fantastische week.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Leuke plek om lekker bij te komen, te onthaasten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 2 nachten

    -

    Uiterst gastvrije mensen. Mooie ligging en (wandel)omgeving. Moderne kamer inrichting, met balkon met mooi uitzicht. Lekker ontbijt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,5
    Zeer goede accomodatie met een keurige prijs/kwaliteits verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Balkon
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer

    Goed ontbijt, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Zeer goed ontbijt Zeer goede uitleg van diverse uitstapjes...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Zeer goed ontbijt Zeer goede uitleg van diverse uitstapjes en buitengewoon vriendelijk tegenover de gasten.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,6
    heel mooi chalet met geweldig uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    heel mooi chalet met geweldig uitzicht

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: