Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Villa Oberkassel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Düsseldorfer Str. 93, Oberkassel, 40545 Düsseldorf, Duitsland

#128 van de 197 hotels in Düsseldorf

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 97 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,3

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    3,3
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat een teleurstelling, het leek zo leuk op de plaatjes en de locatie ook. We werden weggestopt op een zolderkamer (303), een bed in de hoek gekwakt en dat was het. Een claustrofobisch badkamertje en alles stoffig. De TV werkte amper, wat wil je ook met een losse antenne. De auto is niet te parkeren, alles staat tot in de wijde omgeving bomvol met geparkeerde auto's. Het ontbijt hebben we maar elders genomen, we waren er helemaal klaar mee. Het personeel was op en top ongeïnteresseerd. Eens maar nooit meer, we begrijpen niet waar het hoge cijfer vandaan komt......

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,5
    prettig hotel, met dichtbij gratis parkeergelegenheid. prima uitvalbasis voor düsseldorf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    schone kamer, prima bed. aardig personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    4,2
    Goed bereikbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet proper, duur voor wat aangeboden wordt, zeer beperkt ontbijt

    Goed bereikbaar

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Rustige buurt, op loopafstand gezellige eetgelegenheden en...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rustige buurt, op loopafstand gezellige eetgelegenheden en bars. Openbaar vervoer op 2-5 minuten lopen.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    8,3
    Voortdurend bemande receptie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Afstandsbediening met lege batterijen. Koele kamer met kunststof laminaat vloer zonder regelbare verwarming.

    Voortdurend bemande receptie. Gratis flesje fris op de kamer. Rustig in stille wijk.

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,5
    Nette accommodatie dichtbij centrum, via tram/metro te...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Anders dan tegenwoordig in Nederland ligt er overal hondenpoep op straat. Daar kan het verblijf niets aan doen, maar het is opvallend. Verder kan ik niets bedenken dat tegenviel.

    Nette accommodatie dichtbij centrum, via tram/metro te bereiken. Parkeren in de buurt gratis.

  • Beoordeeld op: 29 april 2015

    7,1
    Het ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Er waren geen gordijnen, en dus om 5 uur al licht. We hebben dekens voor de ramen moeten hangen, maar dan ben je al uit je slaap. Daarnaast kon de 2 persoonskamer kleiner en de douce groter en hoger.

    Het ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    9,2
    gezellige en comfortabele kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    's morgens snel licht in kamer (niet overal gordijnen)

    gezellige en comfortabele kamer

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,2
    de kamers, vooral de goede bedden.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de kamers, vooral de goede bedden. goed verzorgd ontbijt.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: