Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Villa von Soden - Hotel Garni

Zeppelinstr.32, 88045 Friedrichshafen, Duitsland

#9 van de 12 B&B's en herbergen in Friedrichshafen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 846 beoordelingen over dit hotel

7,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,0
    Standaard 2p kamer niet meer dan basis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    2 persoonskamer van categorie Standaard was veel te klein. Er staat alleen een bed en een kast met TV. Met bagage op de grond kon je je met 2 mensen nauwelijks bewegen. Eigenlijk schandalig. Met geen voorzieningen in de rest van het hotel kon je er dus niet verblijven.

    Ontbijt was goed verzorgd en het hotel was schoon

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    7,9
    Leuk verblijf maar de standaard 2 persoonskamer is niet groter dan 10 vierkante meter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpuntje voor booking.com . Er wordt geadverteerd voor de standaardkamer 2 persoons dat deze groter is dan de gemiddelde kamer in Friedrichshafen. Mooie foto erbij Echter op de kamer kan net een 2 persoons bed staan en je kunt je kont er niet keren. En dat voor 80 euro per nacht. Dat was erg jammer Boeking.com is hier erg misleidend in

    Zeer vriendelijk personeel Schone kamers Goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    5,0
    Ondanks het mooie huis voel je je, als je eenmaal binnen bent, in een goedkope kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was heel klein (vloer 80 x 160?) en geen planchet of zoiets om je tandenborstel etc. op kwijt te kunnen. wc, kleine wasbak en douche met douchegordijn. Misschien hadden wij de pech dat we een hele kleine kamer hadden, we betaalden wel 208 euro voor 2 nachten. De kleine slaapkamer had geen mogelijkheid om de koffer kwijt te kunnen, wel een klein rond tafeltje en idd 2 stoeltjes. Geen enkele luxe. Ontbijt was voldoende maar sober. Ontbijtruimte gaat niet voor 8.00 u open en sluit om 9.30 u. De host was helemaal niet informatief, hij gaf ons de sleutel van de kamer, de code van de voordeur en dat was het. Er werd geen enkele informatie over de omgeving gegeven. We werden niet verteld dat we in de tuin mochten zitten, dus dat hebben we maar niet gedaan, niemand trouwens van de gasten terwijl het prachtig weer was. Bij het uitchecken werden we niet aangekeken. Vreemde ervaring voor ons, we reizen veel en zijn voor de eerste keer zo onverschillig behandeld.

    Het was prettig dat de auto bij het huis geparkeerd kon worden. Het huis is, ondanks de kunststof kozijnen etc, aan de buitenkant prachtig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    4,2
    Vakantie gedeeltelijk verziekt door deze zeer slechte kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Suite met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Het huis was 3 verdiepingen hoog. We hadden een 4 persoonskamer precies onder het dak oftewel op de zolder (4de verdieping). Buiten was het 27 graden, maar binnen 33 graden. Benauwd. Er stonden twee ventilatoren aan een een veel te kleine airco. De afvoer van de airco moest via het raam wat dus gedeeltelijk open moest staan. Hierdoor hoorde je de auto's over de drukke straat rijden. De bedden waren hard en overal schuin in de ruimte. Als ik naar het toilette moest (1.85 m groot) stote ik regelmatig mijn hoofd aan de schuine kant, ondanks dat ik het wist.

    Kort bij de bodensee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 juli 2017

    7,1
    leuk voor een of twee nichtjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer was erg klein en de vloer van de kamer op de tweede verdieping liep scheef af (beetje raar gevoel).

    ht ontbijt was zeer goed: lekkere verse broodjes en koffie en thee i overvoed. De entourage is erg mooi. Leuke zitjes rond de villa, erg dichtbij de bodensee en het leuke shoppingcentrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    6,7
    De rust in het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen fietsen staling en E bick oplaat punt buiten

    De rust in het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    7,5
    Weer thuiskomen aan de Bodensee. Leuke locatie. Al jaren voor ons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op een pittige loopafstand van de meer- promenade.

    Gezellig aan de Bodensee. Altijd goed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    7,5
    Net ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Net ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Goede prijs-kwaliteit verhouding, prima voor onze doorreis.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers (5 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine details, zoals het niet functioneren van een lamp.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    8,8
    Wir kommen zurück.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat je ''s avonds niks kon drinken daar.

    De vriendelijkheid, goed ontbijt en de schone kamers

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2017

    5,8
    Kleine kamer met verouderd meubilair in een mooie villa.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was oud bollig en aan de kleine kant. Prijs te hoog tegenover de kwaliteit.

    Het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    8,8
    Prima ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fiets kon niet binnen gestald.

    Prima ontbijt. Bijna aan de Bodensee route.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    7,1
    Prima hotel als je op doorreis bent.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    --

    Kamer was netjes, onbijt prima.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    6,7
    op wandelafstand van het centrum van Friedrichshafen;
    • Vakantiereis
    • Stel

    adres van parkeerplaats in straat aan achterkant niet opgegeven op afgedrukte bevestiging van booking.com => half uur rondgereden omwille van enkelrichtingsstraten

    op wandelafstand van het centrum van Friedrichshafen; kleinschalig en stijlvolle villa

  • Beoordeeld op: 5 maart 2016

    8,8
    Een prima ontbijt, goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    slaapbank in suite is vreselijk hard en eigenlijk niet geschikt als bed

    Een prima ontbijt, goede kamers.

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    8,3
    Goede ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Badkamer eerder klein

    Goede ontvangst. Kamers zeer proper. Goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    6,7
    Kleiner hotel, 20 min vanaf centrum.
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen

    Kleiner hotel, 20 min vanaf centrum.. Lekker ontbijt, kamers schoon, vriendelijke eigenaars

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2015

    7,5
    Op loopafstand van het 'centrum'.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets

    Op loopafstand van het 'centrum'. lekker rustig gelegen. Gastvrij.

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: