Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Vital Hotel Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Schwimmbadstr. 14, 33175 Bad Lippspringe, Duitsland

#4 van de 5 hotels in Bad Lippspringe

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1208 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Goede wellness hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee nachten geboekt dan mag je overal gratis in dachten wij. Maar let op bij het zwembad moet je voor het zoutbad ( solariumruimte ) € 6,00 pp betalen . Je betaald alles achteraf met je armband die je vooraf krijg. Meer uitleg over de accomendatie zou wel handig zijn.

    Luxe wellness met verschillende verdiepingen. Heel veel sauna’s ( let op geen badkleding) Op de begaande grond een heerlijk zwembad met kinderbed bubbelbaden buiten zwembad ,glijbaan ,eet gelegenheid. Ruimen kamer met goede internet .geweldig ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    7,1
    Goede faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht kamer slecht keek uit op de afzuigapperatuur van het zwemparadijs. Genoemde apparatuur gaf veel lawaai overlast ook ‘s nachts. Ondanks dat wij om een rustig gelegen kamer hadden gevraagd kregen we toch een kamer aan de lawaai kant.

    Goede faciliteiten

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    7,5
    Wandelen en relaxen in het Teutoburgerwoud
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat de sauna enkel toegankelijk is zonder badkleding, dat is zo niet ons ding. A la carte dineren in het restaurant vonden wij toch tegenvallen. Je kan dan beter naar het nabij gelegen Paderborn rijden waar je tal van mogelijkheden hebt om te eten.

    Goed ontbijt. Na een dag wandelen is het heerlijk om ‘savonds nog even in het zwembad te vertoeven.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    10
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vriendelijk en behulpzaam personeel deed wonderen. 's Avonds in het restaurant was t heerlijk nagenieten met een super maaltijd met lekkere wijnen. De kamer was mooi verzorgd en alles meer als voldoende voorzien.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    Zeker 4 sterren waard
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets. Eventueel kon er shampoo voorzien worden die je kan meenemen naar de wellness. Van sauna naar openbaar buitenzwembad is een beetje ingewikkeld, maar als je goed kijkt is alles wel aangeduid.

    zeker zijn 4 sterren waard. genoten van de faciliteiten na de werkdag - sauna - buitenzwembad - restaurant met terras (het was excellent weer tijdens mijn verblijf, 25-30 ° C, dus ideale locatie om op de positieven te komen. Vanuit de kamer is de wellness ruimte zeer gemakkelijk beriekbaar. Lekker avondeten in het restaurant.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,8
    Heel goed genoten van het eten en zwembad peroneel heel vriendelijk,minder geslapen vanwege lawaai !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 8 nachten

    De buiteninstallaties bij het hotel maken veel lawaai! Je moet met de ramen en deuren dicht slapen is niet bevorderlijk. Tip deze installaties verder van de hotelkamers plaatsen!.

    Het ontbijt en diner was uitmuntend! Wel overlast van geluid in de kamer(224) aan de buitenkant van de kamer installaties geplaatst erg veel lawaai dat had invloed op onze nachtrust! Volgende dag nieuwe kamer gekregen hadden de keus aan de zelfde kant dus ook het lawaai en een kleinere kamer in een ander gebouw beide niet gedaan. Gekozen voor een kamer(219) in de zelfde gang als kamer(224) maar aan de overkant hier nog wel geluid van buitenaf (minder) toch maar deze kamer genomen was verder geen keus! Het hotel en de faciliteiten waren uitstekend maar de nachtrust is minder onvoldoende 5!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    6,7
    prima hotel ,thermen valt zwaar tegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we gaan al jaren naar dit hotel,steeds tot onze tevredenheid.Helaas de laatste twee keer viel ons erg tegen doordat de”thermen” geen thermen meer is.Niet dat we niet van kinderen houden(zijn zelf grootouders) maar een “ thermen met spetterende joelende kinderen en disco muziek plus speeltoestellen in het water,en ja geloof het of niet”rokende jongeren in het buitenbad”dat in niet onze definitie van uitrusten in de thermen.

    Het ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Heerlijk ontspannen in prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hier en daar is wat achterstalling onderhoud.

    Prachtige spa; vanuit de kamer in de badjas naar de sauna. Fijne opgietingen. Goed ontbijt. Mooie locatie aan het kuurpark. Op loopafstand van het centrum, met parken, burchtruine en quellen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche cabine

    Grote kamer, prima ontbijt buffet. Mooi versierd in kerstsfeer. Heerlijke sauna's. Kamers goed warm met deze kou. Klein aandachtspuntje: Douchecabine heel krap doordat de montage van de douche onhandig gemonteerd is. Leuke omgeving. Een aanrader is deze kerst tijd. Volop wandelen, daarna kerstmarkt, daarna sauna met warm bad en dan naar je heerlijke kamer. Bedankt vital!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    9,2
    Geweldig, rustgevend en voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het restaurant/ barretje in de spa /wellness had iets beter gekund. Aanbod van drankjes en eten was wat summier.

    Uitstekende kamer voorzien van alle benodigde faciliteiten. De inrichting was een klein beetje gedateerd maar voldeed perfect. Verder een goed ontbijtbuffet, goed restaurant en een geweldige spa en wellness. Verder kon je zo het achterliggende park/bos in wandelen en lag het vlak bij het gezellige plaatsje Paderborn.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    voor de rest goed verblijf mooie grote kamer daaglijks nieuwe hand doeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    wat meer voorlichting hoe het gaat bij het eten hebben zelf een aantal dingen zoals kleding kasjes in het zwembad ontdekt dat je deze met je munt kunt afsluiten had niemand verteld

    goed ontbijt avond eten redelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    5,8
    Prachtig bos in de " achtertuin" van het hotel.
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zijn maar 1 nacht gebleven ipv de geplande twee doordat we een enorm slecht en klein bed hadden. Het receptie personeel gaf aan dat dit kwam doordat we een " budget" kamer geboekt hadden en kon niks voor ons betekenen. We hebben de tweede nacht ergens anders voor veel minder geld, stukken beter geslapen.

    Prachtig bos in de " achtertuin" van het hotel. Goed diner en ontbijt! Nette prijzen voor de mini-bar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Heel goed met uitzondering van de receptioniste
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden door de bedrijfsleider heel vriendelijk ontvangen echter de receptionsite was zeer onvriendelijk en gaf ons ook geen Wifi code kennelijk voor straf. Ik vroeg jphaar nog ob Sie immer so unfreundlich war maar kreeg geen antwoord. Het was helemaal mis met ons zonder enige reden

    de ruime kamer, het ontbijt, het parkeren

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    8,8
    Leuk een keer te doen. Maar er zal geen volgende keer zijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We kwamen er ook voor de sauna faciliteiten. We konden pas na 15:00 uur op onze hotelkamer. Echter dit wisten we. Toen we naar de sauna wilden werden we een beetje aan ons lot overgelaten. We kregen een polsbandje en dat was het. Nadat we binnen waren kwamen we in het zwembad waar badkleding verplicht is. Op het polsbandje zat verder geen info. Dus zijn we eerst eens weer terug gegaan naar de receptie hoe we gebruik konden maken van een kleedhokje in combinatie met het polsbandje. Vervolgens moesten we met een badjas door het zwembad etc etc voordat we eens bij de sauna's kwamen . Enige uitleg hadden we wel op prijs gesteld.

    de rust de netheid en het goede eten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,3
    Goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas hebben de kamers geen airco, voor deze prijs eigenlijk een must.

    Aardig en net personeel, mooi hotel en goed ontbijt met mooi uitzicht op het grote zwemparadijs.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    7,9
    Ruime kamer, prima ontbijt, goed restaurant en vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de klimaatbeheersing zou beter kunnen, het was binnen te warm terwijl het buiten niet heel warm was.

    Ruime kamer, prima ontbijt, goed restaurant en vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    7,9
    was goed. prima eten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken 20 minuten moeten wachten omdat dame achter balie telefonisch in gesprek was met iemand die kamer wilde boeken. Parkeerplaats was zeer vol met bezoekers naastgelegen sport park en zwembad. Vond pas na 22.00 uur plaats op parkeerplaats van het hotel.

    Kamer was geweldig. Prachtig zwembad.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 mei 2017

    7,9
    goed hotel voor algehele ontspanning
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we hadden aangegeven een kamer aan de straatkant te willen,en een ligbad.bij het inschecken werd er niet over gesproken en kregen we een kamer zonder bad en aan het voetbalveld.Laat even weten hoe of wat, zodat je het gevoel hebt gehoord te zijn .Verder waren we hier voor de derde keer en zullen zeker weer komen.

    ontbijt was goed,kamer heeft alles wat nodig is! gezellig restaurant, aandacht voor de gast!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    7,5
    ook met kinderen een prima bestemming omdat zwembad een leuk baby-en kinderafdeling heeft.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De Wifi ontvangst was slecht op de kamer (2e verdieping). Had het idee dat de 1e verdieping betere ontvangst had waar ook het restaurant was. Sauna was gesitueerd op hogere verdiepingen en niet met een lift beschikbaar vanuit zwembad. Ook bepaald saunadeel lag hoger en alleen per trap bereikbaar dus voor mensen die slecht ter been zijn geen optie

    Prima ontbijt en wellness gedeelte met sauna's.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    8,8
    Prima weekje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig

    Wellness gedeelte fantastisch Zeer goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    9,2
    Geweldige accomodatie voor een prima prijs.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was aan de krappe kant.

    Geweldige accomodatie voor een prima prijs.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    6,7
    Prima, niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Variatie in eten. Steeds was iets op en moest worden aangevuld.

    Hulpvaardige receptie. Ontspannen in de thermen na het golfen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Xx
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen goed wifi aanwezig. Al meerdere malen gemeld. Wordt niets mee gedaan. Dat is wel echt een min punt !

    Xx

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,2
    mooie kamer, geweldige thermen,, super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen punten gevonden

    mooie kamer, geweldige thermen,, super ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Ideaal voor doorreis of welness
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruim ontbijt, gezellig te nemen in veranda. Welness savonds heel mooi verlicht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,2
    Super locatie erg vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi was erg slecht.

    Super locatie erg vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Toegang tot de thermen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Smal bed, kleine harde kussens

    Toegang tot de thermen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    9,2
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitstekend ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    9,6
    Onvergetelijke nacht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Naakte mensen in wellness niets voor ons...

    Super diner, vriendelijk personeel, fantastisch zwembad en jacuzzi.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Ontbijt was uitgebreid en uitstekend verzorgd.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was uitgebreid en uitstekend verzorgd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    Fijn voor 2 nachtjes weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna, gedateerd

    Ontbijt prima Kamer prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    9,6
    Prima wellness uitstap in mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer naast ons had bubbelbad maakte nogal veel lawaai

    Uitstekend ontbijtbuffet, mooie ligging om te wandelen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    5,8
    Slechte WiFi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte WiFi

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,2
    de faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    de faciliteiten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    10
    Korte vakantie
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer.

    Heerlijk ontbijt!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,7
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bedden te klein.

    Mooie kamer , goed ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    6,7
    wellness en hotel in een gebouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    receptie

    ontbijt zeer goed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    9,2
    Combinatie hotel/welness is gewoon super!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Combinatie hotel/welness is gewoon super!

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Mooi verzorgd hotel wat de wellness top is.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was ver rijden ;-) maar dat heb ik er graag voor over

    Mooi verzorgd hotel wat de wellness top is. Heerlijk restaurant met uitgebreid ontbijt. Mooie nette kamer en gebruik van handdoeken en bad jas in de wellness inbegrepen. Knap

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,9
    Geweldig hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geweldig hotel. Van je kamer kan je in je badjas rechtstreeks naar de zwembad gaan. Je heb hier ook toegang met je hotelarmband tot solinarium en sauna. Er heb je restaurant met het uitzicht op de zwembaden. Ook daarbij is een prachtige voetbalveld. Mijn zoon kon lekker joggen en balletje trappen. In wellness kan je verschillende behandelingen krijgen. Een advies is om van te voren boeken. Dit is snel vol. Kleine vakantie is geslaagd!

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,5
    De kamers waren super schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bedompte kamer. Uitzicht op muren ipv de aangegeven grote ramen. Tijdens het ontbijt bleven veel schalen (lang) leeg. Er werd gerookt op de gang. (Hiervan melding gedaan)

    De kamers waren super schoon.

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    7,9
    Ontbijt is super, mooie nette kamers, zwembadcomplex is...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Jammer dat er geen airco is. Jammer dat het welnessgedeelte waar textiel mag, betalend is. Textiel vrij gedeelte is wel gratis.

    Ontbijt is super, mooie nette kamers, zwembadcomplex is zalig.

  • Beoordeeld op: 14 juli 2015

    8,3
    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het bed is van goede kwaliteit, maar echt te smal voor 2 volwassenen. Ook is er wat onderhoud nodig aan bijvoorbeeld het behang in de hal. Wifi-bereik op de kamer was minimaal.

    Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Goed ontbijt en een gezellige hotelbar. De douche was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    8,3
    De Thermen, ofwel het zwembad en de sauna's.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer zelf, we kregen een invalide kamer dus met een douche en gordijn. Beetje oudbollig.

    De Thermen, ofwel het zwembad en de sauna's. Super goed!

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    9,2
    het zwemmen
    • Vakantiereis
    • Stel

    geen airco

    het zwemmen

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: