Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over RelaxHotel Tannenhof Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Murberg 6, 77887 Sasbachwalden, Duitsland

#9 van de 23 hotels in Sasbachwalden

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 294 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,5

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    9,6
    Heerlijk hotel !!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel wat buiten het dorp op een berg ligt. Prachtig vergezicht. Vriendelijke ontvangst door eigenaar zelf en begeleidt je naar de kamer. Voldoende grote kamer met gerenoveerde badkamer met Inloopdouche. Op kamer ook badjas voor sauna aanwezig. Sauna is altijd te benutten. Evenals zwembad. Ontbijt uitgebreid en lekker vers. Avondeten is niet mogelijk maar in het dorp zitten 18 verschillende restaurantjes. WiFi werkt ook prima. In de avond kun je drank of kleine versnapering pakken. Opschrijven wat je hebt gehad en dat komt bij eindafrekening.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    7,1
    Rustig gelegen hotel op mooie locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    We hoorden bij aankomst dat we per saunabeurt € 3,- per persoon per keer moesten betalen. Ik kan me niet herinneren dat ik dit van te voren op de website gelezen heb

    Kamer was groot en had een mooi uitzicht. Personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    9,6
    Mooie ligging en accommodatie om tot rust te komen, en te gaan wandelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Alle diensten zijn permanent open, zonder eigen personeel, maar met vertrouwen voor de gasten.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    9,6
    een echte aanrader !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel super vriendelijk en dienstvaardig ! Beddegoed prima kwaliteit! Heel rustig en prachtig gelegen. Mooie streek. Uitstekend.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    10
    Erg gastvrij en lekkere koffiekamer waar je dagelijks gratis...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg gastvrij en lekkere koffiekamer waar je dagelijks gratis koffie/thee kunt drinken. Met wat lekkers erbij.

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    9,2
    Prachtige locatie met schtterend uitzicht, waarvoor je...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Eigenlijk niets. Je moest vanaf de parkeerplaats een klein stukje om het gebouw heen lopen. Wel jammer dat ze geen eigen badartikelen op de kamer hebben, maar alleen een navulflacon algemene zeep.

    Prachtige locatie met schtterend uitzicht, waarvoor je helemaal niet ver de bergen in hoeft te rijden. De bewoonde wereld ligt op een paar minuten afstand. De kamers zijn heerlijk ruim, goed onderhouden en bijzonder schoon. Ook de eenpersoonskamer was heel gerieflijk, war in de kleinere hotels meestal niet het geval is. Zwembad altijd toegankelijk. Dit hotel is echt een aanrader!

  • Beoordeeld op: 23 maart 2016

    8,8
    Rust,gastvrijheid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De grootte van de badkamer viel tegen, maar na zwemmen gebruik gemaakt van douche faciliteiten in zwembad en/of sauna. Prima!

    Rust,gastvrijheid. Zwembad en sauna 24 uur open. Prima ontbijt,veel keuze. Geen restaurant in hotel, maar net daardoor wel een geweldig leuk restaurant gevonden in de buurt. Mooie wandelpaden. Straatsburg én Baden Baden bezocht,beiden binnen 45 min. bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    8,8
    De rust, de prachtige omgeving!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen enkele maaltijd, ook geen snack te bekomen. Dit wordt gecompenseerd door gratis warme drank en cake in de namiddag.

    De rust, de prachtige omgeving!

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2015

    10
    De rust en de mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Op de eerste dag waren we laat op het ontbijt en waren er verschillende broodjes op en werden niet meer aangevuld.

    De rust en de mooie omgeving. Verder vriendelijk personeel en eigenaars.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2016

    5,8
    vriendelijk personeel, pracht uitzicht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    bed was hard, te weinig kussen, verder is het hotel beetje ouderwets maar knus en ontbijt was karig

    vriendelijk personeel, pracht uitzicht

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    10
    Alles was top , alleen hadden we een tweepersoons bed met...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles was top , alleen hadden we een tweepersoons bed met 1grote matras gevraagd ,en waren het 2 matrassen .

  • Beoordeeld op: 25 september 2015

    9,6
    De rust en prachtige omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden met houten balk in het midden, ligt niet makkelijk

    De rust en prachtige omgeving.

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    7,9
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: