Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Waldhaus Ohlenbach Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Ohlenbach 10, Ohlenbach, 57392 Schmallenberg, Duitsland

#10 van de 25 hotels in Schmallenberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 160 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,4

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 58

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,1
    Matig hotel maar oh zo mooi gelegen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Organisatie bij het diner. Soms zat je een uur te wachten op een gerecht, daarna kwam ineens alles achter elkaar. Obers liepen als ongestuurde projectielen door het restaurant en over het terras. Je merkte ook dat obers begonnen te klagen, onderling. Als klant had je geen "eigen" ober die de tafel en tijd in de gaten hield. Dus aanspreken kan je doen, maar vaak was het: ik kom eraan en liep men weer door. Diverse klanten boos zien worden, of ze nou als gast in het hotel verbleven of alleen kwamen eten. Het ontbijt was zo uitgebreid in alles dat gewoon simpele broodjes of gewoon brood er eigenlijk niet meer waren, en dat had het ontbijt perfect gemaakt. De kamers waren ruim en sanitair was goed. Jammer dat alleen de schoonmaak een duidelijk spoor van schimmel in de kitvoeg van de wastafel niet ziet. Onderhoud van het complex aan de binnenzijde is goed, maar aan de buitenzijde is het gewoon slecht. Veel houtrot, afgebladderde verflagen, versleten zaken, loslatende tegeltjes in zwembad, etc. De totale kwaliteit maakt dat een hotel 4 sterren is, en het lijkt me dat zij binnenkort met een ster minder moeten adverteren.

    De geweldige, rustige ligging van dit hotel is een absoluut pluspunt. Ook de ruime kamers, ondanks dat ze wat gedateerd zijn. De vriendelijkheid van het personeel, bereid om te helpen waar het kon. Ontbijt was zeer uitgebreid, dat zou best wat minder mogen. Zwembaden waren zeker met het mooie weer prettig om in te verblijven. Ondanks het ontzettend warme weer was de kamer zonder koeling redelijk goed qua temperatuur en dan ook goed kunnen slapen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf op een prachtige plek tussen de bergen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    De bedden mogen beter, matras was vrij hard.

    We hadden een fijne kamer met mooie badkamer. Het uitzicht vanaf het terras is echt prachtig. Uitgebreid ontbijt, goede service en heel vriendelijk personeel. De omgeving is prachtig, met verschillende wandelroutes vanaf het hotel. Binnen 10 minuten ben je in Winterberg waar je lekker kan eten en leuk kan winkelen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,6
    een herademing !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    temperatuur van het water in het bad was moeilijk te regelen

    fantastisch ontbijt, het buitenzwembad met zicht op de bergen was heerlijk ; sauna buiten geeft ook een zalig gevoel, echt in de natuur...ruime kamers, goede bedden, lekker eten.We komen terug !een herademing !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Heerlijk om te relaxen voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Het zwembad binnen en buiten waren allebei niet heel erg warm (32 graden). - Daarnaast was de bediening van de bar onaardig, ze praten ook alleen maar duits tegen je, ondanks dat je engels praat. - De douche was in het bad, maar het scherm was niet echt waterdicht dus de badkamer was een water festijn.

    - Het eten was beter dan verwacht. Op zaterdag avond is er een buffet, maar echt met heel veel keus en echt wel luxe. Net als het ontbijt buffet, deze is ook zeer uitgebreid en luxe. - De receptionist was heel vriendelijk en ging zelfs bij het inchecken mee naar de kamer om alles uit te leggen. We waren onze slippers vergeten en deze hadden ze gelijk voor ons gehaald.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    We hebben genoten, volgende keer nemen we een gerenoveerde kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De badkamer is gedateerd en moet nodig gerenoveerd worden. (kamer 62). Met name douchen was een uitdaging. Alles wordt nat. Douchekop hangt niet op de juiste plek en de handdouche kun je niet bevestigen. Niet passend bij een 4* hotel. Jammer dat het terras niet onderhouden is.

    Het ontbijt en eten (half pension) was heerlijk, boven verwachting. Prima bedden Geen achteraf kamer omdat onze hond mee was. Dus TOP!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2017

    4,2
    Het zwembad was prima, het meest heb ik het buitenzwembad...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten

    De bedden waren vrij hard en op de kussen was bezuinigd. Ze waren heel dun. Aan de buitenzijde van het hotel zag je tekenen van ouderdom. Het diner viel tegen, de eerste dag was men zelfs onze tafel vergeten!

    Het zwembad was prima, het meest heb ik het buitenzwembad gewaardeerd. Het ontbijt was prima, een deel van de bediening was vriendelijk.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,8
    Ideaal voor rustzoekers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een kamer ' met terras'. Dat klopte ook; alleen moet je dat terras vanuit je kamer bereiken door min of meer uit je raam te stappen (een hoge opstap dus). Voor ons geen enkel probleem, maar voor oudere mensen kan dat lastig zijn. Op het terras staan overigens alleen ligstoelen- geen gewone stoelen. Verder een prachtig uitzicht en je loopt zo naar het zwembad/sauna. Jammer dat er in een hotel in deze prijscategorie geen koffie-of theefaciliteiten op de kamer zijn. En een beetje vreemd dat de creditcard niet wordt geaccepteerd.

    Geweldige locatie midden in het bos. Je kunt direct wandelen, met de wandelkaart van het hotel. Voor of na het wandelen kun je zwemmen in het binnen- of buitenbad, met mooi uitzicht. En daarna prima eten tijdens het vijfgangendiner met heerlijke wijnen. Je komt hier, kortom, tot rust. Aanrader: een wandeling naar en langs het dal van de Lenne.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2017

    8,8
    Een heerlijke plek om te ontspannen midden in de natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sauna viel tegen en het is iets aan de dure kant.

    De ligging midden in de heuvels. Personeel super vriendelijk. Zwembad heerlijk. Goed eten met een zeer riant ontbijt en prima avondeten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    7,9
    Een over het algemeen mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lag een dikke laag stof op de houten ombouw van het bed en op het nachtkastje een vieze plakkerige kring van de vorige gast, neem ik aan. Dat alles heb ik zelf eerst verwijderd , want mn telefoon plakte eraan vast. En in een bed slapen met zoveel stof boven je hoofd is ook niet echt mijn ding. Verder hadden ze ons uitgeboekt na 2 nachten, terwijl we er 4 hadden geboekt. Daardoor veel gedoe met het vinden van een zitplaats bij het ontbijt en avondeten. Wel goed opgelost uiteindelijk, maar toch..je staat er dan wat verloren bij. Sommige mensen bij de bediening waren gewoon chagrijnig, maar na 2 dagen waren er 'verse' mensen die gewoon deden en rondliepen met een vriendelijk gezicht. Nog een minpuntje wat betreft de badkamers.: deze hebben allemaal geen echte scheerspiegel/make-up spiegel ( zo'n soort 'harmonika'model aan de wand bij wastafel, die je naar je toe kunt trekken en stellen naar eigen lichaamslengte e.d.). Men heeft een ronde vergrootspiegel van ongeveer 10 cm doorsnede (erg klein dus) aan de grote spiegel vastgeplakt (muurvast) en dan ook nog rechts onder in de hoek net achter de föhn , zodat je ontzettende gekke capriolen moet uithalen om iets te kunnen zien. Neem dus je eigen vergroot-spiegel mee zou ik zo zeggen. Raar hoor, voor zo'n duur hotel.

    Het was een overvloed aan allerlei gerechten/producten bij het ontbijtbuffet. Goede kwaliteit sterke koffie (dat lijkt tegenwoordig wel een uitzondering te zijn in hotels). Ook het avondeten was van bijzonder goede kwaliteit en gevarieerd. De kamer was groot en comfortabel en zelfs enigszins gezellige te noemen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Super ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer werd duidelijk niet stofgezogen. Stof lag er bijna binnenkomst, lag er nog steeds bij vertrek. Je moest heeel ver lopen met je bagage vanaf de lift naar je kamer. De eerste avond in restaurant heel onrustig doordat meerdere kleine kinderen van één familie gillend en krijsend door het restaurant renden. Volgende dag personeel daarop aangesproken, maar men zei dat zij daar niets tegen konden doen. Daar moesten wij zelf als gasten tegen optreden. Erg zwak. Het zou goed zijn geweest als iemand de ouders daar op een vriendelijke manier op gewezen had dat dit niet de bedoeling is. Dan neem je je verantwoordelijkheid.

    Super ontbijt! Goed restaurant, met mooie wijnkaart.Verplicht half-pension, maar binnen menu voldoende keuze. Ruime kamer met inloopkast! Goede bedden (maar wel slechte kussens!). Heel rustig. Fijn terras met mooi uitzicht. Zwembad met ligstoelen. Heel aardig personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    8,8
    Uitstekend hotel om een paar dagen te verblijven en te rusten. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hotel lag ver van de belangrijkste steden, goed gelegen om boswandelingen te maken maar ver als men een wat meer cultuur wil hebben. Wellness afspraak kon niet meer, alles was reeds vol geboekt.

    Het ontbijt was overheerlijk. Het diner van 's avonds was uitstekend. Personeel super vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    10
    fantastische ervaring in alle opzichten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prima zeer uitgebreid ontbijt met een zeer grote keuze uit allerlei verse producten. Het diner was fantastisch. Het ligt prima om vanuit te wandelen. Je kan ook ergens naar toe gebracht worden om daar te starten en weer terug te wandelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    9,6
    prettig , comfortabel hotel met zeer voorkomend en vriendelijk "personeel "
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de douche ! plafond-douche lekte steeds koude druppels ! --- er was geen vaste douche stang , maar de douche hing "los "en dat vonden wij lastig douchen en--- de mengkraan zeer lastig te bedienen en zeker gevaarlijk ,als je er per ongeluk tegen aan kwam met je rug --- kon de kraan op "heet "draaien ! het "opstapje " net iets te hoog --- voor mijn 91 jarige reisgenote .

    de kamers vonden wij mooi ! de bedden geweldig !! de verlichting subliem !! in badkamer ook ! nog nooit meegemaakt ! en de bedlampjes met extra verdraaibaar spotje onderin zeer geslaagd ! en --- die ludieke kledingplankjes aan de muur een geweldig praktische uitvinding ! dat vraagt navolging !

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,2
    Een heerlijke stek voor een paar dagen groenhappen (of sneeuw als je in de winter gaat)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Een heerlijke stek voor een paar dagen groenhappen (of sneeuw als je in de winter gaat). Uiterst vriendelijk personeel, prima eten, zalig ontbijtbuffet, leuk dat zwembad en uitstekende wandelpaden in de de prachtige omgeving (uitstekende (gratis) wandelkaart bij de receptie - dank!)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    6,3
    Degelijke overnachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Prachtige locatie maar wat ons betreft geen 4 sterren. Bedden relatief hard en kamer voldeed wat ons betreft niet aan 4 sterren. Personeel soms wat vrijpostig, hoeft niet strak te zijn maar niet te grappig.

    Schitterende locatie!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Leven als god in Frankrijk.....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    onze kamer was de oudste suite van het hotel, de grootte van een appartement, het meubilair was niet vernieuwd, wat chalet-achtig, wat op zich niet erg is....

    Een nog nooit eerder gezien ontbijt, een uitstekend restaurant, hotel prachtig gelegen, enorm vriendelijk personeel....

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Kamers waren prima, ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Avondeten was slecht, zeker voor de prijs van het menu. Je zit daar afgelegen dus qua eten weinig keus. En je kan er niet met een creditcard betalen, wordt ook niet van te voren medegedeeld.

    Kamers waren prima, ontbijt was goed.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    9,6
    Heerlijk hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    's Avonds werd het eten te snel achter elkaar geserveerd.

    Prima hotel om een paar dagen te relaxen en als uitvalsbasis voor een paar dagen skiën in Winterberg. Fijn hotel, vriendelijk personeel, lekker zwembad en sauna. Het ontbijt was meer dan uitgebreid. Wij hadden halfpension geboekt. Er is de mogelijkheid om 2 gangen van het diner naar de lunch te verschuiven. Echt een aanrader dit hotel!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    9,6
    Uitstekend hotel met prachtige faciliteiten, midden in de natuur!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    Uitstekend hotel prachtig gelegen in de natuur, met uitzicht over het dal. Prima kamer, fantastisch verzorgd ontbijtbuffet en dito diner. Alles zeer goed verzorgd. Zwembad, sauna, welness. We komen weer terug!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2016

    9,6
    Waldhaus blijft een top aanrader. Sinds 2007 verblijven wij hier jaarlijks gedurende een midweek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De betaling met MasterCard, zoals opgegeven in de bevestiging, werd enkele weken geleden geschrapt door de directie wegens te duur !

    Locatie, comfort, personeel en de half-pension formule die eigenaardig genoeg niet meer werd aangeboden door booking.com zoals voorheen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    8,8
    De vriendelijkheid van het personeel, ontbijt is zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De open haard: Ligging vlakbij receptie en ingang en geen goede afvoer van de rook waardoor je kleren naar de rook gaan ruiken. Televisie kijken vanuit bed niet mogelijk.

    De vriendelijkheid van het personeel, ontbijt is zeer uitgebreid en diner (keuzemenu) is van goede kwaliteit. Heel mooie omgeving om te wandelen of uitstapjes met de auto te maken.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,2
    Rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad is aan een opknapbeurt toe

    Vriendelijk personeel , mooie kamer nummer 54 , zeer goed ontbijt . De rustige omgeving en het buitenzwembad .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,7
    Johan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sauna- et zwembadzone veriouderd

    heel lekker eten gratis parkeren

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Prachtige Locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    vloerbedekking in bepaalde ruimtes is aan de vervaniging toe

    Loactie / Diner

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    9,2
    Maaltijden erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was een beetje gedateerd. Vernieuwing van de badkamer is gewenst.

    Maaltijden erg goed. Locatie is geweldig.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    9,6
    Zeer goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer goed ontbijt. Zeer aangenaam zwembad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    De rust en de stilte en de gemoedelijke sfeer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is allemaal erg oud en ook het publiek maar dat is ook wel de charme.

    De rust en de stilte en de gemoedelijke sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Puur genieten ( maar dan zonder Pascale Naessens grapje :-) )
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zwembad is prachtig maar hier en daar nog wat afwerking nodig rondom.

    Quasi perfect. Prijs/kwaliteit is dit hotel superieur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    9,6
    Avondmaal, ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een buitentrap belemmerde vanuit de kamer het zicht op de bergen.

    Avondmaal, ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,2
    Het was rustgevend en zeer comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed in de standaardkamer.

    De locatie, het buitenzwembad, het ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,9
    ontbijt uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    temperatuur op kamer niet te regelen

    ontbijt uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Top ontbijt, perfect avondeten, heerlijke zwembaden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 februari 2018

    9,2
    Genieten in alle rust.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zwembad en sauna zijn aan vernieuwing toe.

    Mooie kamer. Uitstekend ontbijt. Rustige ligging langs wandel- en langlaufroutes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    10
    De rust zelve
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets negatiefs te melden

    Rust, een nog nooit eerder gezien ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer luie stoelen op terras

    Ontbijt uitzonderlijk, diner: heerlijk en origineel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    7,5
    Verder was ons verblijf uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Geen Wifi op de kamer en de tv had zijn tijd gehad. Ook geen nederlandse zender op de TV

    Ontbijt was uitstekend. ook het Diner was zeer goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het zwembad was geweldig, de omgeving was fantastisch en het ontbijt was heerlijk!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Moderne Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Uitgebreid ontbijt. Fijn binnen- en buitenzwembad. Rustige ligging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    10
    De vriendelijkheid en de sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Alles

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 31 januari 2017

    10
    Ontbijt was TOP!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was TOP!

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 15 mei 2016

    9,6
    VRIENDELIJK EN LETTEN GOED OP hoe je alles wil.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De koffie.de cappuccino was niet zoals die behoort te zijn.

    VRIENDELIJK EN LETTEN GOED OP hoe je alles wil.zeer service gericht.! Douche op kamer moet even nagekeken. Douchekop lekt en water spat over de douchebak.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    9,6
    De rust, de ontspannen sfeer en de perfecte halfpension...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets, behalve wifi enkel beschikbaar in de buurt van de receptie.

    De rust, de ontspannen sfeer en de perfecte halfpension formule. Wij zijn jaarlijkse bezoekers van Waldhaus en hopen dit nog vele jaren te kunnen doen.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    6,7
    -Ligging van hotel is mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel achterstallig onderhoud. Verfwerk is slecht en kozijnen zijn rot; met name bij zwembad. Wat gerenoveerd is ziet er mooi (entree, eetzaal) uit maar wat nog moet is ook echt oud! Wij hadden oude kamer :-(

    -Ligging van hotel is mooi. -Mooi buitenbad (jammer van de slechte afwerking van de buitenkant) -prima eten; 5 gangen (keuze)menu (jammer dat er van veel serviesgoed stukjes ontbreken)

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    10
    De ligging, binnen en buiten zwembad en het heerlijke eten!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets! Om een aanbeveling te doen; meer stoelen bij het buitenzwembad zou niet verkeerd zijn.

    De ligging, binnen en buiten zwembad en het heerlijke eten!

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2015

    8,8
    Prachtig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De oudste kelnerin was niet vriendelijk.

    Prachtig hotel. Het eten was prima. De inzet van de 2 mannelijke kelners en de vriendelijkheid van de dames aan de balie.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Prachtige locatie, voortreffelijk diner, alles super schoon,...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De locatie is erg ver van de bewoonde wereld. Verder helemaal niets!

    Prachtige locatie, voortreffelijk diner, alles super schoon, mooie welness faciliteiten en vriendelijk en hard werkend personeel.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    10
    Totaal ervaring :geweldig eten mooie wandelomgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien mogelijkheid voor koffie of thee op kamer.....maar echt al lang alleen als tip maar doet niets af aan klasse !

    Totaal ervaring :geweldig eten mooie wandelomgeving. Zeer vriendelijk personeel. Heerlijk zwembad

  • Beoordeeld op: 12 maart 2015

    9,2
    De kamer was modern, buitengewoon groot en super comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er is geen wifi op de kamer De sauna is niet groot

    De kamer was modern, buitengewoon groot en super comfortabel. Het ontbijt is buitengewoon uitgebreid. Het avondeten is uitstekend Het buitenzwembad is lekker warm De streek is zeer mooi en prima voor lange wandelingen.

  • Beoordeeld op: 2 februari 2016

    10
    Het eten, de ambiance, de ligging, de service, de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het eten, de ambiance, de ligging, de service, de prijs/kwaliteit verhouding, de bedden, de natuur om het hotel heen.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,3
    Rust, goede voorzieningen, verwarmd buitenzwembad en ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rust, goede voorzieningen, verwarmd buitenzwembad en ontbijt.

  • Beoordeeld op: 28 november 2015

    10
    Serene rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Serene rust

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2015

    10
    Betrof rustige ligging, verzorging, zeer culinair, zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    n.v.t.

    Betrof rustige ligging, verzorging, zeer culinair, zeer vriendelijk correct en enthousiast personeel. Binnen- en buitenzwembad

  • Beoordeeld op: 27 september 2015

    8,3
    5-gangenmenu extra betalen 15pp voor hoofdgerecht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    5-gangenmenu extra betalen 15pp voor hoofdgerecht.???!!

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    8,3
    buitenzwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    wifi en bedden

    buitenzwembad

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Totaal concept
    • Vakantiereis
    • Stel

    Totaal concept

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    8,3
    HET BUITENZWEMBAD WAS AAN DE ZIJKANTEN NIET GOED AFGEWERKT.
    • Vakantiereis
    • Stel

    HET BUITENZWEMBAD WAS AAN DE ZIJKANTEN NIET GOED AFGEWERKT..

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,8
    Er zouden geen honden toegelaten mogen worden
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er zouden geen honden toegelaten mogen worden

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    10
    Het totaal comfort wat zij te bieden hebben.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het totaal comfort wat zij te bieden hebben.

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 58

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: