Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Waldhotel Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Lohner Straße 1, 49808 Lingen, Duitsland

#9 van de 15 hotels in Lingen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 164 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Betaald WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    aangenaam en kom ook volgend jaar (3e keer) zeker weer terug!
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Op de eenpersoonskamer was de tv matig, licht in badkamer deed het niet en met de raam dicht was deze wat muffig.

    Het hotel heeft een oud (boven het restaurant) en een nieuw gedeelte (apart gebouw). Hier zit een duidelijk verschil in kwaliteit van de kamers. Vorig jaar in het nieuwe gedeelte overnacht en nu in het oude gedeelte. Het hotel heeft een heerlijke sfeer en het eten is voortreffelijk, ook het ontbijt voldoet aan alle wensen: vers en uitgebreid!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Als u uit wil rusten bent u hier aan het juiste adres
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi verbinding was beneden peil. Daar moest trouwens nog voor betaald worden. Doorgaans is deze service gratis. Het is wel 2017.

    Een heerlijk ontbijt, vriendelijke bediening. Schenken een heerlijk glas wijn en alles voor een redelijke prijs

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    7,1
    Tegenvaller. Hotel op zich goed maar meer een overnachtingsplaats voor werkmannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Wij kwamen aan op zondag, hotel ging sluiten om 14.00 uur, en verder de hele dag niemand aanwezig. Geen receptie, geen bar, niks. Vanaf maandag kwamen er alleen werkmannen in busjes om te overnachten, niet echt een vakantiegevoel voor ons. We hadden vier nachten geboekt maar zijn na 2 nachten weer weggegaan.

    Kamer was goed, groot genoeg, goede bedden, goede badkamer, goed ontbijt voor lage prijs

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,5
    prima accomodatie voor een doorreis
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ondanks dat de hond mee mag moet hij op de kamer blijven als je gaat eten. De hond mag niet mee het hotel in waar gegeten wordt. De kamers zitten in een bijgebouw. Uiteindelijk met het fantastische weer buiten ontbeten, wat weer een prima oplossing was. Daarnaast is het lastig om een kaart van de omgeving te vinden, dus om onvoorbereid daar heen te gaan om te wandelen is niet handig. De toeristeninfo is ook niet gemakkelijk te vinden in Lingen, maar daar kan het hotel niets aan doen.

    Makkelijk aan te reizen met de auto, je zit zo in Lingen (2 km) en je zit zo in de bossen (<1 km). Er is een plattegrond van Lingen te verkrijgen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    6,7
    het eten en drinken was goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sobere kamer je moest via buiten ,in ons geval door de regen, naar je kamer . bij de ingang stonden stoelen waar mensen roken. vind ik niet kunnen .restaurant ging 22 uur sluiten.

    het eten en drinken was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Het onbijt was super
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hebben wel een klacht naar jullie toe, bij aankomst was er niet voor ons gereserveerd, leg mij dit eens uit hoe dit kan, heb zelf nog een bevestiging van jullie gehad!!! Ik zie dan ook graag een antwoord van jullie, en compensatie, en geen korting op de volgende boeking!!! Erg vervelend

    Het onbijt was super

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    9,6
    Mooi en schoon hotel en super ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    niks

    het zijn mooie en schone kamers, het ontbijt kost €3.50 en daar krijg je een heel lekker en uitgebreid ontbijt voor. Top prijs! Top Hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Ontbijt en diner
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt en diner

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,8
    Goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt Heerlijk diner tegen schappelijke prijs

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Prettig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden het bed te hard, maar dat is uiteraard persoonlijk.

    Fijne, ruime kamer. We hebben er ook heerlijk gedineerd in het sfeervolle restaurant.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,7
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    10
    Super
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, nette kamers en vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    9,6
    Eeten en prijs
    • Zakenreis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalen vooor wifi die niet sterk genoeg was om te kunnen werken

    Eeten en prijs

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    8,8
    Prima vertoeven
    • Zakenreis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel bij leeg glas erg dwingend.

    De kamers waren echt strak, netjes en zeer schoon!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    7,9
    Ontbijt goed voorstellen voor dat geld, daar krijg je in NL...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toegang tot wifi

    Ontbijt goed voorstellen voor dat geld, daar krijg je in NL nog geen broodje voor.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2016

    5,0
    redelijk sober.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel was open echter restaurant gesloten. Vacantie ?

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    8,3
    Prima maar Lingen is geen toeristische bestemming
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Business Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren slappe veren kussens. Ik ben allergische voor veren

    Ontbijt en avond eten

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    8,3
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie kamer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,3
    eten was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    de trappen bij de toegang van het verblijf. Ik zie geen diepte en dan moet je extra opletten. Voor de rest geen probleem

    eten was uitstekend. Lekker en niet duur.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    10
    Alles was fantastisch een hotel waar je je op je gemak voelt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen commentaar en klachten

    Alles was fantastisch een hotel waar je je op je gemak voelt

  • Beoordeeld op: 13 februari 2016

    9,2
    Mooie schone kamer
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets

    Mooie schone kamer Lekker avond eten met een heerlijk biertje Heerlijk ontbijt

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21