Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Waldschlößchen Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hauptstraße 10, 06869 Klieken, Duitsland

#1 van de 1 hotels in Klieken

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 535 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Een echte aanrader, dicht bij de snelweg!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het restaurant tot laat open is. Dat je tot laat kunt inchecken. Dat de eigenaar zonder problemen een plekje had voor onze auto met aanhanger. Dat er zonder extra kosten en opgave een extra bed voor een 4e persoon was neergezet in een 3persoons kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    7,1
    Rustig gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een paar mannelijke personeelsleden waren wat stuurs, kortaf. Stug in de omgang. Daarentegen was een vrouwelijk personeelslid vriendelijk en behulpzaam

    Rustig gelegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    7,9
    Ik had geen ontbijt,omdat ik een moeilijk dieet had.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik had geen ontbijt,omdat ik een moeilijk dieet had. Daar had de eerste dag de serveerder moeite mee. ^¨Heer| De tweede dag kreeg ik een beter verzorgde salade. )Heer) De derde dag was het goed'.Dame

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    10
    Prima ontbijt, ruime kamer, verborgen in bos op nauwelijks...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schets naar station! door bospaadje 500 meter, via auto-weg loop je ver om. (Wij toch)

    Prima ontbijt, ruime kamer, verborgen in bos op nauwelijks 500 meter een piepklein stationnetje dat je voor een centje met een moderne trein naar Lutherstad brengt! Een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    10
    prima verblijf gaan we zeker weer naar toe (nemen dan op de autobaan een andere afslag)
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    om er te komen als je de straat invoert in de tomtom kom je in een heel ander dorp terecht ik heb het hotel gebeld en dit komt vaker voor bij tomtom de zijstraat heb ik toen opgekregen en dit lukte toen prima we kwamen vanaf Berlijn

    goed ontbijt goede bedden schoon aardige maneger (zou wachten tot wij binnen waren) ook voor de auto met aanhanger werd keurig een plaats gemaakt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    10
    Kort en prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Eerlijk, netjes, dichtbij ons doel: Wittenberg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie omgeving, diner en ontbijt heerlijk in de tuin !

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,1
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ontbijt is wat sober, dit had wel iets beter gekund.

    Prima hotel. Restaurant is prima en heeft een uitstekende kaart.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: