Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wanderlust Hostel

Jahnstr. 15, 65438 Flörsheim, Duitsland

#2 van de 3 hotels in Flörsheim

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 124 beoordelingen over dit hostel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,7

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,1

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    7,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 27 september 2017

    7,5
    Uitstekend en zeer schoon verblijf. Met 2 gezinnen verbleven op onze tussenstop van vakantie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie. Aan het spoor waar treinen hard langs razen met niet gering geluid. Ook vlakbij vliegveld uiteraard maar daar niet zoveel last van. Uiteindelijk met slapen totaal geen last van gehad. Na een bepaald tijdstip reden ze niet meer of minder.

    Schoon! Dat was het eerste wat opviel, alles netjes en schoon. Uitstekende gezinskamers! Eigenaar heeft het zeer goed voor elkaar allemaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteit verhouding was prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs-kwaliteit verhouding was prima. Kamer was ruim en schoon. Goed bereikbaar vanaf de snelweg (was voor ons een overnachting onderweg). Prima ontbijt en vriendelijke gastheer die ook onze thermos de volgende ochtend nog vulde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    8,8
    Goede en zeer betaalbare locatie voor een overnachting op doorreis naar onze vakantiebestemming.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij maakten gebruik van dit hotel op doorreis naar onze vakantiebestemming. Het voelde niet fijn om onze auto vol bagage langs de weg te moeten parkeren, omdat er bij het hostel zelf geen parkeergelegenheid was. Dit is dan ook het enige minpuntje dat ik kan bedenken.

    Wij boekten een kamer voor 5 personen met 2 stapelbedden, maar kregen 2 geschakelde kamers met eigen (nieuwe!) badkamer (3-p en 2-p kamers). Dat verwacht je niet voor zo'n prijs. Omdat we van tevoren geen ontbijt hadden geboekt, deden we dat ter plaatse. Het was supergoed verzorgd en ruim voldoende voor iedereen. De eigenaar vroeg zelfs nog of we een thermosfles bij ons hadden om deze met koffie te vullen voor onderweg. Uiteindelijk hoefden we het ontbijt niet af te rekenen: kerstcadeautje (het was de dag voor kerst)...

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    8,8
    Schone kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen commentaar

    De kamer was heerlijk schoon en een douche hadden we niet verwacht.de tips van de eigenaar waren welkom, een heerlijke wandeling gemaakt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Eigenaar erg aardig en goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Er hing een rooklucht in het gebouw.

    Eigenaar erg aardig en goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2015

    7,1
    Mogelijkheid om met 5 personen in 1 kamer te slapen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Ijzeren stapelbedden waarmee elke draai te horen was.

    Mogelijkheid om met 5 personen in 1 kamer te slapen!

Er zijn ook 9 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Wanderlust Hostel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: