Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Göbel's Seehotel Diemelsee Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Seestr. 17, 34519 Diemelsee, Duitsland

#2 van de 3 hotels in Diemelsee

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 119 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    3,8
    Leuke speeltuin zowel binnen als buiten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smerig dinerbuffet, geen lunchmogelijkheden, geen kindermenu, geen drinkgelegenheid, kamer gedateerd en schimmel in de badkamer. Geen kluisje, geen koffie- of theeapparaat op de kamer, geen minibar, alleen Duitse tv en geen roomservice. In de weide omtrek niets te doen. Restaurant alleen van 18.00-21.00 uur open. Buffet waarbij je keuze hebt uit 1x lopen of all you can eat. Bij 1x opscheppen staat het personeel als kampbewaarder te kijken of je niet 2x opschept waarbij je bord voor je neus wordt weggehaald als je je laatste hap nog in je mond hebt. Je krijgt maar 1x drinken aangeboden. De bar die geopend zou zijn tussen 14.00-18.00 uur is dus gewoon niet open. Je kan dus niet een kopje thee drinken of een stukje taart eten. De kamer moet je dus zelf op slot draaien. Ook als je op je kamer bent, de deur kan je namelijk dus gewoon open maken waarbij Jan en alleman er zo in kan lopen. Fijn als je je spullen daar laat liggen en even gaat wandelen. Dit wordt niet vermeld bij de balie.

    Leuke speeltuin zowel binnen als buiten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,9
    zakelijk ingesteld hotel wat geen duidelijke keus maakt voor een doelgroep en het daardoor net niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 5 nachten

    Personeel vriendelijk maar maar ongeinteresseerd. Hotel richt zich ook op zakelijke groepen die zeer luid aanwezig waren. A la carte eten bleek niet mogelijk omdat er te weinig mensen van het relatief dure buffet gebruik maakten.

    Alles wat je nodig had was er. Goede hygiëne.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    6,3
    Mooie locatie, klein balkon duur voor wat er geboden wordt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg kleine balkonnetjes. Balkon boven het terras zodat je de rook van de terrasbezoekers de kamer in kwam.

    Mooi uitzicht over het meer op een rustige locatie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    10
    ja - alles perfect !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten

    ja - alles perfect !!!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    7,9
    Prima kamer en sauna
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad mag warmer

    Prima kamer en sauna

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Ontbijt was goed lekkere koffie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was goed lekkere koffie.Kamers netjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    9,2
    Mooie sauna, goed bed, goed ontbijt.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 1 nacht

    parkeerplaats ligt stuk lager dan openbare weg. Met sneeuw en gladheid lastig omhoog rijden!

    Mooie sauna, goed bed, goed ontbijt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    9,2
    Is goed bevallen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 10 nachten

    Het avondeten, verschillende keren,

    Het ontbijt was prima verzorgd, de kamer zag er goed uit. Het avondeten beviel niet elke dag.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,3
    Familiekamer met meerdere ruimtes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 5 nachten

    Renovatie is hoog nodig

    Familiekamer met meerdere ruimtes

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    Bedden en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het hotel gedeelte waar wij zaten was enorm gehorig, vooral het bonken als mensen lopen. Resultaal, vroeg wakker!

    Bedden en ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 februari 2017

    7,1
    Geen koffie en thee zet faciliteit op kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen koffie en thee zet faciliteit op kamer. Wel badjas maar geen badslippers. Groot verschil in ontbijt in weekeinde en andere dagen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Prima accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Landzicht
    • Verbleef 2 nachten

    De smaak van het buffet en diner in het algemeen was matig, niet top.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    9,6
    Weekend kerstmarkten bezoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met Uitzicht op het Meer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden meer verwacht van de sauna, maar het was prima

    De gastvrije medewerkers, fijne bedden en een prachtig uitzicht.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    6,7
    Leuke vakantie met veel mogelijkheden tot uitstappen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde kamers,kwaliteit van de bedden, buffet niet altijd aangevuld.

    Faciliteiten en wellnes

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    10
    Heerlijke dagen gehad fijn hotel mooie omgeving veel te doen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt door de week, vroeg niet meer bijgevuld en miste het vers gebakken ei

    Ruime familie kamer, top. Ontbijt in het weekend was perfect

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 maart 2016

    8,3
    Wij hadden een fantastische kamer in het hoofdgebouw, met...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets eigenlijk.

    Wij hadden een fantastische kamer in het hoofdgebouw, met uitzicht op het meer. De faciliteiten zijn geweldig en ook het restaurant biedt meer dan genoeg keuze. Het zwembad is niet heel groot, maar voor onze kinderen helemaal prima. Naast het hotel ligt een nieuw Kidsclub-gebouw, dat was heerlijk voor onze jongens (2 en 4). Een aanrader!

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    7,5
    Mooie kamers, mooi ingerichte welness.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buffet laat te wensen over. Geen aanrader. Tenzij het veel mag zijn maar niet perse lekker. Met name bij laat aanschuiven willen er gerechten niet meer beschikbaar zijn

    Mooie kamers, mooi ingerichte welness. Prachtige ligging. A la carte gerechten zijn prima

  • Beoordeeld op: 19 juli 2015

    8,3
    De service van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omdat de receptie en hal gerenoveerd werden was de lift onbereikbaar. De trap was dus helaas noodzakelijk.

    De service van het personeel. Ondanks een lastige verbouwing werd er alles aan gedaan om het zo comfortabel mogelijk te maken.gratis update naar Seesicht, gratis wifi e.d.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2015

    6,3
    Een mooie ruime kamer, zicht op het meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    We moesten een toeslag betalen omdat de kamer voor 2 personen was gereserveerd ipv drie. Nochtans staan drie personen op de bevestiging. De kamer is wel ruim, maar een gebrek aan kleine zaken zoals een koffie toestel.. De prijs is dan ook bijna 200 €. De sauna is wel ok, maar geen enkel toezicht in deze ruimten. Spelende kinderen maakten van het gebeuren een ware speeltuin, iets wat je als wellness toch anders verstaat. Alles mist gewoon wat gezelligheid.

    Een mooie ruime kamer, zicht op het meer. Verzorgt en vrij uitgebreid ontbijt. Het ski dorp Willingen is slechts op een 15 min rijden.

  • Beoordeeld op: 17 juni 2015

    8,3
    Vriendelijk personeel,goed ontbijt.
    • Stel

    Kamer perfect,does in bad waardeloos voor oudere mensen.

    Vriendelijk personeel,goed ontbijt.avondeten goed

  • Beoordeeld op: 2 juni 2015

    10
    Het eten in het restaurant was voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wifi verbinding zeer langzaam.

    Het eten in het restaurant was voortreffelijk.

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    9,2
    Invoelingsvermogen/flexibiliteit personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Afstand tot Willingen, vooral de weg er naar toe.

    Invoelingsvermogen/flexibiliteit personeel!!! Gewoon geweldig!!!!

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: