Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Wellness-Hotel Talblick Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Liebenzeller Str. 25, 75328 Schömberg, Duitsland

#1 van de 7 hotels in Schömberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 124 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,8
    De kamers waren schoon en het eten, zowel avond eten als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op booking.com staat dat de kamers airco hebben, maar dat was niet het geval. Verder hebben we als volwassenen heel goed gegeten, maar ze hadden niet iets voor kinderen. Wat verder niet te wijten is aan het hotel uiteraard, is dat het dorpje uitgestorven is. We zaten midden in het hoogseizoen. We hebben een wandeling gemaakt door het zwarte woud en wilden nog een terrasje pikken of een drankje doen. Dit zonder succes, want we hebben in het dorpje niets kunnen vinden.

    De kamers waren schoon en het eten, zowel avond eten als ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,0
    Via booking had ik gereserveerd aan 105 €.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zie boven

    Via booking had ik gereserveerd aan 105 €. Na het verlaten van het hotel en terug thuis bekeek ik de factuur. Spijtig genoeg heeft men mij125 € gerekend voor deze kamer ipv 105€ . Daar en boven zijn we afgegaan op de foto om deze kamer te boeken. Het hotel lijkt op de foto ergens in de natuur te staan. Ook hier waren we erg teleurgesteld. Het hotel staat in het midden van het stadje. Aan de hoofdstraat. Dus bedankt booking Com voor deze kamer ,-))

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,9
    Prima hotel, geen zwembed ondanks welnesshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen diner mogelijkheden

    lekker ontbijt, mooie kamer, snachts heel stil.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,8
    Wunderbar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen

    Ruime zeer nette kamer, prima bedden, goede keuken voor diner en heerlijk zeer compleet ontbijt voor slechts 5 euro pp

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    9,2
    De kamer was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was super!

    Verbleven in juni 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    9,6
    Zeer propere kamer en badkamer met zeer goeie douche .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Niets .

    Zeer propere kamer en badkamer met zeer goeie douche .'s Nachts rustig . Lekker vers ontbijt . Privé parking ,voor mij zeer belangrijk !

  • Beoordeeld op: 31 juli 2015

    7,5
    Koelkast op kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Welness was niet inbegrepen.

    Koelkast op kamer. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    6,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Keuken was dicht, kok was er niet. Sorry zeiden ze, pfff

    Ontbijt

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: