Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Westside Hotel garni Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Eversbuschstr. 192 , Allach-Untermenzing, 80999 München, Duitsland

#10 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 378 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 15

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    9,6
    Heel fijne overnachting
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zou ergens een koffieautomaat neerzetten zodat je 's avonds nog een keer een bakkie kan doen.

    Prachtige kamer, goed ontbijt, aardig en behulpzaam personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    7,5
    Goed, rustig en goed ontbijt . Vriendelijke mensen. Kamer was goed maar zeer nadeliog was de schuine
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Deze kamer heeft een schuin dak en daaronder staan de bedden. Ik ik heb wel 6x mijn hoofd gestoten tegen deze schuine zijde van de kamer. Ik zou deze kamer volgende keer niet meer nemen

    Ruime kamer maar het was meer een appartement . Was kamer 203

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    2,5
    Niets, we werden geweigerd door een botte meneer
    • Gezin met jonge kinderen

    We waren op doorreis en we boekten een kamer om 19.45 uur en een half uurtje later waren we er. Ik zei dat we zojuist geboekt hadden en een norse man vertelde me: Wir haben kein zimmer. Ik zei: ik heb hier de bevestiging op mijn telefoon. Wir haben kein zimmer! En dat was het. We zijn weg gegaan en hebben Booking.com hierover gebeld en die zouden zorgen dat er geen geld van onze creditcard geïnd wordt.

    Niets, we werden geweigerd door een botte meneer

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    10
    Mooie schone ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie schone ruime kamer. Heerlijk bed, zelfs de bed bank. Badkamer super. Kitchenette ook alles wat je nodig hebt. Tot slot: ontbijt buffet fantastisch.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,1
    Goed verblijf voor een tweetal nachten voor excursies in de nabije omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verouderde badkamer/douche. We hadden een kamer met balkon maar er stond geen zitje op het balkon. Jammer van het bijboeken van het balkon want je betaald er extra voor. Er waren geen kluisjes op de kamer.

    Zeer vriendelijke receptie. Goed ontbijt dat geserveerd werd door een hele vriendelijke dame. Men serveert hier een uitstekende cappochino. Kamer, bedden en badkamer waren schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,3
    alles is proper.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    alles is proper.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,1
    Prima voor overnachting op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De omgeving

    Grote van de kamer, gelegenheid om te koken en het ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    9,2
    Dicht langs de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen resataurant of bar in hotel

    Dicht langs de snelweg. Uiterst behulpzaam personeel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,8
    Prima hotel met gezin op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk personeel, gratis parkeren op eigen terrein, goede gratis wifi en dichtbij de snelweg.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    9,6
    Uitstekend hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Twijfelaar
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De enorme gastvrijheid, de schone kamer en het uitstekende ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    9,6
    Top hotel om München en/of omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Zeer vriendelijke eigenaar/personeel. Ontbijt prima verzorgd. Familiekamer groot en schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Geen water koker op kamer. Instabiele wifi verbinding

    Uitstekend ontbijt. Service gericht personeel. Ruime kamer.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2015

    7,1
    Locatie .
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie . Munchen makkelijk te bereiken met S bahn.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2015

    8,3
    De ruimte van de kamers en de prettige ontvangst.
    • Gezin met oudere kinderen

    De matrassen van de bedden en de bedbank aan de harde kant.

    De ruimte van de kamers en de prettige ontvangst.

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    10
    Super klantvriendelijk, mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Super klantvriendelijk, mooie kamers

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 15

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: