Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Designhotel + CongressCentrum Wienecke XI. Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Hildesheimer Str. 380, Wülfel, 30519 Hannover, Duitsland

#84 van de 119 hotels in Hannover

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 674 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,5

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Mooie kamer en schoon
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doordat ik zelf ik een hotel werk lette ik op het personeel. Bij het inchecken kreeg ik niet een erg hartelijk welkom en er is mij ook geen ‘fijn verblijf’ gewenst. Bij het uitchecken is mij ook niet gevraagd hoe mijn verblijf was, ik had graag mijn positieve ervaring van de hotelkamer willen delen. Dat was jammer.

    Kamer was erg schoon en zag er mooi luxe uit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,1
    Voor ons doel: een goed te bereiken overnachtingsplek: prima. Locatie zelf is weinig aantrekkelijk.
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het restaurant was gesloten, in de nabije omgeving was weinig te vinden. Gelukkig konden we eenvoudig met de tram naar de stad. De naam ‘designhotel’ is zwaar overtrokken. Behalve een kleurrijke receptie (met ongeïnteresseerd personeel, 1 uitgezonderd) was er geen design te bekennen.

    De kamer was prima, groot genoeg en schoon. De bedden waren erg goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    7,1
    hotel prima, ontbijt duur
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    ik kon niet met een Rabo of Ing pinpas betalen, alleen contant of credit. balie medewerkster was niet aardig,

    niet ontbeten i.v.m. prijs. we waren met 5 personen voor werk in Hannover x 17.50 vonden we te duur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,5
    Kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    6,7
    de kamer is mooi!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geboekt met ontbijt, daar werd verteld dat ontbijt er niet bijzat, teleurstellend.

    de kamer is mooi!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    Dit hotel is aan te raden voor zakenlui.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant niet open rond de middag.

    De kamers zijn helemaal in orde!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    5,0
    goede bereikbaarheid en goede vervoers mogelijk heden naar het centrum van hannover.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    duur ontbijt, niet al te vriendelijk personeel.

    Goede hotelkamer, en biergarden tegenover hotel is top

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    4,2
    zeer matig hotel en zeker overprijsd
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zeer klein en overprijsd. Geen shampoo, tandenborstel, tandpasta etc. Zeer matig overprijsd ontbijt (€ 17,5!)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Super!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt is altijd heerlijk. Het hotel heeft in de lobby een leuke nieuwe inrichting. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 februari 2017

    7,5
    Kamers netjes en schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Relatief lage snelheid Wifi

    Kamers netjes en schoon.

    Verbleven in februari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    7,5
    Dicht bij centrum Hannover via U-Bahn (tram) voor de deur.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Samenlopend verblijf met REWE evenement. Hoeft geen probleem te zijn. Wel even navragen bij boeken als je alleen ivm rust komt. Het is een typisch evenementen-hotel met soms vele gasten ook in het weekend

    Dicht bij centrum Hannover via U-Bahn (tram) voor de deur. reistijd dan ongeveer 5 minuten.

Er zijn ook 13 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: