Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wiking Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Schützenwall 1-3, 24114 Kiel, Duitsland

#36 van de 44 hotels in Kiel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 765 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,7

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 24

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    6,3
    Heel handig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij komen al jaren in dit hotel op doorreis naar Scandinavie.Helaas moeten we constateren dat de hygiene er op achteruit gaat en ook het ontbijt wordt er niet beter op. Heel jammer.

    De prive parkeerplaats achter het hotel of in de ondergrondse garage is super. Het personeel is altijd heel vriendelijk en behulpzaam. Goede bedden en altijd een heerlijke fles mineraalwater op de kamer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2018

    5,4
    Handig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is erg klein.

    Wij maken al jaren gebruik van dit hotel omdat het handig langs de weg ligt,dicht bij het centrum en een prive parkeerplaats heeft. Voor een door doorreis naar Scandinavie is dit prima. Het ontbijt is goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    De vriendelijkheid en service zelfs NA Het uitchecken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren aan de overkant van de weg omdat de hotelgarage dicht of vol? was. Met een auto vol campingspullen wordt ik daar eigenlijk heel boos om. Zeker omdat wij dit hotel geboekt hebben omdat er een garage zou zijn.

    De vriendelijkheid en service zelfs NA Het uitchecken. Ontbijt was meer dan voldoende.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,5
    Prima hotel om de volgende ochtend ontspannen op tijd te zijn voor de veerboot
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Door de warmte sliepen we met het raam open (geen airco) en hadden dus het geluid van de weg wat de hele nacht doorging, Oh en met onze lengte (tot 1.80m) is het toilet prima te doen. Als je langer bent denken we dat je knieeen wel heel lastig tegen de muur aankomen....

    Duidelijke pluspunten: - De ligging ten opzichte van de veerboot naar Oslo. - De service bij inchecken - De bakker twee straten verder voor het ontbijt - De ruime parkeerplaats achter voor de auto met baggage - De kussens

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    5,8
    Voor een nacht is het te doen. Maar zeker niet voor langer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super kleine badkamer.

    Matig, maar goed ontbijt. Jammer dat je een kannetje koffie krijgt en een beker thee. Als je nog een kopje thee wlit moet je extra vragen. ( vervelend) . Een kannetje thee kan toch ook wel!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    Redelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt goed maar wij Belgen hebben graag een croissant of chocolade broodje ipv enkel brood. De badkamer was echt niet proper , we zijn muggenzifters maar dat was niet ok :( . Hadden normaal kamer met terras .......niet dus.

    Ondergrondse parking ( wel tegen betaling). Personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,8
    Ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De eigenaar wilde dat we nog een keer betaalde hij nam geen genoegen met de mail met daar in dat alles was betaald. waar op hij de politie heeft gebeld. Dat is niet echt klant vriendelijk, en een kind daar door over haar toeren was. geen fijn beging van de vakantie. wij hebben niet nog een keer betaald en horen nog van hotel Hotel Wiking daar over.

    Ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    7,5
    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer was behoorlijk klein, het douchegordijn plakte tegen je aan tijdens het douche en het hele badkamertje werd nat.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    4,6
    kort en slordig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    bediening maar moet erbij zeggen kwam heel laat op bestemming en daarbij duurde het een eeuwigheid voor dat de administratie rond was terwijl ik toch al eerder die dag had geboekt!

    minimaal, maar ik heb kort maar goed kunnen slapen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    7,5
    Private parking ondergronds
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer niet rookvrije geur

    Private parking ondergronds

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,9
    Zeee goede ligging, vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer nogal klein, weinig lucht

    Zeee goede ligging, vriendelijk onthaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,2
    voldeed heel goed aan de verwachting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    koelkastje ontbrak, maar dat niet zo erg.

    goede service en bereikbaarheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    8,8
    prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed had wat beter gekund. let wel was NIET slecht

    Dicht bij het centrum, parkeren op het terrein, schone kamers en prima ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    Prima
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Water wat van het douchegordijn af kwam kon niet/slecht weg in de badkamer. Geen issue voor 1 dag.

    Service

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 december 2017

    8,8
    Gezellig vriendelijk hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje ouderwets

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was goed

    Kort bij het centrum en de haven waar we de volgende dag moesten zijn voor een reis naar Oslo

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    Het ontbijt was lekker.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,9
    Gewoon een goed hotel om een paar nachten te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer is niet groot, badkamer is wel heel klein uitgevallen.

    Gewoon een goed hotel om een paar nachten te verblijven. Verzorgd ontbijt, vriendelijke mensen.

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2015

    7,9
    Goede locatie dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Parkeerruimte te krap, terwijl hotel daarmee adverteert De parkeergarage is echt te krap.

    Goede locatie dicht bij het centrum. Schone kamers en een goed ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    5,8
    Goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kleine fam kamer met mini badkamer, douche met douchegordijn, bah

    Goed ontbijt

  • Beoordeeld op: 15 juni 2015

    7,5
    prijs-kwaliteit, pakeergelegenheid
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    prijs-kwaliteit, pakeergelegenheid

  • Beoordeeld op: 22 mei 2015

    6,7
    Locatie dichtbij station en centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    De douche is echt heel erg klein. Wel schoon

    Locatie dichtbij station en centrum

  • Beoordeeld op: 12 mei 2015

    7,1
    Rustige kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Rustige kamer

  • Beoordeeld op: 27 februari 2015

    7,5
    ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Stel

    Beetje erg kleine doucheruimte met een douche gordijn dat tegen je aanplakt.

    ontbijtbuffet

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 24

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: