Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Wilna Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Vilniuser Str.2, 99089 Erfurt, Duitsland

#24 van de 32 hotels in Erfurt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 956 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,2

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,8
    Erfurt is een leuke plaats om enkele dagen te verblijven; goede restaurants en veel te zien.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen lift naar onze etage; hotel was moeilijk te vinden (wij doen niet aan tomtom), maar met hulp van inwoners zijn wij er toch gekomen.

    Goede ontvangst; zeer vriendelijk personeel; prima ontbijt; grote kamer; prima openbaar vervoer naar het centrum.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 juni 2017

    5,8
    Zie hier boven!
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen bagagetransportkar en de entre moet via de trap.vervolgens de ons getoonde kamer had geen badkamer dus toonde ze ons een invalide toilet badkamer een etage lager.toen ik er op aandrong dat we daar geen genoegen mee namen ging de receptiste proberen een andere oplossing zoeken omdat ik verder nogal teleurgesteld was melde ik dat ons voornemen eigenlijk zelfs een tweede nacht te boeken maar als er niets anders was we zouden weg gaan, dan moet u wel betalen. Toen kwam er op de negende etage een kamer met badkamer als mogelijkheid. We besloten die voor een nacht dan maar te nemen mede door dat we al 12 uur gereden hadden en we vermoeid waren en zeker niet langer zouden boeken! De kamer op de negende etage was ook veel beter maar jammer dat we dit moesten ervaren dus voor ons is hotel Wilna over.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Het was een Heel prestige verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We konden geen spiegelei krijgen, dat hebben we nog nooit meegemaakt’, jammer.

    Het ontbijt was prima .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    6,7
    Degelijke locatie voor doorreis
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie ligt tussen hoge flatgebouwen.

    Kamers zijn extreem schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    10
    Geweldig! Openbaar vervoer vlakbij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Een voortreffelijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer (3 Volwassenen, of 2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Diner niet veel keuze

    Ligging, gratis parkeren, vlakbij tram

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Kort maar zeer goed
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer van de 2 matrassen op het groot "2 persoonsbed"

    De vriendelijkheid en service van balie- en barmedewerkers!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    7,9
    Het hotel zag er in totaliteid heel verzorgd uit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Prima ontbijt ,,goed bed mooie badkamer en tram op loop afstand

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2015

    7,9
    Het was een eenvoudig goed hotel, zoals ik zelf graag wil...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Elke dag moest een nieuwe code voor Wifi worden ingetoetst. Daar is misschien op een andere manier iets aan te doen. Uiteraard is het wel heel veilig.

    Het was een eenvoudig goed hotel, zoals ik zelf graag wil hebben

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,2
    Erg ruime kamers en schoon
    • Vakantiereis
    • Groep

    Erg ruime kamers en schoon

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    7,9
    Roken op het balkon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Roken op het balkon.

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    7,1
    Pfft niks speciaals
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slecht bed. Slecht geïsoleerd hotel. Je hoort alles van de andere gasten.

    Pfft niks speciaals

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    Fraaie ruime kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijtruimte was donker en veel te warm.

    Fraaie ruime kamer. Goede verbinding met tram naar stadscentrum

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2015

    6,7
    Ruime kamer
    • Stel

    Zeer eenvoudig

    Ruime kamer

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2015

    7,9
    Buitengewoon ruime kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Buitengewoon ruime kamer!

  • Beoordeeld op: 17 april 2015

    7,1
    accomodatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    klant onvriendelijk tijdens het afrekenen

    accomodatie

  • Beoordeeld op: 25 maart 2015

    5,8
    het ontbijt was zeer goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    het avond eten . we aten daar met de groep iedereen kreeg het zelfde zeer weinig ,was het bedrag niet waart

    het ontbijt was zeer goed

  • Beoordeeld op: 24 maart 2015

    7,9
    Ruime kamers, keurig schoon en een heerlijk uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ruime kamers, keurig schoon en een heerlijk uitgebreid ontbijt. Prijs/kwaliteit is prima

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: