Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Novum Hotel München Am Hauptbahnhof

Arnulfstr. 12, Maxvorstadt, 80335 München, Duitsland

#322 van de 349 hotels in München

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1062 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,2

  • Comfort

    6,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,5
    Het hotel licht naast station München HBF.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er wordt een ontbijt aangeboden voor € 12,50. Dus is veel te duur naar mijn mening. Ik denk dat hier niet veel mensen gebruik van maken. Ik ben zelf via de ingang naast hotel naar station gegaan en heb daar ontbeten. Ik had het geluk dat ik een kamer aan de achterkant van het hotel had. Vrij rustig. Ik denk als je aan het voorkant zit dat het een stuk drukker is. Als je met de auto komt weet ik ook niet of het hotel erg geschikt is.

    Het hotel licht naast station München HBF. Ideaal als je met de trein komt. Naast het hotel is zelf een ingang naar de het station zodat je drukke weg niet over hoeft te steken. Vanuit het hotel naar links liggen op zeer korte afstand twee leuke restaurant. Dus om uiteten te gaan hoef je niet naar de binnenstad toe.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    5,4
    Perfecte locatie maar erg kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers erg klein en lijken niet echt op de foto's op de site. Personeel kon ons niet vertellen wat we in de buurt konden doen en wat open was op een feestdag.

    Ontbijt was goed en de ligging is ideaal.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    8,8
    Zeer goed ontbijt, alles aanwezig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen lift tot op het 7de verdiep. Je moest tot het 6de gaan en vervolgens nog 1 verdiep met de trap.

    Zeer goed ontbijt, alles aanwezig. Zeer vriendelijke bediening. Kleine maar mooie, propere kamer.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    8,8
    Makkelijk, snel en eenvoudig en prachtige locatie met auto en openbaar vervoer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche wat klein, waardoor t douche gordijn tegen je benen gaat en de rest nat wordt. Personeel leek wat gestresst ( maar dat was overal in München).

    Net kamer met lekkere bedden, garage achter het hotel, super locatie. Makkelijk voor het hauptbahnhof en de winkels.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    5,8
    Matig hotel, goede locatie voor een overstap
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud gebouw met kleine kamer(s). Het leek alsof het jaren niet was bijgehouden. De prijs voor een nacht eigenlijk niet echt waard.

    Locatie direct naast het station en het bus station, dus ideaal voor een overstap. Personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    8,8
    prima overnachting vlakbij station
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas konden wij geen familie kamer / 3- persoonskamer meer krijgen. Daardoor werd het wel prijzig, een eenpersoonskamer + 2 persoonskamer.

    receptie 24 uur bemand, goede bedden, vriendelijk personeel, goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    4,6
    Niet goed schoongemaakt, oa. vieze badkamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was smerig, heel slecht schoongemaakt. Flink verouderd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    8,3
    Centrale ligging erg netjes
    • Groep
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    OppervlaKte kamer in m2

    Centrale ligging erg netjes

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,1
    Goed goede restaurants om de hoek
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer

    Ontbijt super

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 juni 2017

    7,1
    goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt top - kamers gemiddeld -

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    5,0
    erg kleine kamer, gedateerd, geen prettig bed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Economy Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg kleine kamer, gedateerd, geen prettig bed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2016

    4,6
    goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    veel te kleine kamer

    goed ontbijt

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 31 juli 2016

    4,2
    Hotel niet relaxed voor langer verblijf en/of tussenstop vanaf vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers aan kant bahnhof veel lawaai. Daarnaast klein en ietwat verouderde douche. Hotel en kamers ERG warm! Geen airco.

    Locatie is goed.

    Verbleven in juli 2016

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: