Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ark am Hauptbahnhof Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Alt-Moabit 126, Mitte, 10557 Berlijn, Duitsland

#90 van de 107 B&B's en herbergen in Berlijn

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 338 beoordelingen over deze B&B

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    5,9

  • Personeel

    6,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    5,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 22

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,7
    Goed verblijf voor 2 nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De naam van het hotel klopte niet Het was geen Ark am hauptbahnhof Maar hotel Inn

    Alles oke verder alleen moesten wij door de kamer van onze vrienden naar de badkamer/toilet

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,1
    Bij aankomst viel appartement wat tegen maar uiteindelijk zijn we er toch maar weinig geweest omdat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bij aankomst onduidelijk waar we moesten zijn, naam van appartement nergens te vinden aan buitenkant van gebouw. 5 personen appartement maar..... 1 op stretchbed en 1 op bank dus..... eigenlijk maar 3 bedden. Ook te weinig stoelen (we kregen er wel 1 bij) Tafel niet geschikt om met meerdere personen aan te eten. Keukentje echt minimaal.

    Prima locatie. Verder gebouw erg oud maar wel voldoende schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2017

    5,4
    In aanmerking genomen dat je in een stad zo min mogelijk op je kamer wilt zijn, voldeed de voorzieni
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement zelf maakt nogal gedateerde indruk. Ik heb in mooiere privatverhuurde appartementen gezeten.

    Ligging ten opzichte van Hauptbahnhof is goed. Voorziening is schoon. Dagelijkse schoonmaak, er is een keukenblokje met mogelijkheid koffie, thee te maken, een eitje te koken of te bakken . Er is een koelkast. Het maakt geen hotelachtige indruk, eerder heel klein oostblokappartement.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 5 september 2017

    3,8
    alleen de locatie was goed te noemen omdat het 5 min lopen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Alles. Niets wat we op de site gezien hebben aan foto's was in werkelijkheid aanwezig. Geen aanrader

    alleen de locatie was goed te noemen omdat het 5 min lopen van centrum is.iets was

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,0
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De naam van het hotel klopt niet met de naam op booming.com. Hierdoor zoek je wel even en dat is lastig als je je auto niet zomaar even kan parkeren.

    Hotel ligt gunstig t.o.v. De meeste bezienswaardigheden in hartje Berlijn. Alles op loopafstand. Voor de rest heeft het hotel wel een oud en smoezelige indruk achter gelaten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    4,2
    in een woord Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Er waren 2 aparte slaapkamers met een zitje beloofd. We kregen 1 ruimte met bedden en een kitchenette( smerig) en geen zitje oid. Met pijn en moeite kregen we de volgende dag een andere kamer waar je wel een tussen deur in had, maar in compleet, kapot bed, vieze kitchenette, raam wat niet open kon, enz enz. Erg rumoerig gebouw waar ook nog prive appartementen zitten (studenten) en bedrijven.

    De ligging ten opzichte vh centrum was goed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    Prima locatie voor een vriendelijke prijs en alles is goed te doen met openbaar vervoer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 4 nachten

    kamer in zijn geheel super elke dag schone handdoeken ontbijt was ook goed zelfs met Pasen werden we verrast met gekleurde eieren en chocola

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    4,6
    Het hotel heeft een hele andere naam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft een hele andere naam. Wordt volop verbouwd en ziet er dus nogal armoedig uit

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,1
    De stilte van een achterkamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (1 Volwassene + 1 Kind)
    • Verbleef 5 nachten

    Het uitzicht van een achterkamer.

    De stilte van een achterkamer. Een bushalte naar Hbf voor de deur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    4,2
    ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 1 nacht

    zeer out dated, moet opgeknapt worden

    ruime kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,1
    perfecte locatie in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer (5 Volwassenen)
    • Verbleef 7 nachten

    geen compleet servies voor 5 personen heel gehorig veel herrie van de mede gasten

    de locatie, schone bedden, elke dag genoeg schone handdoeken

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    6,7
    Prima accomodatie om te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Familiekamer (2 Volwassenen + 1 Kind)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer beperkte kookvoorzieningen.

    Dicht bij het station Hbhf.

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    6,7
    Het aantal bedden was niet konform onze boeking,daardoor...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het aantal bedden was niet konform onze boeking,daardoor hebben wij een extra kamer moeten boeken en betalen. De website geeft niet korrekt aan wat zij in werkelijkheid bieden!!!!!!!

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    3,8
    de ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles. Niets is als op de foto s en een 2 kamer appartement is er wel 1 zonder deur. dus eigenlijk 1 kamer met een muur. super klein allemaal en geen aanrader. Wij hebben er alleen geslapen en zijn er verder ook niet geweest. Je kunt beter verder kijken voor dat geld.

    de ligging..

  • Beoordeeld op: 30 september 2015

    7,5
    wij hebben een apartement gehuurd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    toen we aankwamen zakte de moed in onze schoenen omdat de buitenkant niet echt mooi oogt. Maar als je daar voorbij kan kijken is het een ideale plaats voor een kortverblijf

    wij hebben een apartement gehuurd. Bedden waren mooi opgemaakt, handdoeken zowel voor badkamer als keuken waren aanwezig. Minimum aan kookpotten, maar voor een weekendje was dit wel voldoende. Misschien een tafel bijzetten om deftig aan te eten. Bereikbaarheid was heel goed, dicht tegen bezienswaardigheden

  • Beoordeeld op: 28 juli 2015

    5,0
    Mooi stad, veel winkel centra's.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Na een prachtige dagen in Praag, kwamen wij er tegen de avond aan bij de accomodatue in Berlin. Het appartement was niet volgens de verwachting en beschrijving. Het was rond uit armoedig, vies en stinkt. communicatie met medewerkster erg moeizaam, vooral toen zij doorkreeg dat wij het app. niet zullen accepteren. na veel heen en weer gepraat, hebben wij Boeking.com gebeld. intussen kwamen ze er met een alternatief, echter pas de volgende dag beschikbaar was. deze was redelijk goed en acceptabel. Voor de eerste nacht moesten wij er helaas een hotel kamer in de buurt nemen.

    Mooi stad, veel winkel centra's. openbaar vervoer uitstekend en betaalbaar.

  • Beoordeeld op: 21 juni 2015

    5,0
    de ligging
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiëne, er werd niet schoongemaakt, de koelkast was smerig, de douche ook, de vloer van de badkamer is niet een keer schoongemaakt, er ontbrak van alles: föhn, wekker, strijkijzer. We hadden een rustige kamer gevraagd, maar de weg waaraan we zaten was zeer druk en veel sirenes van brandweer, ambulance en politie, bovendien maakten de bovenburen veel kabaal

    de ligging

  • Beoordeeld op: 21 april 2015

    7,5
    veel dingen op loopafstand .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Personeel niet zo behulpzaam en vriendelijk,waren steeds aan het telefoneren. het appartement kan wel een verfje gebruiken.

    veel dingen op loopafstand .Alle dagen bed opgemaakt en schone handdoeken.Verwacht geen luxe maar dat kan ook niet voor die prijs. Klein keukentje maar wel handig.koffiezetapparaat en waterkoker aanwezig.Tafeltje waar je met 5 personen aan kunt zitten.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,1
    Goede locatie, dichtbij het station.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Verwacht geen luxe, daar is de prijs ook niet na. Ontbijt is sober, maar koste dan ook maar 6 euro. Geen wifi op de kamer. Alleen bij receptie.

    Goede locatie, dichtbij het station. De trein hoor je niet. Primma bedden. Je ziet dat het een oud gebouw is. Maar ze heeben er het beste van gemaakt.

  • Beoordeeld op: 22 mei 2016

    7,1
    Locatie perfect, erg vriendelijk ontvangst, schoon!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    De kamers zijn niet echt appartementen, hele kleine lift (vaak op en neer als je met veel bent )

    Locatie perfect, erg vriendelijk ontvangst, schoon!

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2015

    6,3
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het lekte 's nachts via het plafond. Slechte matrassen: harde veren.

    Aardig personeel. Kregen 's nachts andere kamer.

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    5,0
    Hygiëne was prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    de kamer was kleiner dan afgesproken en de foto's op internet geven geen goede weergave van de werkelijkheid.

    Hygiëne was prima

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 22

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ark am Hauptbahnhof

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: