Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Zeppelin® Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Eugenstrasse 41/1, 88045 Friedrichshafen, Duitsland

#21 van de 28 hotels in Friedrichshafen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 225 beoordelingen over dit hotel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,5

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    7,9
    Heerlijk ontbijt, voldoende variatie, vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een standaard kamer en dus geen airco en frigo. Dit is wel jammer! Dit was ook nog maar de enige kamer die beschikbaar was in deze periode, we hadden niet te kiezen.

    Heerlijk ontbijt, voldoende variatie, vriendelijk personeel! Propere kamer, heerlijk bed, prima service!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    8,3
    Ruime kamer, goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ik vond het nogal prijzig voor een hotel dat niet héél modern meer is en alleen uitzicht heeft op appartementen en de plaatselijke busstandplaats. Maar vergeleken met andere hotels in Friedrichshafen wel aanvaardbare prijs/kwaliteit. Voor een goed restaurant moet je wel 10 à 15 minuten stappen. We kunnen Hotel Schwanen aanbevelen voor de plaatselijke keuken :-)

    Zeer ruime kamer, met aparte zithoek en kitchenette. Wij hadden een mooi terras (jammer van de mieren). Het ontbijt was degelijk maar niet overdreven. De badkamer is misschien aan een update toe (bizarre douchekop), maar wel proper.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2016

    6,7
    kamers waren ruim en netjes.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de bali medewerkster was niet erg aardig. eentje met een humeurtje. we moesten vanwege een situatie thuis een dag eerder vertrekken waardoor we voor twee geboekte kamers incl. ontbijt alsnog moesten betalen. geen probleem. was geboekt dus.op de vraag of we s'morgens wat broodjes mee mochten nemen was de mededeling dat dat niet mocht. ik heb toen aangegeven dat het al betaald is aangezien we een dag eerder vertrekken maar wel alles betalen was haar reactie ; erg negatief met een reactie met handgebaar ; pak dan maar.niet erg klantvriendelijk.

    kamers waren ruim en netjes. prima voor een paar nachten verblijf. goed en compleet ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    5,0
    Kort bij de bodensee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kort bij de bodensee

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2016

    4,6
    ontbijt was in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Economy Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kregen een andere kamer dan geboekt aangeboden ivm werkzaamheden. Geen upgrade maar een rommelig appartement

    ontbijt was in orde

    Verbleven in augustus 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,1
    Vriendelijke ontvangst, inrichting kamer, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Aanvliegroute lokaal vliegveld

    Vriendelijke ontvangst, inrichting kamer, ontbijt

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: