Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Zugspitze Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Klammstraße 19, 82467 Garmisch-Partenkirchen, Duitsland

#4 van de 36 hotels in Garmisch-Partenkirchen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 574 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Onvergetelijk, goed voor herhaling, aan te bevelen !!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niets. Alles was volgens onze verwachtingen. Het goede weer tijdens ons verblijf heeft natuurlijk ook meegespeeld.

    Het ontbijt was super, de kamers waren ruim en we hadden een mooi zicht op de Zugspitze. Het personeel was altijd beried om te helpen. De wandelingen die we gedaan hebben waren subliem. In één woord, perfect.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    9,6
    Junior suite: Je hoorde niets van de buren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 7 nachten

    Junior suite: Je hoorde niets van de buren. Eigen ruime ijskast. Uitstekend ontbijt. Buitengewoon personeel. Veel prima eetgelegenheden in onmiddellijke nabijheid. Zeer goede supermarkt op 100m.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    6,3
    Je kunt er prima verblijven, echter voor deze prijs/ kwaliteit is het erg duur.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkele personeelsleden gaven je de indruk dat je niet echt welkom was. We werden in de bar weggezet voor ons avondeten. De skiruimte was veel te klein. En in de lobby zat je ook niet echt comfortabel. Er stond continu een schoonmaak kar naast onze kamerdeur. Dat geeft nu ook niet echt een luxe indruk. Het ontbijt was goed echter de ruimte veel te klein. Er waren nooit tafels klaar want de vuile tafels werden niet direct weer opgedekt. Pas als je stond te wachten.

    Het meeste personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nvt

    Super hotel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er aan buitenzijde minder uit dan op foto

    Heerlijk ontbijt,

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    10
    Skigebied
    • Zakenreis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Royale kamer Mooie spa Ligging nabij de parkeerplaats van de skigebieden

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    8,8
    Geweldig genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verlichting in de slaapkamers was slecht

    Ontbijt voortreffelijk en kamers goed met een uitstekend diner Het Spa gedeelte was ook zeer goed

    Verbleven in oktober 2016

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7