Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel zum Löwen Deze classificatie laat zien hoe de accommodatie vergeleken kan worden met de industriestandaard wat betreft prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Het is gebaseerd op zelf-evaluatie door de accommodatie. Gebruik deze classificatie om uw verblijf te kiezen!

Marktstraße 30, 37115 Duderstadt, Duitsland

#2 van de 7 hotels in Duderstadt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 197 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    8,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    8,8
    Fijn hotel met alle moderne luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Fijn hotel met alle moderne luxe. Heerlijk bed, mooie badkamer, rustige slaapplaats. Personeel was erg aardig, ook in het restaurant. Ober leek eerst wat stug maar bleek even later toch in voor een grapje en een babbeltje. Restaurant vonden wij goed. Duderstadt is een mooi plaatsje en de Harz is met de auto makkelijk bereikbaar.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,2
    zeer ontspannen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de zwembaden, spa en dergelijke waren wegens reparaties gesloten maar dat wisten we wel van te voren

    Zeer aardig en professioneel personeel, leuk terras met bier uit eigen brouwerij, hele grote kamers met heerlijke douche

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2016

    8,8
    fijn verblijf voor enige dagen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    indien de feestzaal in gebruik is een lange en moeilijke weg naar de kamer en geluidsoverlast.

    vriendelijk personeel, mooie locatie en prima parkeer plaats voor een hotel in historisch centrum. Mooie locatie om de omgeving en Duderstadt te verkennen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 13 september 2016

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Geweldige kamer met heerlijke bedden in het centrum van Duderstadt. Mooie plek om te verblijven. Zeer uitgebreid ontbijtbuffet en fantastische wellness (sauna, stoombad, zoutgrot en zwembad). Goed restaurant. Voor de tweede keer verbleven en een echte aanrader!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2016

    10
    Ziet er heel goed uit!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ziet er heel goed uit!

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 maart 2016

    8,8
    Mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Grote hond toegelaten in ontbijtruimte!!!!! Onhygienisch!Ontbijt niet aangevuldom 10 u in weekend zoals koffiekoeken, vers gesneden fruit.

    Mooie ruime kamer

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    Het hotel is mij bekend aangezien het hotel eigendom is van...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Moet het eerste nog tegenkomen wat me hier niet bevalt.

    Het hotel is mij bekend aangezien het hotel eigendom is van OttoBock oa wereldleider in prothesen en orthesen. Vandaar dat ik hier eerder op uitnodiging was en het hier super bevallen was. Goede, over het algemeen grote, kamers met grote tv-schermen, zitje met ruim bureau, goede ruime badkamer en een erg goed bed die in eigen beheer van OttoBock zijn gemaakt evenals de verschillende kussens! Goed restaurant met dito kaart en ook bij het ontbijt ontbreekt het aan niets. Beneden in het souterain zijn state of the art faciliteiten zoals massage en zwembad, fitnessruimte met alles erop en eraan en daarnaast nog een futuristisch saunalandschap met aparte individuele rustruimtes. Wil je een keer lekker genieten van rust en mooie omgeving ben je hier aan het goede adres!!! O ja ook de garage is leuk want je plaatst je auto op een plateau en je auto wordt automatisch voor je geparkeerd, wil je hem weer terug geef dan even aan de receptie je kenteken door en hij staat weer voor je klaar. Duserstadt valt onder het Unesco erfgoed vanwege het stadsgezicht van mooi onderhouden vakwerkhuizen wat het plaatsje een gezellig aangezicht geeft.

  • Beoordeeld op: 8 november 2015

    10
    Personeel zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel zeer vriendelijk. Locatie en kamer top.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: