Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Vitalhotel zum Stern Dit is de officiële sterrenclassificatie die door een derde partij aan de accommodatie is gegeven - de Hotelstars Union. De accommodatie is vergeleken met de industriestandaard en beoordeeld aan de hand van de prijs, faciliteiten en aangeboden diensten. Gebruik de sterrenclassificatie om uw verblijf te kiezen!

Brunnenstraße 84, 32805 Horn-Bad Meinberg, Duitsland

#12 van de 15 hotels in Horn-Bad Meinberg

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 399 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 14

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    6,7
    aanzienlijk duurder dan voorgaande jaren, bedden matig, personeel niet erg vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Contact met receptie matig, voorgaande jaren was ontbijt inclusief, waardoor prijs nu hoger was ook sowieso vanwege aanzienlijk duurder arrangement. Bedden vonden we matig.

    Goed waren ontbijt, wellness (sauna en zwembad), rustig wat we ook prettig vonden. Schoonmaak kamer ook goed. Ligging hotel prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    8,8
    “Prima verblijf in een mooie omgeving waar veel te zien is.”
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst kregen we twee kamers toegewezen met weinig daglicht/kleine ramen...beetje kelder gevoel. Dit terwijl we kamers met balkon hadden geboekt. Toen we dit kenbaar maakten was het gelukkig geen probleem en kregen we alsnog twee kamers met balkon met uitzicht op de tuin en omgeving. Deze kamers waren prima in orde, netjes schoon. Prima bedden. Leuk dat er 's avonds nog even gezwommen kon worden. Het ontbijtbuffet was heerlijk! Mooi uitzicht op het park vanuit de ontbijtzaal. We hebben ervan genoten!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bad op de kamer en geen balkon. Wifi deed het slecht op de kamer.

    Heerlijk ontbijt. Fijne sauna. Mooi gelegen aan park. Rustig. Lekker gegeten in het restaurant.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    7,1
    Kort, 1 nachtje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden weggemoffeld in een koude kamer met defecten. Echter werd er niet moeilijk gedaan en werd de kamer omgeboekt naar een luxere. Ook was het jammer dat de stoomcabine niet werkte dat ik er was.

    De omgeving was heel mooi en rustig op het moment dat ik er was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    5,8
    Super omgeving, vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van een 4 sterren hotel had we meer verwacht, Eerst kregen we andere goedkope kamer, na klagen bij de manager kregen we de kamer die we ook daadwerkelijk geboekt hadden. Slecht onderhouden, afbladerende verf, spinnewebben hebben we zelf maar weggehaald. Voor ons alles geen probleem, maar niet wat je mag verwachten.

    De rust was super, Mooie omgeving Externsteine Hermann standbeeld Echt een aanrader

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    8,3
    Relaxerend in een rustige en gezonde omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijtbuffet was in orde, de kamers vrij comfortabel, voldoende ruime badkamer met uitstekende douche en gezellig terrasje. Zeer rustig stadje, niet zo veel te beleven, weinig eetgelegenheden. Veel wandel- en fietsmogelijkheden ter plaatse en in de omgeving.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,8
    Buiten zijde ziet er wat gedateerd uit maar de kamers...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de website staat een fitness, dat is deze naam niet waardig

    Buiten zijde ziet er wat gedateerd uit maar de kamers zijn zeker in orde. Restaurant en ontbijt uitstekend Zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,1
    Overnachten in het centrum aan het stadspark
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Jammer genoeg kregen we geen balkon toegewezen, maar een kamer op de begane grond met een kleine donkere patio achter een heg aan de straat. Niet voor herhaling vatbaar en geen plek om 's nachts de deur open te zetten, wat zonder airco in de zomer wel wenselijk is.

    Het hotel is aan de achterzijde prachtig gelegen aan het stadspark en alle horeca is makkelijk te voet bereikbaar. Parkeren voor weinig in de ondergrondse parkeergarage.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    7,5
    Goed hotel met enkele verbeterpunten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine Kamer. Haribobeertjes als welkom op bed??? (doe mij maar een bonbon :) Verbeterpnten ontbijt: (afbak-?)broodjes bij ontbijt kunnen beter, jus d'orange moet vers geperst worden en de eieren moeten zachter. Zwembad was niet 'clothing optional', dus gedoe met zwemgoed na de sauna. Rustruimte bij de sauna moet koeler.

    Mooi uitzicht uit de kamer. Heerlijk bed. Goed sanitair. Uitgebreid ontbijtbuffet. Fijne sauna.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    8,8
    Goed ontbijt prima ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer een beetje gedateerd

    Goed ontbijt prima ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Het was gewoon geweldig,
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer het ontbijt , Het eten in het restaurant. zwembad en wellness ruimte.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    10
    Goed hotel, mooi gelegen aan groot (kuuroord) park.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamertemperatuur.

    Goed hotel met uitstekende service. Goede kamer, wel erg warm ook met balkondeur open.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2016

    10
    Prima hotel
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen minpunten

    Zeer goed ontbijt en mooie kamers. Vriendelijk personeel

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,2
    Locatie naast het Kurbad en eigen Sauna en Zwembad gedeelte.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Aan de bar wordt geen eten of snacks verkocht.

    Locatie naast het Kurbad en eigen Sauna en Zwembad gedeelte.

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 14

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: