Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ascot Hotel 4-sterren

Studiestræde 61, 1554 Kopenhagen, Denemarken

#70 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2712 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,1

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    7,1
    ideaal hotel qua ligging voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    onze kamer viel wat klein uit. aan de voorkant snachts overlast van het popcentrum er tegen-over (ramen stonden open vanwege de warmte)

    ontbijt was prima.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    7,1
    Heel vriendelijk personeel en perfecte ligging om Kopenhagen...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Nogal duur voor de kamer die wij gekregen hadden. Oude kamer die aan vernieuwing toe was, met uitzicht op een bar die muziek speelde tot midden in de nacht

    Heel vriendelijk personeel en perfecte ligging om Kopenhagen te ontdekken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,5
    op zich een goed en prettige hotel, maar de kamer was ongeschikt voor meerdere personen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamer te klein, badkamer veel te klein, weinig kastruimte de airco werkte niet, gaf lekkage. Probleem na onze klacht wel meteen verholpen

    uitstekende locatie, prima personeel, heel goed ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,1
    Kopenhagen goed kunnen verkennen in 4 dagen. De ligging van dit hotel leent zich daar heel goed voor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Ze kunnen beter een bed van 160 plaatsen en steviger matrassen. Verder was het prima.

    De kamers waren heel klein en daardoor het bed heel smal (140 cm). Verder was het matras wat aan de zachte kant. De ligging daarentegen was uitstekend: vlakbij het centraal station en het centrum! Vanaf de luchthaven heel eenvoudig met de trein (20 minuten, ongeveer €4,75 per persoon) naar het centraal station en dan 7 minuten lopen naar het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,9
    Geweldige ervaring en Kopenhagen is een aanrader voor iedereen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer zou wel wat luxer mogen. Wij sliepen aan de straatzijde en hier zouden wat geluidsarmere ramen in mogen.

    Locatie is top en alles is op loop afstand. Tivoli park is op nog geen 5 minuten lopen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    6,3
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Absoluut geen 4 sterren. Ok, de ingang is mooi maar dat is het dan ook wel. Het niet bijzondere ontbijt heb ik gelaten, Euro 26,00 is echt veel te veel voor het getoonde. Ik kreeg een eenvoudig appartement met een indringende geur, bij m’n oma die al dertig jaar het tapijt niet had vervangen rook het ook zo. Ook nog eens een aparte entree, 50 mtr. verderop in de straat. Appartement zeer gehorig, het arme kind bij de buren heeft wel heel lang moeten huilen. Al met al een goedkoop Airb&b gevoel. Niet weer dus.

    Ligging van het hotel bij het centrum en het centraal station.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,3
    Prima accomodatie voor een bezoek aan deze leuke stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ascot Hotel ligt op loopafstand van het centraal station en zeer dichtbij Tivoli park. In de buurt zijn talloze horecagelegenheden. Het centrum en de bezienswaardigheden bevinden zich op loopafstand van het hotel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    6,3
    We hadden de deluxe kamer geboekt op de begane grond.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de deluxe kamer geboekt op de begane grond. Wij kregen toen we aankwamen echter een compleet andere kamer. Veel minder luxe en een stuk kleiner. We gingen terug naar de receptie om te vragen wat er fout was gegaan. Zij vertelde ons toen dat de foto's gebruiken van de luxe kamer, maar dat niet elke kamer er zo uitziet. Volgens hen is vergelijkbaar, maar hier zijn wij het totaal niet mee eens. De kamers verschillen van interieur, grote en luxe. Uiteindelijk kregen we wel een luxe kamer zoals op de foto's stond, alleen deze kamer had geen bad (wat wel op de foto's stond.) Wel erg fijn dat we een luxe kamer hebben kunnen krijgen. 'S nachts werden we wakker om 02:00 van harde muziek. Toen we gingen kijken, zagen we een groep mensen in de lobby zitten die de muziek erg hard hadden gezet. Toen we gingen vragen waarom dat was en of het zachter mocht,kregen we te horen dat het de eigenaren waren. Er waren al meerdere klachten geweest. Vanuit de kamer konden we meezingen, zo hard stond het. De jongen achter de receptie ging (met lood in zijn schoenen) toch maar aan zijn leidinggevenden vragen of de muziek zachter kon. Wij vinden het echt niet kunnen dat je als eigenaren geen rekening houdt met je gasten. Schandalig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    Prettig en relaxt
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we aankwamen hadden we een 'upgrade' gekregen. Dit was een appartementje met inimini slaapkamer aan het einde van de straat. We wilde een normale hotelkamer, na geregel hebben we die gekregen.

    De kamer die wij hadden was ontzettend mooi en schoon, de service was goed en het hotel ligt op toplocatie. Fietsen huren kan bij het hotel, je zit dan binnen no-time overal, zeker een aanrader.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    3,3
    Desastreus Kerst is mislukt dit jaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Ontbijt was goed, op eerste Kerstdag stroomstoring in het hotel die maakte dat we met onze zoon van anderhalf nog om 21.00 uur moesten verhuizen naar een andere kamer. Dit had 2 uur geduurd. We hebben uiteindelijk na heel veel aandringen 400 euro teruggekregen en konden vanwege brandgevaar en het onveilige gevoel daar om heen op tweede Kerstdag terugreizen. Beide dagen zijn dit jaar verprutst!! En eigenlijk willen we vanwege deze situatie onze volledige verblijfssom terug.

    Ontbijt was goed,

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    8,3
    Goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zie hier onder.

    De kamers waren nogal klein, maar genoeg voor met zijn tweeen. Voor een 4-sterrenhotel had ik wel iets meer comfort verwacht in de kamers zelf, maar overall waren we erg tevreden met het personeel en locatie (dichtbij het centrum en centraal station).

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    ligging en prijs
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamer zeer klein, heel veel trappen in hotel, dus niet geschikt voor mensen die geen koffers kunnen sjouwen. Zeer slecht ontbijt. Rommelig, slechte kwaliteit. Bagage storen is niet veilig, iedereen krijgt zelf de sleutel mee en er hangt een briefje, neem alle waardevolle dingen mee uit je koffer !!?? En je moet heel veel trappen met je koffers zeulen om in deze ruimte te komen.

    ligging en prijs

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 oktober 2017

    6,7
    het was veel te warm, waardoor ik met het raam moest open...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was veel te warm, waardoor ik met het raam moest open slapen. Ik had een kamer aan de acherkant, maar daar was een oververdovend lawaai van machines en air conditioning denk ik,

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    7,5
    De locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Om 6 uur s ochtends werden er met veel lawaai containers onder ons raam naar buiten gereden. Heel vervelend.

    De locatie. Parking handig maar kostbaar.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,8
    De locatie was uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was zeker geen 4 sterren waard, ze was klein en erg oubollig. Het hele hotel is dringend aan renovatie toe. De douche is erg klein en de douchekop was veel te hoog geplaatst, ik kon die niet bereiken. De kamer aan de straatkant was recht tegenover een soort zomerbar waar dagelijks optredens waren, dus erg luidruchtig. Het ontbijt was lekker maar te duur.

    De locatie was uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juli 2017

    6,3
    leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waterdruk in de douche erg laag, wc verstopt, gerepareerd terwijl we op de kamer waren door miscommunicatie personeel. Personeel op zich vriendelijk maar niet erg klantgericht.

    Lokatie geweldig, mooi statig pand. Wij kozen voor een kleine kamer omdat we toch veel op pad zouden zijn. Weinig comfort,klein bed, geen thee/koffie fasciliteiten. Maar qua prijs-kwaliteit wel in verhouding omdat de ligging zo perfect is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    8,3
    aangenaam rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    maar één relatief kleine lift / 'luidruchtige' barfrigo op de kamer

    ruim ontbijt / goede service bij vroeg uitchecken / nabijheid van Centraal Station

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,1
    Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Slechts één liftje voor zo'n groot hotel. Vrij duur voor verblijf, ontbijt, fietsverhuur, parking.

    Mooi ontbijt, goed gelegen aan de rand van de oude stad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    3,3
    Niet tevreden
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles geen airco zeer warm op kamer matras veel te klein voor bed zeker zijn geld niet waard geen aanrader voor andere vakantie gangers geen hulp van personeel voor bagage moesten eerst naar beneden zonder lift paar trapen doen bagage in die kamer gezet tegen de late namiddag achter bagage naar beneden kamer stond vol allemaal valiezen mochten eerst alle andere bagages opzij zetten voor we aan onze bagage geraakte nooit nog in dat hotel

    niets veel te duur voor deze kamertje

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,3
    Gunstig gelegen en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zaten in de nieuwere kamers beneden exact onder de ontbijtzaal. Vanaf 06.30 uur begint het schuiven met stoelen en dat gaat door tot 10.30 uur. Ontzettend vervelend want je kunt er niet meer door slapen.

    Gunstig gelegen en lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    7,9
    Prima hotel voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De hotelkamers aan de kant van de straat zijn wat gehorig, zeker 's avonds als er muziek is aan de overkant. Het hinderde ons totaal niet maar als je daar geen last van wilt hebben dan is dat wel fijn om te weten.

    Het hotel ligt aan de rand van het centrum, prima ligging ten opzichte van alles. Wij hebben vooral veel lopend gedaan, dat is prima te doen. Hotelkamers zijn netjes en verzorgd, alles wat je nodig hebt voor een stedentrip.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,8
    Ascot hotel niet echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kwaliteit vd bedden is matig. Bij het betreden van de kamer rook je een sterke toiletgeur. Parkeren veel te duur.

    De ligging van het hotel is prima. Alles in de stad lekker te belopen. Ontbijt heerlijk.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,5
    centraal gelegen hotel , vlabk bij station en binnen 15 minuten van vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    wifi was erg zwak. waterdruk in de douche was matig

    prima uitvalsbasis als je de Kopenhagen wilt verkennen. aardig personeel. we hadden een studio en hebben geen gebruik gemaakt van ontbijt in het hotel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,5
    Perfecte niet te dure kamer op ideale locatie.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het douchen was wat krap, en we hadden op vrijdagavond lawaai aan de overkant. De isolatie zou verbeterd kunnen worden, en de gordijnen wat eenvoudiger te bedienen.

    Plek en sfeer van het gebouw was prima, het uitzicht was leuk en je voelde je er thuis. Sympatieke originele inrichting. De verlichting in de kamer was prima en bij de tijd.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 maart 2017

    5,8
    Wij zullen het hotel niet aanraden aan andere reizigers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine en verouderde kamers, zakelijk en ongeïnteresseerd personeel. 's Nachts veel lawaai aan de straatkant: tegenover concertzaal, vuilnisophaal, wegenwerken. 's Morgens tijdens ontbijt veel geboor door renovatiewerken.

    Goed en uitgebreid ontbijt. De ligging in het centrum van de stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    7,1
    Goede centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg kleine kamer voor die prijs (typisch Kopenhagen?) Badkamer ook niet 100% verzorgd/afgewerkt.

    Goede centrale locatie. 10 min wandelen van metrostation.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,5
    Een ruim voldoende slaapplek op loopafstand van het echte centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kleine gedateerde kamer. Nu afgeprijsd maar doorgaans veel te duur voor het gebodene. Geluid van buiten door werkzaamheden aan het gebouw al heel vroeg in de ochtend .

    De ligging t.o.v. de activiteiten en bezienswaardigheden in het centrum. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Schone kamer met prima bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    5,0
    Zeer teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deze beoordeling is gebaseerd op een tweepersoons kamer, met tweepersoons bed. Het bed, dat als "groot tweepersoonsbed" te boek staat is nauwelijks groot genoeg voor 1 persoon. Tevens is het bed voorzien van een zeer oncomfortabel matras, en slechte veering. De kamer was zeer klein, en had zeker niet de oppervlakte zoals deze op deze website vermeld staat. De badkamer is ook erg klein, en het douchegedeelte is niet meer dan een douchegordijn. Als het gordijn gesloten is blijft er ongeveer een halve vierkante meter over om te douchen. Verder deed de gehele badkamer niet erg schoon aan. De televisie lijkt een analoog signaal te hebben, waardoor de kwaliteit van de beelden erg laag is. Tevens zijn er maar een klein aantal internationale zenders beschikbaar. Kamer had geen kastruimte, alleen een veredelde kapstok. Al met al verbazingwekkend dat dit hotel een 4 sterren rating heeft, en zeker het geld niet waard!

    Het personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,0
    slaapcomfort was goed genoeg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zoals vooraf bekend erg klein. De badkamer was jaren 60 met ouderwets vies douchegordijn en had hard een opknapbeurt nodig. Kortom de badkamer was geen 4 sterren hotel waardig.

    De ligging midden in de stad

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    Erg goed hotel, fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    personeel bij het ontbijt buffet mag een stukvriendelijker, kon haast geen goede morgen af en bij het opruimen al helemaal niets.

    Vriendelijk personeel bij de receptie, locatie was zeer goed (vlakbij restaurants, winkels en bezienswaardigheden). Ontbijt was goed, had alleen iets meer keus kunnen zijn.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    2,9
    Waardeloos
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Rest was absoluut waardeloos. Voor 750 eoro op een soort zolderkamertje met slechte douche, slechte hygiene etc. Laatste keer dat ik via jullie boek, ben zwaar teleutrgesteld, voel me behoorlijk bedrogen.

    Hotel lag in centrum

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    6,7
    Centraal gelegen, dicht bij treinstation en op loopafstand...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Bedje was klein. Aan een doorgaande weg en tegenover een uitgaansgelegenheid, door de dubbele ramen geen hinder van geluid, maar ook geen frisse lucht.

    Centraal gelegen, dicht bij treinstation en op loopafstand van het centrum. Personeel aardig en ontbijtbuffet en ruimte meer dan prima.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    7,1
    Heerlijk weekend weg naar een schone stad in Europa.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed. De kamers waren ook goed. De badkamer was schoon maar voor een 4-sterrenhotel vrij sober. De prijs van het hotel is vrij hoog. Maar in Kopenhagen zijn de prijzen fors voor een weekendtrip.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    10
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets het hotel was 👍

    Personeel was zeer vriendelijk . Zeer schoon en verzorgt en het ontbijt was goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    5,8
    Tegenvallend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer veelte warm, kon maar half raam open! Dubbel bed was maar 1,4 meter!

    ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,1
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig flexibiliteit personeel

    De ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,9
    prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de douche was niet altijd even warm :(

    perfecte ligging!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,1
    De prijs van het ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt. Erg duur door bijbetaling aan de desk en was niet boekbaar via Booking.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    8,3
    Super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie...mooi hotel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    8,3
    Het ontbijt was super.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was super. veel variatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    8,3
    Prima hotel in het centrum van Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Prima hotel in het centrum van Kopenhagen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    7,9
    Hele mooie stad en prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer- matige douche

    Kamers waren goed, locatie was perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    8,3
    Beiden: de kamer was goed en comfortabel en het ontbijt...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niet van toepassing.

    Beiden: de kamer was goed en comfortabel en het ontbijt prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    4,6
    geen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    niet aangepast aan rolstoelgeruiker

    badkamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    4,2
    Dramahotel
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel is van het meest chagrijnige soort wat je tegen kan komen om je vakantie te verpesten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    6,7
    Voldoende
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche werkte niet goed. Geen bar meer.

    Rustige kamer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,8
    tegen gevallen, door inzet personeel behoefden wij geen ander hotel te zoeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 4 nachten

    niet bereikbaar voor rolstoel en faciliteiten niet gericht op minder valdiden

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    De kamer was gehorig en de matrassen waren niet aansluitend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was gehorig en de matrassen waren niet aansluitend

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    10
    Geweldig, zeer aan te bevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks.

    Zeer vriendelijk personeel, mooie accommodatie.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,3
    prima hotel op een centrale locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    prijzig

    locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2017

    4,2
    Waardeloos
    • Zakenreis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is schandalig !!!! Veel te klein, geen daglicht, geen ventilatie. Belachelijk duur !!!!!

    Stad is prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    5,8
    Ontbijt prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine badkamer. Geen horeca. Veel lawaai van werkzaamheden. Geen parkeerservice en plaatsen.

    Ontbijt prima. Nieuw ingerichte kamer. Goede bedden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    7,5
    Goed verblijf in fijn hotel, wel wat krappe slaapruimte.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed op 2 persoonskamer was eigenlijk te klein voor twee volwassenen.

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,5
    Ruime kamer en badkamer, goede ligging.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer - Begane Grond
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 4.30 uur werd de vuilnis opgehaald en de containers over de klinkers maakte veel herrie.

    Ruime kamer en badkamer, goede ligging. Prima ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    8,3
    Zeer uitgebreid ontbijt in ruime ontbijtzaal, zeer goede...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Te warm in de kamer

    Zeer uitgebreid ontbijt in ruime ontbijtzaal, zeer goede ligging, vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,3
    Locatie hotel prima, vriendelijke receptie, heel kleine kamers, slechte schoonmaak.hu
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken niet gewisseld bij schoonmaak, kamers wel heel klein.

    Locatie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    6,7
    veel te klein bed voor 2 , lawaai in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    veel te klein bed voor 2 , lawaai in de buurt

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,9
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedje van slechts 1.40m

    Goede douche

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,1
    Prima voor een kort verblijf. Rustige omgeving en goed bereikbaar met de auto.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wandcontactdoos bij bureau ontbrak om Laptop te kunnen gebruiken.

    Prima ontbijt met ruime keuze.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    9,6
    Prima verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alleen benieuwd naar verbouwing resultaat van bar/lobby

    Centrale ligging t.o.v. centrum en srarion

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    9,6
    was 1 fijne nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ?

    Sfeer in de eetzaal

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    7,5
    centrale ligging in Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    bed was wat aan de smalle kant

    prima ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,2
    Ligging tov centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fitness centrum was vanwege verbouwing niet beschikbaar

    Ligging tov centrum. Ruime kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    Iligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Comfort

    Iligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 januari 2017

    7,1
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers wat minimaal (oud, klein).

    De ligging!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    5,8
    Het was wel prettig geweest als wij van tevoren hadden...
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het was wel prettig geweest als wij van tevoren hadden geweten dat het hotel verbouwd wordt. Hierdoor elke ochtend van 7 uur geluid van bouwvakkers

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    7,1
    Vriendelijke onttvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verlichting in de kamer was onder de maat.

    Vriendelijke onttvangst. Mooi ingerichte kamers. Prima bed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    9,6
    heel mooie, propere kamer;
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    heel mooie, propere kamer; goede ligging

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 november 2016

    7,9
    Leuk stedentripje, mooi hotel en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren (prijzig)

    Ontbijt en locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    5,8
    HET ONTBIJT WAS UITSTEKEND
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    GELUIDS ISOLATIE HAD EEN "SUPERIOR" KAMER DIE HEEL BASIC WAS EN GEDATEERD

    HET ONTBIJT WAS UITSTEKEND GOEDE LIGGING

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,9
    Zou dit hotel zo bij vrienden aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele goede locatie, ideale ligging! Uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    8,8
    Prima hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    t stond momenteel in de steigers, maar was voor ons geen probleem. Kussens slap, maar is meestal in een hotel

    Ontbijt was zeer uitgebreid en heerlijk

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    5,4
    Gedaan
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enorm lawaai van vuilniscontainers in Backyard v.a. 05.00 a.m,elke nacht. do not sleep there for !!!!200 euro s

    Locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    9,2
    citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de matrassen van het bed

    het ontbijt, de locatie, de vriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in september 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Ascot Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: