Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cabinn City 2-sterren

Mitchellsgade 14, 1568 Kopenhagen, Denemarken

#62 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 12360 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    6,7

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,1

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Goed hotel om te overnachten en door te reizen. Zeker niet om lang te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zoals de naam van het hotel zelf al zegt : een kamer is een cabine. Een kleine waarbij alle ruimte goed is ingevuld. Met zon te warm om te slapen (zaten op bovenste verdieping).

    Locatie is goed Indien parking beschikbaar, is het zeer nuttig (niet op voorhand te reserveren en meerkost)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,1
    Goed om in een dure stad enigszins betaalbaar te overnachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Beperkte ruimte.

    Binnen wandelafstand van het centraal station. Ik vermoedde dat vooral (luidruchtige) jongeren hier zouden logeren, maar er bleken ook heel wat gezinnen en senioren te verblijven. Waar ik sliep (benedenverdieping) was het erg stil. Eenvoudig, maar goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,3
    Eenvoudig hotel met kleine kamers en geen airco.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is te klein en in die periode dat wij er waren, veel te warm. Er is geen airco. Noodzaak om het raam open te zetten maar vanwege het geluid van buiten niet goed voor de nachtrust.

    Hotel op loopafstand van het centrum en met openbaar vervoer goed bereikbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    5,0
    Geen aanrader voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een niet gecommuniceerde toezegging door een baliemedewerker werd vervolgens gebracht alsof het onze eigen schuld was. Geen verontschuldigingen voor de slechte interne communicatie. Niks. Het bed was ook vies, zelfs beestjes, vlekken en haren gevonden over het gehele bed en dekbed.

    De locatie en het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    8,8
    goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    goede prijs-kwaliteit verhouding. Nette schone kamers, keurig geholpen, efficient, maar niet sfeervol, goede bereikbaarheid. Voor wie een schone, goed bereikbare , betaalbare plek zoekt met eigen sanitair en ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    6,7
    Niet geschikt bij zomerweer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Volgens de website kan je voor het inchecken of na het uitchecken, bagage in bagageruimte plaatsen. Maar hotel zat volgeboekt en blijkbaar is de bagage-ruimte maar heel beperkt waardoor we naar station zijn moeten gaan om daar een locker te huren tegen betaling. Daarenboven was het prachtig zomerweer in Kopenhagen, wat positief is, maar de kamers zijn daarop blijkbaar niet voorzien. Er is weinig tot geen ventilatie dus hebben we 's nachts met de kamerdeur open geslapen in de hoop dat er zo, in combinatie met het open raam, toch een beetje tocht gemaakt kon worden en het een klein beetje minder bakken zou zijn tijdens het slapen.

    Prijs-kwaliteit was het zeker correct wat er op de website stond, ontbijt is niet super uitgebreid maar wel correct. Comfort/ruimte in de kamer is minimaal dus komt overeen met prijzen die op de website staan.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    7,9
    Goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Warme kamer, wel mogelijkheid om raam open te zetten maar dan veel geluidsoverlast.

    Locatie, lekker ontbijt, vriendelijk personeel die ons goede tips voor restaurants hebben gegeven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    7,9
    Impressies van ander concept voorf hotel in Kopenhagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Concept was anders dan gebruikelijk. All jou need to sleep is hun slogan. En dat klopte ook. Goede bedden, maar was 2-persoonsbed waarvan 1 kant tegen de muur. Voor de opgang voor het 3e bed was er toegangsruimte nodig, waardoor bed tegen buitenland kwam. Zeer functionele maar kleine badkamer. Als je onder de douche stond kon niemand bij de wastafel. Zitten op de kamer was er niet echt bij, dat kon je goed in de centrale en grote lobby. Op de kamer alles functionee en netjes, maar duidelijk beperkter dan in "normale" hotels.

    Ligging t.o.v. centrum, vriendelijkheid personeel over algemeen goed- uitzondering daargelaten. Fietsen werden (ongeacht aa brak gebruiksuren) voor 24 uur uitgeleend en in rekening gebracht. Alles moest vooraf worden betaald. Parkeren kon onder hotel, niet echt goedkoop. Maar dat is weinig in Denemarken. O.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,5
    Prima centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren erg warm en er waren beperkte ventilatiemogelijkheden. Het raam kon maar vijf centimeter open in verband met vale schering. De kamer was klein maar doelmatig.

    Prima centrale ligging.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,0
    Alleen de dames bij de receptie zijn vriendelijk.
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had niet verwacht dat het zó klein zou zijn en de badkamer is vreselijk. Alleen de bedden zijn goed. Dan liever iets meer uitgeven.

    Alleen de dames bij de receptie zijn vriendelijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    7,9
    heel goed gelegen, dicht bij station en centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer was wel heel krap, maar het concept is duidelijk, dus daarover kan je niet klagen. Redelijk warm, en temperatuur en airconditioning kan je niet regelen (wel raam openzetten).

    heel goed gelegen, dicht bij station en centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Kopenhagen is een prachtige stad. Cabin city heeft een goede ligging om deze te bezoekenn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Altijd hetzelfde fruit bij het ontbijt. De ruimte tussen het toilet en het badmeubel.

    Het hotel is goed gelegen. Kleine maar praktische kamers. Alles is aanwezig .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    Prima locatie voor stedentrip, maar beperkte ruimte in hotelkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen is heel krap. Haarwassen en m.n uitspoelen een hele klus door de verspreide en beperkte waterstraal.

    Locatie was top. Alles in kamer van 2,5 bij 3 incl douche en toilet aanwezig.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    Prima hotel voor een paar dagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had alle voorzieningen aanwezig die strikt noodzakelijk zijn. Maar dat was vooraf bekend.

    Het hotel voldoet meer dan prima wanneer je er een paar dagen bent om Kopenhagen hele dagen te verkennen. De bedden waren voorzien van prima matrassen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    8,3
    Funktionele kleine kamer, prima ontbijt en dichtbij het centrum.
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Kamer was kleiner dan verwacht maar heel functioneel. badkamer was kleiner dan verwacht. Als je doucht staat het meteen blank. Ook rondom hjet toilet maar omdat het een kleine ruimte is is het gauw weer opgelost door een handdoek op de grond te leggen.

    De kamer is klein maar compleet. Alles bij de hand. Kleine maar prima douche. Prima ontbijt. Heerlijk vers brood, 4 soorten yooghurt, muesli. Iets fruit, iets rauwkost. Geen mega grote hoeveelheid keus maar dat wat er was was prima. Super schoon alles. Prima bed!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    5,4
    de locatie.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    de kamers zijn klein. en met klein bedoel ik ook echt klein. het is eigenlijk niet te doen om met 2 personen en een koffer meer dan 1 nacht in een kamer te verblijven. Voelt als straf.

    de locatie. op perfecte loopafstand van het centrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    4,6
    goed voor een keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn echt heel klein, zelfs Commodore room. Je moet op toilet zitten met je benen onder wastafel! Niet voor grote of zware mensen. Ergste is verwarming! Kamer oververhit en receptie zegt gewoon dat dit centraal geregeld is. Heel de nacht in de winter met raam open om temperatuur normaal te krijgen. Geen goede eetgelegenheden in de buurt tenzij centraal station of tivoli. Geen bar, alleen een kale 'lounge' met tafels en stoelen om te zitten. Je moet drank aan de bar kopen waar altijd mensen staan aan te schuiven. Grote ontbijtzaal met beperkte keuze ontbijt, hoogtepunt is wafelijzer.

    Bed was goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    8,3
    Sobere, kleine kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Sobere, kleine kamer. Zeker in orde voor een kort verblijf. Was wel proper in orde, en alles wat je nodig hebt was aanwezig. Het hotel is goed gelegen voor wie in de buurt van het station wil overnachten. Met het ontbijt was het in orde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    7,5
    OK hotel op een goede locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zijn kleine kamers en ik vond het relatief veel geld in vergelijking met andere landen, maar Kopenhagen is gewoon duur.

    Alles was er en het hotel staat op een goede plek. Je zit echt om de hoek bij Tivoli. Ramen konden open.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    Vriendelijk personeel, uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De doucheruimte.

    Kamer was erg klein, maar dat is juist het concept van dit hotel. Ronduit lastig was de kleine douche. Na het douchen is werkelijk ALLES nat! Ook het w.c.-papier. Maar we hebben ons gered.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    8,8
    Super
    • Groep
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het hotel ligt op een super locatie, vlak bij Tivoli en het centrum. Personeel vriendelijk en efficiënt. Kamers klein, badkamer klein, maar efficiënt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,5
    Goed hotel op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Captain Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige dat misschien nog extra kan is wat warme elementen toevoegen bij het ontbijt, zoals een ei, en dan in diverse soorten. Slechte tv- kanalen, niet heel belangrijk maar wel lekker om nog ff te kijken naar een dag shoppen en alles bekijken.

    De locatie van het hotel is super. De kamers zijn wat klein maar dat weet je van te voren, dit hotel moet je ook echt boeken voor een bezoek aan de stad zelf. De douche is wat primitief maar doet het wel erg goed. Het ontbijt is zeer goed en er is genoeg plaats om te zitten. Netjes een aparte ruimte om je koffers te stallen als je nog niet kunt inchecken of als je al uitgecheckt bent. Ook koffie- en theefaciliteiten op de kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,9
    Alle wat nodig is tegen een lage prijs
    • Groep
    • Captain Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De aanwezigheid van zeep/douchegel was wat beperkt maar bij vraag naar extra aan de balie kregen we zonder problemen er wat bij. De kamer kan iets gehorig zijn, maar alle waar naar zijn geld, verder prima hotel voor een snel en eenvoudig verblijf.

    Simpel, de prijs. Het hotel biedt alles wat je minimaal nodig hebt, tegen een minimale prijs. Kom niet voor luxe en comfort maar als je alleen op zoek bent naar een slaapplaats met alle privé opties (eigen douche/toilet/kamer) dan is dit een prima keuze.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    8,3
    Fijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche in de wc cabine, douche ging beetje aan als je kraan aan deed, ook al stond die op de 'kraan'stand

    Locatie! Schoon hotel, alles in de kamer om te kunnen slapen. Stil!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,2
    Goed hotel voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer kleine douchecabine / toilet.

    Zeer goede ligging nabij het Centraal Station. Kleine maar propere kamers. Uitstekend internet. Goed ontbijt. Goede prijs - kwaliteitverhouding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,3
    Efficiënt en onpersoonlijk
    • Individuele reiziger
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tamelijk kleine kamer en badkamer. Standaard ontbijt met beperkte keuze en geen ei producten. Ontbijt ruimte functioneert als caffetaria systeem.

    Goede centrale ligging ten opzichte van activiteiten en treinstation. Er was koffie en thee op de kamer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    8,3
    ideaal hotel voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Erg kleine kamers, maar meer als voldoende voor een citytrip!

    Fantastische ligging tov de luchthaven (15 min. met de trein), vriendelijk personeel (spreken vlot Engels) en een uitgebreid ontbijt!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    4,2
    Komen nooit meer in dit hotel terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    De grootte van de kamers viel zeer tegen. De badkamer zeer klein Te weinig kastjes/kasten waardoor we gedeeltelijk uit de koffer moesten leven Stoelen staan in de weg. Ramen kunnen bij regen niet open

    De ontvangst was hartelijk. Personeel erg vriendelijk. Het parkeren is geweldig, maar wel erg duur (24 Euro per dag)

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2017

    5,0
    Niet plezierig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ongezelligheid, naar de garage moest men door de ontbijtzaal. Het leek meer een school voor heel veel leerlingen, te groot voor een beetje gezellighei.

    Niet veel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Goede kwaliteit voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    Voor mij geen problemen.

    Ik had een rustige kamer met zicht op de binnentuin, het bed had een redelijk zachte matras, de hygiënische faciliteiten waren nogal klein maar ok voor de prijs. We zijn maar één keer gaan ontbijten in het hotel, er was wel een redelijke keuze maar de ruimte was niet erg gezellig wegens kelderverdiep.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,5
    Efficient en comfortabel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer was nogal warm. De ventilatie kun je zelf niet regelen. Het raam openlaten zorgde voor teveel geluid van buiten.

    Hoewel de kamers piepklein zijn, zijn ze bijzonder efficient ingericht en van goede kwaliteit. Fijn dat er een waterkoker is en bij de receptie is van alles te krijgen, dag en nacht. De medewerkers zijn opgewekt en behulpzaam. Goed ontbijtbuffet, met ruime keus aan heerlijke broodsoorten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    4,2
    Verschrikkelijke nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verschrikkellijk warm, heel klein voor 3 personen en dat was blijkbaar nog de grote kamer... Gordijn niet verduisterend en raam naast de lichtreclame... Slechte matras. Geen vriendelijk onthaal, lees geen onthaal...enkel naam en handtekening en de rest zoek je zelf maar uit. ..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,9
    Clean budget hotel met vriendelijk personnel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt . Wij zijn glutenvrij, vegetariers. Warme melk bij oatmeal was leuk geweest.

    Locatie was super, vlakbij centraal station. Loopafstand naar Tivoli, Gammel tov en andere plekken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,9
    schoon en makkelijk maar erg kleine kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    druk bezocht en de kamers zijn erg klein; het is echt een cabine; niet aangeraden voor mensen met claustrofobie of met grote koffers

    schoon en dichtbij centrum, prima ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    8,8
    Uitstekend voor een citytrip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten

    De badkamer was zeer klein. Als je een douche nam, dan was gans de badkamer nat. Er is geen airco, dus het koelde maar slecht af.

    De ligging van het hotel is uitstekend: dichtbij het station en dichtbij het centrum. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Er is een ontbijtbuffet, keuze genoeg. De kamers zijn niet zo groot, maar wel heel proper. Wij hadden wel een zeer klein balkon, daardoor konden we het raam naar het balkon volledig openzetten. Zeer goede Wifi.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    5,4
    Zeer slecht hotel - veel kapot - veel te kleine kamers - veel te duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voledig ongeschikt voor rolstoeler. Na aankomst over laten plaatsen naar Cabinn scandivia, dat enigzinds voor rolstoeler geschikt. Echter: bruinwater uit de douche, douchekop sproeit horizontaal - alles nat !!!, licht vanuit bed niet aan of uit te zetten, telefoon naar receptie werkt niet (o ja die is kapot was de reactie), ontbijt geen eieren, en tweede dag geen croisants. Slecht hotel voor veel te hoge prijs. Alleen personeel is vriendelijk maar dat helpt niet als de rest slecht is.

    Vriendelijk personeel, maar de faciliteiten waren zo slecht dat ik naar cabinn scandinavie ben gegaan. Voor rolstoelers totaal ongeschikt!!!!! Hoewel booking.com dit hotel voor rolstoelers aanbeveelt. Waardeloos als je na een lange reis aankomt, en de kamer blijkt totaal ongeschikt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    8,8
    Een aanrader voor een citytrip
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Bij het ontbijtbuffet een variatie van fruit zou leuk zijn.

    De kamers waren klein maar alles is aanwezig. Het ontbijt is ruim voldoende. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Een pluspunt dat je in het hotel goeie fietsen kunt huren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    Klein maar fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers aan de kleine kant (maar dat wisten we op voorhand, dus geen probleem), maar voldoende voor een verblijf van enkele dagen. Wel spijtig dat het koelingssysteem van de kamer niet goed werkte, waardoor het wat te warm was. Doordat we aan de straatkant zaten, kon de venster ook maar een klein stukje opengezet worden, waardoor afkoelen (buiten was het lekker fris 's avonds en 's nachts) niet echt lukte. Dat was niet overal zo, onze vrienden hadden net het tegenovergestelde probleem (te fris).

    Ontbijt zeer uitgebreid en lekker. En alles werd regelmatig bijgevuld. Heel positief: in de ontbijtruimte stond vlak aan de toog een toestel waar je je handen kon ontsmetten (zonder toestel aan te raken)

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    5,4
    Matig tot slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Complete accommodatie er klein en zeer warm op de kamer Slechte ventilatie en te weinig ruimte Badkamer en slaapgelegenheid 2 personen en maar 1 stoel

    De ligging t.o.v. binnenstad

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    9,2
    Ideaal gelegen budget-hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Gezien het een budget-hotel is, is het er tamelijk druk. De badkamer is klein en je moet wennen aan het douchesysteem.

    Ik verblijf jaarlijks in dit hotel omdat het ideaal gelegen is, op een kwartiertje ben je in het centrum van Kopenhagen. Er is alles wat je moet hebben. Zeer goede nachtrust dankzij de uitstekkende matrassen en beddengoed. Ontbijt is ruim voldoende. In vergelijking met andere hotels in Kopenhagen is prijs-kwaliteit prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    6,7
    gunstig gelegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    te kleine kamers en behoorlijk kleine stapelbedden idem badkamer verstopt toilet geen verluchting mager ontbijt foutieve afrekening

    gunstig gelegen

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,9
    Perfecte betaalbare locatie voor stedentrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Captain Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We misten iets warms bij het ontbijt, bijvoorbeeld een eitje.

    Het hotel is heel centraal gelegen. Je bent binnen 5 minuten in het centrum of in de wijk Vesterbro. Tivoli ligt om de hoek.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Aanrader voor een kortverblijf, maar denk eraan: pure slaapplaats
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    tja, een cabine é...claustrofobische badkamer ;)

    Centraal gelegen en goed bereikbaar vanuit luchthaven en via trein/bus, Rustige omgeving; goede uitvalsbasis voor bezoek stad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    Prima basic overnachting.
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet echt sfeervol, maar daarvoor moet je niet hier zijn.

    Lokatie. Kamers zijn klein, maar schoon, prima bedden en prima douche. Kortom uitstekende plek om te overnachten voor een redelijke prijs.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    5,4
    All you need to sleep....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontzettend kleine kamers met de ieniemienie badkamer. Je kunt er je kunt niet keren zonder je ergens flink aan te bezeren. De badkamer is echt super klein. Ongeveer 1.20 x1.50 met daarin een toilet een douche en een wastafel. Als je gaat douchen dan moet je alle handdoeken en toiletpapier verwijderen want het wordt drijfnat. Je kunt dan wel weer tegelijk op het toilet zitten en onder de douche je tanden poetsen😂 Het ontbijt is erg karig. Als je wat later bent, maar nog wel ruim op tijd dan is er al niet veel keuze meer. Het restaurant is geplaatst in de kelder naast de parkeergarage en de keuken. Overal plavuizen en totaal geen sfeer. Het heeft ons doen besluiten om na deze ene keer het ontbijt te annuleren en zelf op zoek te gaan naar een ontbijt gelegenheid. Dat was niet moeilijk want er is genoeg aanbod. Ze bieden net wat hun slogan zegt: All You Need To Sleep niets meer en niets minder

    De ligging is perfect. Ligt net buiten het drukke centrum naast het Tivoli. Parkeren kan onder het hotel. Wat dan wel weer heel erg prijzig is. Schone kamers en goede bedden. Wel klein. 2 persoonsbed is 1.40 breed

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    7,1
    Mooie stad Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt weinig variatie, de prijs voor de kamer is te hoog en de kamers zijn erg klein vooral als je met 3 personen ben

    Gratis WiFi, en dat je dicht bij de stad zit en het station is dichtbij. Personeel is erg vriendelijk

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    7,5
    Goed maar vrij duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn zeer klein, ontbijt behoorlijk maar kon beter. Vrij duur voor wat het is.

    Gemakkelijk te bereiken vanuit de luchthaven, op wandelafstand van het centraal station in Kopenhagen. Veel treinen naar de luchthaven.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,4
    brood is lekker, maar steeds dezelfde toespijs ,geen variatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 5 nachten

    de douche/WC cel is te klein, zeker voor volslanken .DE kamer voor 3 pers is niet te doen ,geen plaats in kast ,geen mogelijkheid om valies te bergen , ook niet onder bed

    brood is lekker, maar steeds dezelfde toespijs ,geen variatie

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    8,3
    Perfecte locatie tegen een goede prijs
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wel bijzonder te noemen. In theorie was het mogelijk geweest om zittend op het toilet te douchen. Maar eigenlijk niks te klagen, ik heb hier prima geslapen!

    De locatie was perfect! Slechts 5 minuten lopen vanaf København H, het centraal station van Kopenhagen, van waaruit je binnen een kwartier op het vliegveld bent.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    6,7
    Toplocatie dichtbij centrum en op loopafstand van centraal...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het heet niet voor niets "Cabinn" city. De kamers en de badkamer hebben de afmeting van een caravan😄

    Toplocatie dichtbij centrum en op loopafstand van centraal station.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    7,1
    De kamers zijn inderdaad klein, maar praktisch ingericht...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers zijn inderdaad klein, maar praktisch ingericht waardoor je alles hebt wat je nodig hebt om te overnachten. Goed gelegen op 5 min. wandelen van het centraal station.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    heeel erg heet op de kamer en niet te regelen op de kamer zelf.... badkamer was erg klein maar zeer praktisch alleen de douche was zeer matige water straal waardoor de weinige beweeg ruimte en matige straal erg moeilijk afpoelen is

    prima erg kleine kamers maar praktisch

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    4,6
    kopenhagen geweldig, hotelkamer veel te klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 4 nachten

    er stond een te klein tweepersoonsbed, dat is niet prettig wanneer je met iemand anders dan je partner reist. Een van ons moest nu in de hoogslaper, dat is misschien leuk voor jongeren maar niet voor vrouwen rond de zestig

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 februari 2017

    6,7
    Goed voor kort verblijf wanneer basisaccomodatie volstaat
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Droge lucht in de kamers en temperatuur niet makkelijk te regelen. Verwacht niet teveel van de bedden.

    Check-in gaat snel. Internet voldoende snel. Aangename douche.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    4,6
    Alleen maar om te slapen. Verder erg basic.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen schoonmaak op 1s dag, dus geen schone handdoeken. Erg klein, badkamer is toilet met een douchekop erboven.

    Ligging, in centrum en bij centraal station.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 10 februari 2017

    7,1
    Alles wat je nodig hebt, niets meer
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden de standaard kamer voor 2 personen, blijkbaar was dit een uitschuifbed ipv een twee persoons bed (wat op de website stond). Het vaste bed had wel een matras maar het uitschuifbed niet, er werd ons verteld dat dit altijd zo in de standaardkamer is ongeacht met hoeveel mensen je reist. Na heel veel schreeuwen toch voor mekaar gekregen om een matras te krijgen, maar t kostte ons heel veel moeite.

    Ligging is perfect, dicht bij het centraal station en om de hoek van Tivoli. Personeel is vriendelijk

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    Klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mega kleine kamer en badkamer. Het leek net een caravan. Leek meer op een soort hostel. Ontzettend duur voor wat je krijgt.

    Locatie was goed te bereiken.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    7,5
    Geen poespas, prima basic hotel, als je alleen wil slapen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    super kleine "badkamer", je doucht als het ware in de wc of visa versa. Het bed was erg smal, wel comfortabel.

    Goede locatie. Genoeg kussens aanwezig in kamer. bed was comfortabel genoeg om niet met rugpijn wakker te worden.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Goed verblijf
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima locatie vlakbij het centraal station en het centrum en toch erg rustig. De kamers zijn klein en zonder decoratie maar slim ingericht, schoon en voorzien van alle gemakken. De bedden zijn goed. Het personeel is vriendelijk. Goede prijs- kwaliteit verhouding voor een hotel in centrum Kopenhagen.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    7,9
    Goede ligging, erg klein
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor 3 personen zijn de kamers wel érg klein. Meer dan alleen slapen in de kamer lukt echt niet.

    Heel netjes, perfecte ligging. Snelle check-in en fijn dat je je bagage veilig kunt achterlaten voor/na je verblijf.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    5,4
    Centraal maar veel te duur voor wat het is
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bij het onthaal moesten we meer betalen dan bij de boeking. Als we niet hadden gereageerd of het niet hadden gezien, waren we bedot. Onmiddellijk werd het verschil wel terug betaald. Ook het ontbijt is veel te duur voor wat het is. Het is niet slecht, maar in de stad kan je met het geld dat je spaart veel beter ontbijten. Het is eigenlijk ontzettend duur voor wat het maar is, maar ja, wat doe je eraan in Kopenhagen.

    De ligging is heel centraal en het was er wel proper.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    6,3
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer voor 3 personen is echt te klein. Als je naar de toilet moet 's nachts moet je de ander wakker maken om uit t bed te kunnen. 4 persoons kamer is prima

    Behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Fijn weekend in Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Captain Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt eenvoudig en massaal (eetzaal)

    Hotel vlak naast Tivoli en zeer centraal in centrum gelegen. Compacte kamers tegen zeer redelijke prijs. Wij boekten de captains room voor meer ruimte, dat is goed bevallen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,9
    Kamers zijn niet groot, maar dat past in de filosofie van...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De natte cel was klein, maar nu ik het uitgangspunt van Cabbin City weet (scheepshut op land, betaalbare kamers) begrijp ik dat.

    Kamers zijn niet groot, maar dat past in de filosofie van een "scheepshut op land" (cabinn city). Goede bedden en hygienisch.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 november 2016

    7,9
    Prima verblijf voor een schappelijke prijs (buiten het hoogseizoen)
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Luchtverversings systeem in de kamer is niet zelf te bedienen en maakt wel erg veel lawaai. Het gaat 's avonds laat uit maar in de morgen gaat het al vrij vroeg weer aan.

    Kamers zijn klein en basic maar efficiënt ingedeeld en prima. Op loopafstand van het centraal station en het centrum. Fiets huren kan naast het hotel via een eenvoudig te gebruiken app, ideaal!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 11 november 2016

    7,1
    De locatie was top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was allemaal een beetje krap. En de verwarming stond erg hoog, zeker als je een kamer met drie deelt.

    De locatie was top! Dicht bij het station en bij Tivoli.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    7,5
    Het ontbijt was goed .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie van het ontbijt was in de kelder . De badkamer zeker niet comfortabel .

    Het ontbijt was goed . De kamers waren klein , maar wel proper . Vriendelijk en behulpzaam personeel .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2016

    7,1
    Luxe hostel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote van de kamer. Met 2 volw en kind in standaard kamer was erg krap. Stapelbed met een uitschuifbed. Helaas geen ruimte meer om te lopen.

    Centrale ligging

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    7,5
    Bed & Breakfast: prima!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De 'cabine' (want dat is het) is klein maar desondanks netjes en volledig ingericht met tv, waterkoker en iedere dag opnieuw aangevulde thee en oploskoffie. Het ontbijtbuffet was verrassend uitgebreid voor een budgethotel. Compliment hoor! Prima bed ook. Voor de reiziger die toch niet op zijn/haar kamer zitten blijft: goed zat! Extra plus: gratis goed werkend wifi en een raam dat open kan voor frisse lucht.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    6,7
    Voor 120 Euro per nacht had ik een ruimere kamer verwacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Commodore Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was ontzettend klein, op de foto was een balkon en 2 of 3 stoelen te zien, er was maar 1 stoel en geen kastruimte en geen ruimte om om het bed te lopen.

    Locatie was prima, vriendelijk personeel, goed ontbijt, schoon hotel, fijne lobbyruimte. Zelfs op de 5e verdieping goede wifi ontvangst.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 september 2016

    7,5
    Comfortabel bed en recente inrichting .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Comfortabel bed en recente inrichting . Kleine badkamer. Waterkokertje met enkele koffie- en theezakjes. Niet echt goedkoop, maar dat is algemeen in Kopenhagen.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    8,3
    superleuk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen beker in badkamer. Bovenste stapelbed niet opgemaakt.

    Klein, maar leuk en heel schoon. Vriendelijk, behulpzaam personeel. Prettige sfeer. Goede locatie.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    7,9
    Prima locatie om te slapen en dan de omgeving te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de kamer. Weinig ventilatiemogelijkheden. Raam kan niet ver open.

    Het ontbijt is prima. De kamer is erg klein, maar alles wat je nodig hebt om te slapen is er. Is even wennen,maar goed te doen. Grote verblijfsruimte op de begane grond om te lezen of tv te kijken. Erg schoon.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    8,8
    Ideaal voor kortverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was vrij warm. En het stapelbed erg hoog. Er was wel een mogelijkheid om in het extra bed op de grond te slapen maar dan werd het een beetje krap om de valiezen te plaatsen.

    Vriendelijk onthaal. Propere kamer en beddengoed. Mogelijkheid om op de dag van vertrek reiskoffers te bewaren in de voorziene ruimte. Je kan er ook een fiets huren maar dat hadden we helaas te laat gezien.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,1
    Degelijk hotel (maar niets spectaculairs) op een uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Captain Kamer
    • Verbleef 3 nachten

    Zoals anderen al geschreven hebben: de douches in de badkamers vormen een probleem. Er is geen douchebak, enkel een roostertje in de vloer. Je mag de kraan niet volledig opendraaien, want dan overstroomt de badkamer. Nachtelijke leveringen kunnen voor overlast zorgen (wel slechts één nacht op de drie gebeurd).

    De locatie is uitstekend, vlak bij het hoofdstation en het pretpark Tivoli.

    Verbleven in augustus 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Cabinn City

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: