Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Copenhagen 2-sterren

Egilsgade 33, 2300 Kopenhagen, Denemarken

#97 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1292 beoordelingen over dit hotel

6,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,5

  • Comfort

    6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6

  • Personeel

    7,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Betaald WiFi

    4,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 45

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,4
    Prima uitvalsbasis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer en onder het bed was het niet schoon/gedeelde douche en toilet voor het oog wel/groen label betekent volgens ons niet dat je elje dag ongevraagd iemand in je kamer krijgt die nieuwe handdoeken ophangt en je dekbed opvouwt terwijl je dat niet wil; vriendelijje mensen en mogelijkheid beperkt om je auto gratis te parkeren lukte ons wel; verder goed op loopafstand van alles; veel gelopen: is te doen; verder prima dagen in Kopenhagen

    Redelijk rustig op straat jongeren af en toe a d lachgas

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    3,8
    ga nooit naar dit hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het is een vreselijk hotel: ontzettend onvriendelijke mensen aan de receptie, ongastvrij en onbeschoft (voorbeeld: u bent te vroeg en daarom nog niet welkom - het achterlaten van mijn bagage om eerst in de stad te gaan kijken werd na lang vragen toegestaan). De kamer stonk naar zweet van de vorige gasten, er lag tabak en stukjes nagels onder het bed (slechte bedden, krakend, piepend en doorgezakt), bij het openen van de gordijnen ontstond er een stofwolk. Gasten waren getuige van een ruziënd telefoongesprek tussen een receptioniste en haar werkgever over te veel gewerkte uren. Klachten van gasten werden afgedaan als 'valt wel mee' en bij het verlaten van de receptie werden er grappen gemaakt over de gasten die door iedereen in de ontbijtzaal te horen waren.

    De dag dat ik naar huis kon!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,0
    Ik zal hier geen 2e keer een kamer huren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is ontzettend gehorig in het hotel. Je hoort alles: lopen door de gangen, dichtslaan van deuren en het praten van andere hotelgangers. Slechte bedden en kussens. Veel lawaai van de straat, hoewel het geen hoofdstraat is waar het hotel aan ligt.

    Relatief schone kamer, toilet en badkamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    3,8
    Wij hadden veel beter verwacht voor deze prijs.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De foto’s en beschrijving op de website zijn volledig verbloemd. Hierbij bedoel ik dat de kamers veel kleiner zijn dat in het echt, de matras zat onder het vocht/schimmel. En er is héél weinig ruimte in de kamers. De badkamer en wc moet je delen met alle mensen die op de gang liggen, wij dachten dat dit een gezamelijke badkamer en wc waren die we moesten delen met iedereen in onze eigen kamer aangezien we een familiekamer hadden genomen. Waarbij er totaal geen privacy is en je steeds naar de badkamer moet om je om te kleden. De badkamer en wc waren alles behalve netjes en alles zat onder de kalk.

    Het personeel laat de klanten hun eigen ding doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    4,6
    Hier kom ik nooit meer terug helaas
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer onhygienisch, overal haren, stof en spinnenrag, gele kringen van waar een glas heeft gestaan op het toilet en zelfs een stuk kauwgom met haren erin op de toiletdeur geplakt. De vloer in de slaapkamer plakte ook. Slaapkamer zelf was sfeerloos en gedateerd. Het is een van de goedkopere opties in Kopenhagen, dus we wisten dat we niet te veel hoop moesten hebben, maar dat in gedachte hebbende is het nog steeds veel te duur voor wat je hier krijgt.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,5
    Prima hotel voor een korte vakantie in Kopenhagen!
    • Stel
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het hotel ligt dichtbij een metrostation, waardoor je supersnel in Christiania (1 halte) of in het centrum van de stad (2 haltes) bent. De stad is ook zeer geschikt om per fiets te verkennen. Bij het hotel kan je goede fietsen huren. Echt een aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    6,3
    De bedden waren best comfortabel voor zo een middelmatig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moest elke dag 40 Deense kronen betalen voor WiFi, wat belachelijk veel is. Daarbij moet je de douche en wc delen met de hele gang..

    De bedden waren best comfortabel voor zo een middelmatig hotel en alles was goed schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,9
    Prima hotel, geen luxe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig. Kon snachts de andere hotelgasten horen terug komen. Terwijl wij aan het einde van de gang onze kamer hadden met geen kamer naast ons, maar de douche.

    Doordat de kamer de dag ervoor niet gebruikt was, konden wij sochtends al inchecken. Erg fijn vonden wij dit. Verder een prima kamer om te overnachten. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    5,8
    Te duur voor dit soort accomodatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    weinig accomomdatie, zeer beperkt ontbijt, betalende wifi, geen mogelijkheid tot het nalaten van bagage op een veilige manier, gedeelde badkamer & toilet.

    vriendelijkheid van het personeel, netheid

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    4,6
    Voor Kopenhagen begrippen goedkoop, maar gezien het totale gebrek aan comfort nog te duur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het was wel erg basic voor 90 euro per dag. Toilet en douche op de gang, ongezellige kamer. Waar ik zwaar geïrriteerd van raakte was dat ik 40 kronen per dag moest bijbetalen voor de wifi. Ik ga er niet meer heen.

    Het bed was wel OK. Het was schoon. Kamer wel net aan ruim genoeg. De buurt was wel redelijk maar geen toplokatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    3,8
    Geld niet waard
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche, beschimmeld

    Bedden

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    5,4
    Voldoende.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Hygiene in de kamer kan beter. Ik zag opeenhopend stof aan de uithoeken van de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,7
    Lokatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaaierigheid

    Lokatie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    4,6
    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Rookmelder in kamer afgeplakt

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    6,3
    Bevredigend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers niet echt schoon.

    Locatie dicht bij centrum.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    7,5
    Heel plezierig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Precies wat verwacht kan worden

    Vriendelijke ontvangst

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2017

    3,3
    Miskoop
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene en prijs kwaliteit verhouding was slecht

    Niets

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De goedkopere kamers hebben een gezamenlijke douche en wc. Als je daar geen problemen mee hebt is het prima.

    In het centrum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    4,2
    Het slechtste in vele jaren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kwaliteit in geen verhouding met de prijs. Vier stapelbedden in een klein kamertje, en geen eigen wc of douche. En dat voor €127 per nacht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg schoon

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed was niet zo comfotabel

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 maart 2017

    7,5
    Prima lokatie, nette kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stroom was uitgevallen en heeft ruim een uur geduurd

    Prima lokatie, nette kamers

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    7,5
    Vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    6,5
    Eenvoudig maar verder goed hotel met hulpvaardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De koffie bij het ontbijt. Hygiëne.

    Ontbijt was prima. Ligging t.o.v. het centrum, niet ver van Tivoli.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    6,3
    prima voor een basic niet al te duur verblijf in Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    badkamer en toilet hadden schoner gekund

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    7,1
    Prima kwaliteit-prijs verhouding
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kwaliteit van het interieur.

    De locatie. Dicht in het centrum in een leuke omgeving

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    3,8
    Wij hebben een prima vakantie gehad, maar niet dankzij het hotel. Geen aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    De gedeelde badkamer plus toilet waren vies. Tevens was de 4-persoonskamer veel te klein.

    Het ontbijt was prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Hotel voor gasten zonder hoge eisen, kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs vind ik te hoog voor een kleine, niet hele moderne, kamer waarbij je douche en wc moet delen met andere hotelgasten

    Ontbijt was prima!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    5,0
    1 kamer lakens werden niet verschoond soms handdoeken niet
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene

    Personeel

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    3,8
    Te duur voor geboden kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden - Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht tot geen wifi bereik In slaapkamer. Matige entree in hotel

    De ligging t.o.v metro

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    7,5
    Ontbijt voldoende uitgebreid, sanitair netjes, voldoende...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    T- shirt in de kleerkast van vorige gast...

    Ontbijt voldoende uitgebreid, sanitair netjes, voldoende handdoeken

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    4,6
    Het was noodzakelijk er was een bed
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed en de kamer was niet schoon

    De douche ondanks dat dit op de gang was

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 mei 2016

    6,3
    De locatie is echt top.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hygiëne was echter ver te zoeken. De schoonmaak was echt slecht. Gelukkig zat onze kamer ver van de algemene toegang, want het was wel redelijk gehorig.

    De locatie is echt top. Genoeg leuke eet- en drinkgelegeheden in de buurt. Het nabij gelegen Brygge Spyshus ligt direct aan de kaden en is ook heel gezellig. Het centrum ligt op loopafstand dus prima te doen zonder auto of fiets. Voor ons verblijf hebben we alleen maar geslapen in Hotel Copenhagen, wat prima was. Onze kamer was ruim genoeg en gedeeld sanitair was ook geen probleem.

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    6,3
    Het is een eenvoudig hotel, maar de bedden zijn prima.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De schoonmaak van de gedeelte badkamers en toiletten. Ik heb eerder gelogeerd op de tweede verdieping, daar was het veel schoner. Nu was het de vijfde verdieping en het was gewoon minder schoon. De TV hangt veel te hoog op de muur. Lastig kijken.

    Het is een eenvoudig hotel, maar de bedden zijn prima. Ik vind het fijn dat het houten vloeren heeft en geen tapijt.

  • Beoordeeld op: 22 november 2015

    3,8
    heel erg luidruchtig.
    • Individuele reiziger

    heel erg luidruchtig. ben meerdere keren per nacht wakker geworden door dat de deuren keihard dichtsloegen als andere gasten binnen kwamen. ik miste een gloeilamp, een andere lamp was stuk. kamer was niet erg schoon.

  • Beoordeeld op: 14 november 2015

    7,9
    Het hotel was heel schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Enige nadeel is dat badkamers en toiletten gedeeld zijn. Maar dus wel schoon.

    Het hotel was heel schoon. Kamer en badkamer(s) dus. Het is er stil qua verkeer en ik had ook geen last van de mede-gasten.

  • Beoordeeld op: 7 september 2015

    5,0
    Het personeel was aardig.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Er werd vooraf aangegeven dat er gratis parkeergelegenheid zou zijn. Deze parkeerplaats bleek hele klein te zijn (plaats voor ca. Vijf auto's) en was al vol, waardoor we betaald moesten parkeren in de buurt van het hotel. Dit vind ik een enorm slechte zaak.

    Het personeel was aardig.

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,3
    Locatie was erg goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was erg gehoorig. De ruimte was krap. Redelijk duur, maar ik denk dat dat meer aan de stad ligt. Er hingen doodgeslagen muggen aan het plafon. Wij hadden geluk met parkeren, er zijn maar 4 plaatsen beschikbaar, erg weinig!

    Locatie was erg goed. Op loopafstand was alles goed te bereiken. Sanitair was net en verzorgd. We hebben via het hotel gebruik gemaakt van het huren van fietsen. Dat was prettig. We hebben geen gebruik gemaakt van Wifi (ivm slechte resensies daarover) we konden wel gratis gebruik maken van een computer met internet in de lobby.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    8,8
    De klantvriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het wifi was soms wat slecht, maar functioneert wel goed.

    De klantvriendelijkheid

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    5,4
    dat het vlakbij een metro station was
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    wifi, kleine kamers, geen schone vloeren in wc en badkamer

    dat het vlakbij een metro station was

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,1
    ontbijt prima
    • Vakantiereis
    • Stel

    hygiëne / wifivrij

    ontbijt prima rust vriendelijk/behulpzame medewerkers

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    8,3
    Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prijs kwaliteit verhouding is zeer goed. Ontbijt viel een klein beetje tegen, niet zoveel keuze. Kamer met gedeelde badkamer beviel prima.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    7,5
    Rustig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eenvoudig ontbijt.

    Rustig hotel. Goed gelegen in het centrum.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    7,5
    locatie: vlak bij de metro
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    gedeelde douche en wc

    locatie: vlak bij de metro

  • Beoordeeld op: 9 februari 2015

    7,9
    Nogal gehorig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Nogal gehorig hotel

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 45

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Copenhagen

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: