Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Danmark
  3. Hotelanmeldelser for Region Hovedstaden
  4. Hotelanmeldelser for København
  5. Anmeldelser af Danhostel Copenhagen Amager

Anmeldelser af Danhostel Copenhagen Amager

Vejlands Allé 200, Amager Vest, 2300 København, Danmark

#58 af 111 hoteller i København

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 3945 vandrerhjemsanmeldelser

7,9

Pointfordeling

  • Rengøring

    8,1

  • Komfort

    7,6

  • Beliggenhed

    7,7

  • Faciliteter

    7,8

  • Personale

    8,4

  • Valuta for pengene

    7,9

  • Gratis wi-fi

    8,6

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 75

  • Anmeldt: 13. februar 2019

    8,8
    "Stedet ligger i fine og rolige omgivelser og med 10 min."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Intet

    Stedet ligger i fine og rolige omgivelser og med 10 min. gang til metroen og lidt længere til Fields. Værelset var fint og rent og sengene i god stand. Vi tilkøbte morgenmad, som ikke var overdådigt, men der var rigeligt af både forskelligt brød, pålæg, frugt og yoghurt og det kan fint måle sig med morgenmaden på mange hoteller i ind og udland. Vi har aldrig boet på vandrehjem før, men vil helt sikkert bo her igen næste gang vi skal en tur til København.

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 13. februar 2019

    9,2
    "Dejligt sted - dejligt ophold👍"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi boede i det sidste værelse inden døren til mellelgang og det gav en masse larm når trafikken gik til toilet o.a. Døren smækkede konstant til kl. 02.00 og startede igen kl. 05.00

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 10. februar 2019

    10
    "Hej !"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Hej ! Morgenmaden var under den standard vi normalt oplever hos jer ! Der manglede juice ( maskinen var defekt, kunne være erstattet af karton juice ) der manglede blødkogte æg, det har der været de sidste 4-5 gange vi har overnatte hos jer ! Vi skal overnatte hos jer senere på året sammen med DVL så der håber vi da der er juice og blødkogte æg !! Mvh Svend Erik

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 10. februar 2019

    8,3
    "morgenmaden var fin."
    • Ferierejse
    • Par
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Sengene var for smalle. Vi vurderede dem til 70 cm i bredden. Her sov man ikke behageligt. Havde fornemmelsen man faldt ud hele tiden.

    morgenmaden var fin.

    Overnattede: februar 2019

  • Anmeldt: 9. december 2018

    9,2
    "Dejligt overnatningssted der giver valuta for pengene"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Vi har prøvet vandrerhjem af forskellig kvalitet før. Dette er noget af det bedste. Bygningernes træfacader ser lidt "trætte" ud udefra, men indenfor er værelserne er rigtig fine med dejlige badeværelser med gulvvarme, herligt en råkold decemberdag. Vi spiste ikke morgenmad på stedet, men et kig i cafeteriaet så rigtig indbydende ud. Også dejlige opholdsområder. Om sommeren er det den nærliggende Amager Fælled sikkert et dejligt åndehul. Og til prisen er der fuld valuta for pengene. Vi kommer gerne igen.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 8. december 2018

    2,5
    "Første gang, og sidste gang."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 4 overnatninger

    Altså sengene er ubehagelig, jeg har sovet på mange andre hoteller, og når jeg står op om morgen så er jeg frisk, men deres senge, puder osv. gør det svært at stå tidligt op, man er bare smadret. Hver 15 sek mens man er ibad så slukker der automatisk for vandet fra bruseren, hvad fanden? De har kun en personalle på arbejde efter kl 15, det betyder forventer ventetid hvis der står folk i kø og skal betjenes.

    Gratis parkering

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 5. december 2018

    9,2
    "Fin morgenmad og flink personale."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger

    Der var en del larm på gangen den første nat (det kan Danhostel selvfølgelig ikke gøre ved) Sengene knirkede meget når man vendte sig i dem (køjesenge)

    Fin morgenmad og flink personale. Kommer gerne tilbage

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 26. november 2018

    7,9
    "Generelt en rigtig god oplevelse"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger

    Det er umådelig ringe service at fordelskortet ikke kan bruges når ikke bookingen er foregået på Danhostels hjemmeside Når der søges på overnatninger kommer booking.com op som noget af det første, og der gøres ikke opmærksom på at fordelskortet ikke gælder ved booking herigennem:-(

    Nem at komme til og fri parkering Dejlig uhøjtidelig atmosfære og serviceminded personale God morgenmad Fint værelse og bad i god standard

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 24. november 2018

    9,6
    "Et godt rent moderniseret værelse."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Et godt rent moderniseret værelse. Med skinnende rent lækkert badeværelse. Super godt når man skal flyve fra Kastrup tidligt om morgenen. Perfekt👍Gode senge med boxmadrasser.

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 20. november 2018

    7,5
    "Gode senge, pænt rent, roligt"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Havde ringet og spurgt om der var glas på værelserne og svaret var ja. Vi talte med en sur og robotpræget dame ved skranken. Dårlig og kedelig morgenmad

    Gode senge, pænt rent, roligt

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 16. november 2018

    6,7
    "Vi har haft 2 overnatninger i anden halvår 2018 - men..."
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Hvis man få værelse ved ,, Gate døren ,, den smækker hårdt og da der er mange overnatninger dvs trafik på gangen, kunne det være oplagt , at få støjdæmpet dørenlukningen

    Vi har haft 2 overnatninger i anden halvår 2018 - men sengene er ikke noget , at skrive hjem om - vi er voksne på ca 80 kg - det kunne være en god ide og lave en vurdering af dem.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 6. november 2018

    7,1
    "ligger godt."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    der var ikke varme på værelset og radiatoren kunne ikke tændes. vi fik en ekstra dyne om natten, da nat personalet ikke vidste noget om varme.

    ligger godt. pænt og rent. super service. flink personale. ok værelser.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 2. november 2018

    9,6
    "Kanon godt ligesom sidste gang for 27 år siden, der er jo bygget meget mere nu."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Varmen på værelse D 14 var ekstrem høj, (27 grader) vi følte en overgang at vi befandt os i troperne!! Vi skruede selvfølgelig ned men det tager jo nogle dage for et beton gulv, at blive afkølet igen.

    Kano beliggende i forhold til vores mini ferie i København.

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 2. november 2018

    7,9
    "Indgangen/receptionen er mega flot og indbydende og der..."
    • Familie med små børn
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Synes der bar for koldt på værelset. Køkkenet virker slidt.

    Indgangen/receptionen er mega flot og indbydende og der var pyntet op til Halloween👌 Der var pænt og rent alle vegne👍🏼

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 30. oktober 2018

    8,8
    "Ganske udmærket vandrehjem"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmadsbuffeten var meget booket, og det tog tid før der blev fyldt op med fx æg, æggebægere, kaffe mm. På værelset var der fjernsyn, som havde et meget kraftigt blåt lys, når man slukkede det. Det oplyste hele rummet og var meget generende.

    Dejlig beliggenhed. Super hjælpsomt personale. Meget stille og roligt.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 22. oktober 2018

    9,2
    "Lækker morgenmad (tilkøb) "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Lækker morgenmad (tilkøb) Flotte og rene køkkenfaciliteter og god plads på fællesarealerne. Meget hjælpsomt personale. Dejlig stort familieværelse med gode senge.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 21. oktober 2018

    9,2
    "Hyggeligt ophold med god service og rene faciliteter."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med eget badeværelse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Madresserne var meget tynde

    Super god morgenbrød og varieret udvalg. Et rigtig fint fællesområde med spil for hele familien. Godt og rent fælleskøkken. God kaffe

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 11. oktober 2018

    10
    "Det er bare et perfekt sted, rent,nemt at komme til og super..."
    • Par
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det er bare et perfekt sted, rent,nemt at komme til og super hjælp fra de ansatte hvis der var behov for det. Ingen ting at brokke sig over, bare en tilfreds kunde, som helt sikkert kommer igen😄

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 11. oktober 2018

    8,3
    "Overnat tæt på lufthavnen "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Super tæt på lufthavnen, når man rejser tidligt næste morgen. Rigtig fint værelse vi fik. Virkede helt nyt. Nemt system med håndklæder og senge linned. Rigelig med gratis parkering lige ved døren.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 10. oktober 2018

    7,9
    "Vi kommer igen!"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 3 overnatninger

    Vil vil anbefale, at der på bekræftelsesdokumentet står anført, hvilke offentlige transportmidler, der fører til vandrerhjemmet inkl. linje og retning samt stoppested/station plus hvor man kan tage bus eller metro, fx Hovedbanen eller Kgs. Nytorv. Det vil være en stor hjælp for ikke-lokale!

    Meget lækkert interiør. Hotelstandard og hostelpriser - we like!

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 8. oktober 2018

    7,9
    "Meget behagelige senge, rigtig god morgenmad og kaffe."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Kunne ønske mulighed for at købe aftensmad. Kunne have ønsket bedre udluftning på værelserne mellem gæsteskift.

    Meget behagelige senge, rigtig god morgenmad og kaffe. Meget venligt, smilende og hjælpsomt personale.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 5. oktober 2018

    7,9
    "OK ophold, dog vil jeg næste gang foretrække et værelse med eget toilet og bad, som forrige gang."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger

    Morgenmaden indtog jeg i kantinen, hvor der også var to skoleklasser, det var fint nok, men da savnede jeg en extra station til brød skæring. Der var kun en "sav" til brød til rigtig mange mennesker, så hvis der lige havde været noget skivet brød, eller et extra sted at skære ville det have været skønt.

    Engageret personale!!! Godt sengetøj ( pude og dyne samt betræk og god seng :) ) Morgen buffeten er god, kaffen god og jeg sætter pris på variationen lige fra pølser til frisk frugt. Jeg har overnattet på vandrehjemmet en del gange og synes generelt godt om det. Vil også bruge det i fremtiden og anbefale til venner.

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 1. oktober 2018

    7,1
    "Hostel eller hotel? Beslut jer!"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Priserne er steget for nylig, og det er som om vandrerhjemmet gerne vil være et hotel, men der mangler lidt, før projektet lykkes (hvis det er hensigten): Vandglas, bodyshampoo og føntørrer på badeværelserne for eksempel. I D-fløjen er der konstant summen (fra udsugningen måske?). Støjen må kunne begrænses. Der er også periodevis støj fra rygere, der står ud for denne fløj på alle tider af døgnet. Tidligere har man selv kunnet medbringe sengelinned og håndklæder og på den måde spare en smule; den mulighed tilbydes desværre ikke længere. Morgenmadsbuffetten er god, men personalet havde svært ved at følge med ift. klargøring af borde og opfyldning af fade, ligesom det var en udfordring at finde en s iddeplads. Det matcher ikke den standard Danhostel ønsker at tilbyde. Nabohotellet Bella Sky er indenfor rækkevidde prismæssigt med fuld hotelservice og lækre rammer, så overvej jeres målgruppe samt formål igen og sæt prisen herefter.

    Beliggenheden er god ift. besøg i Royal Arena eller Bellacenteret. Dejligt med Amager Fælled som nærmeste nabo og fantastisk med gratis parkering. Søde og servicemindede medarbejdere. Udmærket morgenmadsbuffet.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 29. september 2018

    7,5
    "Synes der er gode muligheder for selv at lave mad og sidde i komfortable omgivelser for at spise mad"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Jeg synes at man får en forståelse af fra jeres hjemmeside, at der er en føntørre på værelset. Men der er kun en, som man låner ved informationen!

    Morgenmaden var usædvanlig lækker, super godt brød og stor variation af tilbehør. Og lækkert med røræg, bacon og pølser🌟

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 28. september 2018

    7,1
    "Jeg kunne godt lide at man selv kunne lave mad på stedet."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Man skulle trække nummer hver eneste gang man skulle i kontakt med personalet og det var ret irriterende, for man brugte meget tid af sit ophold ved at vente ved en skranke.

    Jeg kunne godt lide at man selv kunne lave mad på stedet. Toilet og badefaciliteterne var rigtig gode og det lå tæt på indkøbsmuligheder.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 25. september 2018

    7,1
    "morgenmaden var fin men kunne godt have brugt noget..."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Studiolejlighed
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Madrasserme i køjesenge var sten hårde så man sov ikke særligt godt..

    morgenmaden var fin men kunne godt have brugt noget peberfrugt og nogle pandekager .. kaffen var rigtig god 😃 mange steder er den alt for stærk men ikke her ..

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 22. september 2018

    7,9
    "Nem indkvartering."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Lidt lydt på gangene.

    Nem indkvartering. Venlig betjening. Gratis parkering og tilpas dejlig gåafstand til Royal Arena og Fields. Fint udvalg på morgenbordet. Kommer gerne igen.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 19. september 2018

    3,8
    "Standarden findes billigere andre steder. "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Ok morgenmad, dog for dyr I forhold til udvalget. Der mangler et roligt sted at kunne trække sig tilbage til. Intervaller til bruseren er meget korte. Skånebetrækket på madrasserne var snavsede og støvede.

    Fine faciliteter I form af lounge og køkken.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 8. september 2018

    10
    "Synes det var rigtig godt at man selv skal lægge sengetøj..."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Synes godt der kunne være lidt grønt til morgenbuffet (agurk,tomat,peberfrugt)

    Synes det var rigtig godt at man selv skal lægge sengetøj på , for så ved man det er rent.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 3. september 2018

    5,4
    "Personalet var meget venligt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ingen komfort, ikke en gang tandkrus. Virkeligt lowbudget men ikke Lav pris. Kan ikke anbefales hvis man ønsker bare minimum komfort

    Personalet var meget venligt. Morgenmad var ok, ikke helt i overensstemmelse med pris.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 1. september 2018

    7,9
    "Venligt personale, god morgenmad, fin rengøring."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Linnedpakke indeholder kun et badehåndklæde, der mangler et lille håndklæde. Vores værelse var beliggende lige ud for indgangen, hvor der er opstillet bænke og borde til hygge og hvor der hele dagen og aftenen samlede sig rygere og andre grupper. Det betød, at der var fuld indkig i hele vores værelse og vi måtte have rullet ned også i dagstiden ifm bad og omklædning.

    Venligt personale, god morgenmad, fin rengøring. Dejligt at vores to sengs værelse med eget bad var beliggende i en rolig afdeling😊

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 27. august 2018

    10
    "Det var et super godt sted, morgenmad var fint , og busse..."
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det var et super godt sted, morgenmad var fint , og busse holder lige ude forand vandrerhjemmet , og personale de er flinke og hjælpsom , kommer gern tilbage . Så ingen negativ at sige om det

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 20. august 2018

    7,5
    "Vi boede på B2 ."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    måske er priserne i automaterne i forhallen - lidt høje på et Hostel .

    Vi boede på B2 . Der er madrasserne er færdige ( dårlige ) da søvn er vigtigt , blev dag 2 måske ikke helt den samme , hvad det ellers kunne havde blevet .

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 6. august 2018

    9,2
    "Let tilgængelig."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der var ingen fjernbetjening til tv'et. Det er lidt langsommeligt at tjekke ind, når man har opgivet alle oplysninger til Booking.com en gang.

    Let tilgængelig. Gode p-forhold.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 5. august 2018

    5,0
    "Spiste ikke morgenmad."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Meget sur dame i receptionen da vi tjekkede ind. Hun burde være på kursus eller fyret.

    Spiste ikke morgenmad. Køjeseng på værelset var meget udslidte og dårlige hovedpuder.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 2. august 2018

    8,3
    "God overnatning og god service."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Aircondition på værelserne manglede. Det var ikke rigtig til at sove for den heden.

    Jeg kunne godt lide, at der var ordentligt rent, og at der var en morgenbuffet med noget for alle.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 2. august 2018

    7,5
    "God beliggenhed. Svingende betjening"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Betjeningen har altid været i top. Det var ikke det vi mødte denne gang. Sur, og uprofessionelt ved check- in.

    Vi har boet der et par gange især pga beliggenheden. Det er tæt på motorvejen og tæt på centrum, uden dog at ligge i larm.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 28. juli 2018

    10
    "Dejlig ferie i København på et super godt overnatningssted."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 6 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ingen klager

    Super godt legerum til børn. Beliggenheden er dejlig, ikke ret meget larm fra trafik. Nem at komme ind til centrum med metroen. Personalet er meget venlige.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 28. juli 2018

    10
    "Alle tiders ophold og gode senge"
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    De ikke har restaurant til aftenemad

    fremragende service g personalet er vel informeret omkring diverse ting i nærheden samt de kan henvise til de forskellige spise steder

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 21. juli 2018

    5,4
    "God morgenmad "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Værelset vi fik startede vi med at gøre rent, der var meget beskidt - især under sengene, og når det er et familie værelse, så må man forvente at børnene også kravler under sengene. Desuden var hovedpuderne meget ringe og store og gav alt for meget hold i nakken.

    God morgenmad

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 20. juli 2018

    6,7
    "Sengene var fine"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det var beskidt og værelserne havde en grim lugt, derudover var der ret beskidt på det ene værelse. Det var larm fra gangen og udenfor hvor der blev savet/boret omkring kl. 7 om morgenen.

    Sengene var fine

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 18. juli 2018

    8,8
    "Jeg vil helt klar opsøge stedet igen næste gang jeg får behovet. Deres loungeområde er imponerende."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det var stinkende varmt den nat, men når der selvfølgelig ikke var noget klimaanlæg jvf. alm. hostel std. så var det jo tale om ydre omstændigheder :o)

    Sengen kunne godt være lidt hårdere i forhold til mine ønsker, men den var sikkert som den skulle være!

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 17. juli 2018

    5,4
    "Det venlige personaler er det bedste."
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 5 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Nogle af personalerne er ikke venlige måske for det vi er grønlander. Når vi henvender os hilser det ikke. Og når næste gæsterne kommer hilser det når det er dansker. Selvom vi er lige vi er alle mennesker som har følser.

    Køjesengene larmar

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 15. juli 2018

    7,9
    "Rummet levede fuldt ud op til vores forventninger."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Nu er jeg en person med dårlig ryg.Her var sengene for hårde til mig. Så endte med ikke at sove så meget, og stod op med ondt i ryggen.

    Rummet levede fuldt ud op til vores forventninger. Dejligt nemt at komme her til med bus 2a.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 14. juli 2018

    5,8
    "God morgenmad, fint område med legeplads"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Personalet var lang tid om at henvende sig da vi stod ved skranken. Kaffen kunne man nærmest ikke få da de kun stod ved receptionen. Vi stod mange i kø og hun havde mere travlt med at skulle have ryddet op omkring computer og i skuffen . På værelset var bruseren ikke børnevenlig , der var så meget tryk på at den hoppede af stangen , ikke sjovt for børnene at få den i hovedet .stressende selv at skulle hente sengetøj og aflevere det igen

    God morgenmad, fint område med legeplads

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 13. juli 2018

    6,7
    "Udemærket tilfreds."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Personalet i receptionen var ikke særligt imødekommende ved ankomst, og ved spørgsmål generelt fik man korte svar uden smil. Selvom man ikke kan forvente luksus til de givne penge, og man kan forvente en del unge mennesker, var det alligevel frustrerende, at man som familie med børn skulle acceptere, at der om aftenen blev holdt højlydt sammenkomst til sent lige uden for værelserne, der lå ud til indgangen til Dan Hostel. Der var andre steder man kunne tillade de unge at feste, uden at det var til gene for dem der gerne ville sove inkl. børn.

    Ganske udemærket overnatningssted til prisen, og morgenmaden var tilfredsstillende.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 13. juli 2018

    9,6
    "God plads og rolige omgivelser."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger

    God plads og rolige omgivelser. Venligt personale. Ved køb af morgenmad, er der et dejligt stort udvalg i buffeten. Vil gerne booke ind her igen :)

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 11. juli 2018

    9,2
    "Morgenmaden var rigtig go'."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Aircondetion mangler på værelserne.

    Morgenmaden var rigtig go'. God beliggenhed. Tæt på strøget, og det er ikke første gang jeg har overnattet hos Amager danhostel.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 6. juli 2018

    10
    "Super godt"
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    ????

    Fantastisk sted det hele var super godt, vi har været her før men det er blevet betydelig bedre, fantastiske værelse og super flot badeværelse rigtig god morgenmad

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 4. juli 2018

    5,4
    "Du bør overnatte et andet hvis muligt."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der var meget larm der først stoppede efter 01.30 om natten. Vi skulle op kl 6 så det var meget frustrerende. Rengøringsassistent var meget ringe både på værelset og på toiletterne.

    Tæt på lufthavnen

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 3. juli 2018

    10
    "Helt igennem et fantastisk ophold"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Bedre kaffe i automatterne og receptionen. Den er rigtig god i morgenmads restauranten🙂

    Jeg synes det er et fantastisk sted at bo på ferie. Dejligt smilende personale der hjælper i alle situationer. Gode værelser. Pænt og rent. Og der er fred og ro og dejlige omgivelser omkring vandrerhjemmet. Jeg kommer igen år efter år🙂🙂🙂

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 24. juni 2018

    7,9
    "Synes det er rigtigt fint vandrehjem, nice til prisen, synes..."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Synes det er rigtigt fint vandrehjem, nice til prisen, synes ikke man kan forvente mere end dette, der er en dejligt hyggepark, lige ved siden af, hvis man er til det :)

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 12. juni 2018

    5,8
    "Godt sted og bestemt pengene værd."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Trinene på køjesengenne, ikke så rare at have sine bare fødder på. Mangler hylde til briller, telefon i de øverste køjer.

    Gode madrasser, kort vej til fælles bad og toilet.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 7. juni 2018

    8,8
    "Vi ønskede egentlig 1 overnatning ekstra, men den kostede..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Vi ønskede egentlig 1 overnatning ekstra, men den kostede det dobbelte af den overnatning vi havde reserveret, så vi fandt et andet sted til den næste overnatning

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 30. maj 2018

    6,3
    "Morgenmaden var helt ryddet da vi kom kl 8,30."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var helt ryddet da vi kom kl 8,30. Jeg spurgte om der var mere pålæg og fik en stram ansigt og sur mine. Vi har jo alle betalt for at spise og syntes det er en mærkelig holdning blandt personalet. Det havde været en del skoleelever igennnem hvilket er dejlig. Køkkenet skal bare sørge for at der er mad til alle der har betalt

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 28. maj 2018

    9,2
    "Morgenmaden var meget god, det manglede ikke noget."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med eget badeværelse
    • 2 overnatninger

    Jeg synes ude arealerne var meget forsømte med for meget ukrudt og affald. Vi boede på værelse G20 bruseren var meget utæt, trængte til et nyt bruse hoved.

    Morgenmaden var meget god, det manglede ikke noget.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 28. maj 2018

    7,5
    "Alt i alt ok."
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Der er meget uro på gangene og ofte smækken med dørerne, hvilket giver en dårlig nattesøvn.

    Morgenmadsbuffet'en oversteg vores forventninger. Fælles badefaciliteter var fine.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 18. maj 2018

    6,3
    "Brugte meget tid på at stå i kø."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Den ide med at indlevere nøgle, når man skal låne service er træls, hvad nu hvis man skal bruge sin nøgle, mens man bruger servicet, man kan jo have glemt noget på værelset. Det må kunne gøres på en smartere måde.

    Brugte meget tid på at stå i kø. Da vi checkede ind var kun en PC i brug, det gav noget kø, da vi ville låne service, var der kø, da vi skulle tilbagelevere service, var der kø, og ved udcheckning, var der også kø.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 16. maj 2018

    9,6
    "Var meget positivt overrasket generelt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Sengen måtte meget gerne lige være 10 cm bredere :-)

    Var meget positivt overrasket generelt. Havde ikke forestillet mig, at det var så hyggeligt, og at morgenmaden var SÅ lækker :-) Vil klart overveje at bo her i stedet for hotel i byen næste gang jeg kommer til Kbh.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 15. maj 2018

    6,3
    "Lidt træls at skulle aflevere en nøgle som pant for bestik,..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lidt træls at skulle aflevere en nøgle som pant for bestik, især når man er 5 på værelset. + 50 kr for er brusebad pr pers. efter opholdet er udløbet - det må siges at være betalt !

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 12. maj 2018

    7,5
    "Et godt sted at overnatte til en god pris."
    • Ferierejse
    • Par
    • Studiolejlighed
    • 1 overnatning

    Værelset var meget varmt, det ville være dejligt med køl. Der var et fjernsyn men ingen fjernbetjening?

    Dejligt stort værelse og badeværelse. Dejligt med køleskab.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 7. maj 2018

    8,3
    "Vi sov der ganske kort, men der var styr på tingene og det..."
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Vi sov der ganske kort, men der var styr på tingene og det var effektivt med ind- og udtjekning. Billigt i forhold til faciliteter Kommer garanteret igen.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 6. maj 2018

    10
    "Fint til formålet. Måske I kan indtænke et arbejdsområde med stikkontakter hos jer"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • 1 seng i en sovesal for damer
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Ikke en kritik, men måske som service, at I kunne overveje på 5 mands værelset, at tilbyde en “ seng i gulvhøjde” når ikke alle sengepladser alligevel var udlejet. ( specielt når det var to overnatninger ville det have været dejligt). Men fint værelse og jeg vil klart benytte mig af jeres Danhostel også næste gang min forretningstur går til KBH. I

    Havde ikke i min tidsplan mulighed for at kunne nyde morgenmaden denne gang.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 5. maj 2018

    7,9
    "Ellers"
    • Solorejsende
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    At man ku ryge ind på værelserne

    Tidligere overnætter har røget for meget hvor værelsen lugtede ubehageligt da jeg tjekket ind. Det var det eneste der var problemet

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 1. maj 2018

    7,5
    "Værelset havde en speciel lugt, ikke på den gode måde."
    • Familie med små børn
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Værelset havde en speciel lugt, ikke på den gode måde. Der var en lille rest af hvad der lignede indtørret tyggegummi på hovedgæret. Men ellers pænt og rent

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 30. april 2018

    6,7
    "Hyggeligt!"
    • Ferierejse
    • Par
    • 2-personersværelse med fælles badeværelse
    • 1 overnatning

    Rommet jeg og kjæresten min fikk var utrolig lite, men helt ok når man kun skal være der for å sove. Harde senger, men noen liker jo det.

    Det var hyggelig personale og god morgenmat! God beliggenhet, 5-10 minutter unna Metro stasjon som tar deg direkte til sentrum av København.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 30. april 2018

    5,8
    "Beliggenhed, og god adgang fra tilkørselsveje."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lidt " overpriced" i forhold til service og komfort, der findes hoteller i samme kategori med bedre service og rengøring.

    Beliggenhed, og god adgang fra tilkørselsveje.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 30. april 2018

    7,5
    "Godt værelse."
    • Ferierejse
    • Par
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    80,- Kroner for morgenmad er lige i overkanten. Udbuddet var mildt sagt dårligere end på et 2 stjernet hotel i Tjekkiet.

    Godt værelse. Efter ombygning fremtræder vandrehjemmet ... ekstremt hyggeligt. Værelsesprisen er okay, især hvis man er 4 på samme værelse. Ved 2 personer + morgenmad er der ikke stor pris forskel til eks. Scandic

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 30. april 2018

    10
    "Bortset fra lidt byggerod denne gang synes vi det er et..."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger

    Bortset fra lidt byggerod denne gang synes vi det er et dejligt sted at have vores base når vi besøger hovedstaden . Der er ro og grønne omgivelser og tæt på metroen . Det var andet besøg . Fint .

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 29. april 2018

    8,3
    "Det var første gang, vi var der."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Det var første gang, vi var der. Vi kommer igen, for det var en positiv oplevelse. Undrede os dog over, at vi skulle betale 2 kr for et plastikkrus til vores tandbørster. Næste gang tager vi selv glas med.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 29. april 2018

    10
    "Personligt præg og god atmosfære."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Personligt præg og god atmosfære. Meget venligt personale. Gode parkeringsmuligheder. Har kun boet der forud for flyrejse, men kan også anbefales til flere dages tur til København og omegn. Tæt på metro og lufthavn.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 27. april 2018

    8,3
    "Meget godt motel "
    • Forretningsrejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Online bestilling fungerede ikke optimalt. Bruseren ville ikke give vand. Måtte forsøge et utal af gange igen og igen.

    Centralt i forhold til mit behov

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 27. april 2018

    9,6
    "Vi var glade for opholdet og vil overveje at komme igen senere."
    • Ferierejse
    • Par
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning

    Der manglede stænger til ophængning i skabene. Jeg bryder mig ikke om at sove med mit overtøj hængende over mit hoved ej heller at "skulle bo i min kuffert" med alt mit tøj. En bøjlestang ville gøre en stor forskel.

    Vi spiste vores medbragte morgenmad., og der er fin opbevaringsmulighed for den medbragte mad. Rengøringen var fin. Sengene var udmærkede.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 22. april 2018

    9,6
    "Jeg synes morgenmaden var kedelig i fht."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 4-personersværelse med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Jeg synes morgenmaden var kedelig i fht. vi som forældre med to piger gav 320 kr. Hvis man ikke lige er til gris, så var der ikke meget pålæg at vælge imellem. Lidt for meget hvidt brød. Scambled eggs tørt og kedeligt. Appelsinjuice smagte af vand. Til gengæld var det sjovt og nytænkende med larver og græshopper som "drys", (smagte iøvrigt fint!) Morgenmaden skal jo betragtes som et tilbud, og påvirker derfor ikke vores mening om stedet.

    Overnattede: april 2018

  • Anmeldt: 22. april 2018

    9,2
    "Det var fint og rent sted med venligt personale. Der var hvad der skulle være til en overnatning."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Værelse for 2 personer med eget badeværelse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der var utroligt meget varme i badeværelsesgulvet - det gjorde helt ondt at gå på (værelse A2) og det var irriterende at der ikke var en tænd/sluk knappe på badeværelset for lyset i badeværelset lyste meget op i rummet selv med døren til badeværelset lukket. Der manglede også en lille håndklæde til at bruge ved håndvask m.m. da det var træls at skulle bruge vores udleveret våde badehåndklæde til at tørre hænder i.

    Det var et fint og rent sted, dog manglede der en del lys udendørs for det var lidt svært at se hvor vi kunne gå da vi kom hjem ved midnatstid. Om det var pga byggeriet at det manglede ved jeg ikke, men der kunne godt bruges mere lys og/eller stærkere pærer i lamperne.

    Overnattede: april 2018

Her vises 1 - 75

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen reservationsgebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!
Se gæsternes billeder fra Danhostel Copenhagen Amager

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: