Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Danhostel Copenhagen Amager

Vejlands Allé 200, 2300 Kopenhagen, Denemarken

#65 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3964 beoordelingen over dit hostel

7,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    7,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    9,2
    Stadstrip Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was alleen te ventileren door deur en raam tegenover elkaar open te zetten. De hitte van de badkamer tijdens en na het douchen kon niet weg.

    Gezellig hostel, vriendelijke mensen, prima bedden. Goede locatie, 15min wandelen naar het metrostation en een supermarkt. Prima prijs kwaliteit verhouding. Een plek om zeker nog eens naar terug te keren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    mooi en echt deens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    had alleen rijbewijs bij me en paspoort bij vrienden in Denemarken laten liggen. daar deed men eerst moeilijk over. werd wel opgelost doordat we het later konden opsturen maar gaf vreemd gevoel in Nederland is een rijbewijs als identificatie overal voldoende!!!

    goed ontbijt mooi modern gebouw ruime receptie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,1
    De ligging van het verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Kleine kamer met geen opbergmogelijkheden - drie ijzeren kapstokken die men boven zijn bed moest hangen. Het licht in de badkamer gaar automatisch aan zodat de persoon in het andere bed het volle licht krijgt.

    De ligging van het verblijf. Het is een jeugdherberg maar de kamer was niet aangepast voor mindervaliden alhoewel er mindervalide kamers waren. Eten was uitgebreid en lekker. Men moet er wat aan wennen maar het lukt wel. De stad is zeer vlot te bereiken omdat wij eigen vervoer hadden ( scooter en minifiets) en het een echte fietsstad is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Prachtig gelegen aan het park.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Prachtig gelegen aan het park. Je kunt op de fiets naar het centrum van Kopenhagen (fietsen te huur bij danhostel). Lokatie vlakbij Bella Center (ik had congres daar) 5 min lopen, metrostation Bella Center 10 min lopen. Bushalte (bus naar centrum) vlakbij. Nette kamer, schoon, goed bed. Heerlijk ontbijt (meerprijs) met vers brood en streekproducten. Al met al goede keuze!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Leuk hostel voor een dagtrip Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gezien de prijs niets.

    Hostel. Vriendelijk personeel! Kamer klein. Twee bedden en een tafeltje. Maar voldoende voor een dagtrip Kopenhagen. Leuke was dat je er ook fietsen kon huren. Auto 's morgens geparkeerd bij hostel. Fietsen gehuurd. Vergeet niet parkeerkaart voor auto te vragen anders kans op boete. Op fiets naar de stad. Ging uitstekend en hierdoor heel veel kunnen zien van Kopenhagen. 's Avonds geslapen en volgende morgen op weg naar Stockholm. Kortom basic hostel met vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,9
    Lekker ontbijt.
    • Stel
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor een hostel blijft het aan de dure kant. Maar Kopenhagen is duur.

    Lekker ontbijt. Parkachtige omgeving, erg ruimtelijk en rustig, heel geschikt voor een lekkere avondwandeling

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    9,2
    Heerlijk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In een rustige omgeving kan je bijkomen van de bezoeken aan de binnenstad. Ideale verbinding met bus en metro naar hartje Kopenhagen! Vriendelijk personeel wijst je op alle extra's die Danhostel Amager te bieden heeft. Super verblijf gehad!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,1
    Prima wel 10-12 minuten lopen van het metro station
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    'S-avonds kun je je eten uit een automaat halen en in de magnetron opwarmen. Dit viel even tegen maar dat is waarschijnlijk best l

    Ondanks het feit dat je je eigen beddengoed moest ophalen/inleveren was het een prima bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    10
    Super en we komen weer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen echte tegenvallers

    De locatie en de netheid van het hostel. Het niet uitgebreide maar zeer goede ontbijt en het vriendelijke personeel. Gratis voor de deur kunnen parkeren en de goede OV-voorzieningen in de omgeving. Centrum is erg makkelijk bereikbaar. De wifi is ook uitstekend. De 2 persoons kamer was op het eerste oog niet erg groot, maar uiteindelijk was de ruimte uitstekend, niet meer nodig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Fijn hostel, vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer is wel erg klein, passen precies twee bedden in en een klein tafeltje. Ook is het hostel wel wat gehorig, maar dit was niet erg storend.

    Fijn hostel, vriendelijk personeel. Ook de keuken heeft alles wat je nodig hebt incl. goed werkende oven en grote koelkasten. Tot slot fijn dat je een handdoek en beddengoed ontvangt bij aankomst.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    6,7
    Prima, leuke locatie, maar wel een zweetluchtje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Op de gang ruikt het een beetje naar zweet. Waarschijnlijk omdat het niet gelucht kan worden. Verder zijn de kamers prima. Je moet je eigen bed opmaken maar dat vond ik geen probleem

    Nette kamers, klein maar fijn. In een leuke rustige omgeving, maar wel verder lopen van het metrostation dan gedacht. Je kunt fietsen huren bij het hotel (betaald) en bent dan in 15 minuten in de stad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    8,3
    Zeer efficiënte werking.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer efficiënte werking. Zeer goed ontbijt. Prijs kwaliteit is in vergelijking met andere accommodaties in Kopenhagen goed. Propere kamers. Het hotel ligt vrij dichtbij bushaltes en bij het metro station.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2017

    2,9
    Het ontbijt was goed en de ontbijtruimte mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Piepkleine kamers met verouderd meubilair. Een stapelbed in tweepersoonskamer. Slechts één badkamer op heel veel kamers. Ver lopen naar badkamer. Badkamer verouderd. Geluidsoverlast van andere gasten.

    Het ontbijt was goed en de ontbijtruimte mooi.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,1
    Op zich prima voor een nachtje, maar ik had het personeel
    • Groep
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een bed was doorgezakt gedeeltelijk. Bij de receptie waren ze niet pro-actief toen we wat drinken uit de automaat wilde halen en de automaten niet werkten. Dus wij konden zonder Deens geld nergens wat drinken. Ook moet je een nummer trekken bij de balie en vervolgens doen ze daar niets mee en laten ze je gewoon wachten. Niet echt aardig. De toiletten bij de receptie zijn af te raden, komt geen water uit kraan, alles is verroest. Houdt rekening met mogelijk kleine kinderen naast je kamer die huilen, want ze zijn erg toegankelijk voor gezinnen. Met oordopjes is het prima;).

    Dat je simpel kunt parkeren en snel in het centrum kunt zijn. Ramen kunnen lekker open en je zit midden in de natuur. Je kunt je eigen eten maken in de gemeenschappelijke keuken. Wifi is erg goed. Kamer is schoon en badkamer ook.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,1
    Voldoende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit. Voor de prijs verwacht ik net iets meer luxe van slaapkamers en douche. Ontbijt in het restaurant was voldoende, maar had ook gelet op de kosten wat uitgebreider mogen zijn. Geen pinautomaat voor contant geld aanwezig. Wij troffen een medewerker achter de balie die niet service gericht was.

    Ligging (dicht bij bus en metro) waardoor je snel en goedkoop in de stad bent. De ruime parkeerplaatsen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    8,8
    Rustige en leuke plek in Kopenhagen, goed verbleven en uitstekende plek voor bezoek aan Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten

    Al met al betaal je behoorlijk voor het verblijf

    Uitstekende service van receptie, leuk concept van kookspullen ophalen bij receptie tegen kamersleutel als onderpand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,1
    Goed voor citytrip Kopenhagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een jeugdherberg iets te prijzig. Wij verbleven er 5 nachten en wil je een schone handdoek dan betaal je 20DKK (bijna 3€) per stuk.

    Toffe en moderne jeugdherberg, even buiten Kopenhagen. Basic maar comfortabele kamers alsook het sanitair. Uitstekend ontbijt wel: voor elk wat wils. Heel handig: er is een wasserette. Metro richting centrum Kopenhagen op 10 min stappen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    7,5
    Betaalbare locatie voor gezin aan rand Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kunt met bus naar stad (20 minuten), dus je zit niet direct in de stad.

    Vriendelijke uitstraling, keurige basic kamers, ruime parkeergelegenheid (wel briefje nodig van receptie)

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    6,7
    korte stedentrip met eigen fiets..goede slaaplocatie en zelf ontbijt regelen, geen sfeervolle bar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    wij waren met onze kinderen 19 missen beetje leuke hangplek locatie ook wat verder uit het centrum met de fiets 30 min is te doen. Hadden geen fiets gereserveerd waren op dus 2 tekort tip bij drukte ontbijtbak inleveren apart loket nu steeds in rij op nummer..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Een ongedwongen en internationale sfeer... .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 3 nachten

    De kamers mochten iets properder zijn ;-).

    Goede uitvalsbasis om Kopenhagen te bezoeken als je met de auto reist. Gratis parking aan de Hostel, via metro of fiets kan je je vlot naar het centrum verplaatsen. Ideale en betaalbare formule voor gezinnen en groepen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    8,3
    Leuke bestemming voor doorreis naar Zweden
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets aan te merken

    Je kunt er voor 10 euro p.p. heerlijk ontbijten, 4-pers. kamer met badkamer was prima, de ligging aan de rand van Kopenhagen is fijn rustig en goed bereikbaar met de auto. Ik zou zeker fietsen huren bij de hostel, goede kwaliteit, en dan een dagje door Kopenhagen fietsen. Ik vond het een gezellige vriendelijke accommodatie. Absoluut een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Bijzonder goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fantastisch ontbijt, stil, goede matrassen. Veilig systeem om enkel gasten binnen te laten. Zeer dicht bij 'fields' met winkels en eetgelegenheden. Dicht bij metro.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Prima accommodatie voor een paar dagen Kopenhagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kraan van de wasbak ging vaak niet automatisch aan of juist niet meer uit (sensor werkt niet goed).

    Goed bevallen voor een bezoek aan Kopenhagen. Ruime gemeenschappelijke keuken.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,1
    Zeer vriendelijk personeel, staan altijd klaar voor de...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers voor twee personen was echt wel klein.

    Zeer vriendelijk personeel, staan altijd klaar voor de reizigers! De locatie ligt goed, niet in het centrum van Kopenhagen maar via het wandelpad naast de voorziening ben je met de fiets of te voet nog behoorlijk snel in het centrum. Openbaar vervoer op wandelafstand van de hostel. Kamer was opzicht klein toch voor twee personen als je de prijs bekijkt maar voor 1 nacht is dit doenbaar. Toiletten en douches zijn gemeenschapprlijk toch zijn deze zeer proper. Ontbijt verdient een pluspunt (ruime keuze)!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    7,1
    prima uitvalbasis voor dagje Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    de matrassen waren dun, alleen stapelbedden. Koffie was uit een automaat en slap. Ontbijtbuffet erg duur (meer dan € 10) maar wel uitgebreid, maar een extra broodje meenemen voor onderweg was uit den boze. Dan mocht men wel een 'lunchpakket' maken van 2 broodjes a raison van € 6,50. Dit zijn geen prijzen passend bij een hostel.

    moderne faciliteiten, goede douche en ruime badkamer. Mooie grote keuken om eigen eten klaar te maken. Veel ruimte in en om het gebouw om te verpozen en te ontspannen. Huur van fietsen goedkoop: €16 voor hele dag. Prima uitvalbasis om lekker op de fiets Kopenhagen te verkennen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    7,5
    Prettige kamers op goede fietsafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manier zoals het personeel met ons omging was niet persoonlijk, we waren we meer een nummer.

    De ruime vierpersoonskamer met zelfs een tafel en vier stoelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,1
    De ligging van de hostel was perfect, er zijn fietsen ter...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een zitplaats op de gang, zodat je de kinderen in bed kan leggen en even in de buurt kan blijven.

    De ligging van de hostel was perfect, er zijn fietsen ter beschikking om naar het centrum te fietsen (leuke tocht door het park). De kamer was basic, maar zeker ok. Het ontbijt was heel lekker en uitgebreid.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    10
    Mooie locatie in zeer rustige omgeving, openbaar vervoer brengt je zo naar de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 7 nachten

    niets.

    Het is mooie locatie in een rustige omgeving. Kopenhagen is vanaf de locatie zeer goed te bereiken met het openbaar vervoer, meerdere bussen gaan naar het centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    7,5
    Locatie, ruimte, ontbijt, receptie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van andere gasten, dichtklappende deuren, bedrijfsmeeting (receptie) in de hall tussen 2 kamergangen dit tussen 6 en 7u id ochtend (luid)

    Locatie, ruimte, ontbijt, receptie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    7,9
    simpel maar eigenlijk gewoon heel goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel had ons bij de incheck niet verteld dat het ontbijt al om 9.30 afgeruimd werd, én was ons vergeten de benodigde ontbijtbon te geven. Al met al is het toch goed opgelost door het personeel en hebben we nog lekker ontbeten.

    eenvoudig maar degelijk. even wennen dat je je eigen dekbedje moet opmaken en weer afhalen, maar daar is de prijs ook naar denk ik. Veel goedkoper dan in de rest van Kopenhagen. Ligt heerlijk rustig en toch dichtbij het Centrum.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Leuke stad Kopenhagen, erg gezellig, alleen erg duur! Veel mooie moderne architectuur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vind de prijs erg hoog voor een hostel. Bovendien moet je apart betalen voor beddengoed en handdoeken en je moet je eigen bed opmaken en afhalen. Daar vond ik het veel te veel geld voor. Maar ja, Kopenhagen en Denemarken is sowieso heel erg duur.

    Aardig personeel en rustige omgeving. Prima bedden

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,2
    Aangename logies in Kopenhagen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets

    Uitstekende ligging in een heel groen kader en toch maar op 5 km van de stad. Wij hadden een kamer voor 2 personen geboekt en die was prima en rustig. Wij hebben er goed geslapen en genoten van een lekker ontbijtbuffet.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    7,5
    goed hostel, landelijk gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zie hierboven mbt dekbedden en kussens. Ook wel tv op kamer maar geen afstandsbediening aanwezig

    Rustig gelegen in heerlijk groene omgeving. Heerlijk ontbijt en vriendelijk personeel! Beddengoed (Kussenslopen en lakens) waren schoon maar de dekbedden en kussen kunnen wel een keer opgefrist of zelfs vervangen worden? Zijn muffig! Kamer en badkamer verder wel schoon

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 mei 2017

    7,5
    Een goedkoop, prettig hostel buiten de stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn echt heel klein. Twee bedden en ong 1 m2 vloer over om te lopen. Je deelt de sanitaire voorzieningen met min. 40kamers en de verhouding douches/wc's daarop is niet helemaal kloppend. Echter nooit hoeven wachten, was gelukkig niet heel druk tijdens ons verblijf. Voor bagageruimte moet je extra betalen, als je bijvoorbeeld op de dag van vertrek pas laat vliegt.

    Heel rustig qua ligging, in een geweldig mooi natuurgebied. Aanrader om via de natuur en langs het water naar Christianshaven te lopen en dan het centrum in (ong 5km). Er is goed schoon sanitair en aardig personeel. Bushalte voor de deur en metro naar het centrum op 10min lopen en vanaf daar ben je binnen 10min in het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    8,3
    kon niet beter meevallen! zeker voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    relatief uitgebreid ontbijt voor kleine prijs, alles erg proper en vooral super rustig. wandelafstand van metro, en op wandelafstand (door park) naar rand van bruisend en historisch stadscentrum. fietsen gehuurd, waren perfect in orde en is de ideale manier om de stad te verkennen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    6,3
    Eenvoudig en voordelig
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kleine kamer met stapelbed, gemeenschappelijke badkamer en toilet. Tegen betaling prima ontbijt. Iets afgelegen van centrum, wel met ov te bereiken. Netjes en schoon, goede discipline om orde en netheid te waarborgen. Alle leeftijden maken gebruik van dit hostel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    8,8
    Uitstekend voor een kort bezoek aan Kopenhagen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat het een hostel is, mag de hygiëne iets scherper, maar dat zijn meer de details.

    1.Goede locatie 2. Uitstekend voor grote groepen en schoolreizen 3. Prijs/kwaliteit verhouding ten opzichte van andere hotels in de buurt is beter. 4. Goede WiFi verbinding 5. Duidelijke receptie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laatste nacht van ons verblijf kwamen er een aantal schoolklassen aan, waardoor het druk werd met rondrennende kinderen. Door de leerkracht waren zij om 23:00 netjes stil en gedurende de nacht.

    Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ruimtelijk hostel en fijne omgeving. Niet in de drukte van de stad, maar dit wel op fietsafstand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    7,9
    Uitstekende prijs/kwaliteitverhouding!
    • Groep
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Toen we aankwamen was de receptie gesloten. Die ging 15 minuten later pas open. Héél klein minpuntje

    Uitstekende kamer, netjes, schoon. Perfect hotel/hostel voor deze prijs.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    3,8
    Voldoet totaal niet aan beloftes
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het persoon was zeer onbeschoft! Zonder toestemming of kloppen kwam de schoonmaakster naar binnen om elke keer verschillende tijdstippen. Deur kon niet op slot en hygiëne konden ze niet.

    De ligging was fijn, voor het hostel stopt een bus. Deze gaat naar de stad.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    9,6
    Prima uitvals basis voor een bezoek aan prachtig Copenhagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het weer 😏🌧

    De kamers waren functioneel en netjes. Ontbijt was zeer goed. Personeel lekker gemoedelijk en behulpzaam. Perfecte openbaar vervoer aansluiting naar de binnenstad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    4,6
    Betaalbaar, maar veel te vuil en te ver van de stad.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 1 Bed op een Slaapzaal voor Mannen
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer stonk - Verluchting zou tof geweest zijn. Veel stof onder bed, op kast (Mag eens gepoetste worden) De toiletten en douche heb ik nooit rein terug gevonden. Telefonisch niet bereikbaar. Ligt ver uit het centrum. 24h receptie is niet altijd open, soms moet je 15min wachten op personeel.

    Vlakbij congrescentrum. Rustige ligging. Gratis parking. 24h receptie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,9
    Aangenaam verblijf, propere kamers, aantrekkelijke prijs en dichtbij metro.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we 's avonds incheckten was er een Italiaans koppel voor ons. Dat bleef maar praten... ook de receptioniste bleef maar doorleuteren, ook toen er een tweede persoon stond te wachten na ons. Dat is nog een punt voor verbetering vatbaar, ietwat efficiënter en vlotter werken.

    Een degelijk hotel voor een zeer lage prijs (in vgl. met andere hotels in Kopenhagen). We hadden een gedeelde badkamer, maar zelfs dat viel dik mee. Toppertje.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2016

    2,5
    Ik raad niemand die 0 ster hostel aan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik weet niet hoe in Denemarken ster aan hotel geven want hij verdien helemaal geen ster. . Hotel is ver wag van stad.moet je iedere keer 5 Euro voor bus betalen dus retour 10 Euro per persoon. Bij aankomst ze vragen dat willen wij bed goed of niet..ik vond raar vraag. .wij moesten voor alles apart betalen.dus betaal je 10 Euro voor bed goed en 1 hand doek per persoon. Wil je televisie moet je ervoor apart betalen. Voor alles moet je betalen...geen stop contact dikhtbij bed....kamer echt 2 bij 3..zeer basis en klein. Overal honden haar op kussen en matras en je moet zelf je bed klaar maken en weer bed goed terug bringen. In badkamer zit echt niets. Moet je zelf kopen...water komt 2 second en daarna stopt. Kamer koud en je kan zelf niet radiator openen. Alles zeer zuinig en je moet voor 2 personen uiteindelijk 100 Euro betalen en ook bus kosten iedere keer. ...ik raad jullie echt andere hotel .uiteindelijk kom je goedkoper bij andere hotel eruit.

    Niets. Ik vond helemaal niets.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    7,1
    Goede prijs kwaliteit verhouding, fijn ontbijt
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    We waren er toen het erg warm was. Helaas kon het raam nauwelijks open en er is geen airco. Erg heet op de kamer 's nachts. Maar ja dat zal niet zo heel vaak voorkomen.

    Het ontbijt was goed. De wifi was goed. Fietsen kan je huren bij de receptie (een aanrader!) In een half uur fiets je door een groen park naar het centrum van Kopenhagen.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,5
    Goed verblijf gehad, leuke herinnering!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 1 Bed op een Slaapzaal voor Vrouwen
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De afstand van het hostel tot het dichstbijzijnde metrostation is groter dan aangegeven op de website.

    Het hostel ziet er erg leuk uit en alle faciliteiten zijn aanwezig.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2016

    5,4
    Mogelijkheid om op elk tijdstip snacks en drinken te kopen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vloerbedekking is niet fijn met iemand met huisstofmijtallergie! Hostel ligt ver van het centrum, de bus doet er lang over, je gaat dus niet even tussendoor naar je kamer terug. Duur, maar dat geldt voor heel Kopenhagen.

    Mogelijkheid om op elk tijdstip snacks en drinken te kopen via een automaat. Je kunt je eigen voedsel bereiden. Ruime keus voor ontbijt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    6,7
    Gastvriendelijk personeel echter is het hostel niet gelegen in het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Dit hostel is redelijk ver verwijderd van het centrum en daarnaast was het erg gehorig in het hostel.

    Het personeel was erg vriendelijk en de kamertjes waren ook prima.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    6,3
    Net, maar erg basic.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ongezellig en erg basic ingericht. Geen zeepjes, beddengoed en handdoeken tegen extra betaling. Redelijk karig voor toch een normale hotelprijs (waarbij dat normaal inbegrepen is). Verder is het hostel toch nog tien minuten lopen van de metro (die je in 10 minuten naar het centrum brengt) en in de omgeving van het hostel is verder niets te beleven.

    Het ontbijt was prima verzorgd en de kamer en de rest van de accommodatie waren schoon en netjes. Ook het personeel was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,3
    Ventilator op kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilator op kamer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,1
    Buiten de drukte.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zelf bedden opmaken en geen schone handdoeken.

    Ruime opzet.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    10
    Fantastisch accommodatie op geweldig locatie naar Copenhagen...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fantastisch accommodatie op geweldig locatie naar Copenhagen, Malmo, Roskilde; behulpzaam personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    7,9
    Nachtlawaai van jeugdgroepen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai van jeugdgroepen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    5,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijkheid van het personeel

    Ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Prima plek voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zelf bedden opmaken en afhalen

    Met de hele familie (personen) op 1 kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,8
    Prima om een nachtje te slapen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is een hostel. Dus je weet dat jezelf je bed moet opmaken.

    Goede prijs- kwaliteit. Goed ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    8,8
    Prima verblijf voor een bezoek aan Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hostel ligt dicht bij de metroverbinding naar het centrum. Nette, basic kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    Je moet zelf je bed opmaken en alles aan het eind afnemen en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je moet zelf je bed opmaken en alles aan het eind afnemen en inleveren.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,1
    goede plek om te slapen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    weet ik eigenlijk niet. voor een hostel was het prima.

    het was niet luxe, maar wel schoon en rustig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    8,8
    Het ontbijt was goed en de kamers waren wat ze moesten zijn!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was goed en de kamers waren wat ze moesten zijn!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    het ontbijt was zeer uitgebreid en gezond aanbod
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio Appartement
    • Verbleef 6 nachten

    de matrassen van de "kinderbedden"

    het ontbijt was zeer uitgebreid en gezond aanbod

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    7,1
    Dicht bij metrostation.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Dicht bij metrostation. Gratis parkeren. Aan de rand van de stad.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    8,8
    Het was een fijn verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eet/kookruimte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    7,1
    Aangenaam maar duur prijs-kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Doucheruimte koud Sanitair ver van de kamer. Ontbijt duur.

    Heel vriendelijk onthaal, goede verwarming op de kamer. Goed ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    Erg leuk gehad! Mooie plek, dichtbij snelweg, bus naar centrum voor de deur! Goede WiFi, top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Bereikbaarheid,super WiFi, personeel vriendelijk en gaven goed advies, rustige slaap plaats

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten

    Vriendelijk personeel, heerlijk ontbijt. Prijs/kwaliteit : tiptop in orde .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 3 september 2017

    9,6
    Goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed hotel. Met de metro makkelijk te bereizen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    5,8
    Heerlijk om er te slapen en verder niks
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel weinig keus met eten en chagrijnig personeel

    We hebben er heerlijk geslapen

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Prima hostel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche

    Het ontbijt was super.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    7,5
    Accommodatie goed, kopenhagen geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een barretje waar je 's avonds wat kunt drinken zou leuk zijn geweest

    Het ontbijt was heerlijk, kamers eenvoudig, maar prima

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed en uitgebreid ontbijt, speeltuinen, faciliteiten en binnen speel en verblijfruimtes.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,9
    De kamer en het ontbijt;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer en het ontbijt; beide prima!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    H
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    H

    G

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,9
    Snelle incheck, ruime en gerieflijke keuken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    ik had me niet gerealiseerd dat een gezin wel een eigen badkamer kan gebruiken

    Snelle incheck, ruime en gerieflijke keuken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    4,6
    Het personeel was aardig
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs-kwaliteit verhouding was erg slecht!

    Het personeel was aardig

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: