Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Danhostel Copenhagen City

H.C. Andersens Boulevard 50, 1553 Kopenhagen, Denemarken

#50 van de 102 hotels in Kopenhagen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 6491 beoordelingen over dit hostel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    6,3
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Voor alles bijbetalen... Toen we bv. onze koffers de laatste dag wilden stockeren omdat we pas 's avonds een vlucht hadden, moesten we daarvoor betalen, voor zuivere handdoeken moest ook bijbetaald worden enz.

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    7,1
    Hoewel mijn verblijf van korte duur was, vond ik het hostel mooi en heb ik leuke mensen ontmoet.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Maar één douche voor hostelkamer met 8 personen (twee douches zouden beter zijn), het liftsysteem was erg modern en eigentijds maar was niet voorbereid op drukte (vooral in de ochtend).

    Schone kamers, mooi uitzicht over de stad vanaf de kamer, mooie bar/hostel lounge met gelegenheid om ‘s avonds iets te drinken, top!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    De ligging is super, goede bedden, fietsen ter beschikking...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt basic maar zeker goed voor de prijs. Info bij incheck was heel beknopt en kon duidelijker. Beetje lawaaierig door de ligging aan een brug met veel verkeer.

    De ligging is super, goede bedden, fietsen ter beschikking tegen betaling, makkelijk te bereiken met auto en parking naast het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten

    Kamers aan de kleine kant, eigenlijk alleen geschikt om er te slapen, als verblijfsruimte ongeschikt. Kan schoner. Geen airco was een groot nadeel met dit warme zomerweer. Raam moest open, is een nadeel naast de drukste weg van het centrum. Lawaai dag en nacht!

    Ontbijt uitstekend Prijs/kwaliteit ok Leuke omgeving Prachtig uitzicht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    8,8
    Helaas maar 1 nacht geweest, maar door centrale ligging van het hotel toch veel kunnen bekijken.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras erg stug, maar met 2de matras er op prima te doen. In pakket slechts 1 handdoek, douchekleedje zou ook wel fijn zijn, en een handdoek om handen af te drogen.

    We hadden ruime kamers met prachtig uitzicht op de rivier en deel van de stad. Ontbijt was prima, uitgebreid en smakelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedeelde badkamer was niet super schoon, verder stopcontacten in kamer niet handig geplaatst

    Prijs was zeer aantrekkelijk en een toplocatie, ook fiets verhuur was top!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,1
    Basis comfort, handige ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Door de grote drukte en grote groep, ben ik niet aan het ontbijt geraakt. Basis comfort, nogal Spartaans. Wel passend bij Hostel. Een zak met beddengoed en handdoek krijg je bij inchecken, maar dat is dan ook alles. Bed nogal hard. Veel geluid van het verkeer.

    Goede locatie (Kopenhagen is niet zo groot, dus je kan gemakkelijk wandelen). Kamer van vier met 1 persoon is OK maar eigenlijk nogal klein. Zicht was geweldig (12de verdieping, raam richting rivier).

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 april 2018

    8,3
    Wij hebben een top weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 8 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren vrij hard en wij mistten sochtends de verduistering tegen het zonlicht.

    Het hostel zag er mooi uit, vriendelijk personeel en een toplocatie. Wat ook erg fijn was, is het verhuur van de fietsen.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,5
    Prima hostel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren erg hard. Je ligt op een soort van boxspring waar het matras zeg maar ontbreekt.

    Kamers eenvoudig maar wel schoon. Dicht bij het centrum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    9,2
    Uitstekende locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Geweldig uitzicht vanuit onze kamer op de 16e verdieping en vlakbij Ny Carlsberg Glypothek gelegen. Lakens en handdoeken waren inbegrepen. Propere badkamer met warme douche en drinkbaar water zonder veel kalk. Geen lawaai gehad van buren. Bij het ontbijt krijg je een bord en een tas om aan te schuiven aan buffet bestaande uit brood, confituur, kaas, charcuterie, groenten, fruit en yoghurt. Om te drinken is er de keuze uit appelsiensap, appelsap, koffie, thee, chocomelk en water.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,5
    Het ontbijt was perfect!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Het kussen biedt absoluut geen steun. De badkamer was niet heel schoon.

    Het ontbijt was perfect! Aardig en behulpzaam personeel. De ligging is ook top!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    Een goed verblijf in verhouding met de prijs!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen maar 1 grote handdoek per persoon. Dit was toch wat weinig, een extra klein handdoekje was handig geweest. Voor het comfort was het een pluspunt geweest als er verschillende soorten kussens ter beschikking waren, niet iedereen verkiest een super zacht en dun kussen! De matrassen zijn ook wat aan de hardere kant, dit kan misschien ook aangepast worden.

    Kamers waren groot genoeg voor 3 personen. Het ontbijt was basic maar zeker lekker! We hadden een mooi uitzicht op de stad. Een fiets van het hotel huren is zeker een aanrader! De fietsen zijn super goed in orde en je kan de stad zo op een leuke manier verkennen!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,3
    Super leuk en gezellig verblijf gehad met ons 5jes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden hebben beetje harde matras en douche stond in een extra spaarstand.

    Vriendelijk personeel, heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet en gezellige bar voor 5 uur biertje. Liften zijn super efficient en snel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Naar verwachting.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Naar verwachting. De kamer was zeer basic maar we waren niet naar Kopenhagen gekomen voor de kamer. Goed kunnen slapen en eigen badkamer is wat we nodig hadden en dat mag dan basic zijn. Zeer goede wifi verbinding op de kamer en de rest van Danhostel. De aanwezigheid van de de bar onderin het hotel was zeer prettig. De medewerkers allen zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    Prijs/kwaliteit kan je niets beter vinden in Kopenhagen ...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden in onze kamer bedwantsen ... Hostel heeft heel correct gereageerd : andere kamer, al onze bagage in een aparte diepvries om eventuele beestjes te doden en 1 nacht gecompenseerd.

    Ontbijt is niet inbegrepen, maar wel uitgebreid. Je krijgt lakens en handdoeken. Personeel is vriendelijk. In Hostel kan je copenhagencard en tickets volr Tivoli kopen aan lagere prijs.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    OK
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het word omschreven als een modern Hostel en een van de beste uit de buurt. Deze verwachtingen zijn niet ingevuld. Het is daarentegen een prma Hostel.

    het personeel en de locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    7,9
    Verwachtingen waren niet te hoog, maar viel erg mee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Verwachtingen waren niet te hoog, maar viel erg mee. Is een gezellig hotel. Prima locatie voor een paar dagen Kopenhagen. Op 5 minuten lopen van Tivoli.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    6,7
    Goedkoop, voordelig en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zoals boven vermeld , het ontbijt. Je moet naar de bar gaan en daar krijg je een bord om je ontbijt te halen. Daar lagen geen croissants maar je kan ze dan wel apart aankopen voor ongeveer 30 kroon. Dit was niet zo fijn.

    Onze vlucht was geannuleerd en we moesten een dag vroeger vertrekken. Danhostel was een goede optie om voor 1 nacht goedkoop te overnachten. Ze waren zeer vriendelijk en de kamers zijn proper. Het enige minpunt is dat het ontbijt zeer minimaal is en een vreemde structeer heeft.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    9,6
    Prima locatie in een mooie stad
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Helaas stopte de trein vanaf het vliegveld bij metrohalte Christiana. 's Nachts lopen door deze wijk voelde niet al te fijn

    Prima locatie, goed geregeld met de liften.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    6,3
    Ik was wat teleurgesteld in de hostel, maar de stad was alleszins zeker de moeite.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was precies al in geen weken/maanden gepoetst, net als de toiletten beneden in de lobby. Het bed was erg oncomfortable. The room looked like it hadn't been cleaned in weeks/months, aswell as the bathroom downstairs in the lobby. The bed was uncomfortable.

    Perfecte locatie en vriendelijk personeel. Perfect location and friendly staff.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    3,8
    Mooie ontvangst, totdat je de kamer ziet....verschrikkelijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers, de prijs, voor dat geld wat je betaald zelf bedden opmaken, en beddengoed en handoek weer inleveren de volgende ochtend beneden bij de receptie, moet niet kunnen etc, nog geen badgreep te vinden of tv ofzoiets, schandalig wat je moet betalen.

    Prachtige ontvangen, modern in lobby en liften, totdat je bij de kamer komt dan schrik je verschrikkelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    5,4
    Acceptabel voor de ligging en prijs, maar ik zou het niet verder aanbevelen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De liften in het hotel zijn vreselijk. We zaten op de 15e verdieping en het hotel was zo overboekt dat je lang in de rij moest staan voor de lift om naar je kamer te gaan. De liften werken met pasjes en dat systeem werkt niet voor het aantal gasten in het hotel. Het ontbijt was niet goed: automatenkoffie, weinig keuze aan brood en beleg, nauwelijks zoete opties en heel weinig vegetarische mogelijkheden. Bovendien is de ontbijtruimte te klein voor de grootte van het hotel.

    De kamer was relatief ruim en prima schoongemaakt en de ligging van het hotel was erg centraal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    4,6
    Je kan beter iets meer betalen voor een comfortabelere accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je moet voor alles betalen, zelfs als je een nieuwe handdoek wilt. Het ontbijt is veel te duur voor wat het is. De kamer en badkamer waren verouderd en niet overal even hygiënisch (bijvoorbeeld: schimmels op de voegen tussen de tegels, een haar op het bed). Het toilet spoelde niet goed door.

    Goede ligging, vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Perfecte ligging om Kopenhagen te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Soms zeer druk aan het ontbijt. Moeilijk om een proper tafeltje te vinden.

    Perfecte ligging om Kopenhagen te bezoeken. Basic hotel maar niet meer nodig voor een citytrip. Een plek waar de kids zich gauw thuis voelen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    7,9
    Mooi hostel-kwaliteit midden in de stad Kopenhagen. Gezinskamer is erg basic.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Was omschreven, maar je moet voor 100 Kr. extra parkeren op een gravelveld op paar honderd meter van hotel.

    Genoten van het uitzicht aan de stadszijde van het hotel. Uitzicht op Tivolipark. Je zit ook meteen in het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    8,8
    Een prima alternatief voor een appartement als je een kort bezoek brengt aan Kopenhagen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De parkeergelegenheid. Ze hebben een afspraak met een parkeerbedrijf dat op een terrein vlakbij 28 uur geparkeerd mag worden voor 100 kronen. Dat is een prima deal. Alleen de parkeertijd gaat lopen om 08:00 en loopt door tot 12:00 de volgende dag. Maar als je pas om 15:00 aankomt, kun je dus geen gebruik maken van 28 uur parkeren. Dat zou beter kunnen.

    Het is een prima locatie voor een kort bezoek aan Kopenhagen. Redelijk in de buurt van alle belangrijkste culturele activiteiten. Modern hostel, prima ontbijtbuffet. Kamers waren schoon, maar bevat alleen maar bedden, dus even "hangen" op de de kamer is wat minder comfortabel. Voor een gezin met jonge kinderen is dat minder handig. Als je met de auto komt: ze hebben een parkeerplaats waar je voor 100 kronen kunt parkeren. Let alleen wel op de tijd.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    5,4
    Grote schaal so-so hostel op een prima locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    - Erg duur voor een hostel, voor dezelfde prijs kun je beter een hotel boeken - Slechte airco in de kamer waardoor we het raam open moesten zetten. Ondanks dat we op de 16e verdieping zaten echt enorm veel geluid van de grote straat beneden. Als je veel last hebt van rumoerige omgevingen kun je dit hostel beter overslaan - Hostel is echt enorme schaal, doet de sfeer niet echt ten goede. Voelt een beetje als een meubelhal op 2e paasdag. Er schijnen mensen te zijn die dat fantastisch vinden, maar niet aan mij besteed. - De koffie was echt niet te doen, heel zuur. - Automatische lichstschakelaar in de douche werkte slecht, steeds douchen in het donker.

    + Goed uitzicht vanuit kamer op hogere verdieping die we daarvoor ook hadden geboekt + Prima locatie. Niet midden in the place to be, maar alle interessante dingen zijn in principe op loopafstand. Zeemeermin is wat verder weg maar is toch niet echt de moeite waard :). + Best hygiënisch voor een hostel + Ontbijt was goed te doen maar niks bijzonders. + Leuke bar (langebro) aan de andere kant van de brug. Echt een aanrader! Goedkoper dan rest van de stad en veel biertjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,9
    Een hostel dat aanleunt bij een hotel op een toplocatie voor een ok prijs. (gezin met 2 kinderen.)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn kleiner en minder modern dan afgebeeld op hun foto's... maar het beddegoed is proper, en wij zijn toch mensen die een hotel enkel gebruiken voor te slapen...

    De locatie is super (Op korte wandelafstand van Tivoli.), en het gebouw is modern. Wij hadden het geluk op een hoge verdieping te zitten met zicht op Tivoli.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    5,0
    Goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te warm in het ganse hostel.heel lang wachten op de lift.geen kinderfaciliteiten.speelhoek bv.prijs/kwaliteit geen goede keuze.enkel ligging is heel goed.slechte koffie!

    Goed ontbijt.weinig plek om rustig te kunnen ontbijten

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    9,6
    Goede kamers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden iets minder hard maar dat is persoonlijk

    Goede kamers. Mijn kamer bleek uit twee kamers te bestaan. Lag daardoor niet met 9 maar met 3 anderen op de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,3
    Prima hotel op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst ontvang je een linnenpakket, ongeacht hoelang je blijft dien je 10 kronen voor een nieuwe handdoeken te betalen.

    Zoals op de foto, netjes, simpel en prima. Verder een erg goede ligging, dicht bij Tivoli, centrum en met aan de overkant van het water Islands Brygge. Personeel was vriendelijk. Als we weer in Kopenhagen zijn zouden we weer voor deze accommodatie gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    8,8
    Het ontbijt is prima verzorgd.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Kamer met 6 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten

    Lange rijen bij het inchecken en uitchecken. Er mag een fast check uit komen.

    Het ontbijt is prima verzorgd. Je krijgt een tijdslot maar als je daarbuiten komt kun je ook prima ontbijten. Het hotel was vol bij ons, maar desondanks waren er genoeg ontbijtspullen te krijgen. Je gaat naar de bar voor een bord en beker en gaat dan naar de ontbijtuitgifte. Prima. De accomodatie is voor een hostel eigenlijk heel prima. Voor een relatief kort verblijf, 1 of 2 nachten, maak je zelf je bed op en haalt het af. Kamer was prima. Geen zeepjes of shampoo, maar alles is bij de receptie verkrijgbaar. Wij hebben prima fietsen gehuurd en daarmee kun je Kopenhagen prima rondrijden en afspraken doen. Ook zakelijk geen probleem als je op de fiets verschijnt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 mei 2017

    7,9
    Leuk hotel in centrum, gastvrij en netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zijn vreselijk. Keihard, geen comfort. Receptie gaf aan dat het bekend was.

    Leuk hotel in centrum, gastvrij en netjes. Goed ontbijt en leuke bar!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    5,4
    Goede jeugdherberg, low-budgethotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje tè low-budget. Bed zelf opmaken.

    Ligging en prijs vergeleken met de Anders hotels in de buurt is gunstig. Het is een jeugdherberg. Ontbijt goed en gezellig.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    7,9
    Leuk hostel, relatief goed betaalbaar voor een weekend Kopenhagen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor alles extra moet betaald worden, zelfs bagage opslag!

    De locatie was prima. Het was erg dichtbij het station, het water en het centrum. Aardig personeel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,4
    Kort, prima met zeer slechte bedden.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    De bedden. Een te hard matras op een plank biedt geen comfort! Een matras heeft iets van een lattenbodem nodig om goede ondersteuning te geven aan het menselijk lichaam. Dat was hier totaal niet van toepassing.

    De service van het personeel was zeer aangenaam en goed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    9,2
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 4 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt vonden wij wat aan de prijs maar het smaakte wel goed

    Gastvrijheid en de locatie zijn dik in orde. Bed ligt lekker en de badkamer was goed schoon

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    Centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om de bagage de laatste dag in de bagageruimte te plaatsen moest er20 kroon per bagage aangerekend worden. Douchegel is ook 20 kroon per zakje bijbetalen.

    Centrale ligging. Busvervoer meteen aan het hotel richting luchthaven om het kwartier. Goedkoop fietsverhuur. Goede fietsen. Leuke bar en zithoek met tablets.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2016

    9,0
    Goede locatie vriendelijk personeel en goede service
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de booking.com staat geen prijs vermeld voor beddengoed. Alleen voor ontbijt, dus dachten wij dat het linnengoed megerekend was in de kammerprijs.

    Mooie uitzicht,locatie, ontbijt goede prijsverhouding. Efficiënt kamer en liftsysteem en vriendelojk personeel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2016

    5,0
    Centraal gelegen maar simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer voor 4 personen Personeel laconiek en niet erg klantvriendelijk Duur voor wat er geboden wordt Ontbijt erg duur!

    Locatie, centraal gelegen Bezienswaardigheden vlakbij Goede goedkope fietsvehuur Goede wifi

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    6,3
    No nonsense hotel op 10 minuten lopen van het centrum en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Vaak extra kosten voor extra service, zoals lakens, bagagedepot etc., dat maakt de prijs-kwaliteit verhouding iets ongunstiger. Ontbijt is druk, net als de liften en de balie. Het is allemaal wat te krap voor deze hoeveelheid gasten. Soms wat lawaaiig.

    No nonsense hotel op 10 minuten lopen van het centrum en Tivoli.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,1
    makkelijk kwa ligging en redelijk goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    iets gezelliger uitstraling maken

    makkelijk kwa ligging en redelijk goedkoop

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    7,9
    ideale lokatie voor stad te verkennen dicht bij tivolli
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ideale lokatie voor stad te verkennen dicht bij tivolli

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles goed

    Een modern hostel midden in het centrum, keurige kamer en badkamer, zeer goede matrassen en vriendelijk personeel!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    6,3
    Voor jongeren prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jeugdherbergsfeer.

    Locatie en ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    5,8
    In het centrum en als je hoog zit mooi uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer harde bedden. Slecht schoongemaakt. Ontbijt is minimaal en goedkoop.

    In het centrum en als je hoog zit mooi uitzicht.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    6,7
    Schoon hotel en lag dicht bij het centrum.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen maar 1 handdoek voor 3 dagen, extra handdoek moest je bij betalen.

    Schoon hotel en lag dicht bij het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,1
    Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Kopenhagen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was matig.

    Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Kopenhagen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    mooie kamers, uitstekende ligging en we konden koken in een...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    mooie kamers, uitstekende ligging en we konden koken in een goed uitgeruste keuken! (jammer dat deze informatie niet meteen werd meegedeeld)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    7,9
    Het uitzicht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De warmte op de kamer. De badkamer is vrij klein met 5 personen

    Het uitzicht. De grootte van de kamer. De sfeer

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    3,8
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slechte badkamer, niet proper, slecht bed.

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    7,9
    Sober, maar alle nodige voorzieningen op comfortabele wijze...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Sober, maar alle nodige voorzieningen op comfortabele wijze aanwezig. Topligging.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    8,8
    Kopenhagen is een ideale citytripbestemming.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat er geen private fietsstalling is.

    Mooi uitzicht vanop het 16de verdiep. Zeer efficiënt en vriendelijk receptiepersoneel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,5
    de kamers zijn basic, maar alles is aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt was sober

    de kamers zijn basic, maar alles is aanwezig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    10
    Wat super was m, was een twee persoons bed voor ons als...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Wat super was m, was een twee persoons bed voor ons als ouders en één persoons bedden voor de kinderen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    7,1
    De kamers zijn heel basic, maar wel netjes.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was erg druk... De liften gebruiken is bij momenten onmogelijk.

    De kamers zijn heel basic, maar wel netjes.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,8
    Locatie, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed, douche

    Locatie, ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    6,3
    Basis voor te veel geld
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene wc's op benedenverdiep

    Ligging is uitstekend

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 6 Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 4 nachten

    Geen airco op de kamer

    Locatie was super!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,4
    Kamers zijn proper maar zeer Spartaans.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs per nacht is te hoog in individuele kamers.

    Kamers zijn proper maar zeer Spartaans.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    4,6
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lokatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Locatie is top.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 6 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te druk bij ontbijt (geen plek, dingen op).

    Locatie is top. Bedden lekker stevig.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    9,6
    Leuk verblijf!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Uitzicht op de Stad
    • Verbleef 3 nachten

    De waterstroom in de douche kon beter

    Het uitzicht van onze kamer was prachtig!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    4,6
    stad prima, accommodatie matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    douche toilet

    lugging

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    6,7
    Ligging en bereikbaarheod
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken te weinig, te klein. Ook niet vervangen. Slechte kussens

    Ligging en bereikbaarheod

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,1
    Het is een goed georganiseerd en net hostel met genoeg faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets , het was perfect

    Er was genoeg variatie en versheid van de producten . Prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    4,6
    Bedden waren que comfort slecht, ze lagen te hard.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 5 nachten

    Bedden waren que comfort slecht, ze lagen te hard. Ontbijt was matig en viel tegen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    8,8
    Fantastisch hotel-achtig Hostel met ruime schone kamers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan eigenlijk niets verzinnen

    De matrassen zijn echt geweldig! Lijken op het eerste gezicht wat aan de harde kant, maar hebben beide super geslapen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Eerste keer in een hostel is zeer goed meegevallen. Zeer goede prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Stapelbed in Gemengde Slaapzaal
    • Verbleef 4 nachten

    Ontbijt was beperkt maar zeker OK voor deze prijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,5
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Ligging

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    De kamers waren basic, maar wel schoon en voldoende als slaapgelegenheid. Het uitzicht was echt prachtig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    heel relaxed en zonder gedoe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    super vriendelijk en zeer behulpzaam personeel. Het hele concept van dit hostel is heel efficiënt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    9,2
    Gunstig gelegen, alles op loopafstand.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Je moet vooraf aangeven HOE LAAT je gaat ontbijten. Wel begrijpelijk.

    Ontbijtbuffet was oké en werd goed aangevuld.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er stond dat er handdoeken aanwezig waren. We kregen slechts 1 handdoek p.p. voor 3 nachten.

    Locatie en gezellige sfeer van het hostel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    9,2
    Groot hotel/hostel op een fijne plek in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 4 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Groot hotel/hostel op een fijne plek in de stad. Ideaal voor een stedentrip!

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: