Overnatning Fly Lej en bil Lufthavnstaxaer
  1. Startside for hotelanmeldelser
  2. Hotelanmeldelser for Danmark
  3. Hotelanmeldelser for Syddanmark
  4. Hotelanmeldelser for Ejby
  5. Anmeldelser af Fjelsted Skov Hotel & Konference

Anmeldelser af Fjelsted Skov Hotel & Konference 3 stjerner

Store Landevej 92, 5592 Ejby, Danmark

#1 af 1 hoteller i Ejby

Gæsternes yndling

Point fra anmeldelser

Baseret på 427 hotelanmeldelser

8,5

Pointfordeling

  • Rengøring

    9

  • Komfort

    8,6

  • Beliggenhed

    8,2

  • Faciliteter

    8,3

  • Personale

    8,7

  • Valuta for pengene

    8,4

  • Gratis wi-fi

    8,7

100% verificerede anmeldelser

Ægte gæster. Ægte ophold. Ægte meninger.

Læs mere- åbner en dialogboks
Skriv en anmeldelse

Her vises 1 - 75

  • Anmeldt: 11. januar 2019

    7,5
    "Velfungerende sted for forretningsfolk og kursister."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 4 overnatninger

    Som nævnt under ros, så laver restauranten fremragende mad. Men det er altså et minus, at man skal op i en kø og hente mad som på et cafeteria. Mit værelse blev ikke ordnet af stuepigen om søndagen?

    Boede i hus D og havde får gående lige udenfor terrassen. Det var rigtig hyggeligt. Restaurant med særdeles vellavet mad til fornuftige priser. Kan dog ikke lide princippet om at man selv skal op og bestille og afhente sin mad. Det er for cafeteria-agtigt, når nu maden er god restaurant-agtigt! :-)

    Overnattede: januar 2019

  • Anmeldt: 11. oktober 2018

    7,5
    "Unge mænd overvågede os fra haven og ind i stueetagen."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Unge mænd overvågede os fra haven og ind i stueetagen. Ved tjek-ud følte min kone sig overvåget af et større antal unge mænd ved hovedindgangen, imens jeg var inde og afregne.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 17. september 2018

    6,3
    "Gennemsnitligt opholdssted, men for dyrt iforhold til oplevelsen"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Mangler lige den sidste finish på rengøringen, masser af edderkopper, spindelsvæv og tiltagen skimmel på badeværelse

    Morgenmaden var okay, men ikke overdådig, manglede klart nogle mejerivarer så som gode skære oste og alt andet end lige skyr

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 3. september 2018

    9,2
    "Vi kommer gerne igen "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    En smule beskidt på værelset. Det var lidt hår i sengen og spindelvæv i hjørnerne.

    Dejligt rummeligt værelse og rigtig fin modtagelse i receptionen. God morgenmad.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 13. august 2018

    7,5
    "Weekend ophold med familien."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Jeg var ked af at om søndagen var der fuldt hus og der manglede noget helt tiden til morgenmaden. Det kan godt gøre det bedre

    Rent og pænt. Over alt.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 30. juli 2018

    6,7
    "Særdeles pæne og nye værelser."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Det er svært at forsvare at kalde stedet for en "kro". Det minder langt mere om et generisk konferencecenter med meget uinspirerende bygninger.

    Særdeles pæne og nye værelser. Flot "baghave". Venligt personale. Fint med gratis kaffe og danskvand.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 29. juli 2018

    10
    "A nice place to visit "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    A very clean and honest lodging. Sheep behind the house, good beds. Nice breakfast buffet. Just lovely! Meget rent og fint, fårene var bag om huset, der var meget roligt, gode senger... bare herligt. Og skal ikke glemme frokosten. Tak for os.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 29. juli 2018

    10
    "Vi har lige tilbragt 7 dage på Fjeldsted Skov Kro."
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 7 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi har lige tilbragt 7 dage på Fjeldsted Skov Kro. Vi og vores lille hund blev budt velkommen Og indlogeret i et dejligt nordvendt værelse, med en dejlig terrasse lige ud til et stort græs areal. Vi oplevede et fremragende køkken, med et personale der udviste overskud selv i 30 graders varme. Selv i restauranten måtte vi have hunden med. Fantastisk dejligt sted.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 29. juli 2018

    7,9
    "En lidt blandet oplevelse."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Vi ventede lang tid på at få nøglen. Personalet virkede lidt uorganiseret lige der men de var tydeligvis også presset. Morgenmaden havde jeg klart forventet mig mere af. Var feks ikke æg, bacon, agurk, løg, pandekager osv. Juicen var varm. Det der var smagte dog fint.

    Faciliteterne var i orden!

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 23. juli 2018

    6,7
    "hotellet fint,cafeteriet no go"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    aftensmaden var under al kritik,råmaterialet,bøffen,var under cafeteriestandard,og var uspiselig,pomfritematerialet,var oversaltet,uspiseligt,spild af pengene.

    morgenmad fin,sengen fortrinlig,værelset lyst og rummeligt

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 1. juli 2018

    7,9
    "Søde og venligt personale "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 4 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Toilettet havde kalkaflejeringer. Al strøm forsvandt når man forlod værelset så ladning ikke var muligt. WiFi er usikret så der er mulighed for at man kan blive hacket som gæst.

    Søde og venligt personale Moderne faciliteter

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 18. juni 2018

    7,9
    "Op holdet var ok"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    borderne der vor vi spiste var meget fettet , der kunne godt være en dækserviet. vi fik biksemad det lignede en sammenkogtret med kød.

    nej den var meget almindelig, det var noget meget godt brød. sengen var udmærket,hovepuden var ikke så go.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 11. juni 2018

    6,7
    "Fin beliggenhed tæt på motorvej, og meget fredeligt..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Lidt tynd morgenbuffet, sammenlignet med andre overnatningssteder i området af samme type.

    Fin beliggenhed tæt på motorvej, og meget fredeligt beliggende.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 11. juni 2018

    7,5
    "En udmærket overnatning. Sengene er rigtig gode. "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    God idé at man vejleder gæster i brug af altan /udendørs areal. Der blev talt højlydt udenfor i den milde aften/nat uden omtanke for andre gæster. Måske værd at overveje et par kaffe/te kopper, en lille kedel til værelserne, et par flasker vand, eller lign.

    Venligt personale. Gode senge!!! Og behageligt sengetøj.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 22. maj 2018

    7,9
    "Imødekommende personale og værelse generelt okay."
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Intet i forhold til forventet, blot skal man huske en ekstra omkostning til hund på kr. 175,00

    Imødekommende personale og værelse generelt okay. Vi havde vores hund med og der er gode muligheder for lufte i området

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 2. april 2018

    6,7
    "Fint for en overnatning. Kunne godt have brugt lidt frisk frugt til morgenmaden kl. 9.15."
    • Ferierejse
    • Par
    • Standard-familieværelse
    • 1 overnatning

    Sengen var alt for blød og hovedpuderne meget hårde . Det havde været bedre omvendt.

    Pænt og hyggeligt værelse og badeværelse. Søde små lam uden for. Vejret var ikke til at vi kunne sidde ude, men ellers fin terrasse .

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 29. marts 2018

    8,3
    "Alt i alt et godt ophold bare øv der ingen varmt vand var"
    • Med kæledyr
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Ingen varmt vand i bruseren selv om de sagde den var lavet Ville give os et nyt værelse men det lå oppe på første sal og vi havde ikke tid i vores planlægningen at flytte samt hvade vi hund med

    Super morgenmad god og hurtig indtjekning

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 29. marts 2018

    10
    "Alt er hyggeligt her, kan kun anbefales."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Alt er hyggeligt her, kan kun anbefales. Ja, du er ude på landet, men roen, ingen biler der larmer og hyggen ved at sidde på altanen og se på naturen og fårene der græsser, slår altså udsigten til et kirketårn inde i byen. Desuden er der ikke langt til Odense og trekantsområdet, og det ligger lige imellem 2 motorvejsafkørsler

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 26. marts 2018

    8,3
    "Vi fik værelse i bygning D væk fra vejen og med udgang mod..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Jeg savnede mere grønt på buffeten der var mange søde sager, frugt og lækkert brød men kun lidt agurk og løg til pålægget, så eksempelvis lidt tomat og peberfrugt ville være dejligt næste gang.

    Vi fik værelse i bygning D væk fra vejen og med udgang mod de grønne områder med får det var skønt og helt stille! Dejligt brød og sager til morgenmad.

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 14. marts 2018

    8,8
    "Godt behageligt ophold, kan varmt anbefales"
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Madresserne var alt for bløde

    God morgenmad Det varme vand var fantastisk, der var nok af det Personale var hjælpsomme og meget smilene, mange plusser til dem

    Overnattede: marts 2018

  • Anmeldt: 10. februar 2018

    9,6
    "Skønt sted "
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    At sengen kun er 90 cm bred, det OK hvis den står som dobbelt seng, men øv at ligge i enkeltmandsseng når man er ude, også selv om man er alene.

    Stort værelse, dejligt bad, super lækker mad.

    Overnattede: februar 2018

  • Anmeldt: 22. oktober 2017

    7,5
    "Fint - brugte det kun til overnatning"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Standard-familieværelse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi måtte køre lørdag uden morgenmad - da dette først åbnede kl 7. Vi spurgte til åbningstider og fik af vide at det var kl 6 - men åbenbart kun i hverdagene..

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 21. oktober 2017

    7,9
    "Alt i alt et ganske udemærket sted at overnatte, hvor man får hvad man kan forvente for pengene."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden kunne evt være piftet lidt op med fx bacon og scrambled egg. Automat kaffen er rigelig men nok ikke den bedste - efter min smag.

    Kroen ligger ved naturområde. Bygningen, med det værelse jeg overnattede på, lå tilbagetrukket med udsyn til skov område. Parkering var lige ved siden af bygningen.

    Overnattede: oktober 2017

  • Anmeldt: 2. oktober 2017

    5,8
    "Primært kursus sted"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    Restaurant var som "Cafe" som de sagde, men var mere som et cafeteria. Skuffende når man forventer en kro standard. Burde hedde Kursuscenter og ikke Skov kro.

    Morgenmaden ok

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 23. september 2017

    8,3
    "Behagelige værelser, god mad og rolige omgivelser."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 4 overnatninger

    Personalet var ikke specielt kundeorienteret. Vi lærte at cafe betyder cafeteria på fynsk. Man skal selv afrydde bordet, også fra dem som havde spist tidligere og ikke selv gjorte det. Vi havde forventet et rent bord var inkluderet i prisen på måltidet. Der er ikke andre spisemuligheder i nærheden og en bil er nødvendig for at komme til og fra hotellet.

    Meget gode værelser og meget godt traditionelt dansk køkken, med OK priser efter københavnske forhold. Meget smukke, rolige omgivelser og tydeligvis også velbesøgt af de omkringboende, hvilket understreger den gode mad. Flot morgenmadsbord.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 18. september 2017

    9,2
    "Dejligt ophold"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der manglede et skab på værelset og måske en minibar

    God morgenbuffet og gode senge. Dejligt moderne værelse og idyllisk belligenhed med får omkring. Kan kun anbefale Fjeldsted skov kro 😊

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 18. september 2017

    7,9
    "Udmærket"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    Der var ikke noget jeg ikke syntes om. måske at der var langt til bymæssig hygge , gågade etc. Beliggenheden her kompenserede så en del. da man rigtig kunne slappe af. hvis det var det man ville

    Maden var god. Lidt for meget cafeteria over restauranten, ellers godt ophold med gode værelser.

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 7. september 2017

    7,5
    "Udmærket . kommer gerne igen"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Kroen havde ikke modtaget min bestilling. Savnede en telefon eller radio/vækkeur, da jeg ikke har mobiltelefon. Madrassen var for blød.

    Positiv og venlig betjening. Stille og rolige omgivelser. Pæne og gode værelser - men (se nedenfor)

    Overnattede: september 2017

  • Anmeldt: 31. august 2017

    6,7
    "Efter prisen var sengene ikke behagelige nok."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Mere komfortable senge kunne ønskes. Stjerneskuddet smagte ikke godt og anretning var ikke ok. Tilbehør til menuerne var for ens. Ved ankomst fik vi at vide, at det ikke var sikkert vi kunne få det lovede værelse, og alene det giver os ikke lyst til at komme igen.

    Efter prisen var sengene ikke behagelige nok. Morgenmad ok, aftensmenyerne var ret ens. Især skuffede stjerneskuddet, som blev serveret splittet og ikke som et stjerneskud gør. Desuden smagte det heller ikke godt.

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 17. august 2017

    8,3
    "Godt til pengene- rolige omgivelser"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Manglede opbevaringssted til tøj, enten skab eller hylder. Kunne godt have brugt noget yoghurt eller ligene til morgenmad ( der var den ene dag, men desværre med nødder og frugt som jeg ikke tåler i).

    God seng. God udsigt fra værelset

    Overnattede: august 2017

  • Anmeldt: 27. juni 2017

    5,8
    "Ikke et sted,jeg har lyst til at komme tilbage til."
    • Ferierejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Lidt mere omsorg

    Der var ingen glutenfri morgenmad til mig, trods det, jeg havde bestilt det ved booking. Jeg skal holde min diæt meget strengt. I sidste øjeblik hjemmefra havde jeg pakket lidt glutenfrit i bagagen. Men,jeg havde glædet mig til en dejlig morgenmad.

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 2. juni 2017

    8,3
    "Godt sted - til en god pris."
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Godt sted - super beliggenhed - dejligt og rigeligt mad - perfekt og velsmagende morgenmad. Rent og pænt til en god pris. Et sted jeg meget gerne vælger, når jeg er på Fyn.

    Overnattede: juni 2017

  • Anmeldt: 9. maj 2017

    7,5
    "buffeten fredag aften var rigtig god - især salaterne."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Lidt hyggeligere cafe ville pynte og der manglede duge, Desuden kunne beplantningen udenom fornyes.

    buffeten fredag aften var rigtig god - især salaterne. Pænt og rent værelse. Gode senge.

    Overnattede: maj 2017

  • Anmeldt: 30. april 2017

    8,3
    "Thumbs up!"
    • Forretningsrejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Super morgenbord, tilpas/enkelt og rigtige gode varer. Hellere få og kvalitet. Senge/dyner - fint. Hyggeligt med får/lam uden for vinduerne ;O)

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 23. april 2017

    8,3
    "Ude på landet og midt / centralt på Fyn"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    Udemærket cafeteria / grill mad, men priset i overkanten, f.eks. stjerneskud, hvor der hverken var dild, asparges og kaviar på.

    Værelsespris og standard af værelse

    Overnattede: april 2017

  • Anmeldt: 12. december 2018

    10
    "Værelset var fint rent, hvor der lige var alt man havde..."
    • Ferierejse
    • På rejse sammen med venner
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Værelset var fint rent, hvor der lige var alt man havde behov for. Morgenmad var rigtig god og ikke noget at klage over.

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 12. december 2018

    9,2
    "Super fint sted med god morgenmad "
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Super fint sted med god morgenmad

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 8. december 2018

    10
    "Super lækker værelser "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    En rigtig hyggelig sted, super lækker værelser. God mad, meget for pengene

    Overnattede: december 2018

  • Anmeldt: 14. november 2018

    10
    "Alt var bare Ok"
    • Ferierejse
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Alt var bare Ok

    Overnattede: november 2018

  • Anmeldt: 22. oktober 2018

    7,5
    "Hotellet "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Svært at finde repetition

    Naturen

    Overnattede: oktober 2018

  • Anmeldt: 27. september 2018

    7,5
    "En hyggelig weekend i det fynske."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    Manglende skiltning til receptionen fra parkeringspladsen.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 27. september 2018

    7,9
    "Flot værelse "
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lidt mangelfuld morgen mad

    Flot værelse

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 17. september 2018

    9,6
    "Jeg synes der var super dejligt og venligt personale."
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    det eneste jeg synes manglede var et klædeskab på værelset...

    Jeg synes der var super dejligt og venligt personale...

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 14. september 2018

    6,7
    "Vi aflyste den sidste booking, men ud fra tidligere ophold kan vi kun sige at det var godt ."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 3 overnatninger

    Stort set god men da jeg er alergiker mangler jeg laktosefri mælk og glutenfrit brød og havregryn.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 2. september 2018

    7,9
    "Dejlig morgenmad og lyst værelse med udsigt til marker og får"
    • Ferierejse
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dejlig morgenmad og skøn seng.

    Overnattede: september 2018

  • Anmeldt: 28. august 2018

    10
    "Go ide med gratis kaffe til overnattende, får noget man ikke..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Go ide med gratis kaffe til overnattende, får noget man ikke forventer og det virker

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 8. august 2018

    10
    "overvejende godt."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    kaffen - kunne godt tænke mig friskbrygget kaffe istedet for automatkaffe

    rolige omgivelser - god seng - pænt værelse

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 7. august 2018

    10
    "Dejligt afslapende ophold"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Skulle være blevet flere dage 😊

    Super lækker morgenmad. Hyggelig stemning.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 7. august 2018

    10
    "Der var høj service og maden var rigtig god og der var..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Der var høj service og maden var rigtig god og der var rigeligt. Værelset var meget rent og alt var i orden og så var beliggenheden dejlig fredelig.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 7. august 2018

    8,8
    "Ferie"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 3 overnatninger

    Dejlig morgenmad, aftensmad dejligt og der var rigeligt, sengene fine, værelserne rene utrolig venlig personale.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 6. august 2018

    7,5
    "Vi var meget tilfredse"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Værelset ok Morgenbuffeten fin

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 6. august 2018

    9,6
    "weekend ophold"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Rigtigt god morgenmad, dejligt lyst værelse med gode senge og gode udendørsfaciliter.

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 6. august 2018

    10
    "Lækker morgenmad lidt for en hver smag"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Lækker morgenmad lidt for en hver smag

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 3. august 2018

    9,6
    "Lækkert værelse med udgang til lille terrasse."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Lækkert værelse med udgang til lille terrasse. Dejlig morgenmad og aftensmad :)

    Overnattede: august 2018

  • Anmeldt: 1. august 2018

    10
    "Alt ved vores ferie, var helt perfekt."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 3 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Alt ved vores ferie, var helt perfekt...

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 28. juli 2018

    9,2
    "Morgenmaden var super god."
    • Ferierejse
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Morgenmaden var super god. Værelse og sengene var fine,

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 24. juli 2018

    7,9
    "Dejligt ophold, kommer gerne igen😊"
    • Ferierejse
    • Par
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Personalet er meget søde, men snakker lige rigeligt højt sammen... Det gør det lidt cafeteria agtigt😉

    Lækkert mad.. Godt værelse

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 19. juli 2018

    10
    "Super lækkert morgenmad 👌🏻"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Super lækkert morgenmad 👌🏻

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 19. juli 2018

    8,8
    "Afslapning."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Kaffe og the skulle hentes i hovedbygning.

    Afslapning. Dejlig mad.

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 19. juli 2018

    7,9
    "Ska' prøves"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Priserne

    Dejlig natur ved D bygnings området

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 17. juli 2018

    7,5
    "Alt"
    • Familie med små børn
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Hovedpunden er for hård

    Alt

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 16. juli 2018

    9,2
    "afslappende"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger

    stole og borde til alle på svalegangen

    dejlig morgenmad og dejlige senge

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 14. juli 2018

    10
    "fint sted"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    fint sted

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 14. juli 2018

    10
    "Skøn"
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • 2 værelser
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Det hele var fremragende, jeg fik meget for pengene!! Maden i restauranten var super god!!

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 14. juli 2018

    8,3
    "Vi havde en hyggelig dag og fik dejlig aftensmad, og omgivelserne med dyr var hyggeligt,"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Morgenmaden var rigtig god Fint værelse med gode senge også fint badeværelse

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 11. juli 2018

    10
    "Dejligt ophold"
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    lidt kedelig, da vi først kom lige i sidste øjeblik

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 11. juli 2018

    9,2
    "Dejligt rent og gode senge "
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dejligt rent og gode senge

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 2. juli 2018

    9,2
    "Dejligt sted "
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dårlig pude

    Dejligt beliggenhed , god morgenmad, godt værelse

    Overnattede: juli 2018

  • Anmeldt: 28. juni 2018

    8,3
    "Dejligt værelse med terrasse og udsigt til får og lam."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 2 overnatninger
    • Indsendt mobilt

    Vi undrede os lidt over at æg og bacon først blev serveret kl 9.

    Dejligt værelse med terrasse og udsigt til får og lam.

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 14. juni 2018

    7,1
    "godt"
    • Ferierejse
    • Gruppe
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 4 overnatninger

    jeg synes der mangler et mindre skab til ens tøj så man kan tage det ud af kufferten såfremt man er der flere dage

    morgenmaden tip top

    Overnattede: juni 2018

  • Anmeldt: 6. juni 2018

    7,1
    "morgenmad var fint,"
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    hovedpude var ikke god???? valget skulle være mellem en blødere pude og den i havde i værelset,man får hold i nakken af den.

    morgenmad var fint,

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 20. maj 2018

    10
    "Super hyggelige omgivelser og venlig personale."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Super hyggelige omgivelser og venlig personale.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 16. maj 2018

    9,2
    "Dejlig lyst værelse og et godt badeværelse"
    • Forretningsrejse
    • Solorejsende
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Jeg synes måske jeres morgenbord var lidt tam.

    Dejlig lyst værelse og et godt badeværelse

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 14. maj 2018

    7,5
    "Central beliggenhed, meget rent og nyt. Fin morgenmad og kaffe."
    • Ferierejse
    • Familie med små børn
    • Familieværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning
    • Indsendt mobilt

    Dårlig ekstra seng på værelset, som var booket til 3 voksne. Madrassen var alt for tynd, så man lå nærmest på bunden.

    Overnattede: maj 2018

  • Anmeldt: 13. maj 2018

    7,9
    "Sengen kunne have været bedre, men selve stedet og..."
    • Ferierejse
    • Par
    • Dobbeltværelse med balkon eller terrasse
    • 1 overnatning

    Sengen kunne have været bedre, men selve stedet og omgivelser er helt i top!

    Overnattede: maj 2018

Her vises 1 - 75

Vi matcher prisen
Vi matcher prisen
Lave priser • Ingen reservationsgebyrer • Har du fundet en lavere pris? Så refunderer vi differencen!
Se gæsternes billeder fra Fjelsted Skov Hotel & Konference

Disse overnatningssteder har også fået gæsteanmeldelser: